Gipsane bermude u salonima lepote u celoj Srbiji

Pronašli smo 11 salona koji odgovaraju izabranim uslovima

Složićete se da danas gotovo da nema žene koja bi bila, malo je reći oduševljena tretmanom koji može da joj pomogne da izgleda mršavija za ceo jedan konfekcijski broj. Baš takav tretman postoji i možete ga sebi priuštiti već danas. Njegov naziv Gipsane burmude pomalo intrigira, ali svakako ukazuje na predeo koji tretira.

Top 10 salona u celoj Srbiji
na osnovu popularnosti i ocena na SrediMe, ažurnosti slobodnih termina i zadovoljstva klijenata

Fantastično 10.017 utisaka

Pure and beauty

Kozmetički salon - Cvijićeva 62/9, sprat I, Beograd / Palilula centralni deo

Gipsane bermude 75 min
3.500 RSD
Fantastično 10.033 utisaka

La Femme

Kozmetički salon - Njegoševa 20, Beograd / Vračar, Čubura, Crveni krst

Gipsane bermude - pakovanje za noge 60 min
1.500 RSD
Gips pakovanje za ruke i stomak 60 min
1.200 RSD
Fantastično 10.05 utisaka

Only one beauty

Kozmetički salon - Kraljevića Marka 3, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Gipsane bermude 60 min
3.000 RSD

Tutti Beauty

Kozmetički salon - Takovska 13, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Gipsane bermude 90 min
3.500 RSD
Fantastično 10.08 utisaka

Amelie

Kozmetički salon - Bežanijska 2, Beograd / Zemun Centar

Gipsane bermude - stomak 60 min
2.500 RSD
Gipsane bermude - cela regija 75 min
4.000 RSD
4.17 utisaka

Astradas 2

Frizersko-kozmetički salon - Nehruova 51a/2, Beograd / Novi Beograd blokovi, Belville, Savski kej

Gipsane bermude 60 min
2.500 RSD
Odlično 8.921 utisaka

Astradas 1

Frizersko-kozmetički salon - Omladinskih brigada 7b/3, Beograd / Novi Beograd blokovi, Belville, Savski kej

Gipsane bermude 60 min
2.500 RSD
Fantastično 9.833 utisaka

Dve mace 1

Frizersko - kozmetički salon - Gramšijeva 2/3, Beograd / Novi Beograd Stari Merkator

Gipsane bermude + limfna drenaža - pola nogu 60 min
2.800 RSD
Gipsane bermude + limfna drenaža - cele noge 60 min
3.500 RSD
Fantastično 9.334 utisaka

Boom

Frizersko-kozmetički salon - Loznička 17, Beograd / Vračar, Čubura, Crveni krst

Gipsane bermude - stomak 60 min
2.000 RSD
Gipsane bermude - struk + stomak 60 min
2.500 RSD
Gipsane bermude - butine 60 min
3.000 RSD
Fantastično 9.65 utisaka

At the stars

Kozmetički salon - Bulevar despota Stefana 86, stan broj 2, Beograd / Palilula centralni deo

Gipsane bermude 60 min
4.000 RSD
Gipsane bermude - 7 tretmana 60 min
-13% 24.500 RSD

Gipsane bermude

Imate važnu večeru i želite da stanete u svečenu haljinu - zakažite gipsane bermude! Idete na more, hoćete da izgledate mršavo - zakažite gipsne bermude!

Šta su gipsane bermude

Gipsane bermude pripadaju grupi takozvanih Body wrap tremana u kojima se, kako im i naziv sam govori, telo ili određeni delovi tela umotavaju u različite materijale kako bi bio postignut željeni efekat tretmana. 

Iako naziv tretmana daje prizvuk nekakvog čarobnog metoda, gipsane bermude počivaju na dejstvu oligoelemenata, koji tope masne naslage, utiču na izbacivanje toksina i viška slobodnih radikala. Prema iskustvu mnogih žena koje su ovaj tretman probale, najpogodniji je za skidanje viška na takozvanim kritičnim mestima, odnosno sa bokova, zadnjice, butina i stomaka.

Kako tretman deluje

Oligoelementi, odnosno aktivne supstance gipsanih bermuda deluju kako međusobno tako i pojedinačno da bi učvrstili kožu, podigli joj tonus, dali elastičnost i što je najbitnije, topili masne naslage uzrokovane prisustvom toksina u organizmu. Tretirano područje se osobađa toksičnih materija koje se dalje izbacuju iz organizma kroz znoj i urin. Ovaj tretman poboljšava i protok limfe, što takođe dovodi do oslobađanja štetnih materija koje su glavni uzrok stvaranja celulita i neravnina na koži. Ovim se vrši detoksikacija kože koja može da se kombinuje i sa anticelulit masažama ili ručnom limfnom drenažom. Efekat je vidljiv već nakon prvog tretmana.

Gipsane bermude se primenjuju na području stomaka, butina, zadnjice i bokova, ali i ruku, a tretman je naziv je dobio po obliku koji materijal dobije kada se obmota oko tih delova tela.

Aktivne materije koje se koriste u tretmanima su silicijum, magnezijum, bakar, gvožđe i cink. Svi oni pojedinačno i u međusobnom uticaju podstiču stvaranje kolagena i elastina, učvršćuju tkivo, podmlađuju kožu, podižu tonus i izbacuju toksične materije.

Kako potvrđuju iskustva korisnica i korisnika veliku ulogu za uspešnost samog tretmana imaju materijali koji se koriste za pravljenje smese obogaćene mineralima. Najbolji efekat se postiže najboljom smesom materijala, a kako je predviđen za tretiranje otečenih nogu, stomaka i celulita, očekivanja su uvek velika.

Veoma popularan

 Ovaj tretman je prvobitno zamišljen za korekciju obima butina, po čemu i nosi naziv, ali je zbog svoje uspešnosti počeo da se koristi i na drugim delovima tela. Gipsane bermude su jedan od omiljenih body wrap tretmana u mnogim kozmetičkim salonima a i spa centrima i to isključivo zahvaljujući svojoj efikasnosti.

Gipsane bermude na potpuno prirodan način, podsticanjem procesa drenaže vam pomaže da smanjite obim na tretiranim područjima, da se oslobodite toksina i viška kilograma i da zategnete kožu. Razlika je veoma očigledan, a efekat je vidljim odmah po obavljenom tretmanu. Ukoliko želite da se i sami uverite možete izmeriti obim pre i posle tretmana. Bićete oduševljeni!

Da bi bio potpuno delotvoran nemojte ni pomišljati da ga izvodite kod kuće. Efikasnost samog tretman je uslovljena profesionalnom primenom. Zbog toga je najbolje da pogledate salone koji vam se nude na sredime.rs, cene i eventualne popuste i jedino što vam onda preostaje je da zakažete termin. Odvojeno vreme neće biti uzaludno!


Želite da izgledate mršavo, da se uvučete u stare farmerice ili svečanu haljinu sa mature...možda svoju venčanicu? Sve to je sada moguće uz samo jedan kozmetički tretman. Zasijajte zadovoljne svojim novim izgledom na važnom događaju ili, što da ne, budite pune samopouzdanja na plaži! Zakažite gipsane bermude odmah!

Najnoviji utisci

10.0 Perfecta
Jedan od najboljih salona u Beogradu. Ambijent za svaku pohvalu. Stvarno opustena atmosfera i tretmani koji poboljsavaju kvalitet zivota👌

Jana, pre 10 meseci


Telo, <h2>Najbolji saloni za uslugu Telo (Gipsane bermude) u celoj Srbiji</h2>

Najbolji saloni za uslugu Telo (Gipsane bermude) u celoj Srbiji

Treba Vam telo (gipsane bermude) u celoj Srbiji i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet telo (gipsane bermude). Pronađite salone, uporedite cene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za telo (gipsane bermude) u celoj Srbiji na najlakši način. Ako tražite najbolje cene, svakako proverite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe.
Ponuda usluga za telo (gipsane bermude) u celoj Srbiji na SrediMe je trenutno u rangu cena od 1.200 RSD do 24.500 RSD, sa prosečnom cenom od 4.058,82 RSD. Svakako, različiti saloni nude uslugu telo (gipsane bermude) sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cenu.Šta je SrediMe?

Menjamo način na koji se otkrivaju, biraju i zakazuju tretmani u salonima lepote prelazeći na moderne onlajn i mobilne tehnologije. Zakazivanje tretmana nikad nije bilo lakše - brzo, pouzdano i precizno. Čak i ako se predomislite, možete lako otkazati tretman.

I naravno, svi tretmani su predstavljeni po cenama u salonu, odnosno po najboljim cenama koje možete naći onlajn!