Masaža - najbolji saloni

Pronašli smo 57 salona koji odgovaraju izabranim uslovima

Izaberite svoj grad

Top 10 salona u celoj Srbiji

Perla
Frizersko - kozmetički salon

Bulevar kralja Aleksandra 136, Beograd / Zvezdara

Detoks relaks paket - sauna, pedikir, sauna, masaža, sauna 120 min
2.700 RSD
Masaža šaka 10 min
400 RSD
Masaža stopala 15 min
500 RSD
Pogledajte još usluga...
Fantastično 9.92 utisaka

Calista
Kozmetički salon

Resavska 11/7, Beograd / Vračar, Čubura, Crveni krst

Masaža toplom čokoladom 45 min
2.800 RSD
Masaža toplom čokoladom je za kratko vreme postala svetski hit, i odličan je izbor za sve sladokusce! Ovaj tretman predstavlja posebno wellness iskustvo, čiji je rezultat čvrsta i elastična koža, ali i poboljšana cirkulacija. Jedinstvena kozmetička poslastica podstaći će lučenje seratonina, hormona sreće, u vašem telu, zahvaljući čemu čete iz našeg salona izaći srećni i nasmejani.
Lava Shells masaža toplim školjkama 60 min
3.500 RSD
Osećate pad energije i bolove u mišićima? Isprobajte Lava Shells masažu toplim školjakama, holističku masažu, koja pozitivno utiče na ukupno zdravlje organizma, otklanja spazam i bolove u mišićima, poboljšava cirkulaciju i otklanja napetost i osećak umora uzrokovan stresom.
Refleksologija stopala i šaka 30 min
1.000 RSD
Stopala i šake otkrivaju mnogo toga o našem zdravlju – kako nam rade bubrezi i jetra, kakav nam je hormonski status itd. Na stopalima i šakama detaljno je predstavljena mapa celog našeg organizma, s tim da levo stopalo korespondira s levom stranom, a desno s desnom stranom tela. Masažom refleksnih tačaka na stopalima i šakama terapeut može da otkrije neravnotežu u nekim delovima organizma i da ih određenim tehnikama masaže, koristeći palac i prste, stimuliše pre nego što se ta neravnoteža manifestuje kao simptom bolesti. Kada se odblokiraju sve neravnoteže, omogućava se ponovni protok životne energije, a organizam se vraća u ravnotežu.
Pogledajte još usluga...

10 razloga zašto da svoj termin zakažete na SrediMe?

razlog br. 9: Zato što imate jasan pregled svih slobodnih termina salona!

Your Majesty
Kozmetički salon

Izvorska 66, Beograd / Vidikovac, Petlovo brdo, Labudovo brdo

Električna masaža 90 min
3.800 RSD
Relax masaža 30 minuta 30 min
750 RSD
Sportska masaža 30 minuta 30 min
800 RSD
Pogledajte još usluga...

La Femme
Kozmetički salon

Njegoševa 20, Beograd / Vračar, Čubura, Crveni krst

Anticelulit masaža 30 min
600 RSD
Relax masaža leđa 30 min
800 RSD
Masaža leđa svećom 30 min
900 RSD
Pogledajte još usluga...

Diamond B
Kozmetički salon

Vlajkovićeva 19, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Masaža šaka i parafinsko pakovanje 45 min
600 RSD
Anticelulit masaža 20 minuta 20 min
700 RSD
Masaža lica, vrata i dekoltea 30 min
900 RSD
Pogledajte još usluga...
Fantastično 10.01 utisaka

Studio Mary LP
Frizersko-kozmetički salon

Svetozara Markovića 48, Beograd / Slavija, Autokomanda, Neimar

Relax masaža 60 min
-17% 1.800 RSD 1.500 RSD
Masaža lica 30 min
500 RSD
Anticelulit masaža 30 min
800 RSD
Pogledajte još usluga...
Fantastično 10.01 utisaka

Mlađa
Frizersko - kozmetički salon

Doktora Dragoslava Popovića 11a, Beograd / Palilula centralni deo

Relax masaža celog tela 75 min
2.000 RSD
Anticelulit masaža 10 tretmana 40 min
7.000 RSD
Masaža stopala 30 min
500 RSD
Pogledajte još usluga...
Fantastično 10.05 utisaka

Queen
Kozmetički salon

Maksima Gorkog 52, Beograd / Vračar, Čubura, Crveni krst

Anticelulit masaža 30 min
650 RSD
Na butinama i zadnjici su se pojavile neravnine i vaša koža je počela da liči na pomorandžinu koru? Zakažite svoj termin za anticelulit masažu u našem salonu i dozvolite da se pobrinemo za vaš problem! Anticelulit masaža predstavlja najpriprodniji način da se telo oslobodi toksina nagomilanih u masnim ćelijama. Postoji više vrsta tehnika masaže, a svaka od njih je tu i služi da se razbiju nagomilane naslage u potkožnom tkivu, koje su ujedno i uzročnik pojave celulita. Nakon nekoliko tretmana primetićete da je vaša koža postala glatka i čvrsta, a vi ćete biti ponosni na izgled svog tela!
Parcijalna relax masaža 30 min
700 RSD
Osećate tenziju i bol u pojedinim delovima tela? Dozvolite nam da se pobrinemo za vaš problem! Vešte ruke našeg masera će vam priušiti laganu opuštajuću masažu kritičnih delova tela, kako biste se oslobodili bola i napetosti, a vi ćete iz našeg salona izaći potpuno osveženi i opušteni.
Relax masaža celog tela 60 min
1.400 RSD
Nemate energije za svakodnevne aktivnosti i osećate se iscrpljeno? Dozvolite da vam pomognemo. Relaks masaža je prijatna, ručna masaža kojom se sjedinjavanjem protoka energije, postiže maksimalno opuštanje celog tela. Otklanja bol, opušta, a veće mišićne grupe postaju izdržljivije, gipkije i elastičnije. Ova masaža hrani, regeneriše, budi vitalnu snagu i vraća harmoniju čitavom organizmu. Poklonite sebi nezaboravan osećaj opuštanja i zadovoljstva!
Pogledajte još usluga...
Fantastično 9.53 utisaka

JK Life Line Beauty Salon
Frizersko-kozmetički salon

Preševska 37, Beograd / Zvezdara

Parcijalna masaža stopala 30 min
600 RSD
Častite svoja stopala neophodnim odmorom i relaksacijom! Nežnim pokretima tokom masaže poboljšavamo cirkulaciju u stopalima čime se dodatno pospešuje otklanjanje umora i bolova iz stopala. Rezervišite Vaš termin za parcijalnu masažu online u salonu JK Life Line još danas i hodajte sa lakoćom. Masažu je potrebno zakazati najmanje dva dana unapred.
Parcijalna masaža glave i vrata 30 min
700 RSD
Usled stresnog i brzog tempa života nužno je napraviti pauzu na odgovarajući način. Ukoliko imate bolove u vratu parcijalna masaža je pravo rešenje za Vas! Zakažite Vaš termin online i pružite sebi neohodnu relaksaciju u salonu JK Life line. Uz pomoć ulja i veštih ruku naših maserki Vaša cirkulacija će biti vidno poboljšana bez ikakvih tragova umora nakon izlaska iz salona. Rezervišite Vaš termin za masažu online! Masažu je potrebno zakazati najmanje dva dana unapred.
Anticelulit masaža 30 minuta 30 min
800 RSD
Oslobodite se upornog celutlita!Zakažite termin za anticelulit masažu u našem salonu online! Tokom masaže koristimo Guam anticelulit gel baziran na ekstraktima breze, lavande limuna i divljeg kestena čije dejstvo u kombinaciji sa gelom od bršljana dubinski deluje u razbijanju masnih naslaga i celulita. Rezervišite Vaš termin online i napravite prvi korak ka negovanoj i zdravoj koži bez celulita već danas!
Pogledajte još usluga...

Dead Sea Beauty
Kozmetički salon

Obilićev venac 26, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Anticelulit masaža 30 min
850 RSD
Ako imate problema sa kožom koja ima izgled pomorandžine kore i želite da je se rešite, ovaj tretman vam u velikoj meri može pomoći da celulit postane gotovo nevidljiv. Anticelulit masaža predstavlja najpriprodniji način da se telo oslobodi toksina nagomilanih u masnim ćelijama. Postoji više vrsta tehnika masaže koje se primenjuju u zavisnosti od tipa celulita. Svaka od njih je tu i služi da se razbiju nagomilane naslage u potkožnom tkivu, koje su ujedno i uzročnik pojave celulita. Učinak svake od tehnika zavisi od stadijuma celulita. Od našeg terapeuta možete dobiti i korisne savete o zdravoj ishrani, kako biste svoje telo doveli do savršenstva u najkraćem mogućem roku.
Parcijalna masaža 30 min
2.000 RSD
Ako osećate uporan bol u leđima, ramenima, ukočenost u nogama ili bilo kom drugom delu tela, parcijalna masaža u trajanju od pola sata vam može pomoći u ublažavanju tegoba. U toku tretmana, terapeut će se koncentrisati na kritične zone i tretirati ih relaksacionom masažom.
Relax masaža 60 minuta 60 min
3.500 RSD
Često ste pod stresom i osećate se jako napeto? Zašto se ne biste opustili uz jednočasovnu relaks masažu? U toku relax masaže terapeut vrši nežan ili umeren dodir na vaše telo, lagano pokrećući tkiva u cilju relaksacije. Ovaj opuštajući tretman će učini čuda za vaš organizam, a naš salon žete napustiti potpuno relaksirani, sa osmehom na licu.
Pogledajte još usluga...

Masaža, <h2>Najbolji saloni za uslugu Masaža u celoj Srbiji</h2>

Najbolji saloni za uslugu Masaža u celoj Srbiji

Treba Vam masaža u celoj Srbiji i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet masaža. Pronađite salone, uporedite cene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za masaža u celoj Srbiji na najlakši način. Ako tražite najbolje cene, svakako proverite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe.

Ponuda usluga za masaža u celoj Srbiji na SrediMe je trenutno u rangu cena od 280 RSD do 7.000 RSD, sa prosečnom cenom od 1.316,91 RSD. Svakako, različiti saloni nude uslugu masaža sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cenu.

Vidi sve salone lepote

Menjamo način na koji se otkrivaju, biraju i zakazuju tretmani u salonima lepote prelazeći na moderne onlajn i mobilne tehnologije. Zakazivanje tretmana nikad nije bilo lakše - brzo, pouzdano i precizno. Čak i ako se predomislite, možete lako otkazati tretman.

I naravno, svi tretmani su predstavljeni po cenama u salonu, odnosno po najboljim cenama koje možete naći onlajn!