Tretman rasta kose u frizerskim salonima (11)

Probali ste sve? Raznorazne šampone, maske, čak i kvasac! Vaša kosa i dalje opada, a to vam se nikako na sviđa. Pored toga čini vam se da jako sporo raste. Nakon svakog šišanja potrebno je da prođe večnost kako bi dostigla željenu dužinu. Čini vam se da je sve tanja i tanja?

Top 20 salona u celoj Srbiji
na osnovu popularnosti i ocena na SrediMe, ažurnosti slobodnih termina i zadovoljstva klijenata

Chic & Unique Beauty Studio

Svetogorska 46, Beograd | Frizersko-kozmetički salon
Fantastično9.9(36)
Poslednji put zakazan: danas
Remedy tretman za negu + feniranje - sve dužine kose
1.500
Sve usluge...

Astradas 1

Omladinskih brigada 7b/3, Beograd | Frizersko-kozmetički salon
Fantastično9.0(42)
Tretman protiv opadanja kose
650
Sve usluge...

Nebulas M

Novogradska 29, Beograd | Kozmetički salon
Fantastično9.3(25)
Piruvatdermic mezoterapija - protiv alopecije 1K
-38% 2.990
Mesohair mezoterapija - protiv alopecije 2K
-31% 4.990
Seskavel mezoterapija - protiv alopecije 3K
-25% 9.000
Sve usluge...

Viktor Jovanović TEAM

Korzo 7c, lokal 13, Subotica | Frizersko-kozmetički salon
Fantastično10.0(5)
Poslednji put zakazan: danas
CEYLINИ argan - tretman za obnovu oštećene kose
4.000
Sve usluge...

Dada

Bulevar Kralja Aleksandra 378, Beograd | Frizerski salon
Fantastično9.4(20)
Poslednji put zakazan: danas
Remedi tretman
-22% 1.400
Sve usluge...

Bubamara

Miloša Obrenovića 214 a, Obrenovac | Frizersko-kozmetički salon
Fantastično9.0(15)
Ampule plave - sve dužine kose
250
Ampule mlečne - sve dužine kose
300
Tretman protiv opadanja kose - ekstra duga kosa
1.000
Sve usluge...

Ordinacija Epil Medic

Štrosmajerova 9/5, Beograd | Kozmetički salon
Fantastično10.0(9)
PRP tretman kose
10.000
Sve usluge...

Unica Estetica

Trg Učitelja Tase 10, Niš | Kozmetički salon
Microneeding tretman vlasišta
5.000
Sve usluge...

Sonnet beauty concept center

Nikolaja Gogolja 26, Beograd
Fantastično9.9(37)
Usluzno farbanje duga kosa
1.000
Usluzno farbanje XXL dužina kose
1.200
Farbanje našom bojom - koren
1.600
Sve usluge...

Astradas 2

Nehruova 51a/20, preko puta hitne službe DZ , Beograd | Frizersko-kozmetički salon
6.2(14)
Tretman protiv opadanja kose
650
Sve usluge...


Tretman rasta kose - Sve što treba da znate

Tretman rasta kose

Gubitak kose je hronični problem, široko rasprostranjen u današnje vreme. Bilo da je posledica nekih bolesti, propratno dejstvo usled uzimanja raznih lekova, preranog starenja, hormonskog disbalansa ili nezdravog načina života, uvek postoji mogućnost da se od malog problema opadanja kose razvije alopecija, progresivno opadanje kose, gubljenje kose u pečatima ili čak potpuna ćelavost. Kako bi sprečili ovakav sled događaja i uspešno stimulisali rast nove kose, tretmani za brži rast kose, odnosno protiv opadanja kose mogu biti savršeno rešenje za vas. Ovi tretmani vraćaju vašoj kosi mogućnost za rast prirodnim putem. Kod nas se ovaj tretman naziva mezoterapija kose.

O mezoterapiji

Termin “mezoterapija” podrazumeva neku vrstu alternativnog tretmana protiv gubitka kose, koji doprinosi odlaganju procesa gubitka kose istovremeno podstičući rast nove kose. Mezoterapija je nehirurška kozmetička procedura, tokom koje se u vašu kožu glave ubrizgavaju mikroinjekcije vitamina, minerala, proteina i drugih vitalnih nutritijenata značajnih za vašu kosu. Kao rezultat, poboljšava se cirkulacija krvi, kroz kožu glave, folikule se podmlađuju što vremenom uslovljava i rast novih vlasi kose.

Tok terapije

Sam proces terapije se sprovodi sterilnom iglom na posebnom špricu. Pomoću šprica se u mezoderm (srednji sloj kože glave) ubrizgava tečnost bogata nutritijentima. Ta tečnost je potpuno prilagođena nameni i apsolutno pogodna za tkivo na koje se nanosi, pa ne izaziva nikakve nuspojave. Naime, u odnosu na specifičnosti slučaja sastav ove solucuje može da varira i da se prilagođava od slučaja do slučaja. Pošto je metoda neinvanzivna ona izaziva vrlo mali do nikakav bol.

Trajanje i rezultati

Ceo proces mezoterapije je obično podeljen u 8 tretmana i svaki traje oko jedan i po sat. Treman bi trebalao da se obavlja jednom nedeljno, a rezultati bivaju vidljivi za četiri do pet tretmana. Zato morate biti strpljivi. U zavisnosti od problema tretmani mogu trajati i kraće, a da ih u ciklusu ima više. Tada su rezultati vidljivi već posle mesec dana.

Nega posle terapije

Mezoterapija zahteva određen način nege kose posle terapije, zato se dobro raspitajte. Kad jednom prođete kroz čitavu procedurru terapije morate se pridržavati određenog načina ishrane i zdravog života, uopšte. Redovno vežbanje se takođe preporučuje.

Zašto mezoterapija?

Zašto izabrati baš mezoterapiju, a ne neku drugu invazivniju metodu u borbi protiv opadanja kose i za bolji rast kose? Pročitajte prednosti:

 • Pošto je mezoterapija neinvazivna metoda ona je skoro potpuno bezbolna.
 • Nema zastoja i prekida vaših svakodnevnih aktivnosti. Možete se vratiti na svoje redovne obaveze gotovo pravo sa tretmana.
 • Dok kod nekih ozbiljnijih hirurških tretmana rezultate ishoda morate čekati mnogo duže, mezoterapija daje vidljive rezultate već za nekoliko nedelja.
 • Rezultati su više nego impresivni. Uspešno se možete rešiti kao parcijalne, tako i potpune ćelavosti.
 • Mnogo je jeftinija i na više načina pristupačnija od sličnih postupaka koji se sprovode hirurškim intervencijama.
 • Takođe je i mnogo bezbednija od mnogih drugih terapija koje se sprovode u istu svrhe.

Ukoliko stvarno imate problema sa prekomerenim opadanjem kose, reagujte na vreme. Terapije koje sprečavaju da ovaj problem postane preozbiljan su kao stvorene za vas. Mezoterapija će revitalizovati vašu kosu, smanjiti opadanje i podstaći rast nove kose. Cilj ove terapije je postepeno obnavljanje strukture kože glave i vlasi. 

Rezultati su brzo vidljivi a procedura nije zahtevna. Potražite salon na sredime.rs i online zakažite svoj tretman. Ne želite više da čekate. Povratite svoje samopouzdanje!

Najbolji saloni za Friziranje (Tretman rasta kose) u celoj Srbiji

Treba Vam friziranje (tretman rasta kose) u celoj Srbiji i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet friziranje (tretman rasta kose). Pronađite salone, uporedite cene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za friziranje (tretman rasta kose) u celoj Srbiji na najlakši način. Ako tražite najbolje cene, svakako proverite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe.

Najčešća pitanja i odgovori

 • Koji sve nudi uslugu tretman rasta kose?
  Na ovoj strani su izlistani trenutno top saloni koji nude ovu uslugu, prema ocenama korisnika i raspoloživosti termina. Za celu listu svih salona koji rade uslugu tretman rasta kose u vašem gradu, prvo izaberite svoj grad i eventualno nakon toga dodatne filtere lokacije ili cene.
 • Da li mogu zakazati tretman rasta kose blizu mene na SrediMe?
  SrediMe je dostupan u više gradova i nudi salone lepote u raznim delovima grada, sa fokusom na centar grada, ali imamo i salone u skoro svim delovima grada. Izaberite prvo svoj grad, a potom u filterima možete detaljnije naći oblasti u blizini Vas koji nude uslugu tretman rasta kose. Ukoliko vam je lokacija najvažniji faktor, nakon izbora grada izaberite prikaz salona na mapi.
 • Kako da pronađem najbolji salon za uslugu tretman rasta kose u blizini?
  SrediMe se fokusira na rad sa najboljim salonima, a svaki salon ima svoje specijalnosti. Skoro da nema salona koji je najbolji u svemu, a još da je i najbliži vašoj lokaciji. Zato je najbolje izabrati prvo vaš grad na SrediMe, potom konkretnu uslugu lepote koju želite da obavite, npr. tretman rasta kose, a potom ćete dobiti salone koji su rangirani po ocenama izvođenja tog tipa usluga, kao i prema zadovoljstvu klijenata, cenama, pouzdanosti i naravno raspoloživosti slobodnih termina.
 • Koliko košta usluga tretman rasta kose u salonima?
  Kod usluga lepote i zdravlja, cena ne bi trebala da bude prvi parametar koji gledate kada birate salon, jer cena može značajno da varira u zavisnosti od kvaliteta preparata, aparature, iskustva zaposlenih, trajanja procedure, ali i lokacije salona. Prosečna cena za uslugu tretman rasta kose u svim salonima na SrediMe je trenutno 2.735 RSD, idući od najniže cene od 250 RSD, pa sve do 10.000 RSD. Ukoliko imate neki budžet u koji morate da se uklopite, možete koristiti filter cena nakon što izaberete svoj grad.
 • Gde mogu da vidim salone sa popustom za uslugu tretman rasta kose u mom gradu?
  Svi saloni trenutno daju popuste za cenu usluge tretman rasta kose u vašem gradu se mogu pronaći tako da izaberete svoj grad, a potom u fiterima na vrhu ekrana izaberete opciju "Samo sa popustom" i dobićete listu salona koji trenutno nude tretman rasta kose sa popustom i iznos popusta.
 • Kako da nađem slobodne termine za uslugu tretman rasta kose u nekom salonu?
  SrediMe je direktno povezan sa kalendarima salona lepote, tako da prikazuje slobodne termine onako kako ih saloni imaju. Kada izaberete salon lepote i željene usluge (možete izabrati jednu ili više usluga odjednom), dobićete sve slobodne termine salona, a Vi možete izabrati onaj koji Vam najviše odgovara
 • Gde da nađem broj telefona salona?
  SrediMe je online platforma za direktno zakazivanje u kalendarima salona, tako da nema potrebe da telefonirate salone i čekate na odgovor. Umesto čekanja na liniji i snalaženja sa na brzinu pročitanim slobodnim terminima, nudimo vam brz i jasan pregled slobodnih termina i cena u salonima koje možete na miru odabrati prema svojim drugim obavezama i zakazati direktno na sajtu u par klikova, čak i van radnog vremena salona.
Sadržaj Vodiča je informativne prirode i ne predstavlja zdravstveni savet niti preporuku. Pre obavljanja bilo kog tretmana koji je ovde opisan, molimo Vas da se posavetujete sa stručnjakom kod koga zakažete termin ili ga posetite.

LookBook Slike direktno iz salona

Belle Femme pre 1 godinu
Belle Femme #novisad Tretman rasta kose Tretman za oštećenu kosu + feniranje / sve dužine kose Tr
Tretman za oštećenu kosu + feniranje / sve dužine kose Tretman za veoma oštećenu kosu!!! Lepa i negovana kosa je naš prioritet!!! | Tretman rasta kose

Pregledajte sve slike