Kontakt

SrediMe je inovativni onlajn servis koji unapređuje iskustvo zakazivanja termina u salonima lepote. Inspirišemo ljude da pronalaze nove načine da iskažu svoju lepotu, da istražuju najnovije trendove u svetu kozmetike i brige o licu i telu i da uživaju u tome!

SrediMe je bolji način za otkrivanje izvrsnih salona lepote, frizerskih i kozmetičkih salona, SPA centara i masaža. Sada možete direktno zakazati svoj termin, onda kada Vama odgovara, sa više poverenja i više mogućnosti izbora. Zakazivanje tretmana lepote treba da bude lepše, lakše, brže i spremni smo da Vam to i omogućimo.


Ako želite više podataka o nama, posetite stranu O nama ili nam se slobodno javite na info@sredime.rs - rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja :)

Ukoliko želite da nam se javite telefonom ili Viberom, možete to učiniti na   +381 62 1000 123


Kako da postavim svoj salon na SrediMe?

Više o tome kako funkcioniše SrediMe možete naći u odeljku za naše Partnere. Dobrodošli!


Kako da se zaposlim u SrediMe?

SrediMe je mlad, moderan i dinamičan internet startup iza koga stoji posvećen tim sastavljen i od iskusnih veterana elektronske trgovine i od mladih snaga u usponu. Kao kompanija sa brzim i konstantnim rastom, imamo stalno otvorene pozicije za nove talentovane članove tima.

Pogledajte trenutno otvorene pozicije u našem timu.


Ako i dalje imate pitanja ili nedoumica javite nam se na info@sredime.rs.