Depilacija šećernom pastom u kozmetičkim salonima u Kruševcu (3)

Sense of Harmony

Majke Jugovića 27/1, Kruševac | Kozmetički salon
Fantastično9.9(63)
Poslednji put zakazan: pre 4 sati
Brazilska depilacija šećernom pastom - za dame
850
Depilacija celih nogu + brazilska depilacija + depilacija celih ruku secernom pastom - za dame
2.300
Depilacija celih nogu + duboke prepone šećernom pastom - za dame
1.600
Sve usluge...

Fusion centar

Kopaoničkih žrtava br. 4 , sprat minus 1, stan 49, Kruševac | Kozmetičko masažni centar
Fantastično10.0(52)
Poslednji put zakazan: pre 80 min!
Depilacija celih nogu + brazilska + gluteusi - šećernom pastom - za dame
1.700
Sve usluge...

Grkinja

Nemanjina 33 g, Kruševac | Frizersko kozmetički salon
Fantastično9.0(2)
Poslednji put zakazan: pre 101 min!
Depilacija celih ruku hladnim voskom - za dame
500
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonNajbolji saloni za Depilacija (Depilacija šećernom pastom) u Kruševcu

Treba Vam depilacija (depilacija šećernom pastom) u Kruševcu i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet depilacija (depilacija šećernom pastom). Pronađite salone, uporedite cene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za depilacija (depilacija šećernom pastom) u Kruševcu na najlakši način. Ako tražite najbolje cene, svakako proverite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 3 dostupnih salona.
Ponuda usluga za depilacija (depilacija šećernom pastom) u Kruševcu na SrediMe je trenutno u rangu cena od 500 RSD do 2.300 RSD, sa prosečnom cenom od 1.390 RSD. Svakako, različiti saloni nude uslugu depilacija (depilacija šećernom pastom) sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cenu.

Depilacija šećernom pastom

Više ne morate da se brinete i rešavate problem uraslih dlaka. Iritacija kože je prošlost. Šećerna pasta će vas poštedeti svih neprijatnih propratnih efekata depilacije na koje ste navikli. Želite li:Glatku, mekanu, nežnu kožu bez iritacije? Depilaciju potpuno prirodnom metodom? Dugrotajni osećaj glatkoće?Onda, šećerna pasta je pravi izbor za vas!Šta je šećerna pasta? Šećerna pasta je potpuno prirodna i neškodljiva smesa koja se, kako joj samo ime kaže, priprema sa šećerom uz dodatak vo... Vidi sve

Najnoviji utisci

10.0 Sense of Harmony
Meni je depilaciju radila Tanja. Jako sam bila nervozna jer imam višak kilograma, ali Tanja je bila tako ljubazna, stručna.....ni na trenutak nisam osetila da me osuđuje, lepo sam seosećala tokom celog tretmana. Dolazim ponovo sigurno. Sve preporuke!

Katarina, pre 3 meseca

Vidi sve
Vidi sve tretmane u Kruševcu
Bez obzira da li ste fan srednjevekovne srpske istorije, Rokera s Moravu ili Kruševac geta, ili ste Čarapan po rođenju ili poreklu, Kruševac je grad u Srbiji za koji teško da niste čuli.Kruševac, stara prestonica, glavni grad srednjevekovne Srbije, stoni grad cara Lazara… Kruševac je poznat po mnogo čemu, po kulturi, po glumcima, po humoru, po privredi, pa i po dobroj hrani, ali pre svega po lepim devojkama :)  I ne kaže ona pesma bez razloga „odakle si sele...“… Čarapanke su u čitavoj ... Više o Kruševcu