Havajska masaža u salonima lepote u celoj Srbiji

Pronašli smo 5 salona koji odgovaraju izabranim uslovima

Ako ste osoba koja voli egzotične doživljaje i spiritualna iskustva, masaža koja je osmišljena i generacijama razvijana na Havajima je pravi izbor za vas. Pretpostavljamo da će vas obradovati i činjenica da za ovu masažu ne morate a putujete na Havaje, iako bi to verovatno voleli. Lomi-lomi masaža je sad dostupna u gotovo svakom salonu za masažu.

Top 10 salona u celoj Srbiji
na osnovu popularnosti i ocena na SrediMe, ažurnosti slobodnih termina i zadovoljstva klijenata

Fantastično 9.452 utisaka

Moj relax kutak

Studio za masažu - Skender begova 3, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Lomi Lomi masaža 60 min. 75 min
1.800 RSD
Paradise Spa 90 min. 105 min
3.800 RSD
Fantastično 9.96 utisaka

Oaza Oriental

Studio za masažu - Ohridska 13 / 2 (nov naziv Brane Crnčevića), Beograd / Vračar, Čubura, Crveni krst

Lomi Lomi masaža - havajska 60 min
2.900 RSD
Fantastično 9.51 utisaka

Royal Spa

Kozmetički salon - Skadarska 12, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Havajaska masaža 60 min
2.700 RSD
Fantastično 9.39 utisaka

Spa Paradiso

Studio za negu lica i tela - Makedonska 21, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Havajski tretman tela - piling tela na bazi kokosa i Havajska masaža tela 90 min
-14% 3.000 RSD
Fantastično 9.612 utisaka

Relax club

Studio za masažu - Bulevar Zorana Đinđića 73, lokal 6, Beograd / Novi Beograd Arena

Soul touch 70 min
1.690 RSD
Lomi Lomi Nui havajska masaža - 60 min 60 min
2.500 RSD
Lomi Lomi Nui havajska masaža - 90 min 90 min
3.300 RSD

Havajska masaža

Havajska Lomi lomi masaža je deo celokupne tradicionalne havajske medicine i kao takva predstavlja značajnu alternativnu metodu lečenja na Havajima, ali i u drugim zemljama sveta. Sve do 1970. godine prošlog veka umeće havajske masaže se prenosilo s kolena na koleno kao porodično nasleđe. Tek u to vreme su učitelji havajske masaže počeli da je predaju strancima. Tehnika je brzo postala jako popularna širom sveta i sada je veoma dostupna. Postoji više stilova ove masaže, a razlog tome je što se ona prenosila u okviru različitih porodica, pa su lako razvijane specifičnosti. Tradicionalno, havajska masaža, uprkos brojnim stilovima uvek sadrži jednu spiritualnu komponentu, a terapeuti masažu najčešće počinju izgovaranjem molitve. U ceo koncept ove masaže objedinjena je aloha (prev. ljubav), pravilno disanje i lična harmonija. Čak i moderna praksa poštuje i promoviše ove principe i na prvo mesto stavlja nameru širenja ljubavi i prijateljstva. Zato se često za ovu masažu kaže da tokom njene primene bukvalno osećate dodir pun ljubavi.

Šta da očekujete

Tipično za ovu masažu je da terapeut na samom početku tretmana mirno položi ruke na vaše telo i tako ih zadrži nekoliko trenutaka. Tada će obično od vas tražiti da dišete duboko kako bi vam to pomoglo pri relaksaciji. Tradicionalniji terapeuti će uključiti u tretman i neke druge rituale koji podrazumevaju muziku ili emitovanje određenih zvukova.

Tokom havajske masaže vaše telo je uglavnom otkriveno i to je zato što terapeut retko kada masira samo jedan ddeo tela, već se u isto vreme posvećuje različitim celinama. Havajska masaža holistički pristupa tretmanu i zbog toga i ostvaruje rezultate vredne divljenja.

Ova masaža se izvodi dugim pokretima koji podrazumevaju određen kontinuitet i obezbeđuju relaksaciju. Neki terapeutu koriste velike čaršafe koji su uobičajeni rekviziti tokom masaže, na primer za prekrivanje genitalnih oblasti. Tradicionalna praksa ne podrazumeva čaršave, već se  genitalna područja prekrivaju malim peškirima.

Po čemu je karakteristična?

Havajsku masažu karaktrišu dugi fluktuirajući pokreti koji se izvode ritmično kao što teče neka pesma ili igra. Terapeuti za masažu koriste šake i podlaktice, a na vaše telo se nanosi poprilična količina ulja za masažu. Ali zbog postojanja puno stilova ove masaže, očekujte različite varijacije. Sve zavisi od vašeg terapeuta, kao i salona koji ste izabrali. Jedno je sigurno, efekat i delotvornost su uvek zagarantovani, zato je najbolje da se prepustite užitku i iskoristite svaki trenutak masaže. 

Tokom masaže možete očekivati i nežno istezanje, kao i rotaciju zglobova. Ovo su uobičajeni elementi havajske masaže, kao i masiranje dva različita dela tela u isto vreme. Na primer, terapeut može jednom rukom masirati vaše rame, a šakom ili podlakticom druge ruke kuk ili neki drugi deo tela. 

Ovakav način masaže, koji uključiije istezanje, duge kontinuirane pokrete i simultanu masažu dva različita dela tela je veoma karakterističan za havajsku masažu. Veruje se da ovakva primena promoviše harmoniju i balans vašeg tela.

Tradicionalna havajska massaža izuzetnu pažnju poklanja abdomenu, zato što se smatra da se tu zapravo nalazi čovekova duša i pravo srce.

Havajska masaža je delotvorna koliko i sve druge masaže za relaksaciju i poboljšanje rada organizma. Ona vas oslobađa stresa, opušta mišićnu tenziju, otklanja bol, poboljšava cirkulaciju i oslobađa blokiranu energiju. 

Ako ste odlučili da je havjska masaža pravi izbor za vas, možete zakazati svoj termin u nekom od izabranih salona već danas. Pogledajte ponudu na sredime.rs, pročitajte preporuke, uporedite cene i potražite popuste. Vaša havajska masaža vas čeka!


Masaža, <h2>Najbolji saloni za uslugu Masaža (Havajska masaža) u celoj Srbiji</h2>

Najbolji saloni za uslugu Masaža (Havajska masaža) u celoj Srbiji

Treba Vam masaža (havajska masaža) u celoj Srbiji i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet masaža (havajska masaža). Pronađite salone, uporedite cene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za masaža (havajska masaža) u celoj Srbiji na najlakši način. Ako tražite najbolje cene, svakako proverite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe.
Ponuda usluga za masaža (havajska masaža) u celoj Srbiji na SrediMe je trenutno u rangu cena od 1.690 RSD do 3.800 RSD, sa prosečnom cenom od 2.711,25 RSD. Svakako, različiti saloni nude uslugu masaža (havajska masaža) sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cenu.Šta je SrediMe?

Menjamo način na koji se otkrivaju, biraju i zakazuju tretmani u salonima lepote prelazeći na moderne onlajn i mobilne tehnologije. Zakazivanje tretmana nikad nije bilo lakše - brzo, pouzdano i precizno. Čak i ako se predomislite, možete lako otkazati tretman.

I naravno, svi tretmani su predstavljeni po cenama u salonu, odnosno po najboljim cenama koje možete naći onlajn!