Korišteni proizvodi

  Masaža šaka u salonima lepote (14)

  Čuli smo da zdravo živite, vežbate i pazite na svoju ishranu! To je za svaku pohvalu. Zdravi stilovi života doprinose da se osećate dobro u svojoj koži. A da li ste baš sigurni da ste se sebi posvetili 100%? Nikako, ali nikako ne zaboravite masažu, ali ne bilo kakvu. Priuštite sebi masažu koja ciljano tretira vaše šake i obezbeđuje vam garantovano dobar osećaj.

  Top 20 salona u celoj Srbiji
  na osnovu popularnosti i ocena na SrediMe, ažurnosti slobodnih termina i zadovoljstva klijenata

  Lix masažno - kozmetički centar

  Vojvode Stepe 278, Beograd
  Fantastično9.9(945)
  Poslednji put zakazan: pre 5 sati
  Masaža šaka - 20 min
  -25% 900
  Sve usluge...

  Bibi beauty centar

  Blagoja Parovića 15, Beograd | Frizersko-kozmetički salon
  Fantastično9.8(255)
  Poslednji put zakazan: pre 9 sati
  SPA manikir + lakiranje noktiju
  1.000
  Sve usluge...

  Alfaparf Nails

  Višnjička 84, TC Big Fashion, Beograd | Kozmetički salon
  Fantastično9.3(354)
  Poslednji put zakazan: pre 7 sati
  Spa tretman šaka
  500
  Sve usluge...

  M Studio 0303

  Kornelija Stankovića 27. 21000 Novi Sad, Novi Sad | Frizersko - kozmetički salon
  Fantastično9.8(58)
  Poslednji put zakazan: juče
  Farbanje obrva
  300
  Masaža šaka + masaža vratnog dela
  800
  Gel lak - ruke + estetski pedikir + gel lak
  -13% 2.000
  Sve usluge...

  Hello Beauty

  Jurija Gagarina 14 lj, Beograd | Kozmetički salon
  Fantastično10.0(1)
  Masaža šaka - 20 minuta
  1.000
  Sve usluge...

  Miki

  Džordža Vašingtona 5/1, Beograd | Kozmetički salon
  Fantastično9.9(25)
  Poslednji put zakazan: pre 54 min!
  Mamin manikir + ekstra masaža i piling šaka
  -10% 990
  Manikir + ekstra masaža i piling šaka
  1.100
  Sve usluge...

  Elena Nails

  Cara Dušana 49, Beograd | Kozmetički salon
  Fantastično10.0(1)
  Poslednji put zakazan: danas
  Stileto nokti - boja
  4.000
  Korekcija ojačavanja noktiju gelom - boja
  1.600
  Korekcija ojačavanja noktiju gelom - french
  1.900
  Sve usluge...

  Royal nails

  Kralja Stefana Prvovenčanog 44 / 26, Niš | Kozmetički salon
  Fantastično9.7(19)
  Manikir + masaža šaka
  300
  Sve usluge...

  Shu Shu Relax Bar

  Španskih boraca 38/3, Beograd | Studio za masažu
  Fantastično10.0(1)
  Poslednji put zakazan: danas
  Masaža šaka - 30 minuta
  1.000
  Sve usluge...

  Bio Eva

  Učitelja Tasina 2A/1, Niš | Kozmetički salon
  Fantastično9.5(24)
  Poslednji put zakazan: pre 7 sati
  Masaža ruku / stopala - dodatak uz manikir / pedikir
  300
  Sve usluge...

  Nebulas M

  Novogradska 29, Beograd | Kozmetički salon
  Fantastično9.4(29)
  Izlivanje noktiju gelom - nokti srednje dužine
  1.600
  Korekcija gel laka
  1.400
  Nadogradnja noktiju tipsama - nokti srednje dužine
  1.500
  Sve usluge...

  Na moj način...Biba

  Ivana Milutinovića 49, Beograd | Kozmetički salon
  Fantastično9.7(3)
  Parafinski pakovanje + masaža - ruke
  500
  Sve usluge...

  Legacy haz it 2

  Bulevar Arsenija Čarnojevića 146 / 1, Beograd | Kozmetički salon, salon za masažu
  Fantastično9.7(16)
  Poslednji put zakazan: pre 10 sati
  Shellac manikir
  -19% 1.700
  Sve usluge...

  Studio Mary LP

  Svetozara Markovića 48, Beograd | Frizersko-kozmetički salon
  Fantastično9.7(51)
  Poslednji put zakazan: juče
  Spa manikir - piling + maska + masaža šaka
  1.200
  Sve usluge...


  Masaža šaka - Sve što treba da znate

  Svaka masaža ima povoljan uticaj na vaše zdravlje i uopšte psihofizički status organizma. Kada je ona skoncentrisana na određeni deo tela pravila masaže se pomalo menjaju i prilagođavaju uslovima zadatog područja.

  Svi znamo da su naše ruke, odnosno šake kao periferni deo tela prepune nervnih završeteka i kao takve veoma osetljive za stimulaciju kao što je masaža. Kada se šake masiraju to ne samo da vas oslobađa stresa, već vas i leči, a vaš organizam vraća u stanje idealnog balansa. Masaža uspostavlja dobru cirkulaciju, detoksikaciju tela, uravnotežen protok limfe, nesmetan tok vitalne energije i ublažavanje bolnih stanja i upalnih procesa.

  Zašto masaža šaka?

  Ponekada vam se čini da svojim rukama ne poklanjate dovoljno pažnje i nege iako vam one tako verno služe u gotovo svakom poslu kaga se prihvatite tokom dana. Kako su pokazala istraživanja, a terapeuti koji rade u salonima iz iskustva potvrđuju, vašim šakama nije dovoljna samo osnovna nega. Dakle, ako praktikujete piling s vremena na vreme i jednostavno utrljavanje hranljive kreme po potrebi, verujte da ne činite dovoljno za sebe. Setite se da vaše šake treba za vas da rade još mnogo mnogo godina, pa ih s vremena na vreme počastite i ponekom masažom. Ovo ulaganje će vam se svakako isplatiti, je masažom šaka ne profitiiraju samo ruke već i ostali delovi vašeg tela.

  Jedna od drevnih tehnika masaže šaka, a koja je veoma populrna je refleksologija. U samoj osnovi refleksologija je primena tehnike uspostavljanja odgovarajućeg pritiska na određene tačke i oblasti stopala, šaka i ušiju. Terapeuti i masažeri koji se bave refleksologijom veruju da refleksne tačke imaju veze sa različitim organima u telu i da pritiskom na njih povoljno utiču na poboljšanje zdravstvenog stanja i bolje funkcionisanje tela u celini.

  Izaberite najbolje za sebe

  Na primer, refleksologija tretira određenu tačku na vašem koja je prema ovom učenju povezana sa jetrom. Određenim pritiskom na nju otklanjaju se zdravstvene tegobe vezane za ovaj organ i povećava se funkcionalnost.

  Jedan od idealnih tretmana za masažu vaših šaka može biti akupresura.

  Cilj akupresure je isti kao i kod svih drugih azijskih telesnih terapija - da se povrati balans tela i organizma, da se obezbedi nesmetan i pravilan protok energije kroz kanale i da se reguliše odnos suprostavljenih sila, jin kao negativne energije i jang kao pozitivne.

  Tradicionalna kineska medicinska teorija opisuje specijalne akutačke, odnosno akupresurne tačke za koje tvrdi da su smeštene duž takozvanih meridijana, odnosno kanala u vašem telu.Ti meridijani energije odnosno tačke su ono u čemu je suština akupresure. Prema principima koje je postavila i utemeljila tradicionalna istočnjačka medicina, veruje se da kroz te nevidljive kanale koji su određeni meridijanima teče vitalna energija tela ili telesna sila kaja se naziva či.

  U našem telu postoji 12 glavnih meridijana i svaki je povezan sa posebnim organima ili sa mrežom organa na taj način stvarajući komunikaciju kroz telo. Meridijani počinju na vrhovima prstiju  povezuju se sa mozgom, odakle povezivanje dalje teče ka organima koji su već u vezi sa određenim meridijanima.

  Prema ovoj teoriji, kada je neki od meridijana blokiran ili nije u balansu mi se razboljevamo. Akupresura obezbeđuje i održava balans u organizmu i sprečava blokade.

  Masaža šake se razlikuje od masaže stopala iako ste možda pomislili da se masiraju na isti način. Masaža se prilagođava specifičnoj anatomiji šake, a najvažniji cilj je relaksacija. Tokom masaže terapeut će vam istegnuti svaki prst pojedinačno i razgibati dlanove i cele šake. 

  Ponekad su vaše šake bolne, nadute ili su vam prsti teško pokretljivi. Ponekad vas muči čudan osećaj kao da vas po dlanovima grebuckaju zrnca peska. Sve su to znaci da vam je potrebna masaža. Ona će vaše dlanove srediti i opustiti, a vi ćete biti kao novi.

  Svojim rukama dodirujete, osećate i prenosite energiju. Negujte ih omogućite da budu zdrave i vitalne. Zakažite masažu za svoje šake na sredime.rs i uplovite u stanje relaksa.

  Najbolji saloni za Masaža (Masaža šaka) u celoj Srbiji

  Treba Vam masaža (masaža šaka) u celoj Srbiji i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet masaža (masaža šaka). Pronađite salone, uporedite cene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za masaža (masaža šaka) u celoj Srbiji na najlakši način. Ako tražite najbolje cene, svakako proverite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 14 dostupnih salona.

  Najčešća pitanja i odgovori

  • U kojim salonima nude uslugu masaža šaka?
   Na ovoj strani su izlistani trenutno top saloni koji nude ovu uslugu, prema ocenama korisnika i raspoloživosti termina. Za celu listu svih salona koji rade uslugu masaža šaka u vašem gradu, prvo izaberite svoj grad i eventualno nakon toga dodatne filtere lokacije ili cene.
  • Da li mogu zakazati masaža šaka blizu mene na SrediMe?
   SrediMe je dostupan u više gradova i nudi salone lepote u raznim delovima grada, sa fokusom na centar grada, ali imamo i salone u skoro svim delovima grada. Izaberite prvo svoj grad, a potom u filterima možete detaljnije naći oblasti u blizini Vas koji nude uslugu masaža šaka. Ukoliko vam je lokacija najvažniji faktor, nakon izbora grada izaberite prikaz salona na mapi.
  • Kako da pronađem najbolji salon za uslugu masaža šaka u blizini?
   SrediMe se fokusira na rad sa najboljim salonima, a svaki salon ima svoje specijalnosti. Skoro da nema salona koji je najbolji u svemu, a još da je i najbliži vašoj lokaciji. Zato je najbolje izabrati prvo vaš grad na SrediMe, potom konkretnu uslugu lepote koju želite da obavite, npr. masaža šaka, a potom ćete dobiti salone koji su rangirani po ocenama izvođenja tog tipa usluga, kao i prema zadovoljstvu klijenata, cenama, pouzdanosti i naravno raspoloživosti slobodnih termina.
  • Koliko košta usluga masaža šaka u salonima?
   Kod usluga lepote i zdravlja, cena ne bi trebala da bude prvi parametar koji gledate kada birate salon, jer cena može značajno da varira u zavisnosti od kvaliteta preparata, aparature, iskustva zaposlenih, trajanja procedure, ali i lokacije salona. Prosečna cena za uslugu masaža šaka u svim salonima na SrediMe je trenutno 1.218,57 RSD, idući od najniže cene od 300 RSD, pa sve do 4.000 RSD. Ukoliko imate neki budžet u koji morate da se uklopite, možete koristiti filter cena nakon što izaberete svoj grad.
  • Gde mogu da vidim salone sa popustom za uslugu masaža šaka u mom gradu?
   Svi saloni trenutno daju popuste za cenu usluge masaža šaka u vašem gradu se mogu pronaći tako da izaberete svoj grad, a potom u fiterima na vrhu ekrana izaberete opciju "Samo sa popustom" i dobićete listu salona koji trenutno nude masaža šaka sa popustom i iznos popusta.
  • Kako da nađem slobodne termine za uslugu masaža šaka u nekom salonu?
   SrediMe je direktno povezan sa kalendarima salona lepote, tako da prikazuje slobodne termine onako kako ih saloni imaju. Kada izaberete salon lepote i željene usluge (možete izabrati jednu ili više usluga odjednom), dobićete sve slobodne termine salona, a Vi možete izabrati onaj koji Vam najviše odgovara
  • Gde da nađem broj telefona salona?
   SrediMe je online platforma za direktno zakazivanje u kalendarima salona, tako da nema potrebe da telefonirate salone i čekate na odgovor. Umesto čekanja na liniji i snalaženja sa na brzinu pročitanim slobodnim terminima, nudimo vam brz i jasan pregled slobodnih termina i cena u salonima koje možete na miru odabrati prema svojim drugim obavezama i zakazati direktno na sajtu u par klikova, čak i van radnog vremena salona.
  Sadržaj Vodiča je informativne prirode i ne predstavlja zdravstveni savet niti preporuku. Pre obavljanja bilo kog tretmana koji je ovde opisan, molimo Vas da se posavetujete sa stručnjakom kod koga zakažete termin ili ga posetite.

  Najnoviji utisci

  10.0 Lix masažno - kozmetički centar
  Po 1000 put samo cu reci BRAVO

  Jelena, pre 3 godine

  Vidi sve