Obaveštenje u vezi postupaka tokom epidemije korona virusa

Zdravlje i sigurnost naših korisnika i partnerskih salona, od kojih su većina mali nezavisni biznisi, ima najveću važnost za SrediMe, kako tokom trenutne epidemije tako i inače. Intenzivno pratimo razvoj situacije i preporuke nadležnih institucija i trudimo se da podržimo i naše korisnike i naše partnerske salone u skladu sa time.

U cilju sprečavanja širenja virusa i zaštite zdravlja i bezbednosti zaposlenih u našim partnerskim salonima, molimo Vas da:

  • ako ste bolesni ili
  • ako imate simptome gripa ili prehlade ili
  • ako Vam je određena mera izolacije bez obzira na Vaše zdravstveno stanje

u tom slučaju otkažete ili odložite svoje zakazane termine, bez obzira da li ste ih zakazali na SrediMe ili ne. To možete učiniti na stranici Vašeg naloga na SrediMe, kroz SrediMe mobilne aplikacije (za SrediMe zakazivanja) ili putem telefonskog poziva salona (za sva zakazivanja u tom salonu).

SrediMe partnerski saloni preduzimaju mere zaštite klijenata i zaposlenih kako bi se sprečilo širenje virusa i obezbedio najveći stepen higijene. Pokušajmo zajedno da im pomognemo u ovim neizvesnim vremenima, a odgovorno ponašanje u tome ima najveći značaj.

Na ovoj stranici ćemo po potrebi osvežavati preporuke i nove informacije, kako ih budemo dobijali. Poslednje informacije o korona virusu i preporukama Ministarstva zdravlja možete pratiti na sajtu Covid19.rs


Želimo Vam zdravlje i mir,

SrediMe