Telo - najbolji saloni

Pronašli smo 70 salona koji odgovaraju izabranim uslovima

Izaberite svoj grad

Top 10 salona u celoj Srbiji

Fantastično 10.03 utisaka

Grossi cosmetic
Salon lepote

Stanoja Glavaša 15, Beograd / Palilula centralni deo

Dupla kavitacija 60 min
3.000 RSD
Dupla kavitacija priža duplo bolje rezultate! Ovaj tretman je rezultat kombinacije dva modulisana talasa, koji proizvode izuzetan i produbljen efekat, stvarajući dovoljnu količinu energije, što prouzrokuje selektivno razdvajanje u dva različita sloja: sa jedne strane, na nivou masnih ćelija, a sa druge, na unutrašnjem nivou, okrenuta prema unutrašnjosti tkiva. Ova tehnika deluje se na krvne sudove, doprinosi da se poveća efekat drenaže i unesu značajne količine hranljivih materija, pomaže da se razgradi stvrdnuto tkivo, povećava elastičnost i teksturu kože i pomaže pri preoblikovanju tela, jer učvršćuje tretirane oblasti.
Elektrostimulacija 30 min
1.000 RSD
Elektrostimulacija je savremeni tretman kojim se ubrzava mršavljenje, redukuje celulit i vrši oblikovanje tela. Elektrostimulacijom postižemo mišićnu kontrakciju, električnim impulsom emitovanim iz aparata koji se naziva elektromišićni stimulator. Ti električni impulsi, koji nisu neprijatni, dovode misiće u stanje “pasivne gimnastike”. Primenom elektrostimulacije misića postiže se smanjenje obima različitih delova tela - struka, bokova, natkolenica itd.
Obična kavitacija 40 min
2.000 RSD
Ultrazvučna kavitacija masnih ćelija je metoda parcijalnog uklanjanja masnih naslaga i celulita ultrazvukom. To je neinvazivna i bezbolna terapija koja omogućava brzo, sigurno i efikasno preoblikovanje tela. Razbijanje masnih naslaga u potkožnom tkivu direktno rezultuje smanjenjem obima tretiranog dela tela. Ovaj tretman pospešuje mikrocirkulaciju na svim nivoima uz maksimalan akcenat na limfnoj drenaži, a postiže se i pravilno oblikovanje i zatezanje mišića. Aparatom se mogu tretirati i telo i lice, a može se koristiti u terapeutske svrhe u reumatologiji i u lečenju ožiljaka i otoka kod sportskih povreda.
Pogledajte još usluga...

Dead Sea Beauty
Kozmetički salon

Obilićev venac 26, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Metrosexual lux - potpuni tretman lica, spa tretman stopala i šaka ili masaža leđa 80 min
3.200 RSD
Svaki moderan muškarac koji drže do sebe, uživaće u ovom fantastičnom tretmanu koji pruža potpuno čišćenje i neu kože. Clenserom i tonerom uklanjamo osnovne nečistoce sa lica, pilingom otklanjamo mrtve ćelije kože i sledi dubinsko čišćenje uz pomoć koncentrovane maske koja prodire duboko u pore. Ona se nanosi masažom lica koja ubrzava cirkulaciju i omogućava sastojcima da prodru u dublje slojeve epiderma. Nakon toga, na lice se nanosi regenerišući serum i dnevna krema koja štiti od spoljašnjih uticaja i daje koži blistav i svež izgled. Tretman se kombinuje Spa tretmanom stopala i šaka ili masažom skalpa (po izboru klijenta).
Full body pampering - najluksuzniji tretman i potpuna relaksacija tela 150 min
10.000 RSD
Nagradite sebe i svoju kožu najluksuznijim tretmanom za potpunu relaksaciju celog tela. Na početku trretmana, vrši se lagani piling celog tela kojim se uklanjanju mrtve čelije i nečistoća sa površine kože, i na taj način se koža priprema za sledeću fazu tretmana. Zatim se na telo nanosi maska za detoksikaciju od blata iz Mrtvog mora i obavlja se Spa tretman šaka i stopala, nakon čega će Vaša koža biti baršunasta i meka na dodir. Nakon tuširanja jednim od gelova iz Mrtvog mora, sledi relaksirajuća masaža u trajanju od sat vremena, zatim se se obavlja luksuzni tretman lica namenjen hidrataciji i nezi kože.
Anticelulit masaža 30 min
850 RSD
Ako imate problema sa kožom koja ima izgled pomorandžine kore i želite da je se rešite, ovaj tretman vam u velikoj meri može pomoći da celulit postane gotovo nevidljiv. Anticelulit masaža predstavlja najpriprodniji način da se telo oslobodi toksina nagomilanih u masnim ćelijama. Postoji više vrsta tehnika masaže koje se primenjuju u zavisnosti od tipa celulita. Svaka od njih je tu i služi da se razbiju nagomilane naslage u potkožnom tkivu, koje su ujedno i uzročnik pojave celulita. Učinak svake od tehnika zavisi od stadijuma celulita. Od našeg terapeuta možete dobiti i korisne savete o zdravoj ishrani, kako biste svoje telo doveli do savršenstva u najkraćem mogućem roku.
Pogledajte još usluga...

10 razloga zašto da svoj termin zakažete na SrediMe?

razlog br. 7: Kada zakažete uslugu na SrediMe, dobićete besplatnu e-mail i SMS napomenu pre zakazanog termina.

Fantastično 10.05 utisaka

Queen
Kozmetički salon

Maksima Gorkog 52, Beograd / Vračar, Čubura, Crveni krst

Stojeći solarijum - minut 15 min
30 RSD
Niste ljubitelj sunčanja u ležećim solarijumima? Isprobajte sunčanje u našim MegaSun stajaćim solarijumima i neka vaša koža izgleda fantastično baš svakoga dana u godini. Naši solarijumu opremljeni su originalnim Chocolate Brown koje ne izazivaju crvenilo, daju rezultate koji su vidljivi već nakon prvog sunčanja i daleko su zdravije od onih koje su do sada korišćene u solarijumima, jer spektar zračenja daje svoje efekte samo na gornjem sloju kože.
Ležeći solarijum - minut 15 min
25 RSD
Savršen čokoladni ten nije rezervisan samo za letnju sezonu! Zahvaljući MegaSun solarijumima, vaša koža može izgledati fantastično baš svakoga dana u godini. Naši solarijumu opremljeni su originalnim Chocolate Brown lampama koje garantuju vidljive rezultate već nakon prvog sunčanja. Ove lampe ne izazivaju crvenilo i daleko su zdravije od onih koje su do sada korišćene u solarijumima, jer spektar zračenja daje svoje efekte samo na gornjem sloju kože, epidermu.
Anticelulit masaža 30 min
650 RSD
Na butinama i zadnjici su se pojavile neravnine i vaša koža je počela da liči na pomorandžinu koru? Zakažite svoj termin za anticelulit masažu u našem salonu i dozvolite da se pobrinemo za vaš problem! Anticelulit masaža predstavlja najpriprodniji način da se telo oslobodi toksina nagomilanih u masnim ćelijama. Postoji više vrsta tehnika masaže, a svaka od njih je tu i služi da se razbiju nagomilane naslage u potkožnom tkivu, koje su ujedno i uzročnik pojave celulita. Nakon nekoliko tretmana primetićete da je vaša koža postala glatka i čvrsta, a vi ćete biti ponosni na izgled svog tela!
Pogledajte još usluga...

Your Majesty
Kozmetički salon

Izvorska 66, Beograd / Vidikovac, Petlovo brdo, Labudovo brdo

Anticelulit masaža 30 min
900 RSD
Anticelulit masaža sa drenažom 45 min
1.300 RSD
Anticelulit masaža sa colon terapijom za problem sa varenjem 45 min
1.300 RSD
Pogledajte još usluga...
Fantastično 9.92 utisaka

Calista
Kozmetički salon

Resavska 11/7, Beograd / Vračar, Čubura, Crveni krst

Mediteranski tretman eksfolijacije i ishrane kože Thalgo 45 min
1.500 RSD
Ovaj tretman predstavlja pravu poslaticu za vaše telo - eksfoliacijom se postiže uklanjanje mrtvih ćelija sa površine kože i podstiče mikrocirkulacija. Na taj način se osigurava brzo i lako prodiranje aktivnih sastojaka Affusion balzama za masažu tela, obogaćenog vitaminom C i đumbirom, koji će vašu kožu hidrirati i učiniti je baršunastom i prijatnom na dodir.
Anticelulit tretman ultrazvukom sa masažom 60 min
1.700 RSD
Celulit je najveći neprijaten mnogih žena, ali srećom postoji rešenje - ultrazvučna masaža tela! To je vid dubinske masaže, uz pomoć ultrazvučnih talasa koji predstavljaju skoro neosetljive fine mikro vibracije. Oni deluju tako što razbijaju masno tkivo, kao i tvrde i okorele slojeve fibroznog celulita. Ultrazvukom se mogu tretirati sve celulitom ugrožene regije tela.
Tretman tela bademom i medom Ella Bache 50 min
1.800 RSD
Nahranite svoju kožu, priuštite joj ovaj slatki tretman! Prijatan piling će poboljšati vašu cirkulaciju i ukloniti odumrle ćelije sa površine vaše kože, a medeni balzam će je nahraniti i učiniti je mekom i blistavom.
Pogledajte još usluga...
Fantastično 9.53 utisaka

JK Life Line Beauty Salon
Frizersko-kozmetički salon

Preševska 37, Beograd / Zvezdara

Mega Sun solarijum - 1 minut 1 min
25 RSD
U našem salonu možete se opustiti i uživati u ležećem Mega Sun solarijumu. Blago potamneli i bronzani ten na korak su od Vas tokom svih godišnjih doba. Zakažite Vaš termin za sunčanje u sloraijumu online i svratite u salon JK Life Line.
Nanošenje kreme za solarijum 15 min
200 RSD
Za intenzivniji efekat potamnjivanja i hidratacije kože, zakažite termin za nanošenje specijalne Aloha kreme. Bronzani ten je na samo korak od Vas, na vama je samo da dođete u naš salon, legnete u naš MegaSun solarijumi opustite se. Cena usluga uključuje samo nanošenje kreme. Usluga sunčanja u solarijumu naplaćuje se i zakazuje posebno.
Anticelulit masaža 30 minuta 30 min
800 RSD
Oslobodite se upornog celutlita!Zakažite termin za anticelulit masažu u našem salonu online! Tokom masaže koristimo Guam anticelulit gel baziran na ekstraktima breze, lavande limuna i divljeg kestena čije dejstvo u kombinaciji sa gelom od bršljana dubinski deluje u razbijanju masnih naslaga i celulita. Rezervišite Vaš termin online i napravite prvi korak ka negovanoj i zdravoj koži bez celulita već danas!
Pogledajte još usluga...

La Femme
Kozmetički salon

Njegoševa 20, Beograd / Vračar, Čubura, Crveni krst

Bodystar tretman - stimulacija mišića 30 min
600 RSD
Gipsane bermude - pakovanje za noge 60 min
1.500 RSD
Solarijum - po minutu 25 min
20 RSD
Pogledajte još usluga...
Fantastično 9.92 utisaka

Look at me
Kozmetički salon

Katanićeva 1, Beograd / Vračar, Čubura, Crveni krst

Dermaroller tretman ožiljaka 60 min
2.500 RSD

Hair play
Frizersko-kozmetički salon

Kapetan Mišina 21, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Solarijum 1 min
30 RSD

Astradas 2
Frizersko kozmetički salon

Nehruova 51a/2, Beograd / Novi Beograd blokovi, Belville, Savski kej

Solarijum 1 minut 15 min
25 RSD
Krema za pre i posle sunčanja 15 min
200 RSD
Cros trenaiger 30 min
300 RSD
Pogledajte još usluga...

Telo, <h2>Najbolji saloni za uslugu Telo u celoj Srbiji</h2>

Najbolji saloni za uslugu Telo u celoj Srbiji

Treba Vam telo u celoj Srbiji i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet telo. Pronađite salone, uporedite cene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za telo u celoj Srbiji na najlakši način. Ako tražite najbolje cene, svakako proverite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe.

Ponuda usluga za telo u celoj Srbiji na SrediMe je trenutno u rangu cena od 20 RSD do 21.000 RSD, sa prosečnom cenom od 2.591,34 RSD. Svakako, različiti saloni nude uslugu telo sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cenu.

Vidi sve salone lepote

Menjamo način na koji se otkrivaju, biraju i zakazuju tretmani u salonima lepote prelazeći na moderne onlajn i mobilne tehnologije. Zakazivanje tretmana nikad nije bilo lakše - brzo, pouzdano i precizno. Čak i ako se predomislite, možete lako otkazati tretman.

I naravno, svi tretmani su predstavljeni po cenama u salonu, odnosno po najboljim cenama koje možete naći onlajn!