Telo u salonima lepote u Vrnjačkoj Banji (3)

Kozmetički salon She JK Vrnjačka Banja

She JK

Kruševačka 5, Vrnjačka Banja | Kozmetički salon
Poslednji put zakazan pre 6 sati. Sutra radi 08:00 - 17:00.
Airbrush - celo telo
2.100
Sve usluge...
Kozmetički salon Beauty Centar Cristina Vrnjačka Banja

Beauty Centar Cristina

Vrnjačka 12, u sklopu hotela Zepter, Vrnjačka Banja | Kozmetički salon
Fantastično10(2)
Danas radi do 21:00. Sutra radi 10:00 - 21:00.
Lipolaser
1.500
Anticelulit paket
2.500
Limfna drenaža celog tela
2.700
Sve usluge...
Kozmetički salon Studio lepote Monroe Vrnjačka Banja

Studio lepote Monroe

Vrnjačka 2, lokal br.1, Vrnjačka Banja | Kozmetički salon
Sutra radi 09:00 - 17:00.
Ultrazvučna kavitacija - noge
1.100
Air brush - celo telo
1.700
Ceragem masaža
500
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonNajbolji saloni za Telo u Vrnjačkoj Banji

Treba Vam telo u Vrnjačkoj Banji i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet telo. Pronađite salone, uporedite cene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za telo u Vrnjačkoj Banji na najlakši način. Ako tražite najbolje cene, svakako proverite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 3 dostupnih salona.
Ponuda usluga za telo u Vrnjačkoj Banji na SrediMe je trenutno u rangu cena od 500 RSD do 2.700 RSD, sa prosečnom cenom od 1.728,57 RSD. Svakako, različiti saloni nude uslugu telo sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cenu.

Telo

Bilo da je u pitanju kozmetički tretman čišćenja kože, oslobađanje od neželjenih strija, mršavljenje ili anticelulit, vaše telo zaslužuje da mu se posvetite i pružite najbolje. Da bi što duže bilo zdravo i mlado kozmetički eksperti u saradnji sa brojnim naučnicima i zdravstvenim radnicima su osmislili mnogobrojne tretmane koji se danas primenjuju u kozmetičkim salonima, spa centrima i estetskim poliklinikama.Oblikovanje telaKavitacija je veoma omiljena metoda za oblikovanje tela, zato što nije ni invazivna, ni štetna. Ova bezbolna terapija vam omogućava da vrlo brzo, bezbedno i izuzetno efikasno preoblikujete svoje telo.Osim uklanjanja viška centimetara sa vašeg struka, butina ili stomaka, ultrazvučna kavitacija pospešuje i mikrocirkulaciju, oblikuje i zateže mišiće i obavlja limfnu drenažu.Anticelulit masaža je prirodan, efektan i prijatan način da smanjite i da eliminišete svoj celulit, odnosno nagomilanu masnoću koja vašu kožu čini neravnom, naboranom i punom kvrgica. Tokom masaže se primenjuju različite tehnike pritiska pomoću kojih se razbijaju nakupnine masnoće i koži vraća gladak i ravan izgled.Body wrap tretman tela je metoda uvijanja tela u različite materijale u svrhu... Vidi sve

Popularne usluge

Najnoviji utisci

10.0 Beauty Centar Cristina za uslugu Paket mršavljenje
Pun užitak!

VERICA, pre 1 mesec

Vidi sve