Tretmani ruku u kozmetičkim salonima u Novom Sadu (7)

Estetik Studio Beautifyme

Nikole Pašića 21, Novi Sad | Kozmetički salon
Poslednji put zakazan upravo sada! Prima platne kartice.
SMAS, ruke
7.020
Sve usluge...

Nega i lepota NS 1

Svetojovanska 2, lokal 1, Novi Sad | Frizersko kozmetički salon
Fantastično10(2)
Poslednji put zakazan upravo sada!
Gel lak - gellak ruke by Milica
1.400
Ruski manikir - sređivanje nokatne ploče by Milica
600
Izlivanje noktiju - ekstra dugi nokti by Milica
3.000
Sve usluge...

Angels

Ilije Ognjanovića 7, Novi Sad | Kozmetički salon
Fantastično10(3)
Poslednji put zakazan pre 84 min! Prima platne kartice.
Skidanje Gellak ili Gel - Ruke ili Noge
500
Skidanje gela
600
Estetski Manikir
1.500
Sve usluge...

Beauty Biblioteka

Braće Ribnikar 29, Novi Sad | Kozmetički salon
Fantastično10(5)
Poslednji put zakazan pre 41 min!
Manikir
700
Estetski pedikir
1.700
Sve usluge...

Beauty Studio Asja 2

Bulevar Oslobođenja 1, Novi Sad | Kozmetički salon
Poslednji put zakazan danas.
Manikir
1.000
Sve usluge...

3 Angels

Puškinova 9, Novi Sad | Kozmetički salon
Fantastično10(3)
Poslednji put zakazan danas. Prima platne kartice.
Estetski Manikir
1.100
Sve usluge...

Vanila Pure

Kornelija Stankovica 15, Novi Sad | Kozmetički salon
Fantastično10(1)
Manikir
500
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonNajbolji saloni za Nokti (Tretmani ruku) u Novom Sadu

Treba Vam nokti (tretmani ruku) u Novom Sadu i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet nokti (tretmani ruku). Pronađite salone, uporedite cene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za nokti (tretmani ruku) u Novom Sadu na najlakši način. Ako tražite najbolje cene, svakako proverite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 7 dostupnih salona.
Ponuda usluga za nokti (tretmani ruku) u Novom Sadu na SrediMe je trenutno u rangu cena od 500 RSD do 7.020 RSD, sa prosečnom cenom od 1.635 RSD. Svakako, različiti saloni nude uslugu nokti (tretmani ruku) sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cenu.

Tretmani ruku

Ruke ne samo da odaju na svojoj površini prve znake starenja, već ponekad stare mnogo brže od nas samih. Uzrok tome je naravno prevelika eksponiranost svakakvim štetnim faktorima i jednostavno uticaju životnih prilika i uslova. Na prvom mestu, podsetićemo vas da vaše ruke mnogo češće kvasite nego ostatak kože na telu. Pored toga, one su stalno izložene uticaju hemijskih proizvoda, vremenskih uslova, vetru, kiši, mrazu, suncu, a priznaćete nemaju uvek na sebi adekvatnu zaštitu.Zbog toga treba posebno razmišljati o nezi ruku i pored redovnih rituala koje inače primenjujete svakodnevno ili pred spavanje, u vidu nanošenja hidratantnih krema i pakovanja, svojim rukama morate priuštiti i kvalitetan tretman, jedan od mnogih koji vam se nude u kozmetičkim salonima.Tretmani za negu rukuParafinsko pakovanje pripada tipu toplotnih terapija. Rastopljeni parafinski vosak je zbog toga veoma efikasan i delotvoran u apsorbovanju i zadržavanju toplote. Kada potopite svoje šake u parafinsku kupku vrši se transfer toplote prema vašoj koži i bolnim tačkama ukoliko ih imate. Toplota poboljšava cirkulaciju i otpušta bol i ukočenost. Parafinski tretman snabdeva lokalno tretirana područja povećan... Vidi sve

Najnoviji utisci

10.0 Angels za uslugu Manikir
Salon je predivan. Osoblje je divnije od salona. Zasita sam uživala u prijatnom ambijentu, i društvu Rale koja je jako lepo sredila moje nokte. Sve pohvale i definitivno se vidimo opet.

Marija, pre 4 meseca

10.0 Beauty Biblioteka za uslugu Manikir
Prezadovoljna sam, toplo preporučujem ?!

Marina, pre 1 godinu

Vidi sve
Vidi sve tretmane u Novom Sadu
Novi Sad, prestonica i ponos Vojvodine, srpska Atina, poznat je po mnogim dobrima, a naročito po lepim ženama. Tako kažu istraživanja, ali i svi koji osvanu u Novom Sadu, popiju kafu na Miletićevom trgu, prošetaju Zmaj Jovinom ulicom ili svrate u neki od klubova u Laze Telečkog, mogu samo da se slože sa tim – Novosađanke spadaju među najlepše žene Srbije.Grad vojvođanske Barbike, opevan i u brojnim pesmama Zvonka Bogdana, ne oskudeva ni u lepoti samog grada, ni u lepoti ljudi. Za dobar izgle... Više o Novom Sadu