Gipsane bermude u salonima lepote

Pronašli smo 15 salona koji odgovaraju izabranim uslovima za zakazivanje termina

Složićete se da danas gotovo da nema žene koja bi bila, malo je reći oduševljena tretmanom koji može da joj pomogne da izgleda mršavija za ceo jedan konfekcijski broj. Baš takav tretman postoji i možete ga sebi priuštiti već danas. Njegov naziv Gipsane burmude pomalo intrigira, ali svakako ukazuje na predeo koji tretira.

Top 20 salona u celoj Srbiji
na osnovu popularnosti i ocena na SrediMe, ažurnosti slobodnih termina i zadovoljstva klijenata

Magdalena 11

Kozmetički salon - Todora Dukina 46, Beograd
Poslednji put zakazan: pre 10 sati
Fantastično 9.977 utisaka
Gipsane bermude - noge
2.500 RSD
Gipsane bermude - stomak + noge
3.500 RSD
Detox slim gold paket
15.500 RSD
Sve usluge...

Posh

Frizersko - kozmetički salon - Surčinski put 21b, Beograd
Poslednji put zakazan: danas
Fantastično 9.789 utisaka
Gipsane bermude + limfna drenaža strujom
1.700 RSD
Sve usluge...

La Femme

Kozmetički salon - Njegoševa 20, Beograd
Poslednji put zakazan: pre 10 sati
Fantastično 9.8164 utisaka
Gipsane bermude - noge
2.000 RSD
Gips pakovanje za ruke i stomak
1.700 RSD
Sve usluge...

Pure and beauty

Kozmetički salon - Cvijićeva 62/9, sprat I, Beograd
Poslednji put zakazan: pre 11 sati
Fantastično 9.9129 utisaka
Gipsane bermude
3.500 RSD
Sve usluge...

Platinum Beauty Code

Kozmetički salon - Molerova 51, stan 16, Beograd
Poslednji put zakazan: juče
Fantastično 10.04 utisaka
Gipsane bermude
3.000 RSD
Gipsane bermude - paket od 6 tretmana + anticelulit masaža 20 minuta
-34% 16.500 RSD
Sve usluge...

At the stars

Kozmetički salon - Bulevar despota Stefana 86, stan broj 2, Beograd
Poslednji put zakazan: danas
Fantastično 9.222 utisaka
Gipsane bermude
-22% 3.500 RSD
Gipsane bermude - paket od 7 tretmana
-13% 24.500 RSD
Sve usluge...

Dve mace 1

Frizersko - kozmetički salon - Gramšijeva 2/3, Beograd
Poslednji put zakazan: juče
Fantastično 9.593 utisaka
Gipsane bermude + limfna drenaža - pola nogu
2.800 RSD
Gipsane bermude + limfna drenaža - cele noge
3.500 RSD
Sve usluge...

First lady

Kozmetički salon - Bulevar Peka Dapčevića 104, Beograd
Poslednji put zakazan: danas
Fantastično 10.018 utisaka
Gipsane bermude + limfna drenaža - stomak i struk
2.500 RSD
Gipsane bermude + limfna drenaža - pola nogu
2.800 RSD
Sve usluge...

Tutti Beauty

Kozmetički salon - Takovska 13, Beograd
Poslednji put zakazan: pre 12 sati
Fantastično 10.032 utisaka
Gipsane bermude
3.500 RSD
Sve usluge...

Boom

Frizersko-kozmetički salon - Pop Stojanova 27, Beograd
Poslednji put zakazan: danas
Fantastično 9.149 utisaka
Gipsane bermude - stomak
2.000 RSD
Gipsane bermude - struk + stomak
2.500 RSD
Gipsane bermude - butine
3.000 RSD
Sve usluge...

Perfecta

Kozmetički salon - Jelene Ćetković 12/14, Beograd
Fantastično 9.637 utisaka
Gipsane bermude
2.500 RSD
Sve usluge...

Astradas 1

Frizersko-kozmetički salon - Omladinskih brigada 7b/3, Beograd
Poslednji put zakazan: juče
Fantastično 9.237 utisaka
Gipsane bermude - po regiji
2.500 RSD
Sve usluge...

Happy Lady

Kozmetički salon - Preradovićeva 9, Palilula centralni deo, Beograd
Poslednji put zakazan: danas
Fantastično 9.028 utisaka
Gipsane bermude
1.500 RSD
Sve usluge...

Astradas 2

Frizersko-kozmetički salon - Nehruova 51a/2, Beograd
5.913 utisaka
Gipsane bermude - po regiji
2.500 RSD
Sve usluge...

Studio Lepote Grace

Kozmetički salon - Cara Dušana 91, Beograd
Poslednji put zakazan: danas
Dobro 7.81 utisaka
Gipsane bermude - ruke
1.500 RSD
Gipsane bermude - stomak
1.500 RSD
Gipsane bermude - noge
2.500 RSD
Sve usluge...

Gipsane bermude - Sve što treba da znate

Imate važnu večeru i želite da stanete u svečenu haljinu - zakažite gipsane bermude! Idete na more, hoćete da izgledate mršavo - zakažite gipsne bermude!

Šta su gipsane bermude

Gipsane bermude pripadaju grupi takozvanih Body wrap tremana u kojima se, kako im i naziv sam govori, telo ili određeni delovi tela umotavaju u različite materijale kako bi bio postignut željeni efekat tretmana. 

Iako naziv tretmana daje prizvuk nekakvog čarobnog metoda, gipsane bermude počivaju na dejstvu oligoelemenata, koji tope masne naslage, utiču na izbacivanje toksina i viška slobodnih radikala. Prema iskustvu mnogih žena koje su ovaj tretman probale, najpogodniji je za skidanje viška na takozvanim kritičnim mestima, odnosno sa bokova, zadnjice, butina i stomaka.

Kako tretman deluje

Oligoelementi, odnosno aktivne supstance gipsanih bermuda deluju kako međusobno tako i pojedinačno da bi učvrstili kožu, podigli joj tonus, dali elastičnost i što je najbitnije, topili masne naslage uzrokovane prisustvom toksina u organizmu. Tretirano područje se osobađa toksičnih materija koje se dalje izbacuju iz organizma kroz znoj i urin. Ovaj tretman poboljšava i protok limfe, što takođe dovodi do oslobađanja štetnih materija koje su glavni uzrok stvaranja celulita i neravnina na koži. Ovim se vrši detoksikacija kože koja može da se kombinuje i sa anticelulit masažama ili ručnom limfnom drenažom. Efekat je vidljiv već nakon prvog tretmana.

Gipsane bermude se primenjuju na području stomaka, butina, zadnjice i bokova, ali i ruku, a tretman je naziv je dobio po obliku koji materijal dobije kada se obmota oko tih delova tela.

Aktivne materije koje se koriste u tretmanima su silicijum, magnezijum, bakar, gvožđe i cink. Svi oni pojedinačno i u međusobnom uticaju podstiču stvaranje kolagena i elastina, učvršćuju tkivo, podmlađuju kožu, podižu tonus i izbacuju toksične materije.

Kako potvrđuju iskustva korisnica i korisnika veliku ulogu za uspešnost samog tretmana imaju materijali koji se koriste za pravljenje smese obogaćene mineralima. Najbolji efekat se postiže najboljom smesom materijala, a kako je predviđen za tretiranje otečenih nogu, stomaka i celulita, očekivanja su uvek velika.

Veoma popularan

 Ovaj tretman je prvobitno zamišljen za korekciju obima butina, po čemu i nosi naziv, ali je zbog svoje uspešnosti počeo da se koristi i na drugim delovima tela. Gipsane bermude su jedan od omiljenih body wrap tretmana u mnogim kozmetičkim salonima a i spa centrima i to isključivo zahvaljujući svojoj efikasnosti.

Gipsane bermude na potpuno prirodan način, podsticanjem procesa drenaže vam pomaže da smanjite obim na tretiranim područjima, da se oslobodite toksina i viška kilograma i da zategnete kožu. Razlika je veoma očigledan, a efekat je vidljim odmah po obavljenom tretmanu. Ukoliko želite da se i sami uverite možete izmeriti obim pre i posle tretmana. Bićete oduševljeni!

Da bi bio potpuno delotvoran nemojte ni pomišljati da ga izvodite kod kuće. Efikasnost samog tretman je uslovljena profesionalnom primenom. Zbog toga je najbolje da pogledate salone koji vam se nude na sredime.rs, cene i eventualne popuste i jedino što vam onda preostaje je da zakažete termin. Odvojeno vreme neće biti uzaludno!


Želite da izgledate mršavo, da se uvučete u stare farmerice ili svečanu haljinu sa mature...možda svoju venčanicu? Sve to je sada moguće uz samo jedan kozmetički tretman. Zasijajte zadovoljne svojim novim izgledom na važnom događaju ili, što da ne, budite pune samopouzdanja na plaži! Zakažite gipsane bermude odmah!

Najbolji saloni za Telo (Gipsane bermude) u celoj Srbiji

Treba Vam telo (gipsane bermude) u celoj Srbiji i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet telo (gipsane bermude). Pronađite salone, uporedite cene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za telo (gipsane bermude) u celoj Srbiji na najlakši način. Ako tražite najbolje cene, svakako proverite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe.

Najčešća pitanja i odgovori

 • Koji sve nudi uslugu gipsane bermude?
  Na ovoj strani su izlistani trenutno top saloni koji nude ovu uslugu, prema ocenama korisnika i raspoloživosti termina. Za celu listu svih salona koji rade uslugu gipsane bermude u vašem gradu, prvo izaberite svoj grad i eventualno nakon toga dodatne filtere lokacije ili cene.
 • Da li mogu zakazati gipsane bermude blizu mene na SrediMe?
  SrediMe je dostupan u više gradova i nudi salone lepote u raznim delovima grada, sa fokusom na centar grada, ali imamo i salone u skoro svim delovima grada. Izaberite prvo svoj grad, a potom u filterima možete detaljnije naći oblasti u blizini Vas koji nude uslugu gipsane bermude. Ukoliko vam je lokacija najvažniji faktor, nakon izbora grada izaberite prikaz salona na mapi.
 • Kako da pronađem najbolji salon za uslugu gipsane bermude u blizini?
  SrediMe se fokusira na rad sa najboljim salonima, a svaki salon ima svoje specijalnosti. Skoro da nema salona koji je najbolji u svemu, a još da je i najbliži vašoj lokaciji. Zato je najbolje izabrati prvo vaš grad na SrediMe, potom konkretnu uslugu lepote koju želite da obavite, npr. gipsane bermude, a potom ćete dobiti salone koji su rangirani po ocenama izvođenja tog tipa usluga, kao i prema zadovoljstvu klijenata, cenama, pouzdanosti i naravno raspoloživosti slobodnih termina.
 • Koliko košta usluga gipsane bermude u salonima?
  Kod usluga lepote i zdravlja, cena ne bi trebala da bude prvi parametar koji gledate kada birate salon, jer cena može značajno da varira u zavisnosti od kvaliteta preparata, aparature, iskustva zaposlenih, trajanja procedure, ali i lokacije salona. Prosečna cena za uslugu gipsane bermude u svim salonima na SrediMe je trenutno 5.070,37 RSD, idući od najniže cene od 1.500 RSD, pa sve do 24.500 RSD. Ukoliko imate neki budžet u koji morate da se uklopite, možete koristiti filter cena nakon što izaberete svoj grad.
 • Gde mogu da vidim salone sa popustom za uslugu gipsane bermude u mom gradu?
  Svi saloni trenutno daju popuste za cenu usluge gipsane bermude u vašem gradu se mogu pronaći tako da izaberete svoj grad, a potom u fiterima na vrhu ekrana izaberete opciju "Samo sa popustom" i dobićete listu salona koji trenutno nude gipsane bermude sa popustom i iznos popusta.
 • Kako da nađem slobodne termine za uslugu gipsane bermude u nekom salonu?
  SrediMe je direktno povezan sa kalendarima salona lepote, tako da prikazuje slobodne termine onako kako ih saloni imaju. Kada izaberete salon lepote i željene usluge (možete izabrati jednu ili više usluga odjednom), dobićete sve slobodne termine salona, a Vi možete izabrati onaj koji Vam najviše odgovara
 • Gde da nađem broj telefona salona?
  SrediMe je online platforma za direktno zakazivanje u kalendarima salona, tako da nema potrebe da telefonirate salone i čekate na odgovor. Umesto čekanja na liniji i snalaženja sa na brzinu pročitanim slobodnim terminima, nudimo vam brz i jasan pregled slobodnih termina i cena u salonima koje možete na miru odabrati prema svojim drugim obavezama i zakazati direktno na sajtu u par klikova, čak i van radnog vremena salona.
Sadržaj Vodiča je informativne prirode i ne predstavlja zdravstveni savet niti preporuku. Pre obavljanja bilo kog tretmana koji je ovde opisan, molimo Vas da se posavetujete sa stručnjakom kod koga zakažete termin ili ga posetite.

Najnoviji utisci

10.0 Pure and beauty
Prijatan ambijent,savrsena usluga.Topla preporuka!

Marija, pre 1 godinu

10.0 Perfecta
Jedan od najboljih salona u Beogradu. Ambijent za svaku pohvalu. Stvarno opustena atmosfera i tretmani koji poboljsavaju kvalitet zivota👌

Jana, pre 2 godine

LookBook Slike direktno iz salona

Platinum Beauty Code pre 4 meseca
Platinum Beauty Code #beograd Gipsane bermude Gipsane bermude Gipsane bermude
Gipsane bermude Gipsane bermude | Gipsane bermude

Pregledajte sve slike