SrediMe Android aplikacija

SrediMe je objavio mobilnu aplikaciju za Android smarfon uređaje, za još brže i lakše pronalaženje odličnih salona i zakazivanje termina, kada to Vama odgovara. Od sada, sve za svoju lepotu možete naći i u pokretu! Preuzmite besplatnu SrediMe Android aplikaciju sa Google Play prodavnice.

Najluksuzniji tretmani lepote u Srbiji – čisto zlato i holivudski sjaj

Složićete se, nije lako biti žena – na svojim nežnim plećima „nosimo“ čitavo domaćinstvo, brinemo o deci ali se i trudimo da izgradimo uspešnu karijeru. Uz sve to, kako bismo opravdale „titulu“ lepšeg pola, dajemo sve od sebe kako bi naša kosa, nokti i koža u svakom trenutku izgledali besprekorno… Ili bar upola toliko dobro.

Prolećno sređivanje počinje – oporavite svoju kožu, kosu i nokte od zime!

Ledene temperature i snežna zima doprineli su tome da se više nego inače radujemo i željno iščekujemo proleće. Prvi zraci sunca u Beogradu izmamili su nas na ulice u potrazi za slobodnim mestom u ponekoj već otvorenoj bašti kafića. Svrbi nas (u nekim slučajevima i bukvalno, zbog suve, perutave kože) od želje da stigne ovo godišnje doba, ali malo nas je pripremljeno nakon nedelja provedenih ušuškano ispod toplih slojeva jakni i džempera. Možda vaša koža i kosa izgledaju dosadno i beživotno. Ili ruke, zimus pokrivene rukavicama, čine vam se neuglednim. Možda niste bili tako dobri u poštovanju svojih novogodišnjih fitnes rezolucija. Ali, ipak možete postati pobednik igre – pogledajte ovih pet osnovnih prolećnih kozmetičkih tretmana za buđenje iz zimskog sna.