Šiacu masaža u salonima lepote (10)

Mnogo je trendova starih nekoliko hiljada godina koji uprkos vekovima, modernizaciji i naučnim dostignućima opstaju i uspevaju da budu in. Verovatno ste već čuli od nekog ortaka, poznanice, kume ili rođakove koleginice sve o šiacu masaži. Mnogi su probali ovu masažu, neko kao terapeutsku, neko kao relaksirajuću i jedno im je zajedničko - svi su oduševljeni. Narod starog istoka je definitivno znao mnogo toga što su nam tek moderna nauka i medicina donele.

Top 20 salona u celoj Srbiji
na osnovu popularnosti i ocena na SrediMe, ažurnosti slobodnih termina i zadovoljstva klijenata

Lix masažno - kozmetički centar

Vojvode Stepe 278, Beograd
Fantastično9.9(992)
Poslednji put zakazan: pre 103 min!
Shiatsu masaža - 60 min
-13% 3.500
Sve usluge...

Sensus Zemun

22. oktobra 26, Beograd | Kozmetički salon
Fantastično9.9(331)
Poslednji put zakazan: danas
Sensus masaža - kombinacija relax i shiatsu
2.900
Sensus masaža - kombinacija relax i shiatsu
2.300
Sve usluge...

Skin Expert Aesthetic & Laser centar

Branka Krsmanovića 8, I sprat, stan 4, Beograd | Kozmetički salon
Fantastično9.9(186)
Poslednji put zakazan: danas
Šiacu masaža
3.000
Sve usluge...

Relax club

Bulevar Zorana Đinđića 73, lokal 6, Beograd | Studio za masažu
Fantastično9.3(34)
Poslednji put zakazan: juče
Choco love
3.990
Sve usluge...

Shu Shu Relax Bar

Španskih boraca 38/3, Beograd | Studio za masažu
Fantastično10.0(2)
Poslednji put zakazan: juče
Shiatsu masaža - 60 minuta
3.000
Sve usluge...

Relax & Revive

Bulevar despota Stefana 101, Beograd | Studio za masažu
Fantastično9.8(3)
Poslednji put zakazan: juče
Shiatsu masaža - 60 minuta
4.000
Shiatsu masaža - 90 minuta
6.000
Sve usluge...

Med i Mleko

Steve Todorovića 32, stan 9, Beograd | Kozmetički salon
Fantastično9.8(13)
Šiacu masaža 60 minuta - za dame
2.000
Sve usluge...

Fit Me EMS Studio

Marka Oreškovića 8, Beograd | Wellness i spa centar
Istezanje parcijalno 20 min - paket od 5 tretmana
5.200
Istezanje parcijalno 30 min - paket od 5 tretmana
7.000
Istezanje celog tela 45 min - paket od 5 tretmana
10.000
Sve usluge...

Shiatsu Zen Studio

Njegoševa 59, Beograd | Studio za masažu
Fantastično10.0(6)
Gua Sha lica - dodatna opcija uz bilo koji Shiatsu tretman iz ponude
500
Shiatsu masaža celog tela - Meridian terapija
4.000
MESEČNI PAKET 4PLUS (4 tretmana +1 gratis) - Meridian terapija celog tela
12.000
Sve usluge...

Blush Beauty Studio

Vojvode Petka 14, Beograd | Kozmetički salon
Fantastično9.4(4)
Poslednji put zakazan: danas
Shiatsu masaža - 60 minuta
2.400
Shiatsu masaža - 90 minuta
3.200
Sve usluge...


Šiacu masaža - Sve što treba da znate

Čak iako ne znate ništa o šiacu masaži sigurno ste čuli da ova masaža postoji ili da je o njoj napisana knjiga i to ne jedna. Štaviše, ona je toliko popularna da gotovo da nema kontinenta na svetu na kome se nije odomaćila. Šta je dakle šiacu masaža i na koji način vam ona može pomoći? Današnja šiacu masaža originalno potiče iz Japana, a bazirana je na tradicionalnoj kineskoj medicini i sadrži elemente zapadnjačkih terapija. Ona je bazirana na ideji koja zagovara prirodne mogućnosti tela da leči samo sebe.

Šta je šacu masaža i kako funkcioniše?

Šiacu masaža vaš masažer izvodi pritiskom prstiju, palčeva i celih dlanova, ciljano na različita područja na našem telu, pri tom izuzetno precizno upućujući pritisak na određene tačke. Svrha ove masaže je terapija i lečenje različitih oboljenja i zdravstvenih stanja i uspostavljanje pravilnog balansa u organizmu. 

Pritisak koji se upućuje na određene tačke proizvodi i emituje energiju i obezbežđuje njen pravilan protok kroz telo. Na taj način se otklanja disbalans i disharmonija i obezbeđuje pravilno i zdravo funkcionisanje organizma. Kao dodatak na svoje terapeutsko dejstvo, šiacu masaža je veliko relaksirajuće iskustvo koje vam omogućava da se oslobodite stresa, bola ili bolesti i doprinosi sveukupnom zdravstvenom stanju organizma.

Kome je ova masaža potrebna?

Prema podacima Amerčkog udruženja masažne terapije (American Massage Therapy Association) više od 39 miliona Ameriknaca godišnje se podvrgne ovoj masaži iz različitih razloga. Više od 53 % tvrdi da su na masažiu otišli zato što im je to savetovao njihov doktor. Dokazano je da masaža reguliše krvni pritisak, poboljšava rad srca, doprinosi lučenju endorfina, prirodnog hormona poznatog još kao prirodnog regulatora bola. 

Šiacu masaža reguliše pravilno prirodno funkcionisanje nervnog sistema, doprinosi poboljšanju cirkulacije krvi i limfe i pravilnom hormonalnom statusu. Šiacu masaža vam može još pomoći ako imate poteškoća sa lošim držanjem, zglobovima, ako vas muči artritis, imate često iščašenja ili uganuća, išijas, akutni ili hronični bol u predelu vrata, te muke sa sinusima ili bronhijama. Sve se to može terapijski tretirati šiacu masažom. 

Šiacu masaža svojim delovanjem poboljšava vaše zdravstveno stanje, utičući na sveukupni protok energije. Terapija često rezultira povećanjem motivacije, pokretljivosti i koordinacije. Primenjuje se samostalno ili kao prateća terapija za lečenje nekog zdravstvenog stanja. Tokom šiacu masaže često se kombinuju elementi tehnike istezanja tela i akupresure kako bi se uspostavila pravilna mišićna i koštana struktura.

Slična ili različita od drugih masaža

Šiacu masaža koristi tehnike slične onim masažama koje svoje metode usmeravaju u pravcu limfne drenaže ili fizioterapije. Šiacu masaža doprinosi poboljšanju psihofizičkog stanja organizma, blokirajući negativna dejstva i uspostavljajući opšti balans organizma. Ona omogućava uspostavljanje pravilnog toka energije kroz telo što je čini sličnom akupresuri i nekim drugim tradicionalnim istočnjačkim masažama.

Istorija šiacu masaže

Masaža u kombinaciji sa akupresurom i lečenjem biljem je vekovima bila osnova tradicionalne kineske medicine. U VI veku je ovaj način lečenja dospeo u Japan posredovanjem budističkih monaha. Japanci su nastavili da razvijaju ovaj metod masaže i da doprinose njegovom razvoju, uzimajući u obzir različite psihofizičke karaktetristike ljudskog organizma. U dodiru sa savremenim društvom i prilagođena potrebama savremenog čoveka izloženog svakodnevnom stresu i velikim zahtevima, ova masaža postiže savršen konačni oblik u zapadnjačkom svetu.

 

Prema iskustvu mnogih zadovoljnih korisnika šiacu masaža može biti savršena terapija gotovo za sve ljude, bilo da žele da se oslobode svakodnevnog stresa ili da doprinesu boljitku neke druge terapije. Pogledajte kako se kreće cena ove masaže u ponudi na našem sajtu i zakažite svoj termin već danas.

Najbolji saloni za Masaža (Šiacu masaža) u celoj Srbiji

Treba Vam masaža (šiacu masaža) u celoj Srbiji i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet masaža (šiacu masaža). Pronađite salone, uporedite cene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za masaža (šiacu masaža) u celoj Srbiji na najlakši način. Ako tražite najbolje cene, svakako proverite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 10 dostupnih salona.

Najčešća pitanja i odgovori

 • U kojim salonima nude uslugu šiacu masaža?
  Na ovoj strani su izlistani trenutno top saloni koji nude ovu uslugu, prema ocenama korisnika i raspoloživosti termina. Za celu listu svih salona koji rade uslugu šiacu masaža u vašem gradu, prvo izaberite svoj grad i eventualno nakon toga dodatne filtere lokacije ili cene.
 • Da li mogu zakazati šiacu masaža blizu mene na SrediMe?
  SrediMe je dostupan u više gradova i nudi salone lepote u raznim delovima grada, sa fokusom na centar grada, ali imamo i salone u skoro svim delovima grada. Izaberite prvo svoj grad, a potom u filterima možete detaljnije naći oblasti u blizini Vas koji nude uslugu šiacu masaža. Ukoliko vam je lokacija najvažniji faktor, nakon izbora grada izaberite prikaz salona na mapi.
 • Kako da pronađem najbolji salon za uslugu šiacu masaža u blizini?
  SrediMe se fokusira na rad sa najboljim salonima, a svaki salon ima svoje specijalnosti. Skoro da nema salona koji je najbolji u svemu, a još da je i najbliži vašoj lokaciji. Zato je najbolje izabrati prvo vaš grad na SrediMe, potom konkretnu uslugu lepote koju želite da obavite, npr. šiacu masaža, a potom ćete dobiti salone koji su rangirani po ocenama izvođenja tog tipa usluga, kao i prema zadovoljstvu klijenata, cenama, pouzdanosti i naravno raspoloživosti slobodnih termina.
 • Koliko košta usluga šiacu masaža u salonima?
  Kod usluga lepote i zdravlja, cena ne bi trebala da bude prvi parametar koji gledate kada birate salon, jer cena može značajno da varira u zavisnosti od kvaliteta preparata, aparature, iskustva zaposlenih, trajanja procedure, ali i lokacije salona. Prosečna cena za uslugu šiacu masaža u svim salonima na SrediMe je trenutno 4.411,18 RSD, idući od najniže cene od 500 RSD, pa sve do 12.000 RSD. Ukoliko imate neki budžet u koji morate da se uklopite, možete koristiti filter cena nakon što izaberete svoj grad.
 • Gde mogu da vidim salone sa popustom za uslugu šiacu masaža u mom gradu?
  Svi saloni trenutno daju popuste za cenu usluge šiacu masaža u vašem gradu se mogu pronaći tako da izaberete svoj grad, a potom u fiterima na vrhu ekrana izaberete opciju "Samo sa popustom" i dobićete listu salona koji trenutno nude šiacu masaža sa popustom i iznos popusta.
 • Kako da nađem slobodne termine za uslugu šiacu masaža u nekom salonu?
  SrediMe je direktno povezan sa kalendarima salona lepote, tako da prikazuje slobodne termine onako kako ih saloni imaju. Kada izaberete salon lepote i željene usluge (možete izabrati jednu ili više usluga odjednom), dobićete sve slobodne termine salona, a Vi možete izabrati onaj koji Vam najviše odgovara
 • Gde da nađem broj telefona salona?
  SrediMe je online platforma za direktno zakazivanje u kalendarima salona, tako da nema potrebe da telefonirate salone i čekate na odgovor. Umesto čekanja na liniji i snalaženja sa na brzinu pročitanim slobodnim terminima, nudimo vam brz i jasan pregled slobodnih termina i cena u salonima koje možete na miru odabrati prema svojim drugim obavezama i zakazati direktno na sajtu u par klikova, čak i van radnog vremena salona.
Sadržaj Vodiča je informativne prirode i ne predstavlja zdravstveni savet niti preporuku. Pre obavljanja bilo kog tretmana koji je ovde opisan, molimo Vas da se posavetujete sa stručnjakom kod koga zakažete termin ili ga posetite.

Najnoviji utisci

10.0 Shiatsu Zen Studio
fantasticno iskustvo!

Ksenia, pre 9 meseci

10.0 Čarli
Strava..fenomenalno...

Vanja, pre 2 godine

10.0 Lix masažno - kozmetički centar
Putovala sam po svetu, masirala se i na Tajlandu, ali jos nisam imala ovakvu SIJACU MASAZU.Marko je stvarno fenomenalan, pruzio mi je predivan ugodjaj.

Dragica, pre 3 godine

Vidi sve

LookBook Slike direktno iz salona