Ostalo u salonima lepote (4)

Top 20 salona u celoj Srbiji
na osnovu popularnosti i ocena na SrediMe, ažurnosti slobodnih termina i zadovoljstva klijenata

Salon za masažu Moon Energy Beograd

Moon Energy

Mačvanska 8, Beograd | Salon za masažu
Fantastično10.0(2)
Poslednji put zakazan pre 8 sati. Danas radi do 22:00. Sutra radi 09:00 - 22:00. Prima platne kartice.
Stan
1.800
Poslovni prostor
2.400
Sve usluge...
Frizerski salon Radionica za šišanje po meri Beograd

Radionica za šišanje po meri

Milana Rakića 48 prizemlje lokal broj 8, Beograd | Frizerski salon
Fantastično10.0(5)
Poslednji put zakazan pre 9 sati. Sutra radi 10:00 - 19:00.
Edukativne radionice - Grupne petodnevne radionice
9.000
Sve usluge...
Frizersko kozmetički salon Shiny Look Gordina Niš

Shiny Look Gordina

Bulevar Nemanjića 107, Niš | Frizersko kozmetički salon
Fantastično9.6(16)
Sutra radi 09:00 - 18:00.
Edukacija po izboru - jedan čas
2.000
Edukacija za depilacije
20.000
Edukacija za masaže
40.000
Sve usluge...
Kozmetički salon Aurora Beauty Studio Beograd

Aurora Beauty Studio

Vojvode Stepe 105, Beograd | Kozmetički salon
Fantastično10.0(5)
Sutra radi 10:00 - 17:00.
Obuka za trajnu šminku - jedna regija
-56% 40.000
Obuka za trajnu šminku - dve regije
-36% 70.000
Obuka za trajnu šminku - sve tri regije
-33% 100.000
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonNajbolji saloni za Ostalo u celoj Srbiji

Treba Vam ostalo u celoj Srbiji i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet ostalo. Pronađite salone, uporedite cene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za ostalo u celoj Srbiji na najlakši način. Ako tražite najbolje cene, svakako proverite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 4 dostupnih salona.

Najčešća pitanja i odgovori

 • U kojim salonima nude uslugu ostalo?
  Na ovoj strani su izlistani trenutno top saloni koji nude ovu uslugu, prema ocenama korisnika i raspoloživosti termina. Za celu listu svih salona koji rade uslugu ostalo u vašem gradu, prvo izaberite svoj grad i eventualno nakon toga dodatne filtere lokacije ili cene.
 • Da li mogu zakazati ostalo blizu mene na SrediMe?
  SrediMe je dostupan u više gradova i nudi salone lepote u raznim delovima grada, sa fokusom na centar grada, ali imamo i salone u skoro svim delovima grada. Izaberite prvo svoj grad, a potom u filterima možete detaljnije naći oblasti u blizini Vas koji nude uslugu ostalo. Ukoliko vam je lokacija najvažniji faktor, nakon izbora grada izaberite prikaz salona na mapi.
 • Kako da pronađem najbolji salon za uslugu ostalo u blizini?
  SrediMe se fokusira na rad sa najboljim salonima, a svaki salon ima svoje specijalnosti. Skoro da nema salona koji je najbolji u svemu, a još da je i najbliži vašoj lokaciji. Zato je najbolje izabrati prvo vaš grad na SrediMe, potom konkretnu uslugu lepote koju želite da obavite, npr. ostalo, a potom ćete dobiti salone koji su rangirani po ocenama izvođenja tog tipa usluga, kao i prema zadovoljstvu klijenata, cenama, pouzdanosti i naravno raspoloživosti slobodnih termina.
 • Koliko košta usluga ostalo u salonima?
  Kod usluga lepote i zdravlja, cena ne bi trebala da bude prvi parametar koji gledate kada birate salon, jer cena može značajno da varira u zavisnosti od kvaliteta preparata, aparature, iskustva zaposlenih, trajanja procedure, ali i lokacije salona. Prosečna cena za uslugu ostalo u svim salonima na SrediMe je trenutno 31.688,89 RSD, idući od najniže cene od 1.800 RSD, pa sve do 100.000 RSD. Ukoliko imate neki budžet u koji morate da se uklopite, možete koristiti filter cena nakon što izaberete svoj grad.
 • Gde mogu da vidim salone sa popustom za uslugu ostalo u mom gradu?
  Svi saloni trenutno daju popuste za cenu usluge ostalo u vašem gradu se mogu pronaći tako da izaberete svoj grad, a potom u fiterima na vrhu ekrana izaberete opciju "Samo sa popustom" i dobićete listu salona koji trenutno nude ostalo sa popustom i iznos popusta.
 • Kako da nađem slobodne termine za uslugu ostalo u nekom salonu?
  SrediMe je direktno povezan sa kalendarima salona lepote, tako da prikazuje slobodne termine onako kako ih saloni imaju. Kada izaberete salon lepote i željene usluge (možete izabrati jednu ili više usluga odjednom), dobićete sve slobodne termine salona, a Vi možete izabrati onaj koji Vam najviše odgovara
 • Gde da nađem broj telefona salona?
  SrediMe je online platforma za direktno zakazivanje u kalendarima salona, tako da nema potrebe da telefonirate salone i čekate na odgovor. Umesto čekanja na liniji i snalaženja sa na brzinu pročitanim slobodnim terminima, nudimo vam brz i jasan pregled slobodnih termina i cena u salonima koje možete na miru odabrati prema svojim drugim obavezama i zakazati direktno na sajtu u par klikova, čak i van radnog vremena salona.
Sadržaj Vodiča je informativne prirode i ne predstavlja zdravstveni savet niti preporuku. Pre obavljanja bilo kog tretmana koji je ovde opisan, molimo Vas da se posavetujete sa stručnjakom kod koga zakažete termin ili ga posetite.

Popularne usluge

LookBook Slike direktno iz salona