Uklanjanje tetovaža u salonima lepote u celoj Srbiji

Pronašli smo 4 salona koji odgovaraju izabranim uslovima

Danas je tetoviranje postalo veoma uobičajen modni trend koji nije strogo rezervisan samo za mlade. Prema nekim nezvaničnim procenama blizu 30 % stanovništva ima bar jednu tetovažu. Gotovo polovina mladih, takozvanih milenijalsa je tetovirano.

Top 10 salona u celoj Srbiji
na osnovu popularnosti i ocena na SrediMe, ažurnosti slobodnih termina i zadovoljstva klijenata

Fantastično 10.01 utisaka

AltaBella

Laser centar - Diskont Pkb Nova 21 br. 10, iza Tempa , Beograd / Zemun Gornji grad, Zemun polje, Altina, Galenika, Batajnica

Lasersko uklanjanje tetovaže 3x3cm 20 min
1.200 RSD
Lasersko uklanjanje tetovaže 5x5cm 30 min
2.000 RSD
Lasersko uklanjanje tetovaže 10x10cm 50 min
3.500 RSD
Fantastično 10.02 utisaka

Laser Centar RB

General Ždanova 17, Beograd / Novi Beograd Fontana, Tošin bunar

Uklanjanje trajne šminke - skidanje trajne šminke 15 min
3.690 RSD
Fantastično 10.01 utisaka

Studio Masque

Laser centar - Krunska 40, I sprat, Beograd / Vračar, Čubura, Crveni krst

Uklanjanje tetovaže laserom - ND Yag Q-Switch laser - jedna boja ( 3x3 cm) 30 min
3.600 RSD
Uklanjanje tetovaže laserom - ND Yag Q-Switch laser - 2 i više boja 30 min
6.000 RSD
Fantastično 9.921 utisaka

Goga D

Kozmetički salon - Cvijićeva 73, Beograd / Palilula centralni deo

Laser za skidanje permanenta i uklanjanje tetovaže - 1 tretman 30 min
3.000 RSD

Uklanjanje tetovaža

Međutim nisu svi srećni zbog svog izbora. I dok su se mnogi pokajali što su odluku o tetovaži uopšte doneli, većina onih koji su zažalili jednostavno nisu zadovoljni realizacijom ideje i samim izgledom svoje tetovaže. Tu već nastaje problem. 

Jer ne tako davno, dok nisu postojala dermatološka sredstva i savremeni uređaji poput laserskih aparata, nije bilo moguće vratiti izgled kože na prethodno stanje. 

Nezadovoljnici su morali da žive sa svojim tetovažama ili da ih prekrivaju drugim, novim tetovažama. Danas je sve drugačije. Ako ste bili impulsivni, a kasnije se pokajali i tu ima pomoći.

Laser u pomoć

Lasersko uklanjaje tetovaža vam omogućava da se otarasite neželjene tetovaže relativno jednostavno i uz minimalne propratne efekte. 

Laser otklanja tetovaže tako što razbija pigment boje veoma intenzivnim svetlosnim snopom. Crni pigment tetovaže upija svetlosne talase i na taj način se boja tretira. Druge boje se tretiraju posebno izabranim svetlostima lasera u odnosu na intenzitet i nijansu boje.

Ako želite da uklonite svoju neželjenu tetovažu prvi korak je zakazivnje konsultacija. Tom prilikom će profesionalno lice proceniti vašu tetovažu i dati vam savete o tome kako bi trebalo da se ceo postupak sprovede. Broj tretmana zavisi od starosti tetovaže, veličine i dubine upotrebljenih pigmenata, kao i od boje vaše kože.

Šta da očekujete?

Ako se pitate kako sama procedura izgleda i šta možete da očekujete, trebalo bi da znate nekoliko sledećih činjenica: Pre početka samog tretmana dobićete zaštitu za oči. Tehničar će testirati osetljivost vaše kože na laser kako bi odredio optimalnu jačinu energije koja je podobna baš za vas. Nakon svega toga počinje proces uklanjanja tetovaže. 

Manje tetovaže počinju da reaguju već posle nekoliko laserskih pulseva, dok je za veće tetovaže potrebno više vremena i angažovanja. U svakom slučaju sigurno će biti potrebno da odete na nekoliko tretmana kako bi se otarasili svoje tetovaže. Posle svakog tretiranja ona će biti sve svetlija i svetlija.

Lasersko uklanjaje tetovaže je neprijatno i reklo bi se, bolno iskustvo, ali većina pacijenata ne zahteva anesteziju. U zavisnosti od lokacije vaše tetovaže možete se odlučiti i da kao zaštitu od bolova nanesete kremu za lokalnu anesteziju.

Posle samog tretmana tretirano područje obložite hladnim oblogama, najbolje ledom. Po preporuci stručnjaka možete upotrebljavati i antibiotsku kremu u odnosu na individualne potrebe. Ako je potrebno, mesto sa koga se uklanja tetovaža se može privremeno obložiti zavojima radi zaštite od infekcije. Trebalo bi da znate da bi u periodu zarastanja trebalo da štitite tretirano područje od sunčevih zrakova.

Propratni efekti

Laserski tretman je obično najbezbednija metoda uklanjanja tetovaže. Ono na šta možete gotovo sigurno da računate jeste određeni stepen iritacije kože koji zavisi isključivo od vas i vaših telesnih karakteristika. U ređim situacijama, ako niste preduzeli sve mere predostrožnosti, može doći i do infekcije.

Kreme 

Ukoliko mislite da će vam tretiranje neželjene tetovaže laserom oduzeti previše vremena, para ili oba, možda treba da razmislite o specijalnim kremama. Raspitajte se u profesionalnim salonima koje su vam opcije i sami izaberite šta je najbolje za vas. Kreme za uklanjanje tetovaža vam nude možda udobniji i manje neprijatan način da dođete do svog cilja.

Iako je danas relativno jednostavno rešiti se neželjene tetovaže, to ne znači da treba da budete nepromišljeni kada donosite odluku o tome šta ćete tetovirati, ili možda još bitnije od toga, gde ćete tetovirati. Ukoliko ste pak gorko razočarani zbog svog nekadašnjeg izbora, ili ste se jednostavno predomislili, ipak ne očajavajte. Zakažite svoj tretman uklanjanja tetovaže i ponovo ćete biti srećni.

Najnoviji utisci

10.0 AltaBella
Super!

Dominika, pre 1 mesec

10.0 Laser Centar RB
Ja dajem ocenu 10+ za sve sto sam stavila 10. Topla preporuka svima koji razmisljaju u koli laser centar da odu, treba da znaju da je LASER CENTAR RB njihova sigurna putanja i uvek ce mu se vracati. Znaci savet vam je drage dame moje licno iskustvo. Nadam se da cete slediti moj put u najbolji laser centar.

Nada Kristic

NADA, pre 1 godinu


Telo, <h2>Najbolji saloni za uslugu Telo (Uklanjanje tetovaža) u celoj Srbiji</h2>

Najbolji saloni za uslugu Telo (Uklanjanje tetovaža) u celoj Srbiji

Treba Vam telo (uklanjanje tetovaža) u celoj Srbiji i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet telo (uklanjanje tetovaža). Pronađite salone, uporedite cene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za telo (uklanjanje tetovaža) u celoj Srbiji na najlakši način. Ako tražite najbolje cene, svakako proverite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe.
Ponuda usluga za telo (uklanjanje tetovaža) u celoj Srbiji na SrediMe je trenutno u rangu cena od 1.200 RSD do 6.000 RSD, sa prosečnom cenom od 3.284,29 RSD. Svakako, različiti saloni nude uslugu telo (uklanjanje tetovaža) sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cenu.Šta je SrediMe?

Menjamo način na koji se otkrivaju, biraju i zakazuju tretmani u salonima lepote prelazeći na moderne onlajn i mobilne tehnologije. Zakazivanje tretmana nikad nije bilo lakše - brzo, pouzdano i precizno. Čak i ako se predomislite, možete lako otkazati tretman.

I naravno, svi tretmani su predstavljeni po cenama u salonu, odnosno po najboljim cenama koje možete naći onlajn!