Mezoterapija tela u salonima lepote u celoj Srbiji

Pronašli smo 34 salona koji odgovaraju izabranim uslovima

Revolucionarna mezoterapija je prema brojnim iskustvima, jedna od najboljih terapija koja vam može pomoći da se oslobodite nagomilanih masnih naslaga, celulita i da osvežite, zategnete i podmladite svoju kožu. Iako mnogi ovu terapiju povezuju sa tremanom lica, mezoterapija se uspešno izvodi na telu i daje veoma uspešne i upečatljive rezultate.

Top 10 salona u celoj Srbiji
na osnovu popularnosti i ocena na SrediMe, ažurnosti slobodnih termina i zadovoljstva klijenata

Fantastično 10.01 utisaka

Beauty place Princess

Kozmetički salon - Hektorovićeva 1a, Beograd / Zvezdara

Ultrazvučno čišćenje lica, vrata i dekoltea + mezoterapija 90 min
6.000 RSD
Fantastično 10.032 utisaka

Marilyn Style

Frizersko - kozmetički salon - Ćirpanova 39 , Novi Sad / Centar - Stari grad

Mezoterapija iglom za uklanjanje celulita 60 min
6.500 RSD
Lipoliza mezoterapijom 60 min
6.500 RSD
Mezoterapija iglom za zatezanje kože 60 min
6.500 RSD
Fantastično 10.017 utisaka

Pure and beauty

Kozmetički salon - Cvijićeva 62/9, sprat I, Beograd / Palilula centralni deo

Mezoterapija bez igle - anti age 30 min
3.000 RSD
Fantastično 9.741 utisaka

Milena

Kozmetički salon - Vojvode Stepe 192 , Beograd / Voždovac

Mezoterapija tela sa vakuumom - 60 minuta 60 min
2.000 RSD
Mezoterapija tela sa vakuumom - 90 minuta 90 min
2.500 RSD
Mezoterapija tela sa iglom - strije 60 min
12.000 RSD
Odlično 8.69 utisaka

Hedona

Kozmetički salon - Jurija Gagarina 231, Beograd / Novi Beograd blokovi, Belville, Savski kej

Mezoterapija nogu bez igle 60 min
2.500 RSD
Mezoterapija nogu i stomaka bez igle 60 min
3.500 RSD
Fantastično 10.05 utisaka

Only one beauty

Kozmetički salon - Kraljevića Marka 3, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Fusion mezoterapija - prednja strana nogu 60 min
3.500 RSD
Fusion mezoterapija - zadnja strana nogu 60 min
3.500 RSD

Estetski studio Stanojlović

Kosovska 15/a, Kruševac / Centar

Mezoterapija tela - tretman protiv celulita 60 min
8.400 RSD
Fantastično 9.72 utisaka

Beauty fit

Kozmetički salon - Resavska 35, Beograd / Vračar, Čubura, Crveni krst

Mezoterapija tela bez igle 60 min
3.500 RSD
Fantastično 10.01 utisaka

Salon M

Kozmetički salon - Deset Avijatičara 7 / 23, Beograd / Konjarnik, Učiteljsko naselje

Mezoterapija iglom - rameni pojas i ruke 30 min
4.800 RSD
Fantastično 9.24 utisaka

Enjoy life

Kozmetički salon - Svetozara Markovića 44, Beograd / Slavija, Autokomanda, Neimar

Mezoterapija lica, vrata i dekoltea iglom 60 min
9.520 RSD

Mezoterapija tela

Jedna od najvećih prednosti mezoterapije je u tome što je ona još jedna neinvazivna metoda koja daje podjednako dobre rezultate kao i neke hirurške intervencije koje zahtevaju dug oporavak i ostavljaju ožiljke.

Šta je mezoterapija

Mezoterapija je postala jedan od najpopularnijih tretmana u poslednjih nekoliko godina kako u svetu tako i kod nas. 

Ovaj tretman je dobio naziv po sloju kože u koji se ubrizgavaju hranljive materije, mezodermu, odnosno srednjem sloju kože. Tokom postupka sastojci se ubacuju u kožu iglama ili električnim pulsevima.

Na taj način naša koža se snabdeva vitaminima (A,B,C,E,K), hijaluronskom kiselinom, mineralima i koenzimima. Sve ove hranljive materije, odnosno aktivni sastojci podstiču cirkulaciju i obnavljanje ćelija. Mezoterapija dubinski hidrira, ispravlja smežuranu kožu i podstiče stvaranje kolagena i elastina. Kao kozmetički tretman postoji mezoterapija lica, podočnjaka, stomaka, tela, ali i kose.

Krajnji rezultat tretmana je gubitak masnih naslaga i celulita i glatka, mlađa i svetlija koža.

Oblikuje telo, smanjuje obim

Mezoterapija pomaže u eliminisanju neuglednih i neželjenih nakupnina masnoće i vraća vaše telo u prirodnu formu. Ona je bezbedna i prirodna i kao takva odlična alternativna nekim invazivnim metodama otklanjanja masnoće iz tela kao što je liposukcija.

Mezoterapija je relativno nova metoda koja vam omogućava da izgubite masne naslage i celulit, da osvežite kožu i to sve uz pomoć vitamina koje dobijate preko malih iglica.

Mezoterapija tela - lipoliza

 Lipoliza, poznata i kao nehirurška liposukcija je tretman koji izuzetno efikasno dovodi do topljenja i eliminisanja masnih naslaga. Tokom tretmana lipolitički koktel se unosi u masno tkivo kritičnih regija tankim iglicama, koji potom narednih mesec dana topi masne naslage. Na taj način možete smanjiti obim za 5 do 10 cm u roku od mesec dana. Posle ovakvih tretmana retko dolazi do ponovnog taloženja masnoće na istom području, jer se njime bukvalno smanjuje broj masnih ćelija.

Na mestu uboda se može javiti blago crvenilo i osećaj svraba, koji mogu potrjati dan ili dva. Za najbolje rezultate se preporučuje serija od 2 do 6 tretmana, u zavisnosti od slučaja do slučaja.

Mezoterapija za uklanjanje celulita

Celulit je veoma neprijatna pojava, posebno u letnjim mesecima kada je zbog načina oblačenja vidljiviji. Iako je na prvi pogled ovo samo estetski problem, ukoliko ga ne tretiramo, može postati i zdravstveni. Poremećaj polako može prerasti i u bolest ometajući normalan rad metabolizma. Kako godine prolaze celulit može uzrokovati pojavu “teških nogu” i grube kože bolne na dodir. Ova pojava naročito pogađa žene, koje su mnogo ugroženije od muškaraca.

Mezoterapija je odličan način da se rešite nagomilanog celulita u regijama gde ga čak i uz jake vežbe nije jednostavno ukloniti. Ova metoda nudi primetno poboljšanje kvaliteta kože i potkožnog vezivnog tkiva, smanjenje bolova u nogama kao i osećaja teških nogu. Tretman je jednostavan za primenu, siguran i daje odlične rezultate!

Podmlađuje kožu

Mezoterapija se veoma uspešno bori protiv efekata strenja delujući na tonus kože i podmlađujući je. Ovaj tretman zateže opuštenu kožu, vraća joj nekadašnji oblik i obnavlja sam kvalitet kože. Zahvaljujući mezoterapiji vaša koža postaje ponovo sjajna, blistava, zategnuta i mladolika. 

Iako se pretežno primenjuje na licu, vratu, dekolteu, rukama, butinama i stomaku, mezoterapija je pogodna za bilo koji deo tela.


Mezoterapija je bezbedan, neinvazivan tretman koji uspešno dovodi do željenih rezultata. Prvi rezultati su vidljivi već posle prve primene. Pročitajte šta kažu iskustva naših korisnika i pogledajte cene i popuste na našem sajtu. Svoj termin možete zakazati odmah!


LookBook Slike direktno iz salona

Epil Studio #beograd Mezoterapija tela Mezoterapija tela iglom - lipoliza Injekciona lipoliza - ukla
Epil Studio - Mezoterapija tela iglom - lipoliza Injekciona lipoliza - uklanjanje lokalizovanih masnih naslaga - K surgery (Mezoterapija tela)

Termini

Pregledajte sve slike


Telo, <h2>Najbolji saloni za uslugu Telo (Mezoterapija tela) u celoj Srbiji</h2>

Najbolji saloni za uslugu Telo (Mezoterapija tela) u celoj Srbiji

Treba Vam telo (mezoterapija tela) u celoj Srbiji i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet telo (mezoterapija tela). Pronađite salone, uporedite cene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za telo (mezoterapija tela) u celoj Srbiji na najlakši način. Ako tražite najbolje cene, svakako proverite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe.
Ponuda usluga za telo (mezoterapija tela) u celoj Srbiji na SrediMe je trenutno u rangu cena od 1.200 RSD do 16.000 RSD, sa prosečnom cenom od 5.420,77 RSD. Svakako, različiti saloni nude uslugu telo (mezoterapija tela) sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cenu.Šta je SrediMe?

Menjamo način na koji se otkrivaju, biraju i zakazuju tretmani u salonima lepote prelazeći na moderne onlajn i mobilne tehnologije. Zakazivanje tretmana nikad nije bilo lakše - brzo, pouzdano i precizno. Čak i ako se predomislite, možete lako otkazati tretman.

I naravno, svi tretmani su predstavljeni po cenama u salonu, odnosno po najboljim cenama koje možete naći onlajn!