Saloni lepote u Kragujevcu (10)

Cacao Beauty Center Kragujevac

Dr Ilije Kolovića 8, lokal 3, Kragujevac | Kozmetički salon
Fantastično9.8(101)
Poslednji put zakazan: danas
Korekcija obrva - vosak / pinceta + farbanje
600
Maderoterapija - celo telo
2.200
Fitopiling
3.000
Sve usluge...

Future Gold

Crvenog krsta 7, lokal 26, ispod ATD - a, Kragujevac | Kozmetički salon
Fantastično9.3(21)
Estetski pedikir - aparatni + gel lak CND
1.600
Medicinski pedikir - aparatni
1.800
Medicinski pedikir - aparatni + gel lak
2.000
Sve usluge...

Tamarela

Avalska 13a, Kragujevac | Studio za masažu
Depilacija celih nogu šećernom pastom - za dame
1.300
Depilacija pola nogu šećernom pastom - za dame
700
Brazilska depilacija šećernom pastom - za dame
1.000
Sve usluge...

Кostić Style

Skerlićeva 32/9, Kragujevac | Frizerski salon
Fantastično9.9(16)
Poslednji put zakazan: danas
Farbanje cele dužine kose 1 boja + feniranje - kosa srednje dužine
3.300
Žensko šišanje - kratka / kosa srednje dužine
900
Nijansiranje u prirodnu boju kose + feniranje - kosa srednje dužine
3.500
Sve usluge...

DMS

Gružanska 3, Kragujevac | Frizerski salon
Žensko šišanje - duga kosa
600
Farbanje cele dužine - duga kosa
1.900
Ombre + preliv - kosa srednje dužine
3.000
Sve usluge...

Škorpija Beauty

Kosovska 36, Kragujevac | Frizersko-kozmetički salon
Fantastično9.5(9)
Poslednji put zakazan: juče
Profesionalno šminkanje + trepavice
2.100
Feniranje - duga kosa
650
Pramenovi - kosa srednje dužine
4.000
Sve usluge...

Studio Diva

Vladimira Rolovića 17, sprat 1, stan 13, Kragujevac | Kozmetički salon
Fantastično10.0(3)
Higijenski tretman lica + fitopiling
3.500
Ericson - vitaminski tretman
5.000
Japansko iscrtavanje obrva
12.000
Sve usluge...

Lela Derm

Svetozara Markovića 50, Kragujevac | Kozmetički salon
Dobro7.8(1)
Tretman lica voćnim kiselinama
2.500
Oksigenacija lica
3.500
Hidratacija lica
3.500
Sve usluge...

Beauty Queen

Daničićeva 120, Kragujevac | Frizersko kozmetički salon
Fantastično10.0(11)
Depilacija celih nogu šećernom pastom - za dame
1.200
Relax masaža
2.000
Estetski pedikir
1.100
Sve usluge...

Empire studio 034

Karađorđeva 20, Kragujevac | Salon lepote
Odlično8.9(8)
Depilacija celih nogu šećernom pastom - za dame
800
Gel lak - noge
1.200
Ruski pedikir + gel lak
2.500
Sve usluge...


Saloni u Kragujevcu - Sve što treba da znate

Saloni u Kragujevcu - Sve što treba da znate

Kragujevac je sa preko 150.000 stanovnika četvrti grad po veličini u Srbiji i centar Šumadije, značajan privredni, kulturni, obrazovni i zdravstveni centar u našoj zemlji. Kragujevac je smešten na obala reke Lepenice, u prelepoj kotlini koju formiraju obronci Rudnika, Crnog vrha i Gledićkih planina. Sam naziv grada Kragujevac duguje ptici kraguj.

Na daleko je poznata lepota Kragujevca, a naročito Kragujevčanki. U Kragujevcu će se sigurno složiti da su Kragujevčanke među najlepšim Srpkinjama, ali to mišljenje svakako dele i mnogi i u drugim gradovima. Pored prirodne lepote, za lepotu današnjih stanovnika Kragujevca zaslužni su i brojni kozmetički i frizerski saloni koji se nalaze po svim delovima grada.

Najbolji saloni lepote u Kragujevcu

Stvarno je teško odabrati najbolji među brojnim kragujevačkim salonima! Zato i postoji SrediMe u Kragujevcu, da pronađe i preporuči svim stanovnicima Kragujevca baš ono što im treba – friziranje, masažu, depilaciju ili welness tretman i to tačno tamo gde im treba – u naseljima u centru, Stari grad ili Stara varoš, Bagremar, Kolonija, Palilula, Erdoglija, Pivara, Bubanj, Aerodrom i u svim drugim naseljima...

Svi kragujevački saloni koji su na SrediMe su isključivo provereni i registrovani saloni i za svaki od salona lepote u Kragujevcu možete videti slike salona, fotografije tretmana i kompletan cenovnik.

Zakažite online svoj termin u salonu u Kragujevcu

Ne, ne morate više da zovete salone, da čekate na vezi dok frizerka lista svesku da Vam zakaže termin za 7 dana, i to baš u vreme koje Vam ne odgovara. Ne, ne morate više ni da molite svoju frizerku da Vas primi preko reda, da Vas „uglavi“ u svoj pretrpani raspored. SrediMe je već rešio taj problem za Vas – pogledate salone koje imamo u ponudi u Kragujevcu, izaberete po svojoj meri (deo grada, cena, preporuke…) i – kliknete. Toliko je lako!:)

Cene u salonima lepote u Kragujevcu

Mnogo je salona u Kragujevcu – mnogo različitih cena kozmetičkih i frizerskih usluga. To je prednost velikog broja salona u Kragujevcu, koje možete naći na SrediMe. Možete po svojoj želji izabrati koliko želite da platite feniranje ili depilaciju, tretman lica ili masažu, i za tili čas dobićete potvrdu svog zakazanog termina, po ceni i u vreme koje ste sami izabrali. Ono što je sigurno je da su cene na SrediMe i cene u samim salonima potpuno iste, a uz SrediMe još i štedite vreme!

Kozmetički saloni u Kragujevcu i još ponešto...

Pored frizerskih, i kozmetičke usluge su posebno popularne u Kragujevcu. Ako tražite najbolji kozmetički salon u Kragujevcu blizu vas, vrlo je verovatno da ćete ga naći na SrediMe i to sa tačnim cenama, radnim vremenom i slobodnim terminima. Ali, na SrediMe u Kragujevcu postoji još i mnogo više ponuda za vašu lepotu: masaže, šišanje i feniranje, izlivanje i nadogradnja noktiju, šminkanje, farbanje kose u svim varijantama od klasičnih, preliva, pramenova do modernih balejaž i drugih novih tehnika farbanja kose, puder obrva i tako dalje. Svoje ruke možete nagraditi fenomenalnim manikirom i gel lakovima, kožu dovesti do savršenstva depilacijom voskom ili šećernom pastom, epilacijom i drugim tretmanima za kožu. U Kragujevcu su posebno popularni welness tretmani, pa ne propustite da pogledate i za čim to Kragujevčanke luduju na SrediMe.

Najbolji saloni za razne vrste tretmana u Kragujevcu

Treba Vam razne vrste tretmana u Kragujevcu i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet razne vrste tretmana. Pronađite salone, uporedite cene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za razne vrste tretmana u Kragujevcu na najlakši način. Ako tražite najbolje cene, svakako proverite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 10 dostupnih salona.
Ponuda usluga za razne vrste tretmana u Kragujevcu na SrediMe je trenutno u rangu cena od 600 RSD do 12.000 RSD, sa prosečnom cenom od 2.431,67 RSD. Svakako, različiti saloni nude uslugu razne vrste tretmana sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cenu.
Vidi sve tretmane u Kragujevcu
Saloni u Kragujevcu - Sve što treba da znateKragujevac je sa preko 150.000 stanovnika četvrti grad po veličini u Srbiji i centar Šumadije, značajan privredni, kulturni, obrazovni i zdravstveni centar u našoj zemlji. Kragujevac je smešten na obala reke Lepenice, u prelepoj kotlini koju formiraju obronci Rudnika, Crnog vrha i Gledićkih planina. Sam naziv grada Kragujevac duguje ptici kraguj.Na daleko je poznata lepota Kragujevca, a naročito Kragujevčanki. U Kragujevcu će se sigurno složiti da ... Više o Kragujevcu