Korona virus i odlazak u salon

Obaveštenje u vezi postupaka tokom epidemije korona virusa

Korona virus i odlazak u salon

Zdravlje i sigurnost naših korisnika i partnerskih salona, od kojih su većina mali nezavisni biznisi, ima najveću važnost za SrediMe, kako tokom trenutne epidemije tako i inače. 

Na osnovu preporuka Vlade Srbije o radu salona lepote, molimo Vas da  na zakazani termin dolazite tačno na vreme i da ponesete zaštitnu masku i rukavice.

U cilju sprečavanja širenja virusa i zaštite zdravlja i bezbednosti zaposlenih u našim partnerskim salonima, molimo Vas da:

  • ako ste bolesni ili
  • ako imate simptome gripa ili prehlade ili
  • ako Vam je određena mera izolacije bez obzira na Vaše zdravstveno stanje

u tom slučaju otkažete ili odložite svoje zakazane termine, bez obzira da li ste ih zakazali na SrediMe ili ne. To možete učiniti na stranici Vašeg naloga na SrediMe, kroz SrediMe mobilne aplikacije (za SrediMe zakazivanja) ili putem telefonskog poziva salona (za sva zakazivanja u tom salonu).

SrediMe partnerski saloni preduzimaju mere zaštite klijenata i zaposlenih kako bi se sprečilo širenje virusa i obezbedio najveći stepen higijene. Pokušajmo zajedno da im pomognemo u ovim neizvesnim vremenima, a odgovorno ponašanje u tome ima najveći značaj.

Želimo Vam zdravlje i mir,

SrediMe