Frizerski salon Farcom Professional

Stanoja Glavaša 29, 11000 Beograd / Palilula centralni deo
Frizerski salon Farcom Professional Beograd
Frizerski salon Farcom Professional Beograd
Frizerski salon Farcom Professional Beograd
Frizerski salon Farcom Professional Beograd
Frizerski salon Farcom Professional Beograd
Frizerski salon Farcom Professional Beograd
Frizerski salon Farcom Professional Beograd

Frizerski salon Farcom Professional je plod dvadesetogodišnjeg iskustva i poslovne saradnje sa velikm brojem frizerskih salona. U ovom salonu možete svoju kosu "počastiti" keratinskim tretmanom, farbanjem, pramenovima ili mini valom.

Koristi preparate brendova: Farcom

Načini plaćanja: Gotovinsko


Zakažite sada!

Omogućeno Instant zakazivanje!

Last minute zakazivanje
do 12h12-17hposle 17h
Danas
Sutra
Prekosutra
Radno vreme
 • Ponedeljak 09:00 - 20:00
 • Utorak 09:00 - 20:00
 • Sreda 09:00 - 20:00
 • Četvrtak 09:00 - 20:00
 • Petak 09:00 - 20:00
 • Subota 10:00 - 17:00
 • Nedelja 10:00 - 17:00

 • Trenutno otvoreno

 • Salon je trenutno otvoren i možete dobiti instant potvrdu zakazivanja online.

Cenovnik salona Farcom Professional, Beograd

Top tretmani

Šišanje duge kose 30 min
700 RSD
Da li vas muče rascvetali krajevi ili želite drastičnu promenu dužine kose? Možda želite isprobate šiške, ošišate se na stepenasto ili ravno? Tim naših obučenih profesionalaca podariće vam frizuru kakvu želite.
Feniranje na lokne-duga kosa 30 min
550 RSD
Feniranje na lokne je savršen način da svojoj kosi podarite svečaniji, ženstveniji look. Poklonite nam svoje poverenje i imaćete frizuru na kojoj će vam svi zavideti. Pranje kose je uključeno u cenu.
Ombre, sombre, balayage - duga kosa 60 min
2.500 RSD
Želite modernu u efektnu boju kose kojoj nije potrebno redovno održavanje tj. farbanje izrastka? Ove moderne i veoma popularne tehnike nijansiranja su pravi izbor za vas! Ombre je tehnika nijansiranja kojom se dobija kosa koja je vrlo tamna na korenu, a svetla na krajevima. Sombre predstavlja nešto nežniju verziju ombrea sa suptilnijim prelazima između nijansi, dok je balayage sjajan izbor za sve žene koje preferiraju vrlo prirodan izgled svetlijih pramenova. Ove boje kose su apsolutni favoriti među slavnim damama - neka postanu i vaši!
Keratinski tretman-duga kosa 90 min
5.000 RSD
Muče vas rascvetali krajevi i suva kosa sklona lomnjenju i pucanju? Imamo rešenje za vas! Keratinski tretman će popuniti pukotine na vlasima i vašoj kosi povratiti zdrav izgled, ujedno joj povećavajući otpornost na uticaj spoljnih faktora, poput toplote i mehaničkih oštećenja. Efekti ovog tretmana vidljivi su najmanje tri meseca, a u našem salonu koriste se izuzetno kvalitetni preparati renomiranih kozmetičkih kuća Farcom i Cadiveu.

Šišanje

Šišanje kratke kose 30 min
700 RSD
Da li je vaša kratka frizura izgubila formu i potrebno joj je skraćivanje? U našem salonu će vaša frizura za tren oka povratiti stari sjaj. U cenu je uračunato i pranje kose - rezervišite svoj termin odmah!
Šišanje kose srednje dužine 30 min
700 RSD
Imate kosu srednje dužine i potrebno vam je skraćivanje krajeva ili promena frizure? Ne čekajte ni sekunda duže - rezervišite svoj termin za pranje kose i i šišanje u našem salonu preko sajta SrediMe!
Šišanje duge kose 30 min
700 RSD
Da li vas muče rascvetali krajevi ili želite drastičnu promenu dužine kose? Možda želite isprobate šiške, ošišate se na stepenasto ili ravno? Tim naših obučenih profesionalaca podariće vam frizuru kakvu želite.
Šišanje ekstra duge kose 30 min
700 RSD
Ako vam je dosadila vaša ekstra duga kosa i želite da isprobate moderni bob ili neku frizuru, prepustite se veštim rukama naših frizera. U cenu je uračunato i pranje kose. Rezervišite svoj termin za šišanje na našem sajtu!

Feniranje kose

Feniranje kratke kose 30 min
350 RSD
Da li želite da oblikujete svoju kratku frizuru i podarite joj volumen? Nakon pranja kose, naši frizeri će oblikovati vašu frizuru baš onako kako želite. Rezervišite svoj termin za feniranje - i izgledajte fantastično!
Feniranje kose srednje dužine 30 min
400 RSD
Podarite svojoj kosi srednje dužine formu i volumen - zakažite feniranje u našem salonu i uživajte besprekornoj frizuri. Pranje kose je uključeno u cenu.
Feniranje duge kose 30 min
500 RSD
Ako želite da dobijate komplimente na račun svoje kose, ona mora biti besprekorno oblikovana. Naši frizeri nakon pranja vašu kosu isfenirati i oblikovati baš kako vi želite!
Feniranje ekstra duge kose 30 min
600 RSD
Ekstra dugu kosu je jako teško oblikovati kod kuće - prepustite brigu o njenom izgledu nama! Vešte ruke naših frizera će oprati vašu kosu i isfenirati je kako god vi želite.
Feniranje na lokne-kratka kosa 30 min
400 RSD
Promenite svoj dnevni ili večernji look, podarite svojoj kratkoj kosi wow efekat. Posle pranja, Vašu kosu ćemo isfenirati na lokne - i bićete oduševljeni.
Feniranje na lokne-kosa srednje dužine 30 min
450 RSD
Ako želite da promenite svoju svakodnevnu frizuru, ali ne i dužinu svoje kose, zakažite svoj termin u našem salonu i isprobajte nešto novo - isfenirajte kosu na lokne! Pranje kose je uključeno u cenu.
Feniranje na lokne-duga kosa 30 min
550 RSD
Feniranje na lokne je savršen način da svojoj kosi podarite svečaniji, ženstveniji look. Poklonite nam svoje poverenje i imaćete frizuru na kojoj će vam svi zavideti. Pranje kose je uključeno u cenu.
Feniranje na lokne-ekstra duga kosa 30 min
650 RSD
Niste naročito vešti sa četkom i fenom ili jednostavno nemate vremena da sami fenirate svoju ekstra dugu kosu? Zakažite termin za feniranje na lokne u našem salonu. Pranje kose je uključeno u cenu.
Pranje i sušenje kose 20 min
300 RSD

Lokne na presu ili figaro

Lokne na presu ili figaro-kratka kosa 30 min
450 RSD
Imate kratku kosu a potrebna vam je svečana frizura za neku posebnu priliku? Dođite u naš salon - za kratko vreme, uz pomoć prese ili figara, transofrmisaćemo vašu svakodnevnu frizuru. Pranje kose je uključeno u cenu.
Lokne na presu ili figaro-kosa srednje dužine 30 min
500 RSD
Ako želite definisane lokne koje traju satima, posetite naš salon i prepustite se rukama profesionalaca, koji će uz pomoć prese ili figara kreirati lokne o kakvim ste oduvek maštali.
Lokne na presu ili figaro-duga kosa 30 min
600 RSD
Bliži vam se neki značajan datum, a vi niste rešili kakvu frizuru želite? Rešenje je jednostavno - zakažite termin u našem salonu i mi ćemo vam uz pomoć prese ili figara napraviti lokne na kojima će vam svi pozavideti. Pranje kose je uključeno u cenu.
Lokne na presu ili figaro-ekstra duga kosa 30 min
700 RSD
Da li vam je dosadila vaša Vaša ravna kosa i želite promenu? Naši frizeri će za kratko vreme, uz pomoć prese ili figara, vašu ravnu kosu uviti u lokne koje traju satima. Pranje kose je uključeno u cenu.

Farbanje kose

Farbanje izrastka-sve dužine kose 30 min
950 RSD
Prošlo je par meseci od vašeg poslednjeg farbanja kose, i taman izrastak vam "bode oči"? Vreme je za njegovo farbanje! U našem salonu ćemo uz pomoć kvalitetnih Farcom farbi za kratko vreme učiniti da vaš izrastak nestane.
Farbanje kratke kose 30 min
1.100 RSD
Najbrži način da u potpunosti promenite svoj look jeste - farbanje kose. U našem salonu koriste se farbe za kosu brenda Farcom čiji kvalitet garantuje dugu postojanost boje bez isušivanja i oštećenja Vaše kose.
Farbanje kose srednje dužine 60 min
1.500 RSD
Ako je vašoj kosi potrebna promena, zakažite svoj termin za farbanje kose još danas! Zahvaljujući specijalnoj formulaciji farbi za kosu kompanije Farcom, vaša kosa će biti blistava, meka i negovana bez obzira da li odlučite da se ofarbate u crnu, crvenu ili neku drugu boju.
Farbanje duge kose 60 min
2.100 RSD
Dosadila vam je Vaša trenutna boja kose? imamo dobre vesti za Vas - rešenje Vam se nalazi na vrhovima prstiju! Uz samo jedan klik rezervišite svoj termin za farbanje kose u salonu Farcom putem našeg online servisa SrediMe.
Farbanje ekstra duge kose 60 min
2.500 RSD
Farbanje kose u kućnim uslovima može biti prava gnjavaža - prepustite taj posao pravim profesionalcima. Naše vešte ruke i kvalitetne farbe za kosu brenda Farcom podariće Vašoj kosu novu, blistavu boju, bez oštećenja Vaše kose.
Preliv-izrastak 30 min
700 RSD
Ako Vam je izrastak postao vidljiv, a boja farbane kose se ne razlikuje mnogo od boje izrastka, idealno rešenje za Vašu kosu jeste preliv, kako biste izbegli nepotrebno tretiranje cele dužine kose. Ceo postupak traje petnaestak minuta i ne utiče na kvalitet Vaše kose, a vi ćete biti oduševljeni rezultatima.
Preliv-kratka kosa 30 min
650 RSD
Ukoliko je vašoj boji kose potrebno osveženje ili mala korekcija boje, predlažemo vam da zakažete preliv. Ova tehnika kolorizacije je manje invazivna od klasičnog farbanja kose, postupak traje kraće i što je najvažnije ne utiše na kvalitet Vaše kose.
Preliv-kosa srednje dužine 30 min
800 RSD
Ako nakon farbanja niste zadovoljni dobijenom nijansom, a ne želite da svoju kosu oštećujete novim farbanjem, predlažemo vam da isprobate takozvani preliv. Ova manje invazivna tehnika kolorizacije neće izmeniti kvalitet vaše kose, a vi ćete se za kratko vreme rešiti neželjenih tonova u svojoj kosi.
Preliv-duga kosa 30 min
950 RSD
Boja vaše kose izgleda isprano i potrebno joj je osveženje? Ne morate tretirati celu dužinu svoje kose farbom i rizikovati njeno isušivanje - zakažite preliv u našem salonu, i boja Vaše kose će biti blistava i izražajna kao nakon farbanja.
Preliv-ekstra duga kosa 30 min
1.200 RSD
Ukoliko želite da neutrališete žućkasti ton svoje kose ili da njenu boju izmenite za samo nijansu ili dve, savršeno rešenje za vas je - preliv! Za vrlo kratko vreme, dobićete nijansu kakvu ste želeli i to bez oštećenja i isušivanja Vaše kose.

Pramenovi

Pramenovi u jednoj boji-kratka kosa 60 min
1.500 RSD
Da li želite da svojoj kosi podarite novu "dimenziju"? Zakažite izvlačenja pramenova u našem salona, a mi ćemo Vam pomoći u izboru boje koja će na pravi način istaći lepotu Vaše kose.
Pramenovi u jednoj boji-kosa srednje dužine 60 min
2.500 RSD
Ako želite da stvorite iluziju gušće kose, njeno nijansiranje uz pomoć svetlijih pramenova je sjajna ideja. Uz stručne savete našeg tima frizera, izabraćete idealnu nijansu i dobiti pramenove kakve ste oduvek želeli.
Pramenovi u jednoj boji-duga kosa 60 min
2.700 RSD
Želite svetliju kosu ali niste spremni za velike promene? Izvucite pramenove samo par nijansi svetlije od vaše boje i uverite se da čak i suptilne promene mogu učiniti čuda za izgled Vaše kose.
Pramenovi u jednoj boji-ekstra duga kosa 60 min
3.000 RSD
Izvlačenje pramenova je idealan način da osvežite svoju frizuru. Svetliji pramenovi će učiniti da izgledate kao da ste se upravo vratili sa letovanja, dok su pramenovi upečatljivih boja "rezervisani" za dame koje vole dramatične promene izgleda i jake kontraste.
Pramenovi u više boja-kratka kosa 60 min
1.700 RSD
Izvlačenje pramenova u više boja je idealna tehnika nijansiranja za Vašu kratku kosu, jer se ovakvom kolorizacijom postiže privid njene veće bujnosti. U našem salonu se za vađenje pramenova koriste farbe za kosu kompanije Farcom, koja osim što menja boju Vaše kose, uspešno čuva njen kvalitet.
Pramenovi u više boja-kosa srednje dužine 60 min
2.700 RSD
Ako želite da Vaša kosa izgleda bujnije i lepše nego ikada pre, idealan izbor za Vas je nijansiranje kose izvlačenjem pramenova u više boja. Koristimo isključivo kvalitetne farbe Farcom brenda, čija specijlna formula čuva kvalitet vaše kose.
Pramenovi u više boja-duga kosa 60 min
2.900 RSD
Ukoliko vaša kosa izgleda tanko i beživotno, predlažemo Vam da joj udahnete život nijansiranjem boje. Posetite naš salon i mi ćemo Vam pomoću u izboru boja iz bogate Farcom palete, koje će na pravi način istaći lepotu Vaše kose.
Pramenovi u više boja-ekstra duga kosa 60 min
3.200 RSD
Izvlačenje pramenova različitih boja stavlja akcenat na kosu i unosi život u nju, bez obzira na njenu strukturu i kvalitet. Odsjaji svetlosti stvoriće prelepe efekte senki i svetlosti koji će naglasiti lepotu Vaše kose - i sve to zahvaljujući veštim rukama naših profesionalaca i Farcom farbama za kosu izuzetnog kvaliteta.

Površinski pramenovi

Površinski pramenovi u jednoj boji-kratka kosa 90 min
900 RSD
Kratku frizuru možete učiniti jako zanimljivom, a sve što treba da uradite jeste da izvučete površinske pramenove! Svetli pramenovi u kosi će vašoj frizuru podariti potpuno drugačiji look, a vi ćete iz našeg salona izaći prezadovoljni.
Površinski pramenovi u jednoj boji-kosa srednje dužine 90 min
1.400 RSD
Površinski pramenovi su idealni za sve žene koje ne vole drastične promene, a žele da osveže svoj look. Podarite kosi blistav izgled i zakažite termin u našem salonu, a mi ćemo vam, koristeći kvalitetne farbe bez amonijaka izvući površinske pramenovi koji će učiniti da vaša kosa izgleda kao da je okupana suncem.
Površinski pramenovi u jednoj boji-duga kosa 90 min
1.600 RSD
Podarite svojoj kosi blistav izgled! Ukoliko niste ljubitelj drastičnih promena, a želite da vaša kosa izgleda kao da je okupana suncem, zakažite termin u našem salonu, a mi ćemo vam, koristeći kvalitetne farbe bez amonijaka izvući površinske pramenovi koji će učiniti da vaša kosa izgleda sjajno.
Površinski pramenovi u jednoj boji-ekstra duga kosa 90 min
2.000 RSD
Želite promenu, a ne želite da farbate celu kosu? Predlažemo vam izvučete površinke pramenove - ova suptilna promena učiniće da vaša kosa izgleda zdravije i blistavije.
Površinski pramenovi u više boja-kratka kosa 90 min
1.100 RSD
Površinski pramenovi u više boja-kosa srednje dužine 90 min
1.600 RSD
Površinski pramenovi u više boja-duga kosa 90 min
1.800 RSD
Površinski pramenovi u više boja-ekstra duga kosa 90 min
2.200 RSD

Blajhanje kose

Blajhanje izrastka 60 min
800 RSD
Prošlo je već neko vreme od Vašeg poslednjeg farbanja i taman izrastak pravi veliki kontrast na Vašoj svetloj farbanoj kosi? Vašem korenu je potrebno blajhanje kako biste uspešno izjednačili boju izrastka i cele dužine kose. Blajhanjem se izvlači pigment iz strukture dlake, ali ukoliko pigmenata ima mnogo, jedan proces je nedovoljan, pa se blanširanje mora ponoviti.
Blajhanje kratke kose 60 min
1.100 RSD
Ako želite da drastično promenite svoju trenutnu boju kose, neophodno je kosu tretirati blanšom i izvući pigmente iz strukture dlake. Ipak, ukoliko pigmenata ima mnogo, jedan proces je nedovoljan, pa se blanširanje mora ponoviti.
Blajhanje kose srednje dužine 60 min
1.600 RSD
Poznata je tvrdnja da se "plavuše bolje zabavljaju", a ukoliko želite da se lično uverite u ovu tvrdnju, neophodno je da kosu pripremite za farbanje - blanširanjem. Preparati za blajhanje kose mogu posvetleti kosu i do osam nijansi, a ukoliko je Vaša kosa jako tamna, postupak je potrebno ponoviti kako bi se postigla idealna boja kose.
Blajhanje duge kose 60 min
1.900 RSD
Blajhanje kose je tretman koji vam može podariti plavu kosu o kojoj ste oduvek maštali, ali nestručno baratanje hemikalijama može dovesti do njenog isušivanja. Izbegnite oštećenje kose - prepustite posvetljivanje kose pravim profesionalcima sa bogatim iskustvom.
Blajhanje ekstra duge kose 60 min
2.500 RSD
Duga plava kosa je vaš san? Tretman blanširanja je rešenje! Uz pomoć preparata renomiranog brenda Farcom, u kratkom roku i bez oštećenja, dobićete boju kose o kojoj ste oduvek maštali.

Ombre, sombre i balayage

Ombre, sombre, balayage - kratka kosa 60 min
1.700 RSD
Ukoliko čeznete za promenom, a ne želite da često farbate izrastak, odaberite neku od ove tri vrlo popularne tehnike farbanja! Ombre je tehnika senčenja kose koja je postala apsolutni hit pre nekoliko godina, a jednako je aktuelna i danas. Dobija se postepenim "horizontalnim" nijansiranjem od tamnog korena ka vrlo svetlim krajevima. Ukoliko niste ljubitelj velikih kontrasta u kosi, odaberite sombre, "mekšu" verziju ombre nijansiranja. Ako želite da vaša frizura izgleda moderno ali i vrlo prirodno, predlažemo vam da date šansu balayage tehnici nijansiranja kose - izvlačenje pramenova ovom tehnikom postiže se prirodan izgled te će vaša kosa izgledati kao da je posvetlela na suncu.Vi odaberite tehniku - a mi ćemo vašu kosu pretvoriti u pravo remek-delo!
Ombre, sombre, balayage - kosa srednje dužine 60 min
2.100 RSD
Ako vam je dosadilo redovno farbanje i prikrivanje izrastka na vašoj farbanoj kosi, potražite spas u modernim tehnikama farbanja. Ombre, sombre i balayage tehnike farbanja kose su već nekoliko sezona apsolutni hit među ženama širom sveta a sigurni smo da će se dopasti i vama. Ombre je tehnika senčenja kose je nastala u Holivudu, a dobija se nijansiranjem kose, od tamnog korena ka vrlo svetlim krajevima. Ako ne volite snažne kontraste, preporučujemo vam "mekšu" verziju ombrea - sombre. Modernu boju kose koja izgleda vrlo prirodno, možete dobiti ukoliko se odlučite za balayage tehniku nijansiranja kose - nakon izvlačenja pramenova ovom tehnikom vaša kosa će izgledati kao da je posvetlela na suncu.
Ombre, sombre, balayage - duga kosa 60 min
2.500 RSD
Želite modernu u efektnu boju kose kojoj nije potrebno redovno održavanje tj. farbanje izrastka? Ove moderne i veoma popularne tehnike nijansiranja su pravi izbor za vas! Ombre je tehnika nijansiranja kojom se dobija kosa koja je vrlo tamna na korenu, a svetla na krajevima. Sombre predstavlja nešto nežniju verziju ombrea sa suptilnijim prelazima između nijansi, dok je balayage sjajan izbor za sve žene koje preferiraju vrlo prirodan izgled svetlijih pramenova. Ove boje kose su apsolutni favoriti među slavnim damama - neka postanu i vaši!
Ombre, sombre, balayage - ekstra duga kosa 60 min
3.000 RSD
Želite da isprobate novu boju kose? Zašto ne biste isprobali ombre, sombre ili balayage? Ombre predstavlja tehniku postepenog nijansiranje kose, od vrlo tamnog korena ka dosta svetlijim krajevima, a idealan je izbor za svaku ženu koja želi da izgleda moderno, ali ne želi da brine o održavanju i farbanju izrastka. Više volite suptilne kontraste? Predlažemo vam da isprobate sombre koji predstavlja "nežniju" verziju ombrea. Ako želite da imate "osunčane" pramenove u kosi, kao da ste se upravo vratili sa letovanja, najbolji izbor za vas je balayage - ova tehnika farbanja podariće vašoj kosi prirodan izgled, a svetli pramenovi učiniće da vaša kosa izgleda bujno i negovano.

Mini val

Mini val voćnim kiselinama-kratka kosa 60 min
1.500 RSD
Nakon ovog tretmana, bićete ponosni na svoje definisane kovrdže i veći volumen koji će vašoj kratkoj frizuri dati potpuno novu dimenziju. Ovakva frizura je vrlo jednostavna za održavanje, ne zahteva redovno feniranje, a korišćenjem preparata za trajno onduliranje na bazi voćnih kiselina izbeći ćete isušivanje i oštećenje vlasi.
Mini val voćnim kiselinama-kosa srednje dužine 60 min
1.900 RSD
Ako želite da imate frizuru koja na zahteva redovno feniranje, predlažemo vam tretman trajne ondulacije zahvaljujući kome ćete postati ponosna vlasnica bogatih kovrdža. Minival se posebno preporučuje ženama sa tankom kosom kojoj nedostaje volumen, a upotrebom savremenih preparata na bazi voćnih kiselina sačuvaćemo kvalitet vaše kose.
Mini val voćnim kiselinama-duga kosa 60 min
2.300 RSD
Vašoj kosi nedostaje volumen, a bogate kovrdže su vaš san? Zakažite tretman trajne ondulacije i ponesite frizuru na kojoj će vam svi pozavideti, a koja je veoma laka za održavanje jer joj nije potrebno redovno feniranje i stilizovanje. U našem salonu za tretman trajne ondulacije koriste se isključivo preparati na bazi voćnih kiselina koji čuvaju strukturu i kvalitet vaše kose.
Mini val voćnim kiselinama-ekstra duga kosa 60 min
2.600 RSD
Tretman trajne ondulacije podariće vašoj kosi kovdrže o kakvima ste oduvek maštali, a nakon ove vrste trajnog friziranja, redovno feniranje, navijanje na viklere i upotreba figara postaće prošlost. U našem za salonu se za minival koriste preparati na bazi voćnih kiselina, koji ne sadrže amonijak.

Tretmani za negu kose

Tretman za regeneraciju kose 30 min
400 RSD
Kosa Vam je oštećena, suva i lako puca? Imamo rešenje za Vaše probleme! Rezervišite svoj termin u našem salonu, a mi ćemo uz pomoć preparata specijalne koncentrovane formule za negu, vašoj kosi povratiti sjaj i elastičnost.

Keratinski tretman kose

Keratinski tretman-kratka kosa 90 min
3.000 RSD
Vaša kosa je suva, hemijski tretirana i "neposlušna"? Keratinski tretman, poznat i pod nazivom brazilsko feniranje, će u rekordnom roku oporaviti vašu kosu, ali je i trajno izravnati. Rezultati tretmana su vidljivi odmah - vaša kosa će biti savršeno glatka i sjajna najmanje tri meseca, dok se uz pravilnu negu efekti tretmana mogu produžiti i do devet meseci. U našem salonu za tretman brazilskog feniranja koriste se preparati renomiranih brendova Farcom i Cadiveu.
Keratinski tretman-kosa srednje dužine 120 min
4.000 RSD
Ako je negovana ravna kosa vaš san, još danas zakažite termin za keratinski tretman u našem salonu! Ovaj tretman, poznat i pod imenom brazilsko feniranje će vašu kosu učiniti, ravnijom i zdravijom, bez obzira na njen nivo oštećenja. Vaša kosa će biti savršeno glatka i sjajna najmanje tri meseca, dok uz pravilnu negu efekti ovog tretmana mogu biti vidljivi i do devet meseci. Za keratinski tretman se u našem salonu koriste preparati renomiranih brendova Farcom i Cadiveu.
Keratinski tretman-duga kosa 90 min
5.000 RSD
Muče vas rascvetali krajevi i suva kosa sklona lomnjenju i pucanju? Imamo rešenje za vas! Keratinski tretman će popuniti pukotine na vlasima i vašoj kosi povratiti zdrav izgled, ujedno joj povećavajući otpornost na uticaj spoljnih faktora, poput toplote i mehaničkih oštećenja. Efekti ovog tretmana vidljivi su najmanje tri meseca, a u našem salonu koriste se izuzetno kvalitetni preparati renomiranih kozmetičkih kuća Farcom i Cadiveu.
Keratinski tretman-ekstra duga kosa 90 min
6.000 RSD
Keratinski tretman je već nekoliko godina pravi hit među ženama širom sveta, i to sa veoma dobrim razlogom! Ovaj moćni tretman, poznat i pod nazivom brazilsko feniranje, popunjava pukotine na vlasima i hemijski tretiranoj oštećenoj kosi vraća zdrav izgled, ujedno joj povećavajući otpornost na uticaj spoljnih faktora, poput toplote i mehaničkih oštećenja. Efekti ovog tretmana vidljivi su najmanje tri meseca, a u našem salonu koriste se preparati renomiranih proizvođača Farcom i Cadiveu.

Pletenice i riblje kosti

Rajf pletenica 20 min
200 RSD
Rajf pletenica je jedan od najboljih načina da sklonite kosu sa lica i dobijete šik frizuru - samo bacite pogled na fotografije sa modnih revija najvećih svetskih dizajnerskih imena i uverićete se da je ova frizura apsolutni hit.
Pletenica-po komadu 20 min
200 RSD
Pletenice nikada ne izlaze iz mode - popularne su tokom letnjih meseci kada želimo da sklonimo kosu sa lica i vrata, ali i tokom zime kada želimo da zaštitimo kosu od negativnog dejstva vetra i hladnoće. Važno je napomenuti i da skupljanjem kose u pletenicu manje opterećujete koren kose nego što je slučaj kod vezivanja kose u klasičan konjski rep.
Riblja kost 20 min
200 RSD
Riblja kost je frizura koja godinama unazad izaziva divljenje. Bilo da je u pitanju novogodišnja noć ili letnje vrućine, riblja kost je prikladna frizura za svaku priliku. Ova pletenica se plete od temena, tako što se novi pramenovi postepeno uzimaju i prebacuju u pramen sa druge strane.

Svečane frizure

Svečana frizura-jednostavna 30 min
800 RSD
Želja svake žene je da zablista u posebnim prilikama, bilo da se radi o venčanju, maturi ili nekoj drugoj svečanosti. Da li želite elegantan konjski rep ili otmenu punđu? Vaš zadatak je samo da zamislite, a naš posao je da vaše želje ostvarimo!

Dubinsko pranje kose

Dubinsko pranje kose 30 min
300 RSD
Ukoliko se vaša kosa brzo masti ili često koristite preparate za njeno oblikovanje, tretman dubinskog pranja je kao stvoren za vas. Tretman se izvodi u dve faze, nanošenjem dva šampona za dubinsko pranje Farcom brenda. Sa kose i kože glave uklanjaju se sve naslage i zadržane masnoće, a efekti su vidljivi odmah - kosa je sjajnija, mekša, lepršavija i ima veći volumen.

Profesionalno šminkanje

Profesionalno šminkanje 30 min
2.000 RSD
Zasenite sve prisutne na važnom dogođaju ili proslavi! Zahvaljujući neverovatnom umeću i bogatom iskustvu naših šminkera, kao i kvalitetnim mejkap proizvodima kozmetičkih kuća MAC i Max Factor, vaše lica će zablistati u punom sjaju.

10 razloga zašto da svoj termin zakažete na SrediMe?

razlog br. 9: Zato što imate jasan pregled svih slobodnih termina salona!


Utisci koje su napisali naši korisnici nakon posete salonu

Fantastično 9.2 / 6 utisaka
Usluga: 8.5
Cena/Kvalitet: 8.5
Higijena: 9.8
Ambijent: 9.8
 • 5.0
  Usluga: 1
  Cena/Kvalitet: 1
  Higijena: 9
  Ambijent: 9
  Komentar nije ostavljen
 • Fantastično 10.0
  Usluga: 10
  Cena/Kvalitet: 10
  Higijena: 10
  Ambijent: 10
  Predivno osoblje, veoma fini i profesionalni. Pramenovi najlepsi koje sam u zivotu videla a pritom mi kosa nije stradala u procesu. E, to je majstor! Sve u svemu sam prezadovoljna
 • Fantastično 10.0
  Usluga: 10
  Cena/Kvalitet: 10
  Higijena: 10
  Ambijent: 10
  Veoma ljubazno i fino osoblje i adekvatan odnos cene i kvaliteta, svakom bih preporučila :)
 • Fantastično 10.0
  Usluga: 10
  Cena/Kvalitet: 10
  Higijena: 10
  Ambijent: 10
  Komentar nije ostavljen
 • Fantastično 10.0
  Usluga: 10
  Cena/Kvalitet: 10
  Higijena: 10
  Ambijent: 10
  Devojka koja je radila je puna razumevanja i vrlo pažljiva i strpljiva! Preporučujem!
 • Fantastično 10.0
  Usluga: 10
  Cena/Kvalitet: 10
  Higijena: 10
  Ambijent: 10
  Komentar nije ostavljen

Menjamo način na koji se otkrivaju, biraju i zakazuju tretmani u salonima lepote prelazeći na moderne onlajn i mobilne tehnologije. Zakazivanje tretmana nikad nije bilo lakše - brzo, pouzdano i precizno. Čak i ako se predomislite, možete lako otkazati tretman.

I naravno, svi tretmani su predstavljeni po cenama u salonu, odnosno po najboljim cenama koje možete naći onlajn!