Vanja - preporuke salona (2)

 • OPI - ALOXXI Zira
  1.5 OPI - ALOXXI Zira za uslugu Brazilska depilacija toplim voskom - za dame
  Usluga: 2
  Cena/Kvalitet: 1
  Higijena: 2
  Ambijent: 1

  Ovo je, bez preterivanja, NAJGORA depilacija na kojoj sam ikada bila. Depiliram se vec 15 godina, ali ovo je bio horor. Prvo, trebala je da me depilira Slavica kako sam i zakazala na sajtu, ali tamo kada sam dosla preuzela me je neka devojka.
  Prvo, rukavice ne koristi, a ruke nisam videla da je oprala ni PRE ni NAKON sto me je depilirala, samo je presla na neku sledecu zenu.
  Drugo-devojka ne ume da namaze vosak, maze ga toliko tanko da se on sve vreme lomi i drobi. Niti ume da ga skine-vuce vosak sve vreme u pravcu rasta dlaka, umesto suprotno sto je dovelo do toga da se dlake samo kidaju. Vosak prosipa svuda po meni i po stolu. Kaze mi da skinem donji ves potpuno, bez da mi je dala ves papirni za depilaciju. I ja tako lezim u pozi kao za pregled kod ginekologa, a na taj sprat se penje kako ko stigne i svi me naravno vide.
  Trece-devojka mi je napravila TOLIKI podliv. Ona je sve vreme meni zatezala kozu do maksimuma i oslanjala se na preponu , pritom uopste ne primecujuci HEMATOM ljubicasti koja je meni izasao posle 20 minuta njenog pritiskanja iz sve snage. Dok je ja na kraju nisam zamolila da mi vise ne zateze i ne prelazi voskom tuda, sta je pocupano-pocupano je. Ne mogu uopste da hodam od bolova, a zakazala sam kod hematologa pregled sutra jer je sve oteklo i ljubicasto-modre je boje.
  Dlake su mi pokidane, ostalo je brdo da se vidi iznad koze, ali zaista nisam imala snage da joj govorim da prodje ponovo voskom jer sam samo zelela da se to zavrsi.
  Zasto sam platila taj horor? Platila bih i duplo samo da se sto pre zavrsi.
  Izvinjavam se na opsirnosti, nikoga ne nipodastavam, ali zene zasluzuju da znaju i da izbegavaju!

 • At the stars
  Fantastično 10.0 At the stars za uslugu Maderoterapija nogu - za dame
  Usluga: 10
  Cena/Kvalitet: 10
  Higijena: 10
  Ambijent: 10