Detoksikacija tela u salonima lepote

Pronašli smo 11 salona koji odgovaraju izabranim uslovima za zakazivanje termina

Detoksikacija tela je veoma efektan način da očistite i oslobodite telo od toksina, ubrzate svoj metabolizam i podignete na viši nivo opšte zdravstveno stanje. Važno je da svoje telo sezonski detoksikujete kako bi mu obezbedili što prirodniji status koji će vam omogućiti da izgledate mlađe, ali i da budete zdraviji i srećniji.

Top 20 salona u celoj Srbiji
na osnovu popularnosti i ocena na SrediMe, ažurnosti slobodnih termina i zadovoljstva klijenata

Relax

Kozmetički salon - Dragoslava Đorđevića Goše 1, Beograd
Poslednji put zakazan: upravo sada!
Fantastično 9.853 utisaka
Slana soba - 20 min.
350 RSD
Slana soba - 40 min.
500 RSD
Sve usluge...

Enso massage studio

Njegoševa 69, Beograd
Poslednji put zakazan: pre 96 min!
Fantastično 9.955 utisaka
Detox time
2.500 RSD
Sve usluge...

Body N Soul studio

Kozmetički salon - Stojana Aralice 75, Beograd
Fantastično 10.02 utisaka
Wrap tretman + piling tela + detoksikacija mineralima i algama
4.000 RSD
Sve usluge...

MY CUTTING ROOM

Frizerski salon - Braće Nedića 15, lokal 2 u pasažu, Beograd
Poslednji put zakazan: upravo sada!
Fantastično 10.019 utisaka
Detox tretman za kosu sa feniranjem i negom
-33% 1.200 RSD
Sve usluge...

Your Majesty

Kozmetički salon - Izvorska 66, Beograd
Fantastično 9.916 utisaka
Detox anticelulut + zelene alge
1.800 RSD
Aromatherapy Detox masaža sa zelenim algama - 60 minuta
3.000 RSD
Aromateraphy Detox masaža sa zelenim algama - 90 minuta
3.800 RSD
Sve usluge...

Helena Beauty

Kozmetički salon - Pariske komune 9, Niš
Slana soba 25 minuta - za decu
300 RSD
Slana soba 40 minuta - za odrasle
500 RSD
Paket 2 - Stimulativni tretman lica + slana soba 1 tretman
3.000 RSD
Sve usluge...

Siam Spa

Studio za masažu - Uroša Martinovića 29, lokal 2, Beograd
Fantastično 10.01 utisaka
Maska za telo
3.000 RSD
Sve usluge...

Magdalena

Kozmetički salon - Bulevar Zorana Đinđića 101, lokal 10, Beograd
Dobro 7.83 utisaka
Limfna drenaža - dekolte + vrat + lice
600 RSD
Sve usluge...

Crystalcare

Studio za masažu - Nehruova 51A, TC Kula, 1. sprat, lokal 100, Beograd
Relax + Detox + Fat Burn tretman na Premium Kristal masažnoj podlozi
1.000 RSD
Relax + Detox + Fat Burn tretman na Premium Kristal masažnoj podlozi - 5 tretmana
3.500 RSD
Sve usluge...

Dve mace 2

Frizersko - kozmetički salon - Đuje i Dragoljuba br. 15, Beograd
Poslednji put zakazan: pre 9 sati
Fantastično 9.820 utisaka
Detoks i anti-stres tretman leđa sa aromatičnim blatom
2.000 RSD
Detoks i anti-stres tretman tela sa aromatičnim blatom
2.600 RSD
Sve usluge...

Tina S 021

Kozmetički salon - Bulevar oslobođenja 20, sprat 4, stan 16, Novi Sad
Poslednji put zakazan: pre 10 sati
Fantastično 9.910 utisaka
Estetski pedikir + maska za detoksikaciju
1.800 RSD
Lipo detox tretman
2.500 RSD
Detox 3 dana
7.500 RSD
Sve usluge...

Detoksikacija tela - Sve što treba da znate

Neki od uobičajenih saveta kada se pripremate za detoksikaciju su da promenite način ishrane, da izbegavate masno, slano, fabrički prerađenu hranu, šećer i da ograničite unos alkohola. Uz ovakvu dobru pripremu i pravi odabir tretmana za čišćenje organizma uskoro ćete ponovo biti u top formi.

Umesto da se mučite sa receptima rekla kazala i raznim čudnim, do naučnofantastičnim savetima i pokušajima da svoj organizam očistite običnom i neobičnom hranom, limunom, sodom bikarbonom, sokovima ili čajevima, potražite na našem sajtu kozmetički tretman pomoću koga će se vaše telo očistiti i osloboditi toksina. 

Detoksikacija preko stopala

Detoksikacija preko stopala je svakog dana sve popularnija metoda koja nam pomaže da se oslobodimo štetnih toksina iz tela. Toksini koji u naše telo dospevaju iz vazduha, hemikalija koje svakodnevno koristimo, ali i iz kozmetičkih proizvoda, moraju s vremena na vreme da se izbace iz tela, inače će početeti da prave nepopravljivu štetu.

Ovim jednostavnim tretmanom vaš organizam će se lako osloboditi raznih štetnih materija. Detoksikacija preko stopala funkcioniše na principu pozitivnog i negativnog naelektrisanja, te se na taj način kao pomoću magneta iz organizma izvlače metali i razne druge štetne materije.

Ova vrsta detoksikacije se preporučuje svima, osim onima koji na stopalima imaju otvorene rane ili infekcije. Osim što ćete uživati u relaksirajućoj kupki za stopala, posle nje će vaše telo biti pročišćenije i zdravije.

Limfna drenaža

Limfa je tečnost u našem telu koja nam omogućava da se izborimo sa bolestima, ali ponekad se ona nakuplja u većoj količini nego što bi trebalo za normalno funkcionisanje. Limfna drenaža odnosno masaža se izvodi laganim pokretima kojima se ova tečnost pokreće i odstranjuje njen višak.

Limfna drenažna masaža se primenjuje u svrhu oslobađanja od viška kilograma i čišćenje organizma od toksičnih materija. 

Ovom posebnom procedurom se poboljšava mikrocirkulacija, stimuliše se, odnosno ubrzava metabolizam i limfni sistem i podstiče izbacivanje toksičnih materija iz organizma. Uspešno se koristi u svrhu izbacivanja viška tečnosti iz organizma koji uzrokuje oticanje nogu, zglobova i butina. Sve to doprinosi i terapijama protiv celulita i drugih manifestacija gojaznosti i povišenog broja kilograma.

Slana soba

Ukoliko želite da pročistite svoje disajne puteve i svoj organizam, kao i da doprinesete boljem zdravstvenom stanju vašeg organozma na različitim nivoima vreme je da posetite slanu sobu. 

Slana soba je posebno mesto u kome su zidovi i plafon obloženi solju da bi bio postignut efekat atmosfere prirodne slane pećine. Na taj način se uspostavlja zdrava i lekovita mikroklima, bogata suvim vazduhom zasićenim finim česticama kamene soli. Boravak u ovakvoj prostoriji ima korisno dejstvo na respiratorni i kardiovaskularni sistem. Kristali soli proizvode negativne jone koji mogu da utiču na povećanje nivoa seratonina u organizmu, poznatog još i kao hormon sreće. Usled toga dolazi do smanjenja osećaja depresije, apatije, nervoze i stresa.

Pored svega navedenog boravak u slanoj sobi ima antibakterijsko dejstvo, poboljšava mikrocirkulaciju, podstiče izbacivanje toksina kroz kožu i reguliše pH vrednost kože.

 

Postoji puno načina da detoksikujete svoje telo. Neki su lakši, a drugi teži. Isto tako postoji i puno kozmetičkih tretmana koji vam mogu pomoći, ali i domaćih recepata. Ukoliko želite da tretman da stoprocentni učinak najbolje je da detoksikaciju uradite profesionalno, odnosno u kozmetičkom salonu ili spa centru. Možete izabrati klasične tretmane, aromatičnim blatom ili algama, ali i neke od novijih metoda detoksikacije. Potražite željeni tretman na načem sajtu i zakažite već danas.

 

 

 


Najbolji saloni za Telo (Detoksikacija tela) u celoj Srbiji

Treba Vam telo (detoksikacija tela) u celoj Srbiji i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet telo (detoksikacija tela). Pronađite salone, uporedite cene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za telo (detoksikacija tela) u celoj Srbiji na najlakši način. Ako tražite najbolje cene, svakako proverite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe.

Najčešća pitanja i odgovori

 • Koji sve nudi uslugu detoksikacija tela?
  Na ovoj strani su izlistani trenutno top saloni koji nude ovu uslugu, prema ocenama korisnika i raspoloživosti termina. Za celu listu svih salona koji rade uslugu detoksikacija tela u vašem gradu, prvo izaberite svoj grad i eventualno nakon toga dodatne filtere lokacije ili cene.
 • Da li mogu zakazati detoksikacija tela blizu mene na SrediMe?
  SrediMe je dostupan u više gradova i nudi salone lepote u raznim delovima grada, sa fokusom na centar grada, ali imamo i salone u skoro svim delovima grada. Izaberite prvo svoj grad, a potom u filterima možete detaljnije naći oblasti u blizini Vas koji nude uslugu detoksikacija tela. Ukoliko vam je lokacija najvažniji faktor, nakon izbora grada izaberite prikaz salona na mapi.
 • Kako da pronađem najbolji salon za uslugu detoksikacija tela u blizini?
  SrediMe se fokusira na rad sa najboljim salonima, a svaki salon ima svoje specijalnosti. Skoro da nema salona koji je najbolji u svemu, a još da je i najbliži vašoj lokaciji. Zato je najbolje izabrati prvo vaš grad na SrediMe, potom konkretnu uslugu lepote koju želite da obavite, npr. detoksikacija tela, a potom ćete dobiti salone koji su rangirani po ocenama izvođenja tog tipa usluga, kao i prema zadovoljstvu klijenata, cenama, pouzdanosti i naravno raspoloživosti slobodnih termina.
 • Koliko košta usluga detoksikacija tela u salonima?
  Kod usluga lepote i zdravlja, cena ne bi trebala da bude prvi parametar koji gledate kada birate salon, jer cena može značajno da varira u zavisnosti od kvaliteta preparata, aparature, iskustva zaposlenih, trajanja procedure, ali i lokacije salona. Prosečna cena za uslugu detoksikacija tela u svim salonima na SrediMe je trenutno 3.367,39 RSD, idući od najniže cene od 300 RSD, pa sve do 13.000 RSD. Ukoliko imate neki budžet u koji morate da se uklopite, možete koristiti filter cena nakon što izaberete svoj grad.
 • Gde mogu da vidim salone sa popustom za uslugu detoksikacija tela u mom gradu?
  Svi saloni trenutno daju popuste za cenu usluge detoksikacija tela u vašem gradu se mogu pronaći tako da izaberete svoj grad, a potom u fiterima na vrhu ekrana izaberete opciju "Samo sa popustom" i dobićete listu salona koji trenutno nude detoksikacija tela sa popustom i iznos popusta.
 • Kako da nađem slobodne termine za uslugu detoksikacija tela u nekom salonu?
  SrediMe je direktno povezan sa kalendarima salona lepote, tako da prikazuje slobodne termine onako kako ih saloni imaju. Kada izaberete salon lepote i željene usluge (možete izabrati jednu ili više usluga odjednom), dobićete sve slobodne termine salona, a Vi možete izabrati onaj koji Vam najviše odgovara
 • Gde da nađem broj telefona salona?
  SrediMe je online platforma za direktno zakazivanje u kalendarima salona, tako da nema potrebe da telefonirate salone i čekate na odgovor. Umesto čekanja na liniji i snalaženja sa na brzinu pročitanim slobodnim terminima, nudimo vam brz i jasan pregled slobodnih termina i cena u salonima koje možete na miru odabrati prema svojim drugim obavezama i zakazati direktno na sajtu u par klikova, čak i van radnog vremena salona.
Sadržaj Vodiča je informativne prirode i ne predstavlja zdravstveni savet niti preporuku. Pre obavljanja bilo kog tretmana koji je ovde opisan, molimo Vas da se posavetujete sa stručnjakom kod koga zakažete termin ili ga posetite.