Klasična masaža u salonima lepote (6)

Top 20 salona u celoj Srbiji
na osnovu popularnosti i ocena na SrediMe, ažurnosti slobodnih termina i zadovoljstva klijenata

Gloss studio

Rajićeva 2, Niš | Kozmetički salon
Fantastično9.8(108)
Poslednji put zakazan: pre 32 min!
Gloss masaza
2.800
Sve usluge...

Masiraj me

Nikolaja Gogolja 30, Beograd | Kozmeticki salon
Fantastično10.0(12)
Poslednji put zakazan: upravo sada!
Opšta masaža
1.800
Sve usluge...

Bio Sana

Jevrejska 24, Beograd | Kozmetički salon
Fantastično10.0(4)
Opšta masaža
1.400
Sve usluge...

Silhouette Beauty studio

Nede Spasojević 13b, Beograd | Kozmetički salon
Fantastično9.6(28)
Kraljevska masaža
3.000
Sve usluge...

New Line

Kneza Višeslava 130, sprat 5, stan 37, Beograd | Kozmetički salon
Duo masaža
9.000
Anticelulit masaža
3.000
Relax parcijalna masaža
3.500
Sve usluge...

Lutka

Ace Joksimovića 77, Beograd | Frizersko - kozmetički salon
Fantastično9.8(140)
Poslednji put zakazan: pre 64 min!
Kombinovana masaža
1.500
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonNajbolji saloni za Masaža (Klasična masaža) u celoj Srbiji

Treba Vam masaža (klasična masaža) u celoj Srbiji i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet masaža (klasična masaža). Pronađite salone, uporedite cene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za masaža (klasična masaža) u celoj Srbiji na najlakši način. Ako tražite najbolje cene, svakako proverite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 6 dostupnih salona.

Najčešća pitanja i odgovori

 • U kojim salonima nude uslugu klasična masaža?
  Na ovoj strani su izlistani trenutno top saloni koji nude ovu uslugu, prema ocenama korisnika i raspoloživosti termina. Za celu listu svih salona koji rade uslugu klasična masaža u vašem gradu, prvo izaberite svoj grad i eventualno nakon toga dodatne filtere lokacije ili cene.
 • Da li mogu zakazati klasična masaža blizu mene na SrediMe?
  SrediMe je dostupan u više gradova i nudi salone lepote u raznim delovima grada, sa fokusom na centar grada, ali imamo i salone u skoro svim delovima grada. Izaberite prvo svoj grad, a potom u filterima možete detaljnije naći oblasti u blizini Vas koji nude uslugu klasična masaža. Ukoliko vam je lokacija najvažniji faktor, nakon izbora grada izaberite prikaz salona na mapi.
 • Kako da pronađem najbolji salon za uslugu klasična masaža u blizini?
  SrediMe se fokusira na rad sa najboljim salonima, a svaki salon ima svoje specijalnosti. Skoro da nema salona koji je najbolji u svemu, a još da je i najbliži vašoj lokaciji. Zato je najbolje izabrati prvo vaš grad na SrediMe, potom konkretnu uslugu lepote koju želite da obavite, npr. klasična masaža, a potom ćete dobiti salone koji su rangirani po ocenama izvođenja tog tipa usluga, kao i prema zadovoljstvu klijenata, cenama, pouzdanosti i naravno raspoloživosti slobodnih termina.
 • Koliko košta usluga klasična masaža u salonima?
  Kod usluga lepote i zdravlja, cena ne bi trebala da bude prvi parametar koji gledate kada birate salon, jer cena može značajno da varira u zavisnosti od kvaliteta preparata, aparature, iskustva zaposlenih, trajanja procedure, ali i lokacije salona. Prosečna cena za uslugu klasična masaža u svim salonima na SrediMe je trenutno 3.250 RSD, idući od najniže cene od 1.400 RSD, pa sve do 9.000 RSD. Ukoliko imate neki budžet u koji morate da se uklopite, možete koristiti filter cena nakon što izaberete svoj grad.
 • Gde mogu da vidim salone sa popustom za uslugu klasična masaža u mom gradu?
  Svi saloni trenutno daju popuste za cenu usluge klasična masaža u vašem gradu se mogu pronaći tako da izaberete svoj grad, a potom u fiterima na vrhu ekrana izaberete opciju "Samo sa popustom" i dobićete listu salona koji trenutno nude klasična masaža sa popustom i iznos popusta.
 • Kako da nađem slobodne termine za uslugu klasična masaža u nekom salonu?
  SrediMe je direktno povezan sa kalendarima salona lepote, tako da prikazuje slobodne termine onako kako ih saloni imaju. Kada izaberete salon lepote i željene usluge (možete izabrati jednu ili više usluga odjednom), dobićete sve slobodne termine salona, a Vi možete izabrati onaj koji Vam najviše odgovara
 • Gde da nađem broj telefona salona?
  SrediMe je online platforma za direktno zakazivanje u kalendarima salona, tako da nema potrebe da telefonirate salone i čekate na odgovor. Umesto čekanja na liniji i snalaženja sa na brzinu pročitanim slobodnim terminima, nudimo vam brz i jasan pregled slobodnih termina i cena u salonima koje možete na miru odabrati prema svojim drugim obavezama i zakazati direktno na sajtu u par klikova, čak i van radnog vremena salona.
Sadržaj Vodiča je informativne prirode i ne predstavlja zdravstveni savet niti preporuku. Pre obavljanja bilo kog tretmana koji je ovde opisan, molimo Vas da se posavetujete sa stručnjakom kod koga zakažete termin ili ga posetite.

LookBook Slike direktno iz salona