Odstranjivanje strija u salonima lepote

Pronašli smo 11 salona koji odgovaraju izabranim uslovima za zakazivanje termina

Strije su nažalost veoma česta i estetski neprijatna pojava, a javljaju se na koži kada se ona iz nekog razloga prinudi da se rasteže više nego što joj prirodne granice dozvoljavaju. U tom slučaju dolazi do tanjenja i pucanja površinskog sloja kože što dovodi do toga da on postaje providan, pa da se kroz njega vide srednji slojevi.

Top 20 salona u celoj Srbiji
na osnovu popularnosti i ocena na SrediMe, ažurnosti slobodnih termina i zadovoljstva klijenata

Sensus

Kozmetički salon - Džona Kenedija 9a, Beograd
Poslednji put zakazan: pre 72 min!
Fantastično 9.9404 utisaka
Plazma pen za uklanjanje strija - manja regija
-38% 2.500 RSD
Plazma pen za uklanjanje strija - veća regija
-30% 3.850 RSD
Plazma pen za uklanjanje strija - manja regija
4.000 RSD
Sve usluge...

Studio lepote ASM

Kozmetički salon - Celjska 7, Beograd
Fantastično 9.710 utisaka
Dermapen za uklanjanje strija / celulita - ruke + ramena
6.000 RSD
Dermapen za uklanjanje strija / celulita - noge + gluteus
8.000 RSD
Dermapen za uklanjanje strija / celulita - stomak + struk
8.000 RSD
Sve usluge...

Helena

Kozmetički salon - Gornjogradska 7i, Beograd
Poslednji put zakazan: upravo sada!
Fantastično 9.893 utisaka
Tretman tela dermarolerom - svaki sledeći tretman
3.000 RSD
Tretman tela dermarolerom - prvi tretman
5.000 RSD
Sve usluge...

Nebulas M

Kozmetički salon - Novogradska 29, Beograd
Poslednji put zakazan: juče
Fantastično 9.917 utisaka
Hemijski piling - intenzivna revitalizacija, strije, ožiljci
10.000 RSD
Sve usluge...

Bel Corpo

Kozmetički salon - Katanićeva 12, Beograd
Fantastično 9.415 utisaka
Tretman strija po regiji
1.500 RSD
Sve usluge...

Gradska banja

Wellness i spa centar - Dostojevskog 34, Kruševac
Poslednji put zakazan: juče
Fantastično 10.023 utisaka
Ultravučni tretman uklanjanja strija
500 RSD
Ultrazvučni tretman pre / nakon liposukcije
1.000 RSD
Sve usluge...

Milena

Kozmetički salon - Vojvode Stepe 192 , Beograd
Poslednji put zakazan: pre 3 sati
Fantastično 9.869 utisaka
Mezoterapija tela sa iglom - strije
12.000 RSD
Sve usluge...

Oui Ouinovo!

Kozmetički salon - Milana Rakića 75, ulaz iz Belopalančake ulice, Beograd
Poslednji put zakazan: pre 5 sati
Tretman protiv strija - po regiji
3.000 RSD
Sve usluge...

Studio Masque

Laser centar - Krunska 40, I sprat, Beograd
Fantastično 10.04 utisaka
Lasersko uklanjanje strija
6.000 RSD
Sve usluge...

Marilyn Style

Frizersko - kozmetički salon - Ćirpanova 39 , Novi Sad
Poslednji put zakazan: pre 80 min!
Fantastično 9.873 utisaka
Mezoterapija iglom - uklanjanje strija
6.500 RSD
Sve usluge...

Poliklinika Protekal

Dr Ive Popovića Đanija 3a, Beograd
Tretman InMode Fractora sondom sa tri nastavka - lice
35.400 RSD
Tretman InMode Fractora sondom sa tri nastavka - čelo
11.800 RSD
Tretman InMode Fractora sondom sa tri nastavka - brada + vrat
23.600 RSD
Sve usluge...

Odstranjivanje strija - Sve što treba da znate

Takozvane aktivne strije su crvene ili ljubičaste i one vremenom blede i postaju srebrnaste ili bele, u zavisnosti od boje tena vaše kože. Strije se najčešće pojavljuju u trudnoći, ali i u nekim drugim slučajevima kao što je nagli rast u pubertetu, preveliki gubitak telesne mase, ili prebrzo građenje mišićne mase.

Iako se većina dobijenih strija povuče sama od sebe i koža vrati u normalu posle određenog perioda, ima onih koje mogu ostati zauvek. Zahvaljujući progresu i napretku kozmetičkih tretmana danas nam je na raspolaganju veliki broj mogućnosti za odstranjivanje strija. Samo neke od njih su laserski tretmani, mikrodermoabrazija i druge vrste abrazija, hemijski pilinzi, dermaroler i dermapen, tretmani matičnim ćelijama…

Ukoliko ste već do sada isprobali različite kreme i pročitalii gomilu iskustava sa foruma znate da su kozmetički tretmani idealan način da se rešite strija bez hirurške intervencije.


Kako se strije razvijaju?

Pre nego što se strije pojave, područje kože koje je pogođeno može postati stanjeno, nadraženo, rozikasto, pomalo svrbljivo. Strije se prvo pojavljuju u obliku crvenih ili ljubičastih linija, ali njihova boja može da varira sve do crveno-braon nijansi, u zavisnosti od vašeg tena. U to vreme one liče na paralelne linije koje odaju utisak ožiljaka.

Pre nego što počnu da blede strije su neravne i naborane i ostavljaju utisak nedavno povređene kože na tom mestu. Kako budu bledele postaće ravnije a boja će biti beličasta. Ponekad je potrebno da prođe i nekoliko godina pre nego što dođu u ovu fazu. 

Prevencija

Iako možete uraditi mnogo toga da bi smanjili mogućnost za pojavu strija u većini slučajeve ne možete uraditi ništa. Tokom trudnoće u organizmu se luče hormoni koji povećavaju mogućnost pojave strija. Uz činjenicu da se koža u tom periodu ekstremno rasteže, strije su gotovo neminovna pojava.

Da bi umanjili mogućnost za pojavu strija izbegavajte naglo gubljenje i dobijanje kilograma, hranite se zdravo i redovno hidrirajte svoju kožu. Ne zaboravite da s vremena na vreme posetite kozmetički salon kako bi problem mogao biti tretiran na vreme.


Mikrodermoabrazija

Mikrodermoabrazija je neinvazivna kozmetička procedura kojom se uz pomoć sićišnih kristala sa vaše kože odstranjuje površinski, izumrli sloj kože i isušene, mrtve ćelije. Odstranjivanje gornjeg sloja kože stimuliše razvoj nove, mlade i elastičnije kože.

Prema iskustvima korisnika i kozmetičkih salona, mikrodermoabrazija efikasno deluje na svim tipovima kože. Ova metoda uspešno otklanja otklanja neravnine na kože, manje ožiljke i strije. Mikrodermoabrazija će vašu kožu učiniti lepšom i glatkijom, a ten ujednačenijim. Razlika će biti vidljiva već posle prvog tretmana.  Dijamantski piling, kako drugačije još nazivaju ovu proceduru ni na koji način ne može biti štetan, a može vam pomoći da se rešite strija.


Laserski tretmani

Laserska terapija je možda idealno rešenje za vas ukoliko želite da odstranite strije. Ona vam može pomoći da vaše strije izblede i budu mnogo manje vidljive. Za terapiju strija koristi se nekoliko različitih laserskih tretmana.

Jedan od njih je tretman pulsirajućim zracima. Taj tretman je potpuno bezbolan i efektan je i kada se koristi i u ranoj fazi pojave strije kada su one još uvek crvene ili ljubičaste.

Za potpune rezultate je uglavnom potrebno uraditi seriju tretmana, ali sve to zavisi od tipa i boje kože koja se tretira.

 

Strije se mogu pojaviti na bilo kom delu tela na kome je koža bila izložena istezanju, ali ovaj estetski problem naročito pogađa stomak, grudi, nadlaktice, zadnjicu, butine i ramena.

Koliko god da ste očajavale zbog strija sad je vreme da se oraspoložite. Izaberite jedan od tretmana i napokon se oprostite sa njima.

Najbolji saloni za Telo (Odstranjivanje strija) u celoj Srbiji

Treba Vam telo (odstranjivanje strija) u celoj Srbiji i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet telo (odstranjivanje strija). Pronađite salone, uporedite cene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za telo (odstranjivanje strija) u celoj Srbiji na najlakši način. Ako tražite najbolje cene, svakako proverite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe.

Najčešća pitanja i odgovori

 • Koji sve nudi uslugu odstranjivanje strija?
  Na ovoj strani su izlistani trenutno top saloni koji nude ovu uslugu, prema ocenama korisnika i raspoloživosti termina. Za celu listu svih salona koji rade uslugu odstranjivanje strija u vašem gradu, prvo izaberite svoj grad i eventualno nakon toga dodatne filtere lokacije ili cene.
 • Da li mogu zakazati odstranjivanje strija blizu mene na SrediMe?
  SrediMe je dostupan u više gradova i nudi salone lepote u raznim delovima grada, sa fokusom na centar grada, ali imamo i salone u skoro svim delovima grada. Izaberite prvo svoj grad, a potom u filterima možete detaljnije naći oblasti u blizini Vas koji nude uslugu odstranjivanje strija. Ukoliko vam je lokacija najvažniji faktor, nakon izbora grada izaberite prikaz salona na mapi.
 • Kako da pronađem najbolji salon za uslugu odstranjivanje strija u blizini?
  SrediMe se fokusira na rad sa najboljim salonima, a svaki salon ima svoje specijalnosti. Skoro da nema salona koji je najbolji u svemu, a još da je i najbliži vašoj lokaciji. Zato je najbolje izabrati prvo vaš grad na SrediMe, potom konkretnu uslugu lepote koju želite da obavite, npr. odstranjivanje strija, a potom ćete dobiti salone koji su rangirani po ocenama izvođenja tog tipa usluga, kao i prema zadovoljstvu klijenata, cenama, pouzdanosti i naravno raspoloživosti slobodnih termina.
 • Koliko košta usluga odstranjivanje strija u salonima?
  Kod usluga lepote i zdravlja, cena ne bi trebala da bude prvi parametar koji gledate kada birate salon, jer cena može značajno da varira u zavisnosti od kvaliteta preparata, aparature, iskustva zaposlenih, trajanja procedure, ali i lokacije salona. Prosečna cena za uslugu odstranjivanje strija u svim salonima na SrediMe je trenutno 8.719,52 RSD, idući od najniže cene od 500 RSD, pa sve do 35.400 RSD. Ukoliko imate neki budžet u koji morate da se uklopite, možete koristiti filter cena nakon što izaberete svoj grad.
 • Gde mogu da vidim salone sa popustom za uslugu odstranjivanje strija u mom gradu?
  Svi saloni trenutno daju popuste za cenu usluge odstranjivanje strija u vašem gradu se mogu pronaći tako da izaberete svoj grad, a potom u fiterima na vrhu ekrana izaberete opciju "Samo sa popustom" i dobićete listu salona koji trenutno nude odstranjivanje strija sa popustom i iznos popusta.
 • Kako da nađem slobodne termine za uslugu odstranjivanje strija u nekom salonu?
  SrediMe je direktno povezan sa kalendarima salona lepote, tako da prikazuje slobodne termine onako kako ih saloni imaju. Kada izaberete salon lepote i željene usluge (možete izabrati jednu ili više usluga odjednom), dobićete sve slobodne termine salona, a Vi možete izabrati onaj koji Vam najviše odgovara
 • Gde da nađem broj telefona salona?
  SrediMe je online platforma za direktno zakazivanje u kalendarima salona, tako da nema potrebe da telefonirate salone i čekate na odgovor. Umesto čekanja na liniji i snalaženja sa na brzinu pročitanim slobodnim terminima, nudimo vam brz i jasan pregled slobodnih termina i cena u salonima koje možete na miru odabrati prema svojim drugim obavezama i zakazati direktno na sajtu u par klikova, čak i van radnog vremena salona.
Sadržaj Vodiča je informativne prirode i ne predstavlja zdravstveni savet niti preporuku. Pre obavljanja bilo kog tretmana koji je ovde opisan, molimo Vas da se posavetujete sa stručnjakom kod koga zakažete termin ili ga posetite.

Najnoviji utisci

10.0 Sensus
Prezadovoljna sam uslugom i rezultatom plasma pen tretmana. Isidora je bila preljubazna i vrlo temeljno mi je odradila plasma pen za odstranjivanje strija. Sigurno ću se vratiti u ovaj salon.

Anđela, pre 4 nedelje

LookBook Slike direktno iz salona

Laser Centar RB pre 2 godine
Laser Centar RB #beograd Odstranjivanje strija Uklanjanje strija fraksalom Odstranjivanje strija
Uklanjanje strija fraksalom Odstranjivanje strija | Odstranjivanje strija

Pregledajte sve slike