Havajska masaža u salonima lepote (9)

Ako ste osoba koja voli egzotične doživljaje i spiritualna iskustva, masaža koja je osmišljena i generacijama razvijana na Havajima je pravi izbor za vas. Pretpostavljamo da će vas obradovati i činjenica da za ovu masažu ne morate a putujete na Havaje, iako bi to verovatno voleli. Lomi-lomi masaža je sad dostupna u gotovo svakom salonu za masažu.

Top 20 salona u celoj Srbiji
na osnovu popularnosti i ocena na SrediMe, ažurnosti slobodnih termina i zadovoljstva klijenata

Gloss studio

Rajićeva 2, Niš | Kozmetički salon
Fantastično9.8(109)
Poslednji put zakazan: danas
Havajska masaža
2.000
Sve usluge...

Spa Paradiso

Makedonska 21, Beograd | Studio za negu lica i tela
Fantastično9.8(34)
Havajski tretman tela - piling tela na bazi kokosa i Havajska masaža tela
-14% 3.800
Sve usluge...

Cristatus

Ugrinovačka 149, Beograd | Kozmetički salon
Fantastično9.6(19)
Poslednji put zakazan: danas
Lomi lomi havajska masaža - 60 minuta
3.000
Lomi lomi havajska masaža - 90 minuta
4.000
Sve usluge...

Moj relax kutak

Skender begova 3, II sprat, stan 6, Beograd | Studio za masažu
Fantastično9.6(83)
Poslednji put zakazan: danas
Lomi Lomi masaža 60 minuta
2.900
Sve usluge...

Relax club

Bulevar Zorana Đinđića 73, lokal 6, Beograd | Studio za masažu
Fantastično9.3(46)
Pure detox
3.490
Yumeiho masaža
3.500
Lomi Lomi Nui havajska masaža - 90 minuta
4.500
Sve usluge...

Blush Beauty Studio

Vojvode Petka 14, Beograd | Kozmetički salon
Fantastično9.6(10)
Poslednji put zakazan: danas
Havajska masaža - 60 minuta
2.600
Havajska masaža - 90 minuta
3.500
Sve usluge...

Anahata - Nišnovo!

Obrenovićeva 46, TC Kalča, 1 sprat, lamela D, lokal 101, Niš | Studio za masažu
Lomi lomi havajska masaža - 60 minuta
-20% 1.600
Lomi lomi havajska masaža - 75 minuta
-20% 1.840
Lomi lomi havajska masaža - 90 minuta
-20% 2.080
Sve usluge...

Bel Tocco

Maksima Gorkog 3, Beograd
Havajska lomi - lomi masaža
4.500
Sve usluge...

Nadali - Vračar

Sime Igumanova 3, Beograd | Frizersko kozmetički salon
Fantastično10.0(2)
Poslednji put zakazan: danas
Havajska masaža
2.600
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonHavajska masaža - Sve što treba da znate

Havajska Lomi lomi masaža je deo celokupne tradicionalne havajske medicine i kao takva predstavlja značajnu alternativnu metodu lečenja na Havajima, ali i u drugim zemljama sveta. Sve do 1970. godine prošlog veka umeće havajske masaže se prenosilo s kolena na koleno kao porodično nasleđe. Tek u to vreme su učitelji havajske masaže počeli da je predaju strancima. Tehnika je brzo postala jako popularna širom sveta i sada je veoma dostupna. Postoji više stilova ove masaže, a razlog tome je što se ona prenosila u okviru različitih porodica, pa su lako razvijane specifičnosti. Tradicionalno, havajska masaža, uprkos brojnim stilovima uvek sadrži jednu spiritualnu komponentu, a terapeuti masažu najčešće počinju izgovaranjem molitve. U ceo koncept ove masaže objedinjena je aloha (prev. ljubav), pravilno disanje i lična harmonija. Čak i moderna praksa poštuje i promoviše ove principe i na prvo mesto stavlja nameru širenja ljubavi i prijateljstva. Zato se često za ovu masažu kaže da tokom njene primene bukvalno osećate dodir pun ljubavi.

Šta da očekujete

Tipično za ovu masažu je da terapeut na samom početku tretmana mirno položi ruke na vaše telo i tako ih zadrži nekoliko trenutaka. Tada će obično od vas tražiti da dišete duboko kako bi vam to pomoglo pri relaksaciji. Tradicionalniji terapeuti će uključiti u tretman i neke druge rituale koji podrazumevaju muziku ili emitovanje određenih zvukova.

Tokom havajske masaže vaše telo je uglavnom otkriveno i to je zato što terapeut retko kada masira samo jedan ddeo tela, već se u isto vreme posvećuje različitim celinama. Havajska masaža holistički pristupa tretmanu i zbog toga i ostvaruje rezultate vredne divljenja.

Ova masaža se izvodi dugim pokretima koji podrazumevaju određen kontinuitet i obezbeđuju relaksaciju. Neki terapeutu koriste velike čaršafe koji su uobičajeni rekviziti tokom masaže, na primer za prekrivanje genitalnih oblasti. Tradicionalna praksa ne podrazumeva čaršave, već se  genitalna područja prekrivaju malim peškirima.

Po čemu je karakteristična?

Havajsku masažu karaktrišu dugi fluktuirajući pokreti koji se izvode ritmično kao što teče neka pesma ili igra. Terapeuti za masažu koriste šake i podlaktice, a na vaše telo se nanosi poprilična količina ulja za masažu. Ali zbog postojanja puno stilova ove masaže, očekujte različite varijacije. Sve zavisi od vašeg terapeuta, kao i salona koji ste izabrali. Jedno je sigurno, efekat i delotvornost su uvek zagarantovani, zato je najbolje da se prepustite užitku i iskoristite svaki trenutak masaže. 

Tokom masaže možete očekivati i nežno istezanje, kao i rotaciju zglobova. Ovo su uobičajeni elementi havajske masaže, kao i masiranje dva različita dela tela u isto vreme. Na primer, terapeut može jednom rukom masirati vaše rame, a šakom ili podlakticom druge ruke kuk ili neki drugi deo tela. 

Ovakav način masaže, koji uključiije istezanje, duge kontinuirane pokrete i simultanu masažu dva različita dela tela je veoma karakterističan za havajsku masažu. Veruje se da ovakva primena promoviše harmoniju i balans vašeg tela.

Tradicionalna havajska massaža izuzetnu pažnju poklanja abdomenu, zato što se smatra da se tu zapravo nalazi čovekova duša i pravo srce.

Havajska masaža je delotvorna koliko i sve druge masaže za relaksaciju i poboljšanje rada organizma. Ona vas oslobađa stresa, opušta mišićnu tenziju, otklanja bol, poboljšava cirkulaciju i oslobađa blokiranu energiju. 

Ako ste odlučili da je havjska masaža pravi izbor za vas, možete zakazati svoj termin u nekom od izabranih salona već danas. Pogledajte ponudu na sredime.rs, pročitajte preporuke, uporedite cene i potražite popuste. Vaša havajska masaža vas čeka!

Najbolji saloni za Masaža (Havajska masaža) u celoj Srbiji

Treba Vam masaža (havajska masaža) u celoj Srbiji i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet masaža (havajska masaža). Pronađite salone, uporedite cene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za masaža (havajska masaža) u celoj Srbiji na najlakši način. Ako tražite najbolje cene, svakako proverite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 9 dostupnih salona.

Najčešća pitanja i odgovori

 • U kojim salonima nude uslugu havajska masaža?
  Na ovoj strani su izlistani trenutno top saloni koji nude ovu uslugu, prema ocenama korisnika i raspoloživosti termina. Za celu listu svih salona koji rade uslugu havajska masaža u vašem gradu, prvo izaberite svoj grad i eventualno nakon toga dodatne filtere lokacije ili cene.
 • Da li mogu zakazati havajska masaža blizu mene na SrediMe?
  SrediMe je dostupan u više gradova i nudi salone lepote u raznim delovima grada, sa fokusom na centar grada, ali imamo i salone u skoro svim delovima grada. Izaberite prvo svoj grad, a potom u filterima možete detaljnije naći oblasti u blizini Vas koji nude uslugu havajska masaža. Ukoliko vam je lokacija najvažniji faktor, nakon izbora grada izaberite prikaz salona na mapi.
 • Kako da pronađem najbolji salon za uslugu havajska masaža u blizini?
  SrediMe se fokusira na rad sa najboljim salonima, a svaki salon ima svoje specijalnosti. Skoro da nema salona koji je najbolji u svemu, a još da je i najbliži vašoj lokaciji. Zato je najbolje izabrati prvo vaš grad na SrediMe, potom konkretnu uslugu lepote koju želite da obavite, npr. havajska masaža, a potom ćete dobiti salone koji su rangirani po ocenama izvođenja tog tipa usluga, kao i prema zadovoljstvu klijenata, cenama, pouzdanosti i naravno raspoloživosti slobodnih termina.
 • Koliko košta usluga havajska masaža u salonima?
  Kod usluga lepote i zdravlja, cena ne bi trebala da bude prvi parametar koji gledate kada birate salon, jer cena može značajno da varira u zavisnosti od kvaliteta preparata, aparature, iskustva zaposlenih, trajanja procedure, ali i lokacije salona. Prosečna cena za uslugu havajska masaža u svim salonima na SrediMe je trenutno 3.060,67 RSD, idući od najniže cene od 1.600 RSD, pa sve do 4.500 RSD. Ukoliko imate neki budžet u koji morate da se uklopite, možete koristiti filter cena nakon što izaberete svoj grad.
 • Gde mogu da vidim salone sa popustom za uslugu havajska masaža u mom gradu?
  Svi saloni trenutno daju popuste za cenu usluge havajska masaža u vašem gradu se mogu pronaći tako da izaberete svoj grad, a potom u fiterima na vrhu ekrana izaberete opciju "Samo sa popustom" i dobićete listu salona koji trenutno nude havajska masaža sa popustom i iznos popusta.
 • Kako da nađem slobodne termine za uslugu havajska masaža u nekom salonu?
  SrediMe je direktno povezan sa kalendarima salona lepote, tako da prikazuje slobodne termine onako kako ih saloni imaju. Kada izaberete salon lepote i željene usluge (možete izabrati jednu ili više usluga odjednom), dobićete sve slobodne termine salona, a Vi možete izabrati onaj koji Vam najviše odgovara
 • Gde da nađem broj telefona salona?
  SrediMe je online platforma za direktno zakazivanje u kalendarima salona, tako da nema potrebe da telefonirate salone i čekate na odgovor. Umesto čekanja na liniji i snalaženja sa na brzinu pročitanim slobodnim terminima, nudimo vam brz i jasan pregled slobodnih termina i cena u salonima koje možete na miru odabrati prema svojim drugim obavezama i zakazati direktno na sajtu u par klikova, čak i van radnog vremena salona.
Sadržaj Vodiča je informativne prirode i ne predstavlja zdravstveni savet niti preporuku. Pre obavljanja bilo kog tretmana koji je ovde opisan, molimo Vas da se posavetujete sa stručnjakom kod koga zakažete termin ili ga posetite.

Najnoviji utisci

8.8 Relax club
Maseri su sjajni, moja preporuka!

Aleksandra, pre 1 godinu

10.0 Spa Paradiso
Havajski tretman sve preporuke ❤

IshPopovic, pre 2 godine

9.3 Moj relax kutak
Veoma poslovna i ljubazna maserka. Salon uredan i cist. Inace za info drugima lomi lomi nije agresivna masaza vec vrlo blaga i opustajuca

Slavica, pre 2 godine

Vidi sve