Izlivanje noktiju u kozmetičkim salonima u Kragujevcu (3)

Salon lepote Empire studio 034 Kragujevac

Empire studio 034

Daničićeva 15, Kragujevac | Salon lepote
Fantastično9.8(8)
Poslednji put zakazan juče. Danas radi 09:00 - 17:00. Sutra radi 09:00 - 17:00.
Gel lak S dužina - ruke
1.500
Gel lak - noge
1.500
Korekcija noktiju gelom - M dužina
1.600
Sve usluge...
Kozmetički salon Cacao Beauty Center Kragujevac Kragujevac

Cacao Beauty Center Kragujevac

Dr Ilije Kolovića 8, lokal 3, Kragujevac | Kozmetički salon
Fantastično9.3(10)
Poslednji put zakazan pre 10 sati. Danas radi 09:00 - 20:00. Sutra radi 09:00 - 20:00.
Korekcija noktiju gelom - S dužina
2.000
Korekcija noktiju gelom - M dužina
2.500
Korekcija noktiju gelom - L dužina
3.000
Sve usluge...
Kozmetički salon Future Gold Kragujevac

Future Gold

Radoja Domanovića 39, Kragujevac | Kozmetički salon
Fantastično9.6(5)
Danas radi 09:00 - 20:00. Sutra radi 09:00 - 20:00.
Pinčovanje noktiju - dodatak uz uslugu
500
Protetika nokta + pedikir
600
Spa manikir
1.000
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonNajbolji saloni za Nokti (Izlivanje noktiju) u Kragujevcu

Treba Vam nokti (izlivanje noktiju) u Kragujevcu i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet nokti (izlivanje noktiju). Pronađite salone, uporedite cene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za nokti (izlivanje noktiju) u Kragujevcu na najlakši način. Ako tražite najbolje cene, svakako proverite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 3 dostupnih salona.
Ponuda usluga za nokti (izlivanje noktiju) u Kragujevcu na SrediMe je trenutno u rangu cena od 500 RSD do 3.000 RSD, sa prosečnom cenom od 1.577,78 RSD. Svakako, različiti saloni nude uslugu nokti (izlivanje noktiju) sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cenu.

Izlivanje noktiju

Izlivanje noktiju akrilom Da li imate tanke, slabe nokte, sklone lomljenju i želite da to sprečite? Imate kratke ili izgrickane nokte, a sanjate o dugim noktima? Najčešće manikir rešenje za ove probleme je nadogradnja noktiju, poznatija kao „veštački nokti“. Dve glavne vrste veštačkih noktiju su izlivanje noktiju akrilom i primena gel lakova. Oba poboljšanja mogu da se koriste za produžavanje prirodnih noktiju i da imaju i prirodan izgled. Oba ova poboljšanja se takođe mogu primeniti u francuskom roze ili belom manikiru ili preko veštačkog vrha zalepljenog na kraju prirodnog nokta. Akrilni nokti Uobičajeni proces izlivanja noktiju akrilom počinje nanošenjem prajmera, koji se potapa u akrilni prah, brzo zagreva na svetlu, i nanosi preko nokta. Tečni monomeri se vezuju za prah polimera i stvaraju potpuno glatku teksturu nokta. Tokom sušenja akrila, on se na prirodnim noktima dodatno zateže, i na kraju postaje veoma krut i otporan. Priprema za akril uključuje brušenje površine nokta električnom turpijom da bi se izgladila površina nokta. Na taj način, uklanjaju se sva ispupčenja i neravnine sa prirodnih noktiju što pomaže da se akril ravnomerno rasporedi i da ostane priljublj... Vidi sve

Najnoviji utisci

10.0 Future Gold za uslugu Izlivanje noktiju gelom - S dužina
Predivne i ljubazne devojke koje rade u salonu. Salon sa divnom i toplom atmosferom. Nokti su odradjeni sjajno. Svaka preporuka!

Marina, pre 6 meseci

10.0 Cacao Beauty Center Kragujevac za uslugu Korekcija noktiju gelom - dugi nokti
Izasla sam zadovoljna iz salona meni je to i vise nego dovoljno

Suzana, pre 7 meseci

10.0 Empire studio 034 za uslugu Korekcija izlivanja noktiju gelom - M dužina
Divna devojka mi je radila nokte, rad besprekoran, komunikacija odlicna. Sve pohvale! Iskreno preporucujem salon. Meni je nokte radila Jovana. Pozdrav Jovana!

Bojana, pre 1 godinu

Vidi sve
Vidi sve tretmane u Kragujevcu
Saloni u Kragujevcu - Sve što treba da znateKragujevac je sa preko 150.000 stanovnika četvrti grad po veličini u Srbiji i centar Šumadije, značajan privredni, kulturni, obrazovni i zdravstveni centar u našoj zemlji. Kragujevac je smešten na obala reke Lepenice, u prelepoj kotlini koju formiraju obronci Rudnika, Crnog vrha i Gledićkih planina. Sam naziv grada Kragujevac duguje ptici kraguj.Na daleko je poznata lepota Kragujevca, a naročito Kragujevčanki. U Kragujevcu će se sigurno složiti da ... Više o Kragujevcu