Depilacija - najbolji saloni

Pronašli smo 66 salona koji odgovaraju izabranim uslovima

Izaberite svoj grad

Top 10 salona u celoj Srbiji

Fantastično 10.03 utisaka

Grossi cosmetic
Salon lepote

Stanoja Glavaša 15, Beograd / Palilula centralni deo

Depilacija linije stomaka 15 min
200 RSD
Ne uklanjajte dlačice ispod pupka brijačem - osim što ćete izgubiti dosta vremena, ovaj postupak ćete morati da ponavljate na svaka dva do tri dana kako biste osigurali savršenu glatkoću svoje linije stomaka. Zakažite svoj termin za depilaciju linije stomaka i budite sigurni da se neželjene dlačice neće pojaviti u naredne 3-4 nedelje.
Depilacija nausnica 10 min
300 RSD
Depilacija nausnica vam se može činiti kao jednostavan poduhvat koji možete obaviti kod kuće, ali vam mi ipak savetujemo da se za pomoć obratite pravim profesionalcima, kako biste izbegli pojavu bubuljica i bili sigurni da ste uklonili baš svaku dlačicu sa ove regije.
Depilacija plitkih prepona 20 min
350 RSD
Dlačice na preponama vam zadaju muke? Nemojte ih brijati - zakažite depilaciju toplim voskom u našem salonu i dozvolite da se vešte i iskusne kozmetičarke pobrinu za vaš problem. Ukoliko se tretmani depilacije voskom rade redovno, dolazi do vidnog stanjivanja korena dlake, kao i do proređivanja malja. Odlučite se za produženi efekat glatkoće!
Pogledajte još usluga...
Fantastično 10.05 utisaka

Queen
Kozmetički salon

Maksima Gorkog 52, Beograd / Vračar, Čubura, Crveni krst

Depilacija nausnica 10 min
150 RSD
Dlačice na nausnicima predstaljaju pravu noćnu moru za mnoge žene. Iako vam se depilacija nausnica može činiti kao jednostavan poduhvat koji možete obaviti kod kuće, mi vam ipak savetujemo da se za pomoć obratite pravim profesionalcima, kako biste izbegli pojavu bubuljica i bili sigurni da ste uklonili baš svaku dlačicu sa ove regije.
Depilacija obrva 20 min
250 RSD
Niste sigurni kakav oblik obrva pristaje vašem licu? Prepustite oblikovanje svojih obrva pravim profesionalcima. Depilacija obrva je brza i jednostavna alternativna klasičnom čupanju dlačica, a naši iskusni kozmetičari postaraće se da napokon imate oblik obrva koji savršeno ističe vaše oči!
Depilacija pola ruku 15 min
300 RSD
Dlačice na podlakticama vam zadaju muke? Nemojte ih brijati - zakažite depilaciju voskom u našem salonu i dozvolite da se vešte i iskusne kozmetičarke pobrinu za vaš problem. Dlačice će postati ponovo vidljive tek nakon 3-4 nedelje, a ukoliko se tretmani depilacije voskom rade redovno, dolazi do vidnog stanjivanja korena dlake, kao i do proređivanja malja.
Pogledajte još usluga...

10 razloga zašto da svoj termin zakažete na SrediMe?

razlog br. 6: Uštedite vreme i živce zakazujući online, bez čekanja na telefonu.

Fantastično 10.01 utisaka

Eleonora
Kozmetički salon

Jurija Gagarina 14D, Beograd / Novi Beograd blokovi, Belville, Savski kej

Depilacija celih nogu 30 min
900 RSD
Želite da efekat glatkih nogu traje duže od par dana? Bacite brijače, dajte šansu depilaciji voskom! Depilacija voskom je jedna od najpopularnijih metoda za uklanjanje neželjenih malja, a u našem salonu možete birati da li želite da se birate između depilacije hladnim i depilacije toplim voskom. Osnovna prednost ovog tretmana jesu rezultati - vaša koža će biti meka i glatka 3-4 nedelje, a vremenom će se dlačice i prorediti i usporiti svoj rast.
Depilacija nausnica 15 min
200 RSD
Možda mislite da je depilacija nausnica jednostavan poduhvat koji možete obaviti kod kuće, ali vam mi ipak savetujemo da se za pomoć obratite pravim profesionalcima, kako biste izbegli pojavu bubuljica i bili sigurni da ste uklonili baš svaku dlačicu sa ove regije.
Depilacija pazuha 15 min
300 RSD
Depilacija pazuha je idealno rešenje za sve žene koje pored svakodnevnih i brojnih obaveza, nemaju vremena da razmišljaju o redovnom brijanju pazuha. U našem salonu, za depilacija pazuha koristi vosak, kojim se neželjene dlačice uklanjaju brzo i efikasno, a efekat savršeno glatke kože nakon ovo tretmana moće trajati od tri do četiri nedelje.
Pogledajte još usluga...
Fantastično 9.92 utisaka

Look at me
Kozmetički salon

Katanićeva 1, Beograd / Vračar, Čubura, Crveni krst

Depilacija linije stomaka 20 min
100 RSD
Depilacija donje polovine leđa 30 min
200 RSD
Depilacija nausnica 20 min
200 RSD
Pogledajte još usluga...
Fantastično 9.81 utisaka

Womanizer
Frizersko - kozmetički salon

Njegoševa 69, Beograd / Vračar, Čubura, Crveni krst

Depilacija celih nogu šećernom pastom 50 min
2.000 RSD
Depilacija šećernom pastom je jedna od najpopularnijih metoda za uklanjanje neželjenih dlačica - dlaka se otklanja u smeru rasta i to u ranom stadijumu, bez ikakvog preloma dlaka, nelagodnosti i iritacije, a ujedno se uklanjanju i odumrle ćelije sa kože. Šećerna pasta je potpuno prirodan proizvod, dok većina voskova za depilaciju sadrži hemijske dodatke koji mogu uzrokovati iritaciju kože ili čak alergije. Depilaciju šećernom pastom preporučujemo osobama sa osetljivom kožom i niskim pragom bola, budući da je ovaj tretman manje bolan od klasične depilacije voskom. Rezervišite još danas svoj termin za depilaciju celih nogu i uživajte u glatkoj koži bez neželjenih dlačica!
Depilacija pazuha 10 min
400 RSD
Depilacija pazuha je idealno rešenje za sve žene koje pored svakodnevnih i brojnih obaveza, nemaju vremena da razmišljaju o redovnom brijanju pazuha. U našem salonu, za depilacija pazuha koristi se preparat sastavljen od prirodnih sastojaka, poznat pod nazivom "šećerna pasta", kojim se neželjene dlačice uklanjaju brzo i efikasno, a efekat savršeno glatke kože nakon ovo tretmana moće trajati od tri do četiri nedelje.
Depilacija obrva 5 min
400 RSD
Ako niste naročito vešti sa pincetom ili niste sigurni kakav oblik obrva najbolje pristaje vašem licu - prepustite oblikovanje svojih obrva pravim profesionalcima. Depilacija obrva je brza i jednostavna alternativna klasičnom čupanju dlačica, a naši iskusni kozmetičari postaraće se da napokon imate oblik obrva koji savršeno ističe vaše oči!
Pogledajte još usluga...
Fantastično 10.01 utisaka

Ogledalce ogledalce 3
Frizerski salon

Bulevar Milutina Milankovića 1ž, Beograd / Novi Beograd Ušće, Sava Centar

Depilacija nausnica 30 min
300 RSD
Depilacija brade 30 min
300 RSD
Depilacija obrva 30 min
400 RSD
Pogledajte još usluga...

La Femme
Kozmetički salon

Njegoševa 20, Beograd / Vračar, Čubura, Crveni krst

Ampule protiv urastanja dlaka 20 min
300 RSD
Depilacija linije stomaka toplim voskom 20 min
300 RSD
Depilacija linije leđa toplim voskom 20 min
300 RSD
Pogledajte još usluga...
Fantastično 9.93 utisaka

Izvor
Frizersko kozmetički salon

Obilićev venac 25, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Depilacija gornjeg dela tela - stomak,grudi, pazuh i leđa 60 min
1.500 RSD
Svaki gospodin koji želi da se reši neželjenih dlačica i da ima savršeno glatku kožu u trajanju do čak tri nedelje, može da zakaže svoj termin za depilaciju online. Ovaj metod ukljanjanja dlaka izuzetno je pogodan za velike regije poput leđa i ramena, a uz to je i potpuno higijenski budući da u salonu koristimo jednokratni hladni vosak. Zaboravite na urastanje i infekcije i rezervišite svoj termin u našem salonu gde ste na direktnom izvoru lepote.
Depilacija pazuha 20 min
200 RSD
Zaboravite na brijače i probleme sa infekcijama i posekotinama. Usled skvakodnevnog ponavljanja izbrijavanja koža je iritirana i osetljiva, a nanošenje dezodoransa izlaže je još većem riziku. Rešite se neželjenih dlačica u trajanju do 3 nedelje i rezervišite Vaš termin online. Cena depilacije uključuje dezinfekciju regije, odstranjivanje dlačica jednokratnim hladnim voskom, nanošenje ulja radi ublažavanja crvenila kože.
Depilacija nausnica 20 min
300 RSD
Čupkanje dlačica u kućnim uslovima može biti bolno i neprijatno, pa čak dovesti i do neprijatne iritacije. Zato prepustite to našem ljubaznom i profesionalnom osoblju. Rezervišite online Vaš termin, a mi ćemo Vas na najadekvatniji mogući način rešiti neželjenih dlačica na liniji nausnica. Cena usluge uključuje dezinfekciju regije, odstranjivanje dlaka hladnim voskom za jednokratnu upotrebu, po želji nanošenje preparata za negu i sprečavanje iritacije i crvenila kože.
Pogledajte još usluga...

Diamond B
Kozmetički salon

Vlajkovićeva 19, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Depilacija nausnica 15 min
200 RSD
Depilacija pola leđa 15 min
400 RSD
Depilacija stomaka 15 min
400 RSD
Pogledajte još usluga...
Fantastično 10.01 utisaka

Magični dodir
Kozmetički salon

Admirala Geprata 3b, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Depilacija nogu i intimna depilacija 30 min
2.000 RSD
Depilacija nausnica 20 min
200 RSD
Depilacija pazuha 20 min
300 RSD
Pogledajte još usluga...

Depilacija, <h2>Najbolji saloni za uslugu Depilacija u celoj Srbiji</h2>

Najbolji saloni za uslugu Depilacija u celoj Srbiji

Treba Vam depilacija u celoj Srbiji i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet depilacija. Pronađite salone, uporedite cene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za depilacija u celoj Srbiji na najlakši način. Ako tražite najbolje cene, svakako proverite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe.

Ponuda usluga za depilacija u celoj Srbiji na SrediMe je trenutno u rangu cena od 100 RSD do 3.600 RSD, sa prosečnom cenom od 465 RSD. Svakako, različiti saloni nude uslugu depilacija sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cenu.

Vidi sve salone lepote

Menjamo način na koji se otkrivaju, biraju i zakazuju tretmani u salonima lepote prelazeći na moderne onlajn i mobilne tehnologije. Zakazivanje tretmana nikad nije bilo lakše - brzo, pouzdano i precizno. Čak i ako se predomislite, možete lako otkazati tretman.

I naravno, svi tretmani su predstavljeni po cenama u salonu, odnosno po najboljim cenama koje možete naći onlajn!