Sportska masaža u salonima lepote u Novom Sadu (3)

AngeLine

Kosovska 34, Novi Sad | Kozmetički salon
Fantastično9.6(8)
Sportska masaža
-25% 1.500
Antitres masaža
-17% 1.500
Sve usluge...

Marilyn Style

Ćirpanova 39 , Novi Sad | Frizersko - kozmetički salon
Fantastično9.9(99)
Poslednji put zakazan: danas
Sportska masaža 45 minuta - za dame
1.500
Sportska masaža 60 minuta - za dame
1.800
Sportska masaža 45 minuta - za muškarce
2.000
Sve usluge...

Saten JS

Janka Čmelika 58, Novi Sad | Kozmetički salon
Fantastično10.0(10)
Sportska masaža
1.800
Sve usluge...


Najbolji saloni za Masaža (Sportska masaža) u Novom Sadu

Treba Vam masaža (sportska masaža) u Novom Sadu i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet masaža (sportska masaža). Pronađite salone, uporedite cene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za masaža (sportska masaža) u Novom Sadu na najlakši način. Ako tražite najbolje cene, svakako proverite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe.
Ponuda usluga za masaža (sportska masaža) u Novom Sadu na SrediMe je trenutno u rangu cena od 1.500 RSD do 2.000 RSD, sa prosečnom cenom od 1.683,33 RSD. Svakako, različiti saloni nude uslugu masaža (sportska masaža) sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cenu.

Najnoviji utisci

10.0 Marilyn Style
Wow!!!! Oduševljena sam. Kad sam ušla, primljena sam sa velikim osmehom i puno ljubavi. Dobra komunikatija, Marija je me baš poslušala i sve stedila ekstremno profesionalno - kao profesionalac u salonu u klasu stockholma ili londona. Oduševljena sam bila, i ja imam visok standard. Sve je kvalitetno i savršeno urađeno, od početka do završetka.

Vračam se što brže mogu i od srca preporucujem salon. Marina je stvarno sredila jedan salon gde se sve profesionalno i izuzetno kvalitetno radi.

Sanja, pre 1 godinu