Posao: Menadžer prodaje (Beograd, Novi Sad)

Nov i uzbudljiv, SrediMe je inovativni onlajn servis koji unapređuje iskustvo zakazivanja termina u salonima lepote. Inspirišemo ljude da pronalaze nove načine da iskažu svoju lepotu, da istražuju najnovije trendove u svetu kozmetike i brige o licu i telu i da uživaju u tome!

Tražimo visokomotivisanu i dobro organizovanu osobu da se pridruži našem timu iskusnih prodavaca u Beogradu i Novom Sadu!

Ti ćeš biti naš motor razvoja – želimo da srpskom tržištu predstavimo najveću mrežu salona lepote i omogućimo najbolji izbor i najbolje usluge u zemlji. Tvoja uloga je ključna, jer nam je razvoj tržišta u fokusu. Salonima ćeš putem telefona ili i-mejla, a najviše na sastancima, objašnjavati sve prednosti SrediMe tržnog centra posvećenog lepoti. Ti ćeš biti SrediMe lice!

Tražimo zabavnu osobu, koja želi nezavisnost u radu, ali je spremna da preuzme odgovornost, osobu koja je pravi lovac i ima iza sebe uspešne priče. Ako želiš da budeš u našem timu, moraš da budeš komercijalno motivisan i spreman da istražuješ svoje granice. Želimo i da imaš prethodno iskustvo u prodaji ka firmama i opušten pristup tom poslu. Nije ti strano da sa neznancima započneš priču, voliš da pričaš sa ljudima, novi kontakti su ti zabavni, smatraš da je život avantura… sredi nas svojom prijavom!

Neophodno je da:

Bilo bi dobro i da:


Prijavu pošalji elektronskim putem, što pre, na info@sredime.rs


Sve otvorene pozicije u SrediMe