Postanite SrediMe partner

Pridružite se besplatno najvećem online servisu za zakazivanje salona lepote i otvorite vrata svog salona hiljadama novih klijenata!

Postanite SrediMe  partner

Sa SrediMe kao partnerom, Vaš salon se može fokusirati na ono što radi najbolje - vrhunsko sređivanje klijenata. Mi ćemo se pobrinuti da novim klijentima otvorimo vrata Vašeg salona.

SrediMe je napravljen da poboljša način kako se pronalaze i zakazuju saloni lepote. Pokrenut krajem 2016. godine, od strane osnivača jednog od najvećih regionalnih online servisa Donesi.com, SrediMe je fokusiran na digitalizaciju u oblasti usluga lepote sa ciljem da se na bolji način povežu korisnici i saloni na zadovoljstvo obe strane. Kao potpuno novi kanal prodaje, salonima olakšavamo nalaženje klijenata, a korisnicima omogućavamo lako i efikasno nalaženje dobrih salona i zakazivanje slobodnih termina u njima.

Reklame putem raznih sajtove, grupnih popusta, radija i štampe... znamo da se ih probali i da niste baš oduševljeni povratom investicije u marketing. Mi radimo drugačije, jer smo sigurni u efikasnost - marketing i softver Vam dajemo besplatno, a zarađujemo samo ukoliko Vi prvo zaradite.


Prijava novih partnera


Preuzmite brošuru za salone


Upoznajte i Buker, naš besplatni softver za vođenje salona koji SrediMe partneri dobijaju besplatno.

Možete nas kontaktirati na sledeće načine:

Telefon / Viber: 062 1000 123
E-mail: info@sredime.rs