Masaža za parove u salonima lepote u celoj Srbiji

Pronašli smo 9 salona koji odgovaraju izabranim uslovima za zakazivanje termina

Bilo da vam je potrebno romantično iskustvo ili jednostavno želite tretman koji će vas razmaziti i opustiti, masaža za parove je odličan izbor za relaksaciju i zbližavane sa voljenom osobom.

Top 20 salona u celoj Srbiji
na osnovu popularnosti i ocena na SrediMe, ažurnosti slobodnih termina i zadovoljstva klijenata

Magic hands

Kozmetički salon - Obilićev Venac 18-20 , Beograd
Fantastično 9.819 utisaka
Duo masaža na toplom krevetu sa infracrvenim zracima
4.500 RSD
Sve usluge...

Body Relax Spa

Studio za masažu - Hilandarska 13, II sprat, stan 6, Beograd
Masaža za parove 60 minuta
5.300 RSD
Masaža za parove 70 minuta
5.700 RSD
Masaža za parove 90 minuta
7.300 RSD
Sve usluge...

Relax club

Studio za masažu - Bulevar Zorana Đinđića 73, lokal 6, Beograd
Fantastično 9.326 utisaka
Relax & Refresh masaža za dvoje
3.390 RSD
Duo masaža za parove - 60 minuta
3.500 RSD
Duo masaža za parove - 90 minuta
4.900 RSD
Sve usluge...

Eden

Kozmetički salon - Vlajkovićeva 23, Beograd
Fantastično 9.1137 utisaka
Kraljevski paket za dvoje - antistres masaža + lifting masaža lica + piling lica
-25% 3.390 RSD
DUO - relax masaža za dvoje - 60 min.
3.500 RSD
Choco Love paket za dvoje - relaks masaža + piling sa čokoladom
4.000 RSD
Sve usluge...

Be You

Kozmetički salon - Stojana Aralice 8, Beograd
Fantastično 9.714 utisaka
Masaža za parove
5.000 RSD
Sve usluge...

Skinny Girl Body Center

Studio za masažu - Hercegovačka 19, BW Vista, interfon 1409, Beograd na vodi, Beograd
Fantastično 10.01 utisaka
Duo masaža za parove
4.000 RSD
Sve usluge...

Afrodita Beauty studio

Frizersko - kozmetički salon - Bulevar Mihajla Pupina 171b, Beograd
Poslednji put zakazan: juče
Fantastično 9.641 utisaka

Salon trenutno ne radi

DUO - Relax masaža za dvoje
-20% 3.200 RSD
DUO - Relax masaža za dvoje
4.000 RSD
Sve usluge...

Moj relax kutak

Studio za masažu - Skender begova 3, Beograd
Fantastično 9.672 utisaka

Salon trenutno ne radi

Duo masaža 60 minuta
3.500 RSD
Sve usluge...

La Felicità

Kozmetički salon - Cara Dušana 87a, I sprat, Beograd
Poslednji put zakazan: juče
Fantastično 10.02 utisaka

Salon trenutno ne radi

Duo masaža - 60 min
3.500 RSD
Duo masaža - 90 min
4.000 RSD
Sve usluge...


Masaža za parove

Iako se ova masaža zbog naziva najčešće povezuje sa parovima u najužem smislu, ona je konceptualno osmišljena tako da bude idealan period za zbližavanje prijatelja i članova porodice. Masaža za parove može biti odličan način da provedete savršeno majka-ćerka vreme, ili da se ispričate sa najboljom prijateljicom ili prijateljem. Zajedničko vreme provedeno u deljenju užitka opuštajuće masaže će doprineti produbljivanju vašeg ličnog odnosa i osećanja.

Veliko broj salona i spa centara danas ima u ponudi masažu za parove. Ona se izvodi na dva kreveta za masažu i prostor je opremljena svime što je potrebno da vam pruži kompletno opuštajuće iskustvo. U prostoriji u kojoj se ona radi se mogu naći mirišljave sveće, kamin ili bilo šta drugo što doprinosi stvaranju topline ambijenta. Često je i svetlost prigušena, ako je potrebno obezbediti romantičnu atmosferu. Ovu masažu izvode dva terapeuta i ona je obično simultana, odnosno ima istovremen tok.

Efekti masaže za parove

Ljudi se često odlučuju za masažu za parove ukoliko žele da sa nekim učvrste svoj emotivni odnos, da podele prijatno zajedničko iskustvo. Masaža za parove je takođe odličan izbor ukoliko želite da nekoga prvi put odvedete na masažu. Ovo kvalitetno provedeno vreme omogućava vam da u prijatnom ambijentu uživate sa nekim do koga vam je stalo.

Masaža za parove je osmišljena najčešće da bude relaksirajuća, a ne terapeutska. Najčešće se u ove svrhe zakazuje opšta relaks masaža, ali se mnogi klijenti često opredeljuju i za neke druge tipove, poput šiacu ili holističke masaže.

Verovatno ste već dobro upoznati sa svim dobrobitima koje masaža donosi. A zašto bi trebalo da masaža za parove bu de još delotvornija, pitate se. 

Masaža opušta telo i blagotvorno utiče na mišiće i napete tačke sa kojima možete imati problema.Terapija masažom popravlja vašu cirkulaciju, što omogućava bolji protok kiseonika kroz vaše telo. Hranljive materije lakše dospevaju do mišićnih ćelija, a toksične materije koje uzrokuju nadutost i neprijatan osećaj se izbacuju.

Svaka masaža dovodi do stanja opuštenosti, koje normalizuje rad vašeg srca, disanje i krvni pritisak. Osim toga, masaža podstiče imuni sistem i uopšteno otklanja sve fizičke manifestacije i efekte stresa. Poboljšava vaš zdravstveni status kada su u pitanju poremaćiji mišićnog i koštanog tkiva, nesanica, astma, artritis i depresija. Zbog svega ovoga masaža je veoma dobra i efektna za širok spektar stanja u kojima se može naći vaš organizam.

Masaža za parove postiže sve ove efekte ponekad čak još izraženije, upravo zbog psihološkog efekta deljenja prijatnog iskustva sa voljenom i bliskom osobom.

Prilika za zbližavanje

Masaža za parove je divno i opuštajuće, lično iskustvo. Tokom tretmana dve osobe se masiraju u isto vreme, u istoj prostoriji. Masažu izvode dva terapeuta. Ovo posebno iskustvo koje dele dve osobe je odlična prilika da se dve bliske osobe ispričaju ako žele, a ako im je po volji ovo vreme opuštanja mogu provesti i u relaksirajućoj tišini. Čak i tada parovi se zbližavaju, deleći zajedničko iskustvo.

Za razliku od tradicionalnih masaža kada u salon dolazite sami, masaža za parove je zabavna zbog toga što kroz ceo užitak prolazite sa nekim ko vam je drag, te se zbog toga osećate povlašćeno. Ovo je zato veoma poželjno iskustvo za sve osobe koje se nesigurno osećaju u nepoznatom okruženju, kao i za sve one koji žele podršku drage osobe u svakom trenutku.

Ukoliko vam je teško da organizujete zajedničko vreme sa dragom osobom zbog previše obaveza i premalo vremena, masaža za parove vam može pomoći da se organizujete. Osim što ćete se opustiti i osloboditi stresa, provešćete i kvaliteteno vreme sa bliskom osobom. Pogledajte ponudu salona, cene i eventualne popuste i zakažite svoj termin već danas!

Najnoviji utisci

10.0 Moj relax kutak
Higijena 11+! Divan salon, divno soblje, usluga fataaticna, masaza + istezanje, ako volite sebe ici cete ovde!!

Maja, pre 2 godine

9.8 Eden
Све похвале

Dusan, pre 2 godine

LookBook Slike direktno iz salona

Million pre 2 godine
Million #beograd Masaža za parove Duo masaža Mnoge su stvari lepše u dvoje! Evo prilike da podeli
Duo masaža Mnoge su stvari lepše u dvoje! Evo prilike da podelite zadovoljstvo masaže u dvoje. Ćaskajte ili uživajte u tišini zajedno dok vas terapeuti oslobađaju napet... | Masaža za parove

Pregledajte sve slike