Pogledajte salone

5 utisaka za Kavitacija u salonima lepote u celoj Srbiji

Samo 100% provereni utisci, preporuke i ocene pravih korisnika salona nakon obavljenih usluga.

 • Studio Mima
  Fantastično 10.0 Studio Mima za uslugu Kavitacija celog tela
  Usluga: 10
  Cena/Kvalitet: 10
  Higijena: 10
  Ambijent: 10
  Uslugom i tretmanom sam veoma zadovoljna i na osnovu toga demantovala bih poslednji komentar. Smatram da je kvalitet usluge i tretmana dosta vazniji od ambijenta koji je pritom u ovom slučaju jako uredan, pruza opustajuću atmosferu i intimu. Svakom bih preporučila ovaj kutak u samom centru grada sa jako prijatnim osobljem i pristupačnim cenama!

 • Studio Mima
  Usluga: 6
  Cena/Kvalitet: 6
  Higijena: 1
  Ambijent: 1
  Veoma razočaravajuće. Očekivala sam pristojan salon u centru grada, dočekao me je tavanski prostor u jezivom stanju. Nekakav sobičak, neuredan i oronuo. Prilično jeziv ambijent. Gospođa Mima je veoma slatkorečiva, ali meni ne uliva poverenje. Možda su njeni tretmani i uspešni, ali ja neću više otići na ovo mesto, jer smatram da salon u današnje vreme ne može tako da izgleda, bez obzira što možda zaista kako sama kaže poseduje najsavremeniji aparat (ja nisam stručna da to potvrdim). Zbog pozitivnih komentara sam se odlučila na tretman kavitacije u ovom "salonu", ali sam iz nekog razloga dobila sasvim drugi tretman, dakle ne kavitaciju. Na početku tretmana mi to nije jasno naglašeno. Vlasnica je u toku tretmana pominjala nekoliko varijatni paketa, popusta itd, ali je bila veoma konfuzna u tim ponudama, što je rezultiralo nesporazumom i vrlo neprijatnom scenom vezanom za plaćanje eventualnih budućih tretmana. Sve u svemu nisam zadovoljna i ne bih mogla da dam svoju preporuku.

 • Studio Mima
  Fantastično 10.0 Studio Mima za uslugu Kavitacija celog tela
  Usluga: 10
  Cena/Kvalitet: 10
  Higijena: 10
  Ambijent: 10
  Odusevljena sam uslugom i ljubaznoscu u salonu Mima. Aparat za kavitaciju je najmoderniji i ja sam vec posle treceg tretmana izgubila 1cm u obimu.
  Zelela bih da se zahvalim Mimi i Zani jer sam uz pomoc kavitacije skinula nalsage celulita i posle 15ak tretmana izgubila sam 19 KG. Naravno, neophodno je pridrzavati se i rezima ishrane za ovakve rezultate, ali toplo bih preporucila tretman kao dodatno efektno sredstvo u borbi protiv celulita i kilograma.

  Takodje sam bila i na tretmanu lica i vec posle prvog tretmana koza mi je bila zategnutija i svezija.

 • Laser centar Triniti Niš
  Usluga: 10
  Cena/Kvalitet: 10
  Higijena: 10
  Ambijent: 10
  Preporučujem!

 • Epil Studio
  Usluga: 10
  Cena/Kvalitet: 10
  Higijena: 10
  Ambijent: 10
  Vrlo ljubazno i profesionalno osoblje. Posle prvog tretmana vidljivo poboljsanje. Hvala vam

Pogledajte i ostale utiske i preporuke

Friziranje utisci


Depilacija utisci


Pedikir i manikir utisci


Lice i šminkanje utisci


Masaža utisci


Telo utisci


Wellness utisci