Švedska masaža u salonima lepote (6)

Top 20 salona u celoj Srbiji
na osnovu popularnosti i ocena na SrediMe, ažurnosti slobodnih termina i zadovoljstva klijenata

Relax & Revive

Bulevar despota Stefana 101, Beograd | Studio za masažu
Fantastično9.7(10)
Švedska masaža - 60 minuta
3.000
R & R masaža
10.000
Švedska masaža - paket od 12 tretmana
30.000
Sve usluge...

M Studio 0303

Kornelija Stankovića 27. 21000 Novi Sad, Novi Sad | Frizersko - kozmetički salon
Fantastično9.6(97)
Poslednji put zakazan: pre 3 sati
Švedska masaža
1.800
Sve usluge...

Med i Mleko

Steve Todorovića 32, stan 9, Beograd | Kozmetički salon
Fantastično9.8(14)
Poslednji put zakazan: upravo sada!
Klasična masaža 45 minuta - za dame
1.000
Sve usluge...

Aluna Beograd

Bulevar Mihajla Pupina 10v , lokal 513, sprat V, Beograd | Kozmetički salon
Fantastično9.8(105)
Poslednji put zakazan: pre 3 sati
Švedska masaža
2.500
Sve usluge...

Perfekta Linenovo!

Dositeja Obradovića 19, Pančevo | Kozmetički salon
Švedska masaža - 60 minuta
1.700
Sve usluge...

Wellness centar Be healthy Be happy

Patrijarha Čarnojevića 9, Novi Sad | Kozmetički salon
Švedska masaža - 60 minuta
2.000
Švedska masaža - 30 minuta
1.400
Švedska masaža - 90 minuta
2.600
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonNajbolji saloni za Masaža (Švedska masaža) u celoj Srbiji

Treba Vam masaža (švedska masaža) u celoj Srbiji i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet masaža (švedska masaža). Pronađite salone, uporedite cene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za masaža (švedska masaža) u celoj Srbiji na najlakši način. Ako tražite najbolje cene, svakako proverite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 6 dostupnih salona.

Najčešća pitanja i odgovori

 • U kojim salonima nude uslugu švedska masaža?
  Na ovoj strani su izlistani trenutno top saloni koji nude ovu uslugu, prema ocenama korisnika i raspoloživosti termina. Za celu listu svih salona koji rade uslugu švedska masaža u vašem gradu, prvo izaberite svoj grad i eventualno nakon toga dodatne filtere lokacije ili cene.
 • Da li mogu zakazati švedska masaža blizu mene na SrediMe?
  SrediMe je dostupan u više gradova i nudi salone lepote u raznim delovima grada, sa fokusom na centar grada, ali imamo i salone u skoro svim delovima grada. Izaberite prvo svoj grad, a potom u filterima možete detaljnije naći oblasti u blizini Vas koji nude uslugu švedska masaža. Ukoliko vam je lokacija najvažniji faktor, nakon izbora grada izaberite prikaz salona na mapi.
 • Kako da pronađem najbolji salon za uslugu švedska masaža u blizini?
  SrediMe se fokusira na rad sa najboljim salonima, a svaki salon ima svoje specijalnosti. Skoro da nema salona koji je najbolji u svemu, a još da je i najbliži vašoj lokaciji. Zato je najbolje izabrati prvo vaš grad na SrediMe, potom konkretnu uslugu lepote koju želite da obavite, npr. švedska masaža, a potom ćete dobiti salone koji su rangirani po ocenama izvođenja tog tipa usluga, kao i prema zadovoljstvu klijenata, cenama, pouzdanosti i naravno raspoloživosti slobodnih termina.
 • Koliko košta usluga švedska masaža u salonima?
  Kod usluga lepote i zdravlja, cena ne bi trebala da bude prvi parametar koji gledate kada birate salon, jer cena može značajno da varira u zavisnosti od kvaliteta preparata, aparature, iskustva zaposlenih, trajanja procedure, ali i lokacije salona. Prosečna cena za uslugu švedska masaža u svim salonima na SrediMe je trenutno 5.600 RSD, idući od najniže cene od 1.000 RSD, pa sve do 30.000 RSD. Ukoliko imate neki budžet u koji morate da se uklopite, možete koristiti filter cena nakon što izaberete svoj grad.
 • Gde mogu da vidim salone sa popustom za uslugu švedska masaža u mom gradu?
  Svi saloni trenutno daju popuste za cenu usluge švedska masaža u vašem gradu se mogu pronaći tako da izaberete svoj grad, a potom u fiterima na vrhu ekrana izaberete opciju "Samo sa popustom" i dobićete listu salona koji trenutno nude švedska masaža sa popustom i iznos popusta.
 • Kako da nađem slobodne termine za uslugu švedska masaža u nekom salonu?
  SrediMe je direktno povezan sa kalendarima salona lepote, tako da prikazuje slobodne termine onako kako ih saloni imaju. Kada izaberete salon lepote i željene usluge (možete izabrati jednu ili više usluga odjednom), dobićete sve slobodne termine salona, a Vi možete izabrati onaj koji Vam najviše odgovara
 • Gde da nađem broj telefona salona?
  SrediMe je online platforma za direktno zakazivanje u kalendarima salona, tako da nema potrebe da telefonirate salone i čekate na odgovor. Umesto čekanja na liniji i snalaženja sa na brzinu pročitanim slobodnim terminima, nudimo vam brz i jasan pregled slobodnih termina i cena u salonima koje možete na miru odabrati prema svojim drugim obavezama i zakazati direktno na sajtu u par klikova, čak i van radnog vremena salona.
Sadržaj Vodiča je informativne prirode i ne predstavlja zdravstveni savet niti preporuku. Pre obavljanja bilo kog tretmana koji je ovde opisan, molimo Vas da se posavetujete sa stručnjakom kod koga zakažete termin ili ga posetite.