Ajurvedska masaža u salonima lepote u celoj Srbiji

Pronašli smo 4 salona koji odgovaraju izabranim uslovima

Ajurvedska masaža je ključni deo celokupne terapije alternativne medicine Ajurvede. Ona poklanja najviše pažnje najvećem organu ljudskog tela, koži, rukovodeći se principom da sva izlečenja počinju masažom.

Top 10 salona u celoj Srbiji
na osnovu popularnosti i ocena na SrediMe, ažurnosti slobodnih termina i zadovoljstva klijenata

Fantastično 9.39 utisaka

Spa Paradiso

Studio za negu lica i tela - Makedonska 21, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Indosean masaža - bazirana na ajurvedi 60 min
2.000 RSD

Body Relax Spa

Studio za masažu - Maršala Birjuzova 9/1, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Vakuum masaža 50 minuta 50 min
2.300 RSD
Vakuum masaža 70 minuta 60 min
2.900 RSD
Vakuum masaža 90 minuta 60 min
3.500 RSD
Fantastično 10.04 utisaka

My little secret

Kozmetički salon - Sedamnaestog oktobra 22F, Beograd / Kanarevo brdo, Miljakovac, Rakovica

Presoterapija - 30 min. 30 min
300 RSD
Fantastično 9.852 utisaka

Beauty of Quince

Kozmetički salon - Bulevar Kralja Aleksandra 149/4, Beograd / Vukov spomenik, Đeram

Ajurvedska masaža 60 min
2.500 RSD

Ajurvedska masaža

Bilo da ajurvedsku masažu primenjujete u sklopu medicinske terapije ili jednostavno iz čistog zadovoljstva, ova kompleksna masaža celog tela je veoma delotvorna i isceljujuća i učiniće da se posle nje osetite preporođeno.

Šta je ajurvedska masaža

Kako mnogi terapeuti vole da kažu, ajurvedska masaža je jedna od najbolje čuvanih tajni koja se prenosi s kolena na koleno u svojoj kolevci, Indiji. Više od 5000 godina se ova masaža unapređuje i razvija, dostigavši nivo same umetnosti u ovoj oblasti terapije. Baš zbog toga i prednjači u odnosu na mnoge druge slične metode. Kombinacijom veština koje podrazumevaju izuzetno dobro poznavanje kako ljudskog tela, tako i psihe, iskusni terapeuti koriste ulja, muziku i posebnu tehniku masiranja, kako bi postigli željene rezultate.

Terapija ajurvedskom masažom

Tokom ajurvedske masaže koriste se različita ulja koja svojim dejstvima utiču na različite tegobe u organizmu. 

Terapeuti koji se bave ajurvedom vole da kažu da bi u idealnom svetu ova masaža bila deo svakodnevne obaveze svakog čoveka u svrhu opuštanja i rasterećenja od stresa. Po njima bi to bila savršena preventiva od mnogih savremenih bolesti koje uzrokuju konstantni stres i napetost.

Prolazeći kroz svakodnevne izazove naše telo nailazi na razne prepreke i iskušenja koja mora da prevaziđe. Svaka od tih situacija ostavlja trag na našem telu i u našoj psihi stvarajući emocionalni teret, kao što je ranjivost ili pojačan odbrambeni stav. Ajurvedska masaža oslobađa telo emocionalnog otpada i rasterećuje vas velikog pritiska.

Iskusni masažeri koji se bave ovom terapijom će pristupiti vašem telu kao jedinstvenoj celini, čitajući i prepoznajući znake tokom tretmana i na taj način postići maksimalan efekat masaže. Tokom tretmana se vrši svojevrstan transfer energije izmežu klijenta i terapeuta, te je zbog toga veoma značajno da u tom odnosu postoji apsolutno poverenje. U Indiji se često efekat masaže upoređuje sa osećajem bezuslovne ljubavi i posvećenosti.

Nesvakidašnje iskustvo

Tokom masaže učiniće vam se da terapeut izvodi pokrete slične onima koje izvode skulptori kada vajaju umetničko delo. Ti pokreti i pritisci na vaše telo variraju od energičnih i dubokih do nežnih i izuzetno površnih. Oni prate raspored nervnih završetaka, kanala energije i rasta dlaka. Postoji tri tipa pokreta koji se izvode - aktivni, pasivni i upečatljivi.

Pre same masaže terapeuti često fokusiraju svoju energiju kroz kratku meditaciju, ponekad praćenu recitvanjem molitve. Oni izvode masažu kao da stvaraju svojevrsnu melodiju usaglašavajući svoje disanje sa klijentom u cilju uspostavljanja kvalitetenijeg odnosa i ishoda masaže. Zbog svega toga celokupno vaše telo biva uvučeno u terapiju i biva tretirano njome.

Marme i čakre

Ajurvedska masaža tela se izvodi u odnosu na raspored marma i čakri na telu. Prema Ajurvedi marme su vitalne tačke na našem telu, slične akupresurnim tačkama. Pravilnom manipulacijom, ovaj način masaže dovodi do revitalizacije čitavog tela.

Prema verovanju ovog učenja postoji sedam glavnih marmi koje se poklapaju sa glavnim čakrama. Svaka čakra je povezana sa nekim organom u ljudskom telu i kontroliše psiho-fizičke aspekte našeg bića. Kada su one blokirane mi se razboljevamo. Masaža uljima ih čisti i održava organizam zdravim. Ona otvara i čisti kanale kroz koje protiče naša energija, kako bi protok bio neometan.

Ajuverdska masaža je deo mnogo kompleksijeg sistema terapije koja počiva na tradiciji dugoj nekoliko hiljada godina. Vekovi i milenijumi usavršavanja čine je sve boljom i kvalitetnijom. Danas se ova masaža često primenjuje širom sveta kao savršeni tretman za oslobađanje od stresa.

Ako još uvek niste probali, sada je savršeni trenutak. Termin možete zakazati odmah, online na našem servisu SrediMe.


Masaža, <h2>Najbolji saloni za uslugu Masaža (Ajurvedska masaža) u celoj Srbiji</h2>

Najbolji saloni za uslugu Masaža (Ajurvedska masaža) u celoj Srbiji

Treba Vam masaža (ajurvedska masaža) u celoj Srbiji i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet masaža (ajurvedska masaža). Pronađite salone, uporedite cene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za masaža (ajurvedska masaža) u celoj Srbiji na najlakši način. Ako tražite najbolje cene, svakako proverite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe.
Ponuda usluga za masaža (ajurvedska masaža) u celoj Srbiji na SrediMe je trenutno u rangu cena od 300 RSD do 3.500 RSD, sa prosečnom cenom od 2.250 RSD. Svakako, različiti saloni nude uslugu masaža (ajurvedska masaža) sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cenu.Šta je SrediMe?

Menjamo način na koji se otkrivaju, biraju i zakazuju tretmani u salonima lepote prelazeći na moderne onlajn i mobilne tehnologije. Zakazivanje tretmana nikad nije bilo lakše - brzo, pouzdano i precizno. Čak i ako se predomislite, možete lako otkazati tretman.

I naravno, svi tretmani su predstavljeni po cenama u salonu, odnosno po najboljim cenama koje možete naći onlajn!