Detoksikacija tela u salonima lepote u celoj Srbiji

Pronašli smo 10 salona koji odgovaraju izabranim uslovima

Detoksikacija tela je veoma efektan način da očistite i oslobodite telo od toksina, ubrzate svoj metabolizam i podignete na viši nivo opšte zdravstveno stanje. Važno je da svoje telo sezonski detoksikujete kako bi mu obezbedili što prirodniji status koji će vam omogućiti da izgledate mlađe, ali i da budete zdraviji i srećniji.

Top 20 salona u celoj Srbiji
na osnovu popularnosti i ocena na SrediMe, ažurnosti slobodnih termina i zadovoljstva klijenata

Fantastično 9.99 utisaka

Your Majesty

Kozmetički salon - Izvorska 66, Beograd (Banovo brdo)

Poslednji put zakazan: pre 106 minuta!

Tretman detoksikacije tela za smanjenje obima
1.600 RSD
Aromatherapy Detox masaža sa zelenim algama - 60 minuta
2.800 RSD
Detoks tretman tela algama - 60 minuta
3.400 RSD
Pogledajte još usluga...
Fantastično 10.09 utisaka

Calista

Kozmetički salon - Resavska 11/7, Beograd (Vračar, Čubura, Crveni krst)

Brazilski tretman detoksikacije i remineralizacije Thalgo
2.200 RSD
Pogledajte još usluga...

Helena Beauty

Kozmetički salon - Pariske komune 9, Niš (Medijana)

Slana soba 25 minuta - za decu
300 RSD
Slana soba 40 minuta - za odrasle
500 RSD
Paket 1 - Blic tretman lica + slana soba 1 tretman
2.400 RSD
Pogledajte još usluga...
Fantastično 9.65 utisaka

L.A. beauty

Kozmetički salon - Svetozara Markovića 67/1 , Beograd (Slavija, Autokomanda, Neimar)

Presoterapija
1.500 RSD
Mezoterapija tela bez igle + presoterapija
4.000 RSD
Presoterapija - paket od 10 tretmana
12.000 RSD
Pogledajte još usluga...

Siam Spa

Studio za masažu - Uroša Martinovića 29, lokal 2, Beograd (Novi Beograd blokovi, Belville, Savski kej)

Maska tela
3.000 RSD
Pogledajte još usluga...

Magdalena

Kozmetički salon - Bulevar Zorana Đinđića 101, lokal 10, Beograd (Novi Beograd Stari Merkator)

Limfna drenaža - dekolte + vrat + lice
600 RSD
Pogledajte još usluga...
Fantastično 9.816 utisaka

Dve mace 2

Frizersko - kozmetički salon - Đuje i Dragoljuba br. 15, Beograd (Vidikovac, Petlovo brdo, Labudovo brdo)

Detoks i anti-stres tretman leđa sa aromatičnim blatom
2.000 RSD
Detoks i anti-stres tretman tela sa aromatičnim blatom
2.600 RSD
Pogledajte još usluga...
Fantastično 9.2111 utisaka

Eden

Kozmetički salon - Vlajkovićeva 23, Beograd (Stari grad, Centar, Dorćol)

Foot Detox
2.000 RSD
Pogledajte još usluga...
Fantastično 9.722 utisaka

Relax

Kozmetički salon - Dragoslava Đorđevića Goše 1, Beograd (Mirijevo)

Poslednji put zakazan: pre 12 sati

Slana soba - 20 min.
350 RSD
Slana soba - 40 min.
500 RSD
Slana soba 20 min. - 10 tretmana
-14% 3.000 RSD
Pogledajte još usluga...
Fantastično 9.86 utisaka

Tina S 021

Kozmetički salon - Bulevar oslobođenja 20, sprat 4, stan 16, Novi Sad (Centar - Stari grad)

Poslednji put zakazan: juče

Estetski pedikir + maska za detoksikaciju
1.800 RSD
Lipo detox tretman
2.500 RSD
Detox 3 dana
7.500 RSD
Pogledajte još usluga...


Detoksikacija tela

Neki od uobičajenih saveta kada se pripremate za detoksikaciju su da promenite način ishrane, da izbegavate masno, slano, fabrički prerađenu hranu, šećer i da ograničite unos alkohola. Uz ovakvu dobru pripremu i pravi odabir tretmana za čišćenje organizma uskoro ćete ponovo biti u top formi.

Umesto da se mučite sa receptima rekla kazala i raznim čudnim, do naučnofantastičnim savetima i pokušajima da svoj organizam očistite običnom i neobičnom hranom, limunom, sodom bikarbonom, sokovima ili čajevima, potražite na našem sajtu kozmetički tretman pomoću koga će se vaše telo očistiti i osloboditi toksina. 

Detoksikacija preko stopala

Detoksikacija preko stopala je svakog dana sve popularnija metoda koja nam pomaže da se oslobodimo štetnih toksina iz tela. Toksini koji u naše telo dospevaju iz vazduha, hemikalija koje svakodnevno koristimo, ali i iz kozmetičkih proizvoda, moraju s vremena na vreme da se izbace iz tela, inače će početeti da prave nepopravljivu štetu.

Ovim jednostavnim tretmanom vaš organizam će se lako osloboditi raznih štetnih materija. Detoksikacija preko stopala funkcioniše na principu pozitivnog i negativnog naelektrisanja, te se na taj način kao pomoću magneta iz organizma izvlače metali i razne druge štetne materije.

Ova vrsta detoksikacije se preporučuje svima, osim onima koji na stopalima imaju otvorene rane ili infekcije. Osim što ćete uživati u relaksirajućoj kupki za stopala, posle nje će vaše telo biti pročišćenije i zdravije.

Limfna drenaža

Limfa je tečnost u našem telu koja nam omogućava da se izborimo sa bolestima, ali ponekad se ona nakuplja u većoj količini nego što bi trebalo za normalno funkcionisanje. Limfna drenaža odnosno masaža se izvodi laganim pokretima kojima se ova tečnost pokreće i odstranjuje njen višak.

Limfna drenažna masaža se primenjuje u svrhu oslobađanja od viška kilograma i čišćenje organizma od toksičnih materija. 

Ovom posebnom procedurom se poboljšava mikrocirkulacija, stimuliše se, odnosno ubrzava metabolizam i limfni sistem i podstiče izbacivanje toksičnih materija iz organizma. Uspešno se koristi u svrhu izbacivanja viška tečnosti iz organizma koji uzrokuje oticanje nogu, zglobova i butina. Sve to doprinosi i terapijama protiv celulita i drugih manifestacija gojaznosti i povišenog broja kilograma.

Slana soba

Ukoliko želite da pročistite svoje disajne puteve i svoj organizam, kao i da doprinesete boljem zdravstvenom stanju vašeg organozma na različitim nivoima vreme je da posetite slanu sobu. 

Slana soba je posebno mesto u kome su zidovi i plafon obloženi solju da bi bio postignut efekat atmosfere prirodne slane pećine. Na taj način se uspostavlja zdrava i lekovita mikroklima, bogata suvim vazduhom zasićenim finim česticama kamene soli. Boravak u ovakvoj prostoriji ima korisno dejstvo na respiratorni i kardiovaskularni sistem. Kristali soli proizvode negativne jone koji mogu da utiču na povećanje nivoa seratonina u organizmu, poznatog još i kao hormon sreće. Usled toga dolazi do smanjenja osećaja depresije, apatije, nervoze i stresa.

Pored svega navedenog boravak u slanoj sobi ima antibakterijsko dejstvo, poboljšava mikrocirkulaciju, podstiče izbacivanje toksina kroz kožu i reguliše pH vrednost kože.

 

Postoji puno načina da detoksikujete svoje telo. Neki su lakši, a drugi teži. Isto tako postoji i puno kozmetičkih tretmana koji vam mogu pomoći, ali i domaćih recepata. Ukoliko želite da tretman da stoprocentni učinak najbolje je da detoksikaciju uradite profesionalno, odnosno u kozmetičkom salonu ili spa centru. Možete izabrati klasične tretmane, aromatičnim blatom ili algama, ali i neke od novijih metoda detoksikacije. Potražite željeni tretman na načem sajtu i zakažite već danas.

 

 

 Telo, <h2>Najbolji saloni za uslugu Telo (Detoksikacija tela) u celoj Srbiji</h2>

Najbolji saloni za uslugu Telo (Detoksikacija tela) u celoj Srbiji

Treba Vam telo (detoksikacija tela) u celoj Srbiji i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet telo (detoksikacija tela). Pronađite salone, uporedite cene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za telo (detoksikacija tela) u celoj Srbiji na najlakši način. Ako tražite najbolje cene, svakako proverite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe.
Ponuda usluga za telo (detoksikacija tela) u celoj Srbiji na SrediMe je trenutno u rangu cena od 300 RSD do 12.000 RSD, sa prosečnom cenom od 3.062 RSD. Svakako, različiti saloni nude uslugu telo (detoksikacija tela) sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cenu.

Vidi sve tretmane u celoj Srbiji


Šta je SrediMe?

Menjamo način na koji se otkrivaju, biraju i zakazuju tretmani u salonima lepote prelazeći na moderne onlajn i mobilne tehnologije. Zakazivanje tretmana nikad nije bilo lakše - brzo, pouzdano i precizno. Čak i ako se predomislite, možete lako otkazati tretman.

I naravno, svi tretmani su predstavljeni po cenama u salonu, odnosno po najboljim cenama koje možete naći onlajn!