Izlivanje noktiju u kozmetičkim salonima u Kragujevcu (3)

Cacao Beauty Center Kragujevac

Dr Ilije Kolovića 8, lokal 3, Kragujevac | Kozmetički salon
Fantastično9.8(120)
Poslednji put zakazan upravo sada!
Korekcija noktiju gelom - kratki nokti
1.600
Korekcija noktiju gelom - dugi nokti
1.800
Sve usluge...

Future Gold

Radoja Domanovića 39, Kragujevac | Kozmetički salon
Fantastično9.4(25)
Protetika nokta - antimikotički gel
600
Izlivanje noktiju gelom - S dužina
1.600
Izlivanje noktiju gelom - M dužina
1.800
Sve usluge...

Empire studio 034

Daničićeva 15, Kragujevac | Salon lepote
Fantastično9.1(10)
Poslednji put zakazan juče.
Izlivanje noktiju gelom - S dužina
2.000
Parafinsko pakovanje nogu
500
Gel lak - noge
1.200
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonNajbolji saloni za Nokti (Izlivanje noktiju) u Kragujevcu

Treba Vam nokti (izlivanje noktiju) u Kragujevcu i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet nokti (izlivanje noktiju). Pronađite salone, uporedite cene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za nokti (izlivanje noktiju) u Kragujevcu na najlakši način. Ako tražite najbolje cene, svakako proverite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 3 dostupnih salona.
Ponuda usluga za nokti (izlivanje noktiju) u Kragujevcu na SrediMe je trenutno u rangu cena od 500 RSD do 2.000 RSD, sa prosečnom cenom od 1.387,50 RSD. Svakako, različiti saloni nude uslugu nokti (izlivanje noktiju) sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cenu.

Izlivanje noktiju

Izlivanje noktiju akrilom Da li imate tanke, slabe nokte, sklone lomljenju i želite da to sprečite? Imate kratke ili izgrickane nokte, a sanjate o dugim noktima? Najčešće manikir rešenje za ove probleme je nadogradnja noktiju, poznatija kao „veštački nokti“. Dve glavne vrste veštačkih noktiju su izlivanje noktiju akrilom i primena gel lakova. Oba poboljšanja mogu da se koriste za produžavanje prirodnih noktiju i da imaju i prirodan izgled. Oba ova poboljšanja se takođe mogu primeniti u fran... Vidi sve

Najnoviji utisci

10.0 Empire studio 034 za uslugu Korekcija izlivanja noktiju gelom - M dužina
Divna devojka mi je radila nokte, rad besprekoran, komunikacija odlicna. Sve pohvale! Iskreno preporucujem salon. Meni je nokte radila Jovana. Pozdrav Jovana!

Bojana, pre 3 meseca

Vidi sve
Vidi sve tretmane u Kragujevcu
Saloni u Kragujevcu - Sve što treba da znateKragujevac je sa preko 150.000 stanovnika četvrti grad po veličini u Srbiji i centar Šumadije, značajan privredni, kulturni, obrazovni i zdravstveni centar u našoj zemlji. Kragujevac je smešten na obala reke Lepenice, u prelepoj kotlini koju formiraju obronci Rudnika, Crnog vrha i Gledićkih planina. Sam naziv grada Kragujevac duguje ptici kraguj.Na daleko je poznata lepota Kragujevca, a naročito Kragujevčanki. U Kragujevcu će se sigurno složiti da ... Više o Kragujevcu