Uklanjanje tetovaža u salonima lepote (6)

Danas je tetoviranje postalo veoma uobičajen modni trend koji nije strogo rezervisan samo za mlade. Prema nekim nezvaničnim procenama blizu 30 % stanovništva ima bar jednu tetovažu. Gotovo polovina mladih, takozvanih milenijalsa je tetovirano.

Top 20 salona u celoj Srbiji
na osnovu popularnosti i ocena na SrediMe, ažurnosti slobodnih termina i zadovoljstva klijenata

Čarli

Jurija Gagarina 231, TC Enjub, lokal 128, Beograd | Kozmetički salon
Fantastično9.5(166)
Poslednji put zakazan: pre 7 sati
Lasersko uklanjanje tetovaža / trajne šminke - 1 tretman
3.000
Sve usluge...

Goga D

Cvijićeva 73, Beograd | Kozmetički salon
Fantastično9.8(48)
Poslednji put zakazan: juče
Lasersko uklanjanje tetovaža i trajne šminke - 1 tretman
3.000
Tattoo remover - uklanjanje trajne šminke
3.000
Sve usluge...

Studio Masque

Krunska 40, I sprat, Beograd | Laser centar
Fantastično10.0(4)
Uklanjanje tetovaže laserom - ND Yag Q-Switch laser - jedna boja ( 3x3 cm)
3.600
Uklanjanje tetovaže laserom - ND Yag Q-Switch laser - 2 i više boja
6.000
Sve usluge...

Atlas

Ustanička 191, Beograd | Kozmetički salon
Tetovaža portret u boji 15x15
20.000
Tetovaža portret crno bela 30x30
27.000
Tetovaža portret u boji 30x30
60.000
Sve usluge...

AltaBella Jagodina

Narodnog fronta 37, Jagodina | Laser centar
Lasersko uklanjanje tetovaže 5x5cm
2.000
Lasersko uklanjanje tetovaže 3x3cm
1.200
Lasersko uklanjanje tetovaže 10x10cm
3.500
Sve usluge...

AltaBella Batajnica

Diskont Pkb Nova 21 br. 10, iza Tempa , Beograd | Laser centar
Fantastično10.0(5)
Lasersko uklanjanje tetovaže 3x3cm
1.200
Lasersko uklanjanje tetovaže 5x5cm
2.000
Lasersko uklanjanje tetovaže 10x10cm
3.500
Sve usluge...


Uklanjanje tetovaža - Sve što treba da znate

Uklanjanje tetovaža

Međutim nisu svi srećni zbog svog izbora. I dok su se mnogi pokajali što su odluku o tetovaži uopšte doneli, većina onih koji su zažalili jednostavno nisu zadovoljni realizacijom ideje i samim izgledom svoje tetovaže. Tu već nastaje problem. 

Jer ne tako davno, dok nisu postojala dermatološka sredstva i savremeni uređaji poput laserskih aparata, nije bilo moguće vratiti izgled kože na prethodno stanje. 

Nezadovoljnici su morali da žive sa svojim tetovažama ili da ih prekrivaju drugim, novim tetovažama. Danas je sve drugačije. Ako ste bili impulsivni, a kasnije se pokajali i tu ima pomoći.

Laser u pomoć

Lasersko uklanjaje tetovaža vam omogućava da se otarasite neželjene tetovaže relativno jednostavno i uz minimalne propratne efekte. 

Laser otklanja tetovaže tako što razbija pigment boje veoma intenzivnim svetlosnim snopom. Crni pigment tetovaže upija svetlosne talase i na taj način se boja tretira. Druge boje se tretiraju posebno izabranim svetlostima lasera u odnosu na intenzitet i nijansu boje.

Ako želite da uklonite svoju neželjenu tetovažu prvi korak je zakazivnje konsultacija. Tom prilikom će profesionalno lice proceniti vašu tetovažu i dati vam savete o tome kako bi trebalo da se ceo postupak sprovede. Broj tretmana zavisi od starosti tetovaže, veličine i dubine upotrebljenih pigmenata, kao i od boje vaše kože.

Šta da očekujete?

Ako se pitate kako sama procedura izgleda i šta možete da očekujete, trebalo bi da znate nekoliko sledećih činjenica: Pre početka samog tretmana dobićete zaštitu za oči. Tehničar će testirati osetljivost vaše kože na laser kako bi odredio optimalnu jačinu energije koja je podobna baš za vas. Nakon svega toga počinje proces uklanjanja tetovaže. 

Manje tetovaže počinju da reaguju već posle nekoliko laserskih pulseva, dok je za veće tetovaže potrebno više vremena i angažovanja. U svakom slučaju sigurno će biti potrebno da odete na nekoliko tretmana kako bi se otarasili svoje tetovaže. Posle svakog tretiranja ona će biti sve svetlija i svetlija.

Lasersko uklanjaje tetovaže je neprijatno i reklo bi se, bolno iskustvo, ali većina pacijenata ne zahteva anesteziju. U zavisnosti od lokacije vaše tetovaže možete se odlučiti i da kao zaštitu od bolova nanesete kremu za lokalnu anesteziju.

Posle samog tretmana tretirano područje obložite hladnim oblogama, najbolje ledom. Po preporuci stručnjaka možete upotrebljavati i antibiotsku kremu u odnosu na individualne potrebe. Ako je potrebno, mesto sa koga se uklanja tetovaža se može privremeno obložiti zavojima radi zaštite od infekcije. Trebalo bi da znate da bi u periodu zarastanja trebalo da štitite tretirano područje od sunčevih zrakova.

Propratni efekti

Laserski tretman je obično najbezbednija metoda uklanjanja tetovaže. Ono na šta možete gotovo sigurno da računate jeste određeni stepen iritacije kože koji zavisi isključivo od vas i vaših telesnih karakteristika. U ređim situacijama, ako niste preduzeli sve mere predostrožnosti, može doći i do infekcije.

Kreme 

Ukoliko mislite da će vam tretiranje neželjene tetovaže laserom oduzeti previše vremena, para ili oba, možda treba da razmislite o specijalnim kremama. Raspitajte se u profesionalnim salonima koje su vam opcije i sami izaberite šta je najbolje za vas. Kreme za uklanjanje tetovaža vam nude možda udobniji i manje neprijatan način da dođete do svog cilja.

Iako je danas relativno jednostavno rešiti se neželjene tetovaže, to ne znači da treba da budete nepromišljeni kada donosite odluku o tome šta ćete tetovirati, ili možda još bitnije od toga, gde ćete tetovirati. Ukoliko ste pak gorko razočarani zbog svog nekadašnjeg izbora, ili ste se jednostavno predomislili, ipak ne očajavajte. Zakažite svoj tretman uklanjanja tetovaže i ponovo ćete biti srećni.

Najbolji saloni za Telo (Uklanjanje tetovaža) u celoj Srbiji

Treba Vam telo (uklanjanje tetovaža) u celoj Srbiji i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet telo (uklanjanje tetovaža). Pronađite salone, uporedite cene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za telo (uklanjanje tetovaža) u celoj Srbiji na najlakši način. Ako tražite najbolje cene, svakako proverite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe.

Najčešća pitanja i odgovori

 • Koji sve nudi uslugu uklanjanje tetovaža?
  Na ovoj strani su izlistani trenutno top saloni koji nude ovu uslugu, prema ocenama korisnika i raspoloživosti termina. Za celu listu svih salona koji rade uslugu uklanjanje tetovaža u vašem gradu, prvo izaberite svoj grad i eventualno nakon toga dodatne filtere lokacije ili cene.
 • Da li mogu zakazati uklanjanje tetovaža blizu mene na SrediMe?
  SrediMe je dostupan u više gradova i nudi salone lepote u raznim delovima grada, sa fokusom na centar grada, ali imamo i salone u skoro svim delovima grada. Izaberite prvo svoj grad, a potom u filterima možete detaljnije naći oblasti u blizini Vas koji nude uslugu uklanjanje tetovaža. Ukoliko vam je lokacija najvažniji faktor, nakon izbora grada izaberite prikaz salona na mapi.
 • Kako da pronađem najbolji salon za uslugu uklanjanje tetovaža u blizini?
  SrediMe se fokusira na rad sa najboljim salonima, a svaki salon ima svoje specijalnosti. Skoro da nema salona koji je najbolji u svemu, a još da je i najbliži vašoj lokaciji. Zato je najbolje izabrati prvo vaš grad na SrediMe, potom konkretnu uslugu lepote koju želite da obavite, npr. uklanjanje tetovaža, a potom ćete dobiti salone koji su rangirani po ocenama izvođenja tog tipa usluga, kao i prema zadovoljstvu klijenata, cenama, pouzdanosti i naravno raspoloživosti slobodnih termina.
 • Koliko košta usluga uklanjanje tetovaža u salonima?
  Kod usluga lepote i zdravlja, cena ne bi trebala da bude prvi parametar koji gledate kada birate salon, jer cena može značajno da varira u zavisnosti od kvaliteta preparata, aparature, iskustva zaposlenih, trajanja procedure, ali i lokacije salona. Prosečna cena za uslugu uklanjanje tetovaža u svim salonima na SrediMe je trenutno 9.928,57 RSD, idući od najniže cene od 1.200 RSD, pa sve do 60.000 RSD. Ukoliko imate neki budžet u koji morate da se uklopite, možete koristiti filter cena nakon što izaberete svoj grad.
 • Gde mogu da vidim salone sa popustom za uslugu uklanjanje tetovaža u mom gradu?
  Svi saloni trenutno daju popuste za cenu usluge uklanjanje tetovaža u vašem gradu se mogu pronaći tako da izaberete svoj grad, a potom u fiterima na vrhu ekrana izaberete opciju "Samo sa popustom" i dobićete listu salona koji trenutno nude uklanjanje tetovaža sa popustom i iznos popusta.
 • Kako da nađem slobodne termine za uslugu uklanjanje tetovaža u nekom salonu?
  SrediMe je direktno povezan sa kalendarima salona lepote, tako da prikazuje slobodne termine onako kako ih saloni imaju. Kada izaberete salon lepote i željene usluge (možete izabrati jednu ili više usluga odjednom), dobićete sve slobodne termine salona, a Vi možete izabrati onaj koji Vam najviše odgovara
 • Gde da nađem broj telefona salona?
  SrediMe je online platforma za direktno zakazivanje u kalendarima salona, tako da nema potrebe da telefonirate salone i čekate na odgovor. Umesto čekanja na liniji i snalaženja sa na brzinu pročitanim slobodnim terminima, nudimo vam brz i jasan pregled slobodnih termina i cena u salonima koje možete na miru odabrati prema svojim drugim obavezama i zakazati direktno na sajtu u par klikova, čak i van radnog vremena salona.
Sadržaj Vodiča je informativne prirode i ne predstavlja zdravstveni savet niti preporuku. Pre obavljanja bilo kog tretmana koji je ovde opisan, molimo Vas da se posavetujete sa stručnjakom kod koga zakažete termin ili ga posetite.

Najnoviji utisci

10.0 Čarli
Super ljubazno osoblje 😁

Bosko, pre 9 meseci

10.0 Studio Masque
Odlicna saradnja, trud i ispostovan dogovor. Iskrena preporuka.

Dijana, pre 1 godinu

10.0 Goga D
Odusevljena sam, svaka cast! Opustena atmosfera, sve brzo uradjeno, efikasno.. 👍 sve pohvale!

Anastasija, pre 1 godinu

10.0 AltaBella Batajnica
Super!

Dominika, pre 1 godinu