Više zadovoljnih klijenata salona

Sa SrediMe dobijate vrhunske alate koji će Vam pomoći da dobijete lojalne klijente koji se iznova vraćaju u Vaš salon.

Booking

Jednostavni i efektni alati za odnose sa klijentima

Verni i zadovoljni klijenti su osnova svako uspešnog salona. Sa našim alatima ćete moći odvojite više vremena za svoje klijente.

Održavanje baze klijenata

Svako zakazivanje na Sredime platformi se direktno i automatski oslikava u Vašoj bazi klijenata, a ukoliko klijent prvi put zakazuje automatski mu se kreira profil. Na dalje, možete lako pratiti sva zakazivanja klijenta, njegove preference, rođendane, posebne napomene i omiljene tretmane.

Klijente možete dodavati i sami, ili ih uvesti iz nekog drugog softvera ukoliko ga koristite.

Automatski podsetnici o terminima

SrediMe može da šalje automatske podesetnike o zakazanim terminima u optimalno vreme. Podržavamo email i SMS podsetnike. Email podsetnici su besplatni, a SMS su besplatni za sva SrediMe zakazivanja, dok se minimalno doplaćuju ukoliko želite da ih šaljete i svojim direktnim klijentima.

Slanjem blagovremenih podsetnika značajno povećavate zadovoljstvo klijenata, ali i smanjujete mogućnost kasnog otkazivanja ili nepojavljivanja klijenata.

Omogućite klijentima lakše zakazivanje u bilo koje vreme

Partnerski saloni servisa SrediMe osim listinga na SrediMe dobijaju i privatnu stranicu (Widget) samo za Vaš salon sa mogućnošću online zakazivanja putem računara i mobilnih telefona. Za sva zakazivanja se Vaše privatne stranice ne plaćate nikakvu proviziju - besplatna su.

Lako ponovno zakazivanje

SrediMe sajt i mobilne aplikacije omogućavaju lako i brzo ponovno zakazivanje termina u salonima za klijente koji su ih već posetili. Dovoljno je par klikova i usluga može da se ponovi u nekon narednom terminu opet.

Postanite partner

Još SrediMe rešenja za partnere

NAĐITE NOVE KLIJENTE

Dobijajte nove klijente i kada ne radite

Ne gubite klijente jer trenutno ne radite ili ne možete da razgovarate telefonom. Neka se Vaš kalendar zakazivanja puni novim klijentima 24/7 potpuno automatski.

Kako do više zakazivanja?
BUDITE VIDLJIVI

Neka svi vide koliko ste posebni

Hiljade korisnika Interneta traga za svojim novim omiljenim salonom na SrediMe. Neka im to postane baš Vaš salon.

Kako da reklamiram salon?
BUDITE ORGANIZOVANI

Manje dosadnih poslova, više vremena za ono što volite

Sa mnogo manje truda kontrolišite rad svog salona, sa bilo kog mesta i u bilo koje vreme, a dobijeno vreme iskoristite za ono što je stvarno bitno.

Preuzmite kontrolu