Besplatan marketing Vašeg salona

Reklame putem raznih sajtova, grupnih popusta, radija i štampe... znamo da se ih probali i da niste baš oduševljeni povratom investicije u marketing. Mi radimo drugačije, jer smo sigurni u efikasnost - marketing i softver Vam dajemo besplatno, a zarađujemo samo ukoliko Vi prvo zaradite.

Marketinške kampanje za naše partnere

Postoje razne druge online ponude za salone koji od Vas traže mesečno ili godišnje plaćanje. Problem sa njihovom efikasnošću je u tome što su njihovi ciljevi drugačiji od Vaših ciljeva. Budući da Vam naplaćuju fiksan iznos za listing, nemaju posebnog razloga da ulažu novac u intenzivne marketinške kampanje. SrediMe radi drugačije, jer zarađuje samo ukoliko Vi prvo zaradite.

Zbog toga ulažemo velika sredstva u online i offline marketing, reklamirajući i naše partnere i sam Sredime, kako bismo salonima obezbedili što veći broj zakazivanja, što je jedini način kako zarađujemo. Naše marketinške aktivnosti takođe podižu svest o prednostima korišćenja usluga registrovanih i profesionalnih salona lepote i estetskih klinika.

Naši i Vaši ciljevi su isti i niko drugi nije toliko jako zainteresovan da Vam obezbedi klijente kao mi. Ukoliko Vam ne dovedemo nove klijente, marketing je potpuno besplatan za Vas!


Marketing

Zauzmite svoje mesto na najvećoj regionalnoj platformi za zakazivanje usluga lepote

Digitalna revolucija je odavno počela i ne zaustavlja se. Danas, sve više ljudi očekuje da ono što žele mogu dobiti online, bilo da je u pitanju naručivanje hrane, smeštaja, avio karata, ali i usluga lepote.

Vaš SrediMe profil

SrediMe je centralno mesto na kome hiljade zainteresovanih klijenata traže i pronalaze vrhunske usluge lepote. Otvorite svoj besplatan online profil na SrediMe i dobijte kompletan listing, softverska rešenja i podršku. No, najvažnije od svega, dobijte veliku vidljivost svog salona!

Budite rangirani na Guglu

Povećajte svoju online vidljivost svojim prisutvom na SrediMe, koji će biti vidljiv na svim pretraživačima, a posebno dobro rangiran na Google pretragama. Osim podataka o salonu, klijenti će moći da Vas pronađu i tražeći usluge, delove grada, ali i preporuke drugih korisnika.

Pokažite svoje umeće

SrediMe usluga LookBook direktno povezuje vaše usluge sa fotografijama tih usluga iz Vašeg salona, širom otvarajući vrata Vašeg salona za sve korisnike koji vizuelno pretražuju Google po slikama usluga, ne zaustavljajući se samo na pregledu slike, već dajući i mogućnost direktnog zakazivanja te usluge. Pokažite po čemu ste jedinstveni!

Postanite partner

Jedan profil za sve platforme

Podatke o Vašem salonu ne morate unositi sami - mi ćemo to uraditi za Vas. Kao rezultat dobićete optimizovan centralni profil Vašeg salona na SrediMe, listing na Guglu, ali i mogućnost da iste podatke koristite i na svom sajtu ili čak kao sajt, za zakazivanje na Facebooku i Instagramu i za besplatno zakazivanje termina čak i za Vaše direktne klijente.

Samo provereni utisci korisnika

Za razliku od svih drugih mesta online na kojima neko može oceniti Vaš salon, na SrediMe to mogu uraditi samo Vaši klijenti koji su stvarno bili u Vašem salonu i obavili usluge. Rezultat naše posvećenosti i objektivnosti je i činjenica da Google preuzima SrediMe ocene salona kao relevantan izvor podataka o salonima.

Reviews

Mediji o SrediMe

Cosmopolitan magazine
Posetite SrediMe online, besplatni servis za zakazivanje tretmana u kozmetičkim salonima i odaberite tretmane koji će vam pomoći da se na brzaka vratite u top formu.
Elle magazine
Sve tretmane možete vrlo jednostovno i bez muke zakazati na SrediMe i na taj način pojednostaviti i ubrzati svoju pripremu za posebnu priliku.
Men's health
Ako ste još uvek neodlučni pogledajte ponudu kozmetičkih salona na SrediMe i zakažite svoj najdraži izabrani tretman za put do glatke i nežne kože!
City magazine
Blic Zena
Gloria
Svet
Lepa i Srecna
Hello magazine

Još SrediMe rešenja za partnere

NAĐITE NOVE KLIJENTE

Dobijajte nove klijente i kada ne radite

Ne gubite klijente jer trenutno ne radite ili ne možete da razgovarate telefonom. Neka se Vaš kalendar zakazivanja puni novim klijentima 24/7 potpuno automatski.

Kako do više zakazivanja?
ZADRŽITE KLIJENTE

Tehnologija koja pomaže zadovoljstvu klijenata

Sa SrediMe dobijate vrhunske alate koji će Vam pomoći da se lojalni klijenti iznova vraćaju u Vaš salon.

Kako da zadržim klijente?
BUDITE ORGANIZOVANI

Manje dosadnih poslova, više vremena za ono što volite

Sa mnogo manje truda kontrolišite rad svog salona, sa bilo kog mesta i u bilo koje vreme, a dobijeno vreme iskoristite za ono što je stvarno bitno.

Preuzmite kontrolu