Žensko šišanje u frizerskim salonima u Kragujevcu (3)

Кostić Style

Skerlićeva 32/9, Kragujevac | Frizerski salon
Fantastično10.0(3)
Poslednji put zakazan: juče
Žensko šišanje + feniranje - kratka / kosa srednje dužine
1.300
Žensko šišanje - duga / ekstra duga kosa
800
Žensko šišanje + feniranje - duga / ekstra duga kosa
1.500
Sve usluge...

Škorpija Beauty

Kosovska 36, Kragujevac | Frizersko-kozmetički salon
Žensko šišanje - bez pranja kose
400
Poliranje kose
500
Sve usluge...

Beauty Queen

Daničićeva 120, Kragujevac | Frizersko kozmetički salon
Žensko šišanje - kratka kosa
500
Žensko šišanje - kosa srednje dužine
600
Žensko šišanje - duga / ekstra duga kosa
700
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonNajbolji saloni za Friziranje (Žensko šišanje) u Kragujevcu

Treba Vam friziranje (žensko šišanje) u Kragujevcu i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet friziranje (žensko šišanje). Pronađite salone, uporedite cene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za friziranje (žensko šišanje) u Kragujevcu na najlakši način. Ako tražite najbolje cene, svakako proverite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 3 dostupnih salona.
Ponuda usluga za friziranje (žensko šišanje) u Kragujevcu na SrediMe je trenutno u rangu cena od 400 RSD do 1.500 RSD, sa prosečnom cenom od 787,50 RSD. Svakako, različiti saloni nude uslugu friziranje (žensko šišanje) sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cenu.

Žensko šišanje

Da li ste spremne da napokon pronađete svoju savršenu frizuru? Muka vam je više od devojaka i žena koje odlično znaju šta im dobro stoji i uvek su dobro ošišane? Čini vam se da ste sve probale, ali magija nikako da se dogodi? Vreme je da se nešto promeni. Pogađate! Vreme je za šišanje!U zavisnosti od toga da li želite samo osveženje ili drastičnu promenu, sada treba odlučiti kako želite da se šišate – na kratko, srednje ili da zadržite dugu, stepenasto ošišanu ili na ravno… Ne zaboravite da ... Vidi sve