Masaža šaka u salonima lepote u celoj Srbiji

Pronašli smo 16 salona koji odgovaraju izabranim uslovima

Čuli smo da zdravo živite, vežbate i pazite na svoju ishranu! To je za svaku pohvalu. Zdravi stilovi života doprinose da se osećate dobro u svojoj koži. A da li ste baš sigurni da ste se sebi posvetili 100%? Nikako, ali nikako ne zaboravite masažu, ali ne bilo kakvu. Priuštite sebi masažu koja ciljano tretira vaše šake i obezbeđuje vam garantovano dobar osećaj.

Top 10 salona u celoj Srbiji
na osnovu popularnosti i ocena na SrediMe, ažurnosti slobodnih termina i zadovoljstva klijenata

Fantastično 9.81 utisaka

Cvet na trgu

Kozmetički salon - Njegoševa 7/1, Beograd / Vračar, Čubura, Crveni krst

Parafinsko pakovanje i masaža ruku 30 min
800 RSD
Manikir + piling + masaža ruku 60 min
800 RSD
Manikir + piling + masaža ruku + lakiranje noktiju 60 min
1.000 RSD
Fantastično 9.9287 utisaka

Lix masažno - kozmetički centar

Vojvode Stepe 278, Beograd / Voždovac

Masaža šaka 30 min
1.000 RSD
Fantastično 10.03 utisaka

Miki

Kozmetički salon - Džordža Vašingtona 5/1, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Masaža šaka + piling 40 min
900 RSD
Manikir + ekstra masaža i piling šaka 90 min
1.100 RSD
Fantastično 9.96 utisaka

Magic hands

Kozmetički salon - Obilićev Venac 18-20 , Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Masaža ruku 30 min
800 RSD
Fantastično 10.02 utisaka

Lan Team

Kozmetički salon - Jelisavete Načić 1, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Masaža ruku 35 min
600 RSD
Fantastično 10.02 utisaka

Mimo Velish

Kozmetički salon - Jurija Gagarina 30G, sprat 5, stan 30, Beograd / Novi Beograd blokovi, Belville, Savski kej

Masaža ruku 15 min
250 RSD
Fantastično 10.01 utisaka

Nebulas M

Kozmetički salon - Novogradska 29, Beograd / Zemun Gornji grad, Zemun polje, Altina, Galenika, Batajnica

Izlivanje noktiju gelom + masaža ruku 130 min
1.350 RSD
Gel lak + masaža ruku 60 min
1.050 RSD
Ojačavanje prirodnih noktiju gelom + masaža ruku 100 min
1.050 RSD
Fantastično 9.819 utisaka

OPI - ALOXXI Vračar

Frizersko - kozmetički salon - Resavska 66, Beograd / Vračar, Čubura, Crveni krst

OPI gel lak + manikir + Pro Spa maska + masaža šaka 90 min
1.600 RSD
Odlično 8.75 utisaka

Bubamara

Frizersko-kozmetički salon - Miloša Obrenovića 214a, Obrenovac / Centar

Parafinsko pakovanje ruku + masaža šaka 50 min
900 RSD
Odlično 8.714 utisaka

OPI - ALOXXI Zira

Kozmetički salon - Ruzveltova 33 (TC Zira) , Beograd / Palilula centralni deo

OPI gel lak + manikir + Pro Spa maska + masaža šaka 90 min
1.600 RSD

Masaža šaka

Svaka masaža ima povoljan uticaj na vaše zdravlje i uopšte psihofizički status organizma. Kada je ona skoncentrisana na određeni deo tela pravila masaže se pomalo menjaju i prilagođavaju uslovima zadatog područja.

Svi znamo da su naše ruke, odnosno šake kao periferni deo tela prepune nervnih završeteka i kao takve veoma osetljive za stimulaciju kao što je masaža. Kada se šake masiraju to ne samo da vas oslobađa stresa, već vas i leči, a vaš organizam vraća u stanje idealnog balansa. Masaža uspostavlja dobru cirkulaciju, detoksikaciju tela, uravnotežen protok limfe, nesmetan tok vitalne energije i ublažavanje bolnih stanja i upalnih procesa.

Zašto masaža šaka?

Ponekada vam se čini da svojim rukama ne poklanjate dovoljno pažnje i nege iako vam one tako verno služe u gotovo svakom poslu kaga se prihvatite tokom dana. Kako su pokazala istraživanja, a terapeuti koji rade u salonima iz iskustva potvrđuju, vašim šakama nije dovoljna samo osnovna nega. Dakle, ako praktikujete piling s vremena na vreme i jednostavno utrljavanje hranljive kreme po potrebi, verujte da ne činite dovoljno za sebe. Setite se da vaše šake treba za vas da rade još mnogo mnogo godina, pa ih s vremena na vreme počastite i ponekom masažom. Ovo ulaganje će vam se svakako isplatiti, je masažom šaka ne profitiiraju samo ruke već i ostali delovi vašeg tela.

Jedna od drevnih tehnika masaže šaka, a koja je veoma populrna je refleksologija. U samoj osnovi refleksologija je primena tehnike uspostavljanja odgovarajućeg pritiska na određene tačke i oblasti stopala, šaka i ušiju. Terapeuti i masažeri koji se bave refleksologijom veruju da refleksne tačke imaju veze sa različitim organima u telu i da pritiskom na njih povoljno utiču na poboljšanje zdravstvenog stanja i bolje funkcionisanje tela u celini.

Izaberite najbolje za sebe

Na primer, refleksologija tretira određenu tačku na vašem koja je prema ovom učenju povezana sa jetrom. Određenim pritiskom na nju otklanjaju se zdravstvene tegobe vezane za ovaj organ i povećava se funkcionalnost.

Jedan od idealnih tretmana za masažu vaših šaka može biti akupresura.

Cilj akupresure je isti kao i kod svih drugih azijskih telesnih terapija - da se povrati balans tela i organizma, da se obezbedi nesmetan i pravilan protok energije kroz kanale i da se reguliše odnos suprostavljenih sila, jin kao negativne energije i jang kao pozitivne.

Tradicionalna kineska medicinska teorija opisuje specijalne akutačke, odnosno akupresurne tačke za koje tvrdi da su smeštene duž takozvanih meridijana, odnosno kanala u vašem telu.Ti meridijani energije odnosno tačke su ono u čemu je suština akupresure. Prema principima koje je postavila i utemeljila tradicionalna istočnjačka medicina, veruje se da kroz te nevidljive kanale koji su određeni meridijanima teče vitalna energija tela ili telesna sila kaja se naziva či.

U našem telu postoji 12 glavnih meridijana i svaki je povezan sa posebnim organima ili sa mrežom organa na taj način stvarajući komunikaciju kroz telo. Meridijani počinju na vrhovima prstiju  povezuju se sa mozgom, odakle povezivanje dalje teče ka organima koji su već u vezi sa određenim meridijanima.

Prema ovoj teoriji, kada je neki od meridijana blokiran ili nije u balansu mi se razboljevamo. Akupresura obezbeđuje i održava balans u organizmu i sprečava blokade.

Masaža šake se razlikuje od masaže stopala iako ste možda pomislili da se masiraju na isti način. Masaža se prilagođava specifičnoj anatomiji šake, a najvažniji cilj je relaksacija. Tokom masaže terapeut će vam istegnuti svaki prst pojedinačno i razgibati dlanove i cele šake. 

Ponekad su vaše šake bolne, nadute ili su vam prsti teško pokretljivi. Ponekad vas muči čudan osećaj kao da vas po dlanovima grebuckaju zrnca peska. Sve su to znaci da vam je potrebna masaža. Ona će vaše dlanove srediti i opustiti, a vi ćete biti kao novi.

Svojim rukama dodirujete, osećate i prenosite energiju. Negujte ih omogućite da budu zdrave i vitalne. Zakažite masažu za svoje šake na sredime.rs i uplovite u stanje relaksa.

Najnoviji utisci

10.0 Lix masažno - kozmetički centar
Po 1000 put samo cu reci BRAVO

Jelena, pre 9 meseci


Masaža, <h2>Najbolji saloni za uslugu Masaža (Masaža šaka) u celoj Srbiji</h2>

Najbolji saloni za uslugu Masaža (Masaža šaka) u celoj Srbiji

Treba Vam masaža (masaža šaka) u celoj Srbiji i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet masaža (masaža šaka). Pronađite salone, uporedite cene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za masaža (masaža šaka) u celoj Srbiji na najlakši način. Ako tražite najbolje cene, svakako proverite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe.
Ponuda usluga za masaža (masaža šaka) u celoj Srbiji na SrediMe je trenutno u rangu cena od 250 RSD do 3.000 RSD, sa prosečnom cenom od 1.040,42 RSD. Svakako, različiti saloni nude uslugu masaža (masaža šaka) sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cenu.Šta je SrediMe?

Menjamo način na koji se otkrivaju, biraju i zakazuju tretmani u salonima lepote prelazeći na moderne onlajn i mobilne tehnologije. Zakazivanje tretmana nikad nije bilo lakše - brzo, pouzdano i precizno. Čak i ako se predomislite, možete lako otkazati tretman.

I naravno, svi tretmani su predstavljeni po cenama u salonu, odnosno po najboljim cenama koje možete naći onlajn!