Odstranjivanje strija u salonima lepote u celoj Srbiji

Pronašli smo 14 salona koji odgovaraju izabranim uslovima

Strije su nažalost veoma česta i estetski neprijatna pojava, a javljaju se na koži kada se ona iz nekog razloga prinudi da se rasteže više nego što joj prirodne granice dozvoljavaju. U tom slučaju dolazi do tanjenja i pucanja površinskog sloja kože što dovodi do toga da on postaje providan, pa da se kroz njega vide srednji slojevi.

Top 10 salona u celoj Srbiji
na osnovu popularnosti i ocena na SrediMe, ažurnosti slobodnih termina i zadovoljstva klijenata

Fantastično 10.032 utisaka

Marilyn Style

Frizersko - kozmetički salon - Ćirpanova 39 , Novi Sad / Centar - Stari grad

Uklanjanje strija 60 min
6.500 RSD
Fantastično 9.741 utisaka

Milena

Kozmetički salon - Vojvode Stepe 192 , Beograd / Voždovac

Mezoterapija tela sa iglom - strije 60 min
12.000 RSD
Fantastično 9.57 utisaka

Kozmedika Beograd

Centar - Marka Oreškovića 2/6, Beograd / Zvezdara

Frakciono uklanjanje strija 60 min
3.600 RSD
Frakciono uklanjanje strija - 9 tretmana 60 min
25.200 RSD
Fantastično 9.2111 utisaka

Eden

Kozmetički salon - Vlajkovićeva 23, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Tretman uklanjanja strija - ruke 30 min
3.500 RSD
Tretman uklanjanja strija - listovi 30 min
3.500 RSD
Tretman uklanjanja strija - bokovi 60 min
4.000 RSD

Poliklinika Protekal

Dr Ive Popovića Đanija 3a, Beograd / Banjica, Dedinje

Uklanjanje strija faktorima rasta i matičnim ćelijama 60 min
8.680 RSD
Tretman InMode Fractora sondom sa tri nastavka - čelo 15 min
11.800 RSD
Tretman InMode Fractora sondom sa tri nastavka - podizanje kapaka 15 min
14.160 RSD
Fantastično 10.02 utisaka

Laser Centar RB

General Ždanova 17, Beograd / Novi Beograd Fontana, Tošin bunar

Uklanjanje strija fraksalom 20 min
3.690 RSD

Laser centar Be You

Makenzijeva 23, Beograd / Vračar, Čubura, Crveni krst

Dermapen tretman tela - za tretiranje strija 60 min
10.000 RSD
Dermapen tretman tela za tretiranje strija - paket od 4 tretmana 60 min
-20% 32.000 RSD
Fantastično 10.01 utisaka

Salon M

Kozmetički salon - Deset Avijatičara 7 / 23, Beograd / Konjarnik, Učiteljsko naselje

Dermapen tretman tela - za tretiranje strija 60 min
6.000 RSD
Fantastično 10.01 utisaka

Nebulas M

Kozmetički salon - Novogradska 29, Beograd / Zemun Gornji grad, Zemun polje, Altina, Galenika, Batajnica

Mezoterapija - uklanjanje strija 60 min
-65% 2.200 RSD

Delight

Kozmetički salon - Mije Kovačevića 10a, Beograd / Karaburma

Uklanjanje strija fraksalom 30 min
3.690 RSD
Uklanjanje strija radiotalasima 30 min
1.980 RSD
Uklanjanje strija Elight laserom 30 min
6.150 RSD

Odstranjivanje strija

Takozvane aktivne strije su crvene ili ljubičaste i one vremenom blede i postaju srebrnaste ili bele, u zavisnosti od boje tena vaše kože. Strije se najčešće pojavljuju u trudnoći, ali i u nekim drugim slučajevima kao što je nagli rast u pubertetu, preveliki gubitak telesne mase, ili prebrzo građenje mišićne mase.

Iako se većina dobijenih strija povuče sama od sebe i koža vrati u normalu posle određenog perioda, ima onih koje mogu ostati zauvek. Zahvaljujući progresu i napretku kozmetičkih tretmana danas nam je na raspolaganju veliki broj mogućnosti za odstranjivanje strija. Samo neke od njih su laserski tretmani, mikrodermoabrazija i druge vrste abrazija, hemijski pilinzi, dermaroler i dermapen, tretmani matičnim ćelijama…

Ukoliko ste već do sada isprobali različite kreme i pročitalii gomilu iskustava sa foruma znate da su kozmetički tretmani idealan način da se rešite strija bez hirurške intervencije.


Kako se strije razvijaju?

Pre nego što se strije pojave, područje kože koje je pogođeno može postati stanjeno, nadraženo, rozikasto, pomalo svrbljivo. Strije se prvo pojavljuju u obliku crvenih ili ljubičastih linija, ali njihova boja može da varira sve do crveno-braon nijansi, u zavisnosti od vašeg tena. U to vreme one liče na paralelne linije koje odaju utisak ožiljaka.

Pre nego što počnu da blede strije su neravne i naborane i ostavljaju utisak nedavno povređene kože na tom mestu. Kako budu bledele postaće ravnije a boja će biti beličasta. Ponekad je potrebno da prođe i nekoliko godina pre nego što dođu u ovu fazu. 

Prevencija

Iako možete uraditi mnogo toga da bi smanjili mogućnost za pojavu strija u većini slučajeve ne možete uraditi ništa. Tokom trudnoće u organizmu se luče hormoni koji povećavaju mogućnost pojave strija. Uz činjenicu da se koža u tom periodu ekstremno rasteže, strije su gotovo neminovna pojava.

Da bi umanjili mogućnost za pojavu strija izbegavajte naglo gubljenje i dobijanje kilograma, hranite se zdravo i redovno hidrirajte svoju kožu. Ne zaboravite da s vremena na vreme posetite kozmetički salon kako bi problem mogao biti tretiran na vreme.


Mikrodermoabrazija

Mikrodermoabrazija je neinvazivna kozmetička procedura kojom se uz pomoć sićišnih kristala sa vaše kože odstranjuje površinski, izumrli sloj kože i isušene, mrtve ćelije. Odstranjivanje gornjeg sloja kože stimuliše razvoj nove, mlade i elastičnije kože.

Prema iskustvima korisnika i kozmetičkih salona, mikrodermoabrazija efikasno deluje na svim tipovima kože. Ova metoda uspešno otklanja otklanja neravnine na kože, manje ožiljke i strije. Mikrodermoabrazija će vašu kožu učiniti lepšom i glatkijom, a ten ujednačenijim. Razlika će biti vidljiva već posle prvog tretmana.  Dijamantski piling, kako drugačije još nazivaju ovu proceduru ni na koji način ne može biti štetan, a može vam pomoći da se rešite strija.


Laserski tretmani

Laserska terapija je možda idealno rešenje za vas ukoliko želite da odstranite strije. Ona vam može pomoći da vaše strije izblede i budu mnogo manje vidljive. Za terapiju strija koristi se nekoliko različitih laserskih tretmana.

Jedan od njih je tretman pulsirajućim zracima. Taj tretman je potpuno bezbolan i efektan je i kada se koristi i u ranoj fazi pojave strije kada su one još uvek crvene ili ljubičaste.

Za potpune rezultate je uglavnom potrebno uraditi seriju tretmana, ali sve to zavisi od tipa i boje kože koja se tretira.

 

Strije se mogu pojaviti na bilo kom delu tela na kome je koža bila izložena istezanju, ali ovaj estetski problem naročito pogađa stomak, grudi, nadlaktice, zadnjicu, butine i ramena.

Koliko god da ste očajavale zbog strija sad je vreme da se oraspoložite. Izaberite jedan od tretmana i napokon se oprostite sa njima.


LookBook Slike direktno iz salona

Laser Centar RB - Uklanjanje strija fraksalom Odstranjivanje strija (Odstranjivanje strija)

Termini

Pregledajte sve slike


Telo, <h2>Najbolji saloni za uslugu Telo (Odstranjivanje strija) u celoj Srbiji</h2>

Najbolji saloni za uslugu Telo (Odstranjivanje strija) u celoj Srbiji

Treba Vam telo (odstranjivanje strija) u celoj Srbiji i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet telo (odstranjivanje strija). Pronađite salone, uporedite cene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za telo (odstranjivanje strija) u celoj Srbiji na najlakši način. Ako tražite najbolje cene, svakako proverite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe.
Ponuda usluga za telo (odstranjivanje strija) u celoj Srbiji na SrediMe je trenutno u rangu cena od 1.500 RSD do 32.000 RSD, sa prosečnom cenom od 8.996,15 RSD. Svakako, različiti saloni nude uslugu telo (odstranjivanje strija) sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cenu.Šta je SrediMe?

Menjamo način na koji se otkrivaju, biraju i zakazuju tretmani u salonima lepote prelazeći na moderne onlajn i mobilne tehnologije. Zakazivanje tretmana nikad nije bilo lakše - brzo, pouzdano i precizno. Čak i ako se predomislite, možete lako otkazati tretman.

I naravno, svi tretmani su predstavljeni po cenama u salonu, odnosno po najboljim cenama koje možete naći onlajn!