Inspiracije za vaš novi izgled vidi sve


Preuzmite SrediMe aplikaciju
Uživajte u vrhunskim salonima i tretmanima sa SrediMe mobilnom aplikacijom - јоš lakše i brže!

SrediMe Android App
SrediMe iOS App

100% provereni utisci i ocene salona vidi sve

10.0 Drenovac Studio
Prezadovoljna, Jelena je vrlo ljubazna i profesionalna, sve pohvale! ☺️
10.0 Beauty salon XL Lady
Vrlo prijatna frizerka, detaljna.Detaljno mi je objasni sve postupke koje radi sa mojom kosom.Mogu reći da sam za jedan dolazak dosta i naučila.Frizura besprekorna.Moja preporuka.
10.0 Marush - Space of care
Salon za uzivanje i ulepsavanje. Ljubazni, cisti, vrlo profesionalni i jako lepa energija u celom salonu. Ja sam presrecna sto sam ih otkrila i vracam se redovno kod divne Marije ♥️
10.0 Magic
Bosa je predivna, topla, mila, profesionalna. Maksimalno posvećena, trudi se, ne 'otaljava' posao. Tople peporuke!
10.0 Goca Stil - kutak
Nina vrlo lepo i precizno fenira, sve preporuke 👍
10.0 Sparkle studio
Sjajan salon, sa divnom devojkom koja masira. Atmosfera je bila prijatna, maserka me je pitala za povratnu informaciju (da li je prejak stisak itd), veoma mi se dopala opcija da mozes da se istusiras pre/posle masaze, cisto je i mirisljavo :) otisla ...
10.0 Beauty by Nevena Panić
Nevena je neverovatno ljubazna mlada osoba.Sve preporuke za divan salon i još divniju Nevenu...
10.0 Fancy L.V.
Frizura je preživela dan u spa centru. Nema potrebe hvaliti dalje :)
10.0 Mai thai lux massage
Jedna od najboljih masaža koju sam ikada imala!
Prijatan ambijent!
10.0 Cut & Go - Prvomajska 36u
Anči je predivna, došla sam sa jednom idejom, ona me odvratila od toga jer bi mi uništilo dodatno kosu, i odradila nešto mnogo bolje. Svaka preporuka zaista! Kosa mi je predivna!

Kako radi SrediMe aplikacija za zakazivanje termina?


Otkrijte

Pronađite najbolje salone lepote, beauty & wellness usluge i tajne ponude u svom gradu


Zakažite

Izaberite uslugu, pregledajte slobodne termine i zakažite direktno iz salonovog kalendara


Uživajte

Opustite se u salonu i uživajte u svom jedinstvenom iskustvu lepote, te podelite iskustva


Mediji o SrediMe

Cosmopolitan magazine
Posetite SrediMe online, besplatni servis za zakazivanje tretmana u kozmetičkim salonima i odaberite tretmane koji će vam pomoći da se na brzaka vratite u top formu.
Elle magazine
Sve tretmane možete vrlo jednostovno i bez muke zakazati na SrediMe i na taj način pojednostaviti i ubrzati svoju pripremu za posebnu priliku.
Men's health
Ako ste još uvek neodlučni pogledajte ponudu kozmetičkih salona na SrediMe i zakažite svoj najdraži izabrani tretman za put do glatke i nežne kože!
City magazine
Blic Zena
Gloria
Svet
Lepa i Srecna
Hello magazine

Svi saloni lepote za Vašu lepotu na jednom mestu

SrediMe je nov, uzbudljiv i inovativni onlajn servis koji unapređuje iskustvo zakazivanja termina u salonima lepote. Inspirišemo ljude da pronalaze nove načine da iskažu svoju lepotu, da istražuju najnovije trendove u svetu kozmetike i brige o licu i telu i da uživaju u tome!

Predstavljamo Vam bolji način za otkrivanje izvrsnih salona lepote, frizerskih salona i kozmetičkih salona, SPA centara, masaža i svih drugih beauty&welness usluga. Pronađite svog omiljenog novog iili starog frizera, kozmetičara ili vrhunski tretman noktiju kod pedikira i manikira. Najbolji saloni lepote u Beogradu, Novom Sadu i mnogim drugim gradovima Srbije su pred Vama. Tražite frizerski salon ili drugi salon lepote koji radi nedeljom, praznikom, uveče, saloni koji koriste vašu omiljenu marku kozmetike... Sve to je lako pronaći na SrediMe.

Sada možete direktno zakazati svoj termin, onda kada Vama odgovara, sa više poverenja i više mogućnosti izbora. Zakazivanje tretmana lepote treba da bude lepše, lakše, brže i spremni smo da Vam to i omogućimo. 

Pronađite najbolje salone i nove usluge u salonima lepote, proverite datume i vremena kada imaju slobodne termine i izaberite onaj koji Vama najviše odgovara. Pri tome možete uporediti cene, trajanja tretmana, utiske i ocene koje su dali drugi korisnici SrediMe servisa. Svi saloni su predstavljeni sa fotografijama, tako da možete zaviriti u svaki salon pre zakazivanja.

Telefonsko pozivanje salona i čekanje na dogovaranje termina je zamenjeno novom naprednijom tehnologijom koja Vam daje udobnost, preciznost i punu kontrolu nad Vašim vremenom za ulepšavanje.