Masaža ramena u salonima lepote (4)

Top 20 salona u celoj Srbiji
na osnovu popularnosti i ocena na SrediMe, ažurnosti slobodnih termina i zadovoljstva klijenata

Shiatsu Zen Studio

Njegoševa 59, Beograd | Studio za masažu
Fantastično10.0(7)
'CORPORATE SHIATSU by Synergistic Living' dolazak na adresu - 1 osoba
1.200
Shiatsu GVR (glava, vrat i ramena) - ležeći položaj
1.500
Sve usluge...

Wellness centar Be healthy Be happy

Patrijarha Čarnojevića 9, Novi Sad | Kozmetički salon
Masaža za trudnice - 60 minuta
1.500
Sve usluge...

Golden Touch

Obrenovićeva bb, TC Kalča, 2 sprat, lokal 110, lamela D2, Niš | Studio za masaažu
Fantastično10.0(91)
Poslednji put zakazan: danas
Biznis masaža - 20 minuta
500
Biznis masaža - 15 minuta
400
Sve usluge...

Kinetiko Nbgd

Milentija Popovića 30/2, Beograd
Terapija vrata i ramenog pojasa - masaža 30 minuta + istezanje mišića 10 minuta
1.500
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonNajbolji saloni za Masaža (Masaža ramena) u celoj Srbiji

Treba Vam masaža (masaža ramena) u celoj Srbiji i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet masaža (masaža ramena). Pronađite salone, uporedite cene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za masaža (masaža ramena) u celoj Srbiji na najlakši način. Ako tražite najbolje cene, svakako proverite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 4 dostupnih salona.

Najčešća pitanja i odgovori

 • U kojim salonima nude uslugu masaža ramena?
  Na ovoj strani su izlistani trenutno top saloni koji nude ovu uslugu, prema ocenama korisnika i raspoloživosti termina. Za celu listu svih salona koji rade uslugu masaža ramena u vašem gradu, prvo izaberite svoj grad i eventualno nakon toga dodatne filtere lokacije ili cene.
 • Da li mogu zakazati masaža ramena blizu mene na SrediMe?
  SrediMe je dostupan u više gradova i nudi salone lepote u raznim delovima grada, sa fokusom na centar grada, ali imamo i salone u skoro svim delovima grada. Izaberite prvo svoj grad, a potom u filterima možete detaljnije naći oblasti u blizini Vas koji nude uslugu masaža ramena. Ukoliko vam je lokacija najvažniji faktor, nakon izbora grada izaberite prikaz salona na mapi.
 • Kako da pronađem najbolji salon za uslugu masaža ramena u blizini?
  SrediMe se fokusira na rad sa najboljim salonima, a svaki salon ima svoje specijalnosti. Skoro da nema salona koji je najbolji u svemu, a još da je i najbliži vašoj lokaciji. Zato je najbolje izabrati prvo vaš grad na SrediMe, potom konkretnu uslugu lepote koju želite da obavite, npr. masaža ramena, a potom ćete dobiti salone koji su rangirani po ocenama izvođenja tog tipa usluga, kao i prema zadovoljstvu klijenata, cenama, pouzdanosti i naravno raspoloživosti slobodnih termina.
 • Koliko košta usluga masaža ramena u salonima?
  Kod usluga lepote i zdravlja, cena ne bi trebala da bude prvi parametar koji gledate kada birate salon, jer cena može značajno da varira u zavisnosti od kvaliteta preparata, aparature, iskustva zaposlenih, trajanja procedure, ali i lokacije salona. Prosečna cena za uslugu masaža ramena u svim salonima na SrediMe je trenutno 1.100 RSD, idući od najniže cene od 400 RSD, pa sve do 1.500 RSD. Ukoliko imate neki budžet u koji morate da se uklopite, možete koristiti filter cena nakon što izaberete svoj grad.
 • Gde mogu da vidim salone sa popustom za uslugu masaža ramena u mom gradu?
  Svi saloni trenutno daju popuste za cenu usluge masaža ramena u vašem gradu se mogu pronaći tako da izaberete svoj grad, a potom u fiterima na vrhu ekrana izaberete opciju "Samo sa popustom" i dobićete listu salona koji trenutno nude masaža ramena sa popustom i iznos popusta.
 • Kako da nađem slobodne termine za uslugu masaža ramena u nekom salonu?
  SrediMe je direktno povezan sa kalendarima salona lepote, tako da prikazuje slobodne termine onako kako ih saloni imaju. Kada izaberete salon lepote i željene usluge (možete izabrati jednu ili više usluga odjednom), dobićete sve slobodne termine salona, a Vi možete izabrati onaj koji Vam najviše odgovara
 • Gde da nađem broj telefona salona?
  SrediMe je online platforma za direktno zakazivanje u kalendarima salona, tako da nema potrebe da telefonirate salone i čekate na odgovor. Umesto čekanja na liniji i snalaženja sa na brzinu pročitanim slobodnim terminima, nudimo vam brz i jasan pregled slobodnih termina i cena u salonima koje možete na miru odabrati prema svojim drugim obavezama i zakazati direktno na sajtu u par klikova, čak i van radnog vremena salona.
Sadržaj Vodiča je informativne prirode i ne predstavlja zdravstveni savet niti preporuku. Pre obavljanja bilo kog tretmana koji je ovde opisan, molimo Vas da se posavetujete sa stručnjakom kod koga zakažete termin ili ga posetite.