EMS trening u salonima lepote u celoj Srbiji

Pronašli smo 0 salona koji odgovaraju izabranim uslovima za zakazivanje termina

I taman kada ste pomislili da ste sve probali i da vam na putu ka lepoj i vitkijoj liniji nije ostalo ništa novo, pojavi se nešto potpuno inovativno. EMS trening je novi način treniranja gde uz pomoć posebnog aparata vaši mišići bivaju stimulisani električnim impulsima tokom treninga. Na taj način se izaziva kontrakcija mišića što doprinosi većem učinku vežbanja.

Nijedan rezultat ne odgovara izabranim uslovima. Pokušajte da poništite neke od filtera.

ili Vidi sve salone lepote


EMS trening

EMS (Electric Muscle Stimulation) , odnosno Električna stimulacija mišića je trening za čitavo telo. 

Elektro stimulacijom se izaziva intenzivna kontrakcija mišića koju je gotovo nemoguće postići tokom klasičnog treninga. Dvadesetominutni trening, u toku kog nema naprezanja tetiva i zglobova, ubrzava metabolizam i sagoreva kalorije, poboljšava opšte stanje organizma, redukuje bolovi, povećava fizičku izdržljivost, snagu i vitalnost. Kako svedoče brojna iskustva, zahvaljujući ovom revolucionarnom načinu treniranja, za samo nekoliko nedelja možete postići rezultate za koje su vam nekada bili potrebni meseci. 

Koje su dobrobiti

 Iako je do skoro bio rezervisan za profesionalne sportiste i dostupan samo u dobro opremljenim teretanama, EMS trening brzo postaje popularan u kozmetičkim salonima i velnes centrima kao obavezan i neophodan saveznik na putu do lepote i vitke linije. 

Osim što će vam omogućiti lepši izgled i vitkiju liniju ovaj trening će vam omogućiti da povećate snagu i brzinu. Lični treneri, teretane i centri za negu lepote se koncentrišu na vežbanje koje ističe aspekte lepote: oblikovanje tela putem formiranja mišića, smanjivanje masnih naslaga, stimulacija metabolizma i zatezanje vezivnog tkiva.

Dugoročno treniranje i efekti

Često postavljano pitanje kada je EMS trening u pitanju je koliko dugo možete praktikovati ovu vrstu vežbanja. Odgovor je da ga možete primenjivati dugoročno i da je sasvim uobičajeno da ga primenjujete u kombinaciji sa svojim redovnim treniranjem.  

EMS trening čitavog tela aktivara preko 90 % mišićnih vlakana tokom svake kontrakcije. Na taj način efekat se ispoljava mnogo brže nego pri konvencionalnom treniranju. Prema iskustvu trenera efekti su do 18 puta bolji od onih postignutih vežbanjem na neki drugi način.

Da li je ovaj trening štetan

Korišćenje niskih frekvencija elektro stimulacije nije opasno. Zašto? Naši mišići konstantno rade. Tokom ovog procesa mali električni pulsevi iniciraju svaki pokret mišića. Na taj način oni doprinose efektima vežbanja i podstiču aktivnost. Kao takvi oni nisu strani našem telu.

Ovakva stimulacija ne može biti štetna ni za vaše srce niti bilo koji organ, zato što je ona isključivo usmerena na skeletne mišiće.

Trening za mršavljenje

 EMS treing vam može pomoći da dovedete svoju telesnu masu na željeni nivo verovatno mnogo brže nego obični treninzi ili trčanje. Na samom početku ćete primetiti kako nestaju centimetri u obimu vašeg struka ili butina, dok u narednioj fazi dolazi do ozbiljnijeg topljenja masnih naslaga. 

Zbog povećane mišićne aktivnosti svakog dana sagorevaćete mnogo veći broj kalorija što vodi mršavljenju, odnosno gubitku telesne mase. EMS trening je idealno kombinovati sa dijetom koja podrazumeva smanjen unos kalorija.

Stomak, zadnjica i noge

Gotovo da nema žene koja sve svoje fizičke aktivnosti ne usmerava na ove tri zone. I dok vam mediji stalno serviraju sliku žene sa perfektnom kožom i izazovnom siluetom, ovaj trening vam napokon to može omogućiti. EMS nudi suptilno i dugoročno poboljšanje vašeg izgleda. Vaši mišići će se učvrstiti i vratiti u formu, vezivno tkivo revitalizovati, a ono što će vas posebno obradovati je da ovaj trening ublažava i eliminiše celulit. 

Kada se vide rezultati

Već posle prvog treninga ćete se osećati revitalizovano i sveže. Vidljiv uspeh, kao što je bolje držanje tela će se ispoljiti posle nekoliko treninga. Što se tiče povećanja snage i izgleda kože, promene ćete sigurno primetiti već posle dve sedmice vežbanja.

Za trajnije rezultate i ozbiljniji gubitak težine preporučuje se serija od 10 do 20 treninga.

 

Pošto smo odgovorili na sva vaša pitanja i uobičajene nedoumice vezane za EMS, ne morate se mučiti da posećujete forume. Ostaje vam da stupite u akciju. Pogledajte ponudu i cene i zakažite brzo i jednostavno na našem sajtu.