Tretman lica u kozmetičkim salonima u Kragujevcu (4)

Cacao Beauty Center Kragujevac

Dr Ilije Kolovića 8, lokal 3, Kragujevac | Kozmetički salon
Fantastično9.9(7)
Poslednji put zakazan pre 7 sati.
Fitopiling
3.000
Masaža očne regije
1.300
Tretman hidratacije lica
2.500
Sve usluge...

Lela Derm

Svetozara Markovića 50, Kragujevac | Kozmetički salon
Dobro7.8(1)
Tretman lica voćnim kiselinama
2.500
Oksigenacija lica
3.500
Hidratacija lica
3.500
Sve usluge...

Studio Diva

Vladimira Rolovića 17, sprat 1, stan 13, Kragujevac | Kozmetički salon
Fantastično10(2)
Higijenski tretman lica + fitopiling
3.500
Ericson - vitaminski tretman
5.000
Higijenski tretman lica
2.500
Sve usluge...

Future Gold

Radoja Domanovića 39, Kragujevac | Kozmetički salon
Fantastično10(1)
Poslednji put zakazan danas.
Dermatološki pregled
2.500
Higijenski tretman lica - čišćenje kože
2.500
Tretman za hidrataciju lica
3.000
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonNajbolji saloni za Lice (Tretman lica) u Kragujevcu

Treba Vam lice (tretman lica) u Kragujevcu i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet lice (tretman lica). Pronađite salone, uporedite cene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za lice (tretman lica) u Kragujevcu na najlakši način. Ako tražite najbolje cene, svakako proverite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 4 dostupnih salona.
Ponuda usluga za lice (tretman lica) u Kragujevcu na SrediMe je trenutno u rangu cena od 1.300 RSD do 5.000 RSD, sa prosečnom cenom od 2.941,67 RSD. Svakako, različiti saloni nude uslugu lice (tretman lica) sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cenu.

Tretman lica

Tretmani za negu lica vašu kožu čiste, hidriraju, podmlađuju, revitalizuju, daju joj snagu, život i lep izgled. Samo neki od tretmana koje možete zakazati preko online servisa sredime.rs su higijenski tretman, antistres, tretman dubinske hidratacije, biorevitalizacija lica, mezoterapija lica, tretman hiperpigmentacije… Izaberite šta vam najviše odgovara.Higijenski tretmanPre bilo kakvog ozbiljnijeg tretmana lica treba obaviti higijenski tretman čišćenja. Na ovaj način lice se dubinski čisti i iz kože izvlače nagomilane nečistoće, koje mogu biti posledica zagađenja, ali i lučenja kože (npr. miteseri). Posle čitavog procesa koži je obezbeđena veća količina kiseonika, zbog čega postaje čistija i sjajnija. Prema brojnim iskustvima to je idealno stanje za primenu daljih tretmana.Biorevitalizacija licaBiorevitalizacija je zapravo oživljavanje kože na biološki način, vraćanjem života u tkivo. Postupak koji se primenjuje u ovom tretmanu lica spada u estetsku medicinu, ali ne podrazumeva hiruršku intervenciju. Ovu tehniku su otkrili italijanski naučnici. Tokom procedure, u kožu se ubrizgavaju male doze čiste hijaluronske kiseline neživotinjskog porekla. Hijaluronska kiselina je osn... Vidi sve

Najnoviji utisci

10.0 Cacao Beauty Center Kragujevac za uslugu Fitopiling + higijenski tretman lica sa komedoekspresijom
Ljubazno i profesionalno osoblje. Problematicna koza je savrseno reagovala na uradjeni tretman. Saveti koje sam dobio su se takoodje pokazali kao jako korisni mada su to bile manje korekcije svakodnevne rutine. Tople preporuke za Cacao Beauty Center Kragujevac.

Nikola, pre 1 godinu

Vidi sve
Vidi sve tretmane u Kragujevcu
Saloni u Kragujevcu - Sve što treba da znateKragujevac je sa preko 150.000 stanovnika četvrti grad po veličini u Srbiji i centar Šumadije, značajan privredni, kulturni, obrazovni i zdravstveni centar u našoj zemlji. Kragujevac je smešten na obala reke Lepenice, u prelepoj kotlini koju formiraju obronci Rudnika, Crnog vrha i Gledićkih planina. Sam naziv grada Kragujevac duguje ptici kraguj.Na daleko je poznata lepota Kragujevca, a naročito Kragujevčanki. U Kragujevcu će se sigurno složiti da ... Više o Kragujevcu