Želim da platim do

  Korišteni proizvodi

  Masaža za parove u salonima lepote (8)

  Bilo da vam je potrebno romantično iskustvo ili jednostavno želite tretman koji će vas razmaziti i opustiti, masaža za parove je odličan izbor za relaksaciju i zbližavane sa voljenom osobom.

  Top 20 salona u celoj Srbiji
  na osnovu popularnosti i ocena na SrediMe, ažurnosti slobodnih termina i zadovoljstva klijenata

  Relax & Revive

  Bulevar despota Stefana 101, Beograd | Studio za masažu
  Fantastično9.7(10)
  Masaža za parove - 60 minuta
  5.000
  Masaža za parove - 30 minuta
  3.000
  Masaža za parove - 120 minuta
  9.000
  Sve usluge...

  Relax club

  Bulevar Zorana Đinđića 73, lokal 6, Beograd | Studio za masažu
  Fantastično9.3(46)
  Poslednji put zakazan: danas
  Relax & Refresh masaža za dvoje
  3.990
  Duo antistres masaža za parove - 60 minuta
  4.200
  Duo antistres masaža za parove - 90 minuta
  5.900
  Sve usluge...

  Elin Sary Mary Kutak

  Požarevačka 13, Beograd | Kozmetički salon
  Fantastično9.7(16)
  Poslednji put zakazan: juče
  Holistička masaža za dvoje
  -20% 4.000
  Sve usluge...

  Legacy haz it 2

  Bulevar Arsenija Čarnojevića 146 / 1, Beograd | Kozmetički salon, salon za masažu
  Fantastično9.8(24)
  Poslednji put zakazan: upravo sada!
  Masaža u paru
  4.900
  Sve usluge...

  Orient

  Obilićev venac 18 - 20, lokal 2.6, Beograd | Kozmetički salon
  Odlično8.9(30)
  Duo masaža - masaža za parove
  4.200
  Sve usluge...

  Legacy haz it

  Partizanske avijacije 37, Beograd | Specijalizovan salon za masažu, tretmane lica i tela
  Masaža u paru
  4.900
  Sve usluge...

  Fusion centar

  Kopaoničkih žrtava br. 4 , sprat minus 1, stan 49, Kruševac | Kozmetičko masažni centar
  Fantastično10.0(16)
  Poslednji put zakazan: upravo sada!
  Masaža u paru - parcijalna
  3.000
  Masaža u paru - celo telo
  5.000
  Sve usluge...

  New Line

  Kneza Višeslava 130, sprat 5, stan 37, Beograd | Kozmetički salon
  Duo masaža
  9.000
  Sve usluge...

  Izlistajte svoj salon  Masaža za parove - Sve što treba da znate

  Masaža za parove

  Iako se ova masaža zbog naziva najčešće povezuje sa parovima u najužem smislu, ona je konceptualno osmišljena tako da bude idealan period za zbližavanje prijatelja i članova porodice. Masaža za parove može biti odličan način da provedete savršeno majka-ćerka vreme, ili da se ispričate sa najboljom prijateljicom ili prijateljem. Zajedničko vreme provedeno u deljenju užitka opuštajuće masaže će doprineti produbljivanju vašeg ličnog odnosa i osećanja.

  Veliko broj salona i spa centara danas ima u ponudi masažu za parove. Ona se izvodi na dva kreveta za masažu i prostor je opremljena svime što je potrebno da vam pruži kompletno opuštajuće iskustvo. U prostoriji u kojoj se ona radi se mogu naći mirišljave sveće, kamin ili bilo šta drugo što doprinosi stvaranju topline ambijenta. Često je i svetlost prigušena, ako je potrebno obezbediti romantičnu atmosferu. Ovu masažu izvode dva terapeuta i ona je obično simultana, odnosno ima istovremen tok.

  Efekti masaže za parove

  Ljudi se često odlučuju za masažu za parove ukoliko žele da sa nekim učvrste svoj emotivni odnos, da podele prijatno zajedničko iskustvo. Masaža za parove je takođe odličan izbor ukoliko želite da nekoga prvi put odvedete na masažu. Ovo kvalitetno provedeno vreme omogućava vam da u prijatnom ambijentu uživate sa nekim do koga vam je stalo.

  Masaža za parove je osmišljena najčešće da bude relaksirajuća, a ne terapeutska. Najčešće se u ove svrhe zakazuje opšta relaks masaža, ali se mnogi klijenti često opredeljuju i za neke druge tipove, poput šiacu ili holističke masaže.

  Verovatno ste već dobro upoznati sa svim dobrobitima koje masaža donosi. A zašto bi trebalo da masaža za parove bu de još delotvornija, pitate se. 

  Masaža opušta telo i blagotvorno utiče na mišiće i napete tačke sa kojima možete imati problema.Terapija masažom popravlja vašu cirkulaciju, što omogućava bolji protok kiseonika kroz vaše telo. Hranljive materije lakše dospevaju do mišićnih ćelija, a toksične materije koje uzrokuju nadutost i neprijatan osećaj se izbacuju.

  Svaka masaža dovodi do stanja opuštenosti, koje normalizuje rad vašeg srca, disanje i krvni pritisak. Osim toga, masaža podstiče imuni sistem i uopšteno otklanja sve fizičke manifestacije i efekte stresa. Poboljšava vaš zdravstveni status kada su u pitanju poremaćiji mišićnog i koštanog tkiva, nesanica, astma, artritis i depresija. Zbog svega ovoga masaža je veoma dobra i efektna za širok spektar stanja u kojima se može naći vaš organizam.

  Masaža za parove postiže sve ove efekte ponekad čak još izraženije, upravo zbog psihološkog efekta deljenja prijatnog iskustva sa voljenom i bliskom osobom.

  Prilika za zbližavanje

  Masaža za parove je divno i opuštajuće, lično iskustvo. Tokom tretmana dve osobe se masiraju u isto vreme, u istoj prostoriji. Masažu izvode dva terapeuta. Ovo posebno iskustvo koje dele dve osobe je odlična prilika da se dve bliske osobe ispričaju ako žele, a ako im je po volji ovo vreme opuštanja mogu provesti i u relaksirajućoj tišini. Čak i tada parovi se zbližavaju, deleći zajedničko iskustvo.

  Za razliku od tradicionalnih masaža kada u salon dolazite sami, masaža za parove je zabavna zbog toga što kroz ceo užitak prolazite sa nekim ko vam je drag, te se zbog toga osećate povlašćeno. Ovo je zato veoma poželjno iskustvo za sve osobe koje se nesigurno osećaju u nepoznatom okruženju, kao i za sve one koji žele podršku drage osobe u svakom trenutku.

  Ukoliko vam je teško da organizujete zajedničko vreme sa dragom osobom zbog previše obaveza i premalo vremena, masaža za parove vam može pomoći da se organizujete. Osim što ćete se opustiti i osloboditi stresa, provešćete i kvaliteteno vreme sa bliskom osobom. Pogledajte ponudu salona, cene i eventualne popuste i zakažite svoj termin već danas!

  Najbolji saloni za Masaža (Masaža za parove) u celoj Srbiji

  Treba Vam masaža (masaža za parove) u celoj Srbiji i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet masaža (masaža za parove). Pronađite salone, uporedite cene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za masaža (masaža za parove) u celoj Srbiji na najlakši način. Ako tražite najbolje cene, svakako proverite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 8 dostupnih salona.

  Najčešća pitanja i odgovori

  • U kojim salonima nude uslugu masaža za parove?
   Na ovoj strani su izlistani trenutno top saloni koji nude ovu uslugu, prema ocenama korisnika i raspoloživosti termina. Za celu listu svih salona koji rade uslugu masaža za parove u vašem gradu, prvo izaberite svoj grad i eventualno nakon toga dodatne filtere lokacije ili cene.
  • Da li mogu zakazati masaža za parove blizu mene na SrediMe?
   SrediMe je dostupan u više gradova i nudi salone lepote u raznim delovima grada, sa fokusom na centar grada, ali imamo i salone u skoro svim delovima grada. Izaberite prvo svoj grad, a potom u filterima možete detaljnije naći oblasti u blizini Vas koji nude uslugu masaža za parove. Ukoliko vam je lokacija najvažniji faktor, nakon izbora grada izaberite prikaz salona na mapi.
  • Kako da pronađem najbolji salon za uslugu masaža za parove u blizini?
   SrediMe se fokusira na rad sa najboljim salonima, a svaki salon ima svoje specijalnosti. Skoro da nema salona koji je najbolji u svemu, a još da je i najbliži vašoj lokaciji. Zato je najbolje izabrati prvo vaš grad na SrediMe, potom konkretnu uslugu lepote koju želite da obavite, npr. masaža za parove, a potom ćete dobiti salone koji su rangirani po ocenama izvođenja tog tipa usluga, kao i prema zadovoljstvu klijenata, cenama, pouzdanosti i naravno raspoloživosti slobodnih termina.
  • Koliko košta usluga masaža za parove u salonima?
   Kod usluga lepote i zdravlja, cena ne bi trebala da bude prvi parametar koji gledate kada birate salon, jer cena može značajno da varira u zavisnosti od kvaliteta preparata, aparature, iskustva zaposlenih, trajanja procedure, ali i lokacije salona. Prosečna cena za uslugu masaža za parove u svim salonima na SrediMe je trenutno 5.083,85 RSD, idući od najniže cene od 3.000 RSD, pa sve do 9.000 RSD. Ukoliko imate neki budžet u koji morate da se uklopite, možete koristiti filter cena nakon što izaberete svoj grad.
  • Gde mogu da vidim salone sa popustom za uslugu masaža za parove u mom gradu?
   Svi saloni trenutno daju popuste za cenu usluge masaža za parove u vašem gradu se mogu pronaći tako da izaberete svoj grad, a potom u fiterima na vrhu ekrana izaberete opciju "Samo sa popustom" i dobićete listu salona koji trenutno nude masaža za parove sa popustom i iznos popusta.
  • Kako da nađem slobodne termine za uslugu masaža za parove u nekom salonu?
   SrediMe je direktno povezan sa kalendarima salona lepote, tako da prikazuje slobodne termine onako kako ih saloni imaju. Kada izaberete salon lepote i željene usluge (možete izabrati jednu ili više usluga odjednom), dobićete sve slobodne termine salona, a Vi možete izabrati onaj koji Vam najviše odgovara
  • Gde da nađem broj telefona salona?
   SrediMe je online platforma za direktno zakazivanje u kalendarima salona, tako da nema potrebe da telefonirate salone i čekate na odgovor. Umesto čekanja na liniji i snalaženja sa na brzinu pročitanim slobodnim terminima, nudimo vam brz i jasan pregled slobodnih termina i cena u salonima koje možete na miru odabrati prema svojim drugim obavezama i zakazati direktno na sajtu u par klikova, čak i van radnog vremena salona.
  Sadržaj Vodiča je informativne prirode i ne predstavlja zdravstveni savet niti preporuku. Pre obavljanja bilo kog tretmana koji je ovde opisan, molimo Vas da se posavetujete sa stručnjakom kod koga zakažete termin ili ga posetite.

  Najnoviji utisci

  10.0 Elin Sary Mary Kutak
  Bravo!

  Maria, pre 3 meseca

  10.0 Relax & Revive
  Momci su super, profesionalni i fini :)

  Ivana, pre 3 meseca

  10.0 Relax club
  Samo pohvale! 🙂

  Tijana, pre 1 godinu

  10.0 Moj relax kutak
  Higijena 11+! Divan salon, divno soblje, usluga fataaticna, masaza + istezanje, ako volite sebe ici cete ovde!!

  Maja, pre 3 godine

  Vidi sve

  LookBook Slike direktno iz salona