Nokti u kozmetičkim salonima u Vrnjačkoj Banji (3)

Kozmetički salon She JK Vrnjačka Banja

She JK

Kruševačka 5, Vrnjačka Banja | Kozmetički salon
Fantastično10(5)
Poslednji put zakazan pre 6 sati. Sutra radi 08:00 - 17:00.
Gel lak
900
Manikir
500
Skidanje materijala
500
Sve usluge...
Kozmetički salon Beauty Centar Cristina Vrnjačka Banja

Beauty Centar Cristina

Vrnjačka 12, u sklopu hotela Zepter, Vrnjačka Banja | Kozmetički salon
Fantastično9.8(4)
Danas radi do 21:00. Sutra radi 10:00 - 21:00.
Parafinsko pakovanje nogu / ruku
600
Spa pedikir
1.700
Sve usluge...
Kozmetički salon Studio lepote Monroe Vrnjačka Banja

Studio lepote Monroe

Vrnjačka 2, lokal br.1, Vrnjačka Banja | Kozmetički salon
Sutra radi 09:00 - 17:00.
Gel lak - ruke
1.200
Crtanje po noktima - 1 nokat
100
Skidanje gela / izlivanja
500
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonNajbolji saloni za Nokti u Vrnjačkoj Banji

Treba Vam nokti u Vrnjačkoj Banji i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet nokti. Pronađite salone, uporedite cene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za nokti u Vrnjačkoj Banji na najlakši način. Ako tražite najbolje cene, svakako proverite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 3 dostupnih salona.
Ponuda usluga za nokti u Vrnjačkoj Banji na SrediMe je trenutno u rangu cena od 100 RSD do 1.700 RSD, sa prosečnom cenom od 750 RSD. Svakako, različiti saloni nude uslugu nokti sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cenu.

Nokti

Vaše ruke i noge odrađuju svakodnevne mnoge obaveze. Verovatno ih često uzimate zdravo za gotovo, ali bi ponekad, makar na kraju napornog dana mogli da razmislite šta ste to sve u toku samo jednog dana radili njima...i složićete se - spisak je skoro bezgraničan. Gotovo da nema aktrivnosti u kojoj nisu učestvovale. Idealni tretmani kroz koje im možete pružiti esencijalnu negu i pažnju su manikir i pedikir. Redovnim poklanjanjem ovakve nege vaše šake i stopala će zadržati svoj lep i mladalački izgled i optimalno zdravlje. Šta je manikir, a šta pedikir?Manikir je tretman za vaše nokte na rukama i šake. Najopširnije rečeno, ovaj tretman podrazumeva masažu, oblikovanje i ukrašavanje noktiju. Masaža ruku poboljšava cirkulaciju i opušta mišićnu napetost, dok manikir koji se izvodi uz pomoć različitih losiona podstiče rast noktiju, fleksibilnost i održavanje optimalnog nivoa vlažnosti. Nivo vlažnosti noktiju je veoma značajan, zato što oni veoma lako pucaju u slučaju da nisu dovoljno hidrirani. Zbog svega toga je značajno da redovno odlazite na manikir kako bi se obezbedila potrebna zaštita za vaše nokte, kako od hemikalija kojima ste izloženi, tako i od raznih drugih spoljni... Vidi sve

Popularne usluge

Najnoviji utisci

9.8 Beauty Centar Cristina za uslugu Spa pedikir
Веома пријатан амбијент

Milutin, pre 5 meseci

10.0 She JK za uslugu Korekcija noktiju - tuđi rad
Perfektno urađen gel na noktima, prijatna atmosfera u salonu. Prezadovoljna sam. Sve preporuke 👌

Aleksandra, pre 5 meseci

Vidi sve