Havajska masaža u salonima lepote u celoj Srbiji

Pronašli smo 6 salona koji odgovaraju izabranim uslovima za zakazivanje termina

Ako ste osoba koja voli egzotične doživljaje i spiritualna iskustva, masaža koja je osmišljena i generacijama razvijana na Havajima je pravi izbor za vas. Pretpostavljamo da će vas obradovati i činjenica da za ovu masažu ne morate a putujete na Havaje, iako bi to verovatno voleli. Lomi-lomi masaža je sad dostupna u gotovo svakom salonu za masažu.

Top 20 salona u celoj Srbiji
na osnovu popularnosti i ocena na SrediMe, ažurnosti slobodnih termina i zadovoljstva klijenata

Spa Paradiso

Studio za negu lica i tela - Makedonska 21, Beograd
Fantastično 9.722 utisaka
Havajski tretman tela - piling tela na bazi kokosa i Havajska masaža tela
-14% 3.800 RSD
Sve usluge...

Biser M1

Kozmetički salon - Miška Kranjca 32, Beograd
Fantastično 9.847 utisaka
Lomi lomi masaža
1.000 RSD
Sve usluge...

Relax club

Studio za masažu - Bulevar Zorana Đinđića 73, lokal 6, Beograd
Fantastično 9.326 utisaka
Soul touch
1.990 RSD
Lomi Lomi Nui havajska masaža - 60 minuta
2.500 RSD
Yumeiho masaža
3.000 RSD
Sve usluge...

La Felicità

Kozmetički salon - Cara Dušana 87a, I sprat, Beograd
Poslednji put zakazan: pre 3 sati
Fantastično 10.02 utisaka

Salon trenutno ne radi

Havajska masaža
2.800 RSD
Sve usluge...

Royal Spa

Studio za masažu - Skadarska 12, Beograd
Havajska masaža
3.200 RSD
Sve usluge...

Moj relax kutak

Studio za masažu - Skender begova 3, Beograd
Fantastično 9.672 utisaka

Salon trenutno ne radi

Lomi Lomi masaža 60 minuta
2.900 RSD
Paradise Spa 90 minuta
3.800 RSD
Sve usluge...


Havajska masaža

Havajska Lomi lomi masaža je deo celokupne tradicionalne havajske medicine i kao takva predstavlja značajnu alternativnu metodu lečenja na Havajima, ali i u drugim zemljama sveta. Sve do 1970. godine prošlog veka umeće havajske masaže se prenosilo s kolena na koleno kao porodično nasleđe. Tek u to vreme su učitelji havajske masaže počeli da je predaju strancima. Tehnika je brzo postala jako popularna širom sveta i sada je veoma dostupna. Postoji više stilova ove masaže, a razlog tome je što se ona prenosila u okviru različitih porodica, pa su lako razvijane specifičnosti. Tradicionalno, havajska masaža, uprkos brojnim stilovima uvek sadrži jednu spiritualnu komponentu, a terapeuti masažu najčešće počinju izgovaranjem molitve. U ceo koncept ove masaže objedinjena je aloha (prev. ljubav), pravilno disanje i lična harmonija. Čak i moderna praksa poštuje i promoviše ove principe i na prvo mesto stavlja nameru širenja ljubavi i prijateljstva. Zato se često za ovu masažu kaže da tokom njene primene bukvalno osećate dodir pun ljubavi.

Šta da očekujete

Tipično za ovu masažu je da terapeut na samom početku tretmana mirno položi ruke na vaše telo i tako ih zadrži nekoliko trenutaka. Tada će obično od vas tražiti da dišete duboko kako bi vam to pomoglo pri relaksaciji. Tradicionalniji terapeuti će uključiti u tretman i neke druge rituale koji podrazumevaju muziku ili emitovanje određenih zvukova.

Tokom havajske masaže vaše telo je uglavnom otkriveno i to je zato što terapeut retko kada masira samo jedan ddeo tela, već se u isto vreme posvećuje različitim celinama. Havajska masaža holistički pristupa tretmanu i zbog toga i ostvaruje rezultate vredne divljenja.

Ova masaža se izvodi dugim pokretima koji podrazumevaju određen kontinuitet i obezbeđuju relaksaciju. Neki terapeutu koriste velike čaršafe koji su uobičajeni rekviziti tokom masaže, na primer za prekrivanje genitalnih oblasti. Tradicionalna praksa ne podrazumeva čaršave, već se  genitalna područja prekrivaju malim peškirima.

Po čemu je karakteristična?

Havajsku masažu karaktrišu dugi fluktuirajući pokreti koji se izvode ritmično kao što teče neka pesma ili igra. Terapeuti za masažu koriste šake i podlaktice, a na vaše telo se nanosi poprilična količina ulja za masažu. Ali zbog postojanja puno stilova ove masaže, očekujte različite varijacije. Sve zavisi od vašeg terapeuta, kao i salona koji ste izabrali. Jedno je sigurno, efekat i delotvornost su uvek zagarantovani, zato je najbolje da se prepustite užitku i iskoristite svaki trenutak masaže. 

Tokom masaže možete očekivati i nežno istezanje, kao i rotaciju zglobova. Ovo su uobičajeni elementi havajske masaže, kao i masiranje dva različita dela tela u isto vreme. Na primer, terapeut može jednom rukom masirati vaše rame, a šakom ili podlakticom druge ruke kuk ili neki drugi deo tela. 

Ovakav način masaže, koji uključiije istezanje, duge kontinuirane pokrete i simultanu masažu dva različita dela tela je veoma karakterističan za havajsku masažu. Veruje se da ovakva primena promoviše harmoniju i balans vašeg tela.

Tradicionalna havajska massaža izuzetnu pažnju poklanja abdomenu, zato što se smatra da se tu zapravo nalazi čovekova duša i pravo srce.

Havajska masaža je delotvorna koliko i sve druge masaže za relaksaciju i poboljšanje rada organizma. Ona vas oslobađa stresa, opušta mišićnu tenziju, otklanja bol, poboljšava cirkulaciju i oslobađa blokiranu energiju. 

Ako ste odlučili da je havjska masaža pravi izbor za vas, možete zakazati svoj termin u nekom od izabranih salona već danas. Pogledajte ponudu na sredime.rs, pročitajte preporuke, uporedite cene i potražite popuste. Vaša havajska masaža vas čeka!

Najnoviji utisci

8.8 Relax club
Maseri su sjajni, moja preporuka!

Aleksandra, pre 3 nedelje

10.0 Spa Paradiso
Havajski tretman sve preporuke ❤

IshPopovic, pre 4 meseca

9.3 Moj relax kutak
Veoma poslovna i ljubazna maserka. Salon uredan i cist. Inace za info drugima lomi lomi nije agresivna masaza vec vrlo blaga i opustajuca

Slavica, pre 1 godinu