Kozmetički doktori u salonima lepote (14)

Ako ste pomislili da ćete baš zbog svake malo ozbiljnije estetske intervencije morati da posećujete lekare i da se provlačite po raznoraznim klinikama, prevarili ste se. Sada su vam dostupne mnoge mogućnosti u kozmetičkim salonima i estetskim poliklinikama, a osoblje koje će vas uslužiti je obučeno i sertifikovano.

Top 20 salona u celoj Srbiji
na osnovu popularnosti i ocena na SrediMe, ažurnosti slobodnih termina i zadovoljstva klijenata

Relax

Dragoslava Đorđevića Goše 1, Beograd | Kozmetički salon
Fantastično9.8(88)
Poslednji put zakazan: danas
Hijaluronski fileri za popunjavanje usana - 1cc
24.000
Hijaluronski fileri za popunjavanje bora na čelu - 1cc
26.400
Sve usluge...

Grossi cosmetic

Stanoja Glavaša 15, Beograd | Kozmetički salon
Fantastično9.5(106)
Poslednji put zakazan: juče
Lipoliza - 1 špric
7.380
Lipoliza - 4 šprica
28.320
Botoks - 2 osobe
36.000
Sve usluge...

Astradas 1

Omladinskih brigada 7b/3, Beograd | Frizersko-kozmetički salon
Fantastično9.0(42)
3D mezoniti - jedna nit
-33% 1.000
Hemijski piling lica + vrata + ruku
5.000
Piling lica - Only touch
5.500
Sve usluge...

M&M Beauty Team

Generala Štefanika 21 lokal 1, Beograd | Salon Lepote - Kozmetički salon
Fantastično10.0(6)
Poslednji put zakazan: danas
Konsultacija sa dermatologom
3.000
Sve usluge...

Nebulas M

Novogradska 29, Beograd | Kozmetički salon
Fantastično9.3(25)
Biorevitalizacija lica - H30
7.800
Biorevitalizacija lica - H50
9.800
Kolagen Aquashine
12.000
Sve usluge...

Dve mace 1

Gramšijeva 2/3, Beograd | Frizersko - kozmetički salon
Fantastično9.7(133)
Poslednji put zakazan: juče
Punjenje usana hijaluronom
26.000
Sve usluge...

Be You

Stojana Aralice 8, Beograd | Kozmetički salon
Fantastično9.7(25)
Poslednji put zakazan: danas
Uklanjanje fibroma radiotalasima
3.000
Uklanjanje kapilara radiotalasima
3.000
Uklanjanje pigmentacionih fleka radiotalasima
3.000
Sve usluge...

Dve mace 2

Đuje i Dragoljuba br. 15, Beograd | Frizersko - kozmetički salon
Fantastično9.9(29)
Punjenje usana hijaluronom
26.000
Sve usluge...

Relax club

Bulevar Zorana Đinđića 73, lokal 6, Beograd | Studio za masažu
Fantastično9.4(29)
Mezokog- 1 kom
10.800
Hijaluronski filer - 0.5 ml
12.000
Popunjavanje usana biopolimerom
13.000
Sve usluge...

Belviso

Karadžićeva 2/1, Niš | Kozmetički salon
Fantastično9.7(24)
Mezoniti sa konusima - 1 nit
4.800
Sve usluge...

Atlas estetika

Osmana Đikića 3 , Beograd | Klinika
Fantastično10.0(2)
Mezoniti - 1 spiralna nit
1.800
Mezoterapija lica iglom
7.800
Mezoterapija lica + PRP lica
20.800
Sve usluge...

Ordinacija Stanojlović

Kosovska 15a, Kruševac
Mezoniti stvaranje novog kolagena - 1 nit
1.200
Botox - po regiji
22.400
Hijaluronski filer 1 ml - uvećavanje usana
31.000
Sve usluge...

Astradas 2

Nehruova 51a/20, preko puta hitne službe DZ , Beograd | Frizersko-kozmetički salon
6.2(14)
3D mezoniti - jedna nit
-33% 1.000
Uvećavanje usana ili popunjavanje bora biopolimerom - 0,5 cc
-42% 3.500
Hemijski piling lica + vrata + ruka
5.000
Sve usluge...

Poliklinika Protekal

Dr Ive Popovića Đanija 3a, Beograd
Popunjavanje usana hijaluronom 1 cc
31.000
PBSerum Radiant - Keratinaza, Vitamin C 20%
1.860
Uklanjanje strija faktorima rasta i matičnim ćelijama
8.680
Sve usluge...


Kozmetički doktori - Sve što treba da znate

Kozmetički doktori

Lipoliza vam može pomoći da se veoma brzo i jednostavno oslobodite viškova masnih naslaga. To je medicinska procedura kojom menjate oblik lica ili delova tela. Najčešće se primenjuje na takozvanim kritičnim delovima tela, odnosno na stomaku, bokovma, butinama, zadnjici i podbradku.

PRP terapija je tretman podmladjivanja ćelijama iz vlastite krvne plazme, koja predstavlja svojevrstan eliksir mladosti. Ovo je najprirodnije rešenje za obnovu svih struktura kože jer stimulacijom resinteze kolagena i pojačavanjem protoka krvi u tretiranim zonama za rezultat daje obnovljenu, jedriju i blistaviju kožu. Vidno ublažava bore i tragove na koži poput ožiljaka od akni, te predstavlja pravo rešenje za idealan beauty režim u cilju popravke ukupnog stanja kože. Odaberite vašu "kritičnu" zonu, bilo da je u pitanju čelo, regija oko usana ili neka druga - bićete oduševljeni rezultatima.

Hemijsjski piling je minimalno invanzivni tretman kojim se veoma jednostavno poboljšava izgled kože. Najčešće se primenjuje na licu, ali se koristi i za tretmane na telu, kao što je koža vrata, ruke, kao i za tretman problematičnih zona kože na celom telu.

Kao što im naziv sam kaže ovi pilinzi se izvode uz pomoć hemijskih supstanci, odnosno kiseline. Kiseline koje se koriste su prirodnog porekla i to su obično: alfa hidroksi kiselina, beta hidroksi kiselina, trihlorsirćetne kiseline (TCA) i fenolne kiseline.

Ovakvim pilingom se odstranjuju mrtvi slojevi kože i podstiče stvaranje nove zdrave i nežne kože. Hemijjski pilinzi se mogu raditi na različitim slojevima kože, pa tako postoje površnski, srednji i duboki pilinzi.

Istaknite svoje lepotu

Hijaluronski fileri su dermalni fileri i kako im ime samo  kaže (fill-popuniti) oni popunjavaju praznine, udubljenja i područja ispod samih bora hijaluronskom kiselinom. Postoji nekoliko tipova ovih filera i svi daju slične efekte sa malim varijacijama u rezultatu. Hijaluronska kiselina, sadržana u hijaluronskim filerima, sastavom je veoma slična onoj koja se nalazi u našem organizmu, što ovaj tretman čini savršeno bezbednim. 

Što se tiče trajanja efekta ovih filera oni mogu biti vidljivi jako dugo. Vaše lice će biti zategnuto i podmlađeno nekoliko meseci, a u nekim slučajevima i duže od dve godine. Neka istraživanja su pokazala da ponovljeno ubrizgavanje može da stimuliše dodatnu prirodnu proizvodnju kolagena, čime se pojačava efekat tretmana, a vaše bore će dodatno biti uglačane. Takođe, prema nekim iskustvima, svaka kasnija upotreba filera zahteva manju količinu za isti učinak.

Botoks ili magični lek, kako ga ponekad nazivaju, ima veoma široku primenu u lečenju različitih bolesti, od neuromišićnih poremećaja do glavobolje i migrene.

On deluje tako što blokira mišiće parališući ih i ne dozvoljavajući im da se pomeraju. Injekcije botoksa su pravi izbor za sve one koji imaju naglašenu mimiku, odnosno koji se izražajno mršte, smeju, čude, žmirkaju, škilje… Najčešće se koristi za tretiranje vertikalnih bora između očiju, odnosno obrva, zatim oko nosa, usana i horizontalnih bora na čelu i vratu.

Kada dospe pod vašu kožu, botoks smanjuje kontrakciju mišića lica, koji su najveći krivci za nastanak bora. Hemijski signali se od botoksa blokiraju i zbog toga se umanjuje prenaglašena kontrakcija mišića. Rezultat tretmana je nestanak bora i blistaviji i svežiji izgled kože.

 Kozmetički saloni, estetske poliklinike i spa centri danas nude veliki broj ozbiljnih tretmana koje ste do skora mogli da obavite samo kod doktora. Sada vam je napokon dostupno da odete na tretman i da se osećate prijatno i opušteno u ambijentu koji vam prija. Potražite svoj omiljeni tretman na sredime.rs i zakažite odmah. Ne dozvolite da vreme stane na put vašoj lepoti.

Najbolji saloni za Telo (Kozmetički doktori) u celoj Srbiji

Treba Vam telo (kozmetički doktori) u celoj Srbiji i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet telo (kozmetički doktori). Pronađite salone, uporedite cene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za telo (kozmetički doktori) u celoj Srbiji na najlakši način. Ako tražite najbolje cene, svakako proverite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe.

Najčešća pitanja i odgovori

 • Koji sve nudi uslugu kozmetički doktori?
  Na ovoj strani su izlistani trenutno top saloni koji nude ovu uslugu, prema ocenama korisnika i raspoloživosti termina. Za celu listu svih salona koji rade uslugu kozmetički doktori u vašem gradu, prvo izaberite svoj grad i eventualno nakon toga dodatne filtere lokacije ili cene.
 • Da li mogu zakazati kozmetički doktori blizu mene na SrediMe?
  SrediMe je dostupan u više gradova i nudi salone lepote u raznim delovima grada, sa fokusom na centar grada, ali imamo i salone u skoro svim delovima grada. Izaberite prvo svoj grad, a potom u filterima možete detaljnije naći oblasti u blizini Vas koji nude uslugu kozmetički doktori. Ukoliko vam je lokacija najvažniji faktor, nakon izbora grada izaberite prikaz salona na mapi.
 • Kako da pronađem najbolji salon za uslugu kozmetički doktori u blizini?
  SrediMe se fokusira na rad sa najboljim salonima, a svaki salon ima svoje specijalnosti. Skoro da nema salona koji je najbolji u svemu, a još da je i najbliži vašoj lokaciji. Zato je najbolje izabrati prvo vaš grad na SrediMe, potom konkretnu uslugu lepote koju želite da obavite, npr. kozmetički doktori, a potom ćete dobiti salone koji su rangirani po ocenama izvođenja tog tipa usluga, kao i prema zadovoljstvu klijenata, cenama, pouzdanosti i naravno raspoloživosti slobodnih termina.
 • Koliko košta usluga kozmetički doktori u salonima?
  Kod usluga lepote i zdravlja, cena ne bi trebala da bude prvi parametar koji gledate kada birate salon, jer cena može značajno da varira u zavisnosti od kvaliteta preparata, aparature, iskustva zaposlenih, trajanja procedure, ali i lokacije salona. Prosečna cena za uslugu kozmetički doktori u svim salonima na SrediMe je trenutno 12.237,58 RSD, idući od najniže cene od 1.000 RSD, pa sve do 36.000 RSD. Ukoliko imate neki budžet u koji morate da se uklopite, možete koristiti filter cena nakon što izaberete svoj grad.
 • Gde mogu da vidim salone sa popustom za uslugu kozmetički doktori u mom gradu?
  Svi saloni trenutno daju popuste za cenu usluge kozmetički doktori u vašem gradu se mogu pronaći tako da izaberete svoj grad, a potom u fiterima na vrhu ekrana izaberete opciju "Samo sa popustom" i dobićete listu salona koji trenutno nude kozmetički doktori sa popustom i iznos popusta.
 • Kako da nađem slobodne termine za uslugu kozmetički doktori u nekom salonu?
  SrediMe je direktno povezan sa kalendarima salona lepote, tako da prikazuje slobodne termine onako kako ih saloni imaju. Kada izaberete salon lepote i željene usluge (možete izabrati jednu ili više usluga odjednom), dobićete sve slobodne termine salona, a Vi možete izabrati onaj koji Vam najviše odgovara
 • Gde da nađem broj telefona salona?
  SrediMe je online platforma za direktno zakazivanje u kalendarima salona, tako da nema potrebe da telefonirate salone i čekate na odgovor. Umesto čekanja na liniji i snalaženja sa na brzinu pročitanim slobodnim terminima, nudimo vam brz i jasan pregled slobodnih termina i cena u salonima koje možete na miru odabrati prema svojim drugim obavezama i zakazati direktno na sajtu u par klikova, čak i van radnog vremena salona.
Sadržaj Vodiča je informativne prirode i ne predstavlja zdravstveni savet niti preporuku. Pre obavljanja bilo kog tretmana koji je ovde opisan, molimo Vas da se posavetujete sa stručnjakom kod koga zakažete termin ili ga posetite.

LookBook Slike direktno iz salona

Ordinacija Stanojlović pre 1 godinu
Ordinacija Stanojlović #krusevac Kozmetički doktori Botox - kompletan srednji deo lica Kozmetički
Botox - kompletan srednji deo lica Kozmetički doktori | Kozmetički doktori
Ordinacija Stanojlović pre 1 godinu
Ordinacija Stanojlović #krusevac Kozmetički doktori Botox - kompletan srednji deo lica Kozmetički
Botox - kompletan srednji deo lica Kozmetički doktori | Kozmetički doktori
Eden pre 2 godine
Eden #beograd Kozmetički doktori Kozmetički doktori
Kozmetički doktori | Kozmetički doktori
Diamond B pre 3 godine
Diamond B #beograd Kozmetički doktori Hijaluronski filer - 1 cc uvecanje usana-volumen
Hijaluronski filer - 1 cc uvecanje usana-volumen | Kozmetički doktori
Diamond B pre 3 godine
Diamond B #beograd Kozmetički doktori Hijaluronski filer - 1 cc fileri 3cc
Hijaluronski filer - 1 cc fileri 3cc | Kozmetički doktori
Womanizer pre 3 godine
Womanizer #beograd Kozmetički doktori Popunjavanje usana bipolimerom - 1 cc punjenje usana biopolim
Popunjavanje usana bipolimerom - 1 cc punjenje usana biopolimerom!! | Kozmetički doktori
Womanizer pre 3 godine
Womanizer #beograd Kozmetički doktori Popunjavanje usana bipolimerom - 1 cc punjenje usana biopolim
Popunjavanje usana bipolimerom - 1 cc punjenje usana biopolimerom!! pre i posle | Kozmetički doktori
Womanizer pre 3 godine
Womanizer #beograd Kozmetički doktori Popunjavanje usana bipolimerom - 1 cc punjenje usana biopolim
Popunjavanje usana bipolimerom - 1 cc punjenje usana biopolimerom | Kozmetički doktori

Pregledajte sve slike