Tretman rasta kose u frizerskim salonima u celoj Srbiji

Pronašli smo 7 salona koji odgovaraju izabranim uslovima za zakazivanje termina

Probali ste sve? Raznorazne šampone, maske, čak i kvasac! Vaša kosa i dalje opada, a to vam se nikako na sviđa. Pored toga čini vam se da jako sporo raste. Nakon svakog šišanja potrebno je da prođe večnost kako bi dostigla željenu dužinu. Čini vam se da je sve tanja i tanja?

Top 20 salona u celoj Srbiji
na osnovu popularnosti i ocena na SrediMe, ažurnosti slobodnih termina i zadovoljstva klijenata

Belle Femme

Frizersko-kozmetički salon - Bulevar Oslobođenja 67, Novi Sad
Poslednji put zakazan: upravo sada!
Fantastično 10.095 utisaka
Tretman za oštećenu kosu + feniranje / sve dužine kose
1.000 RSD
Sve usluge...

Astradas 1

Frizersko-kozmetički salon - Omladinskih brigada 7b/3, Beograd
Poslednji put zakazan: pre 96 min!
Fantastično 9.131 utisaka
Tretman protiv opadanja kose
650 RSD
Sve usluge...

Ordinacija Epil Medic

Kozmetički salon - Štrosmajerova 9/5, Beograd
Poslednji put zakazan: upravo sada!
Fantastično 10.07 utisaka
PRP tretman kose
10.000 RSD
Sve usluge...

Astradas 2

Frizersko-kozmetički salon - Nehruova 51a/2, Beograd
5.911 utisaka
Tretman protiv opadanja kose
650 RSD
Sve usluge...

Amelie

Kozmetički salon - Bežanijska 2, Beograd
Fantastično 10.015 utisaka
Mezoterapija dermapenom kose
3.000 RSD
Sve usluge...

Nebulas M

Kozmetički salon - Novogradska 29, Beograd
Fantastično 9.811 utisaka
Piruvatdermic mezoterapija - protiv alopecije 1K
-38% 2.990 RSD
Mesohair mezoterapija - protiv alopecije 2K
-31% 4.990 RSD
Seskavel mezoterapija - protiv alopecije 3K
-25% 9.000 RSD
Sve usluge...


Tretman rasta kose

Gubitak kose je hronični problem, široko rasprostranjen u današnje vreme. Bilo da je posledica nekih bolesti, propratno dejstvo usled uzimanja raznih lekova, preranog starenja, hormonskog disbalansa ili nezdravog načina života, uvek postoji mogućnost da se od malog problema opadanja kose razvije alopecija, progresivno opadanje kose, gubljenje kose u pečatima ili čak potpuna ćelavost. Kako bi sprečili ovakav sled događaja i uspešno stimulisali rast nove kose, tretmani za brži rast kose, odnosno protiv opadanja kose mogu biti savršeno rešenje za vas. Ovi tretmani vraćaju vašoj kosi mogućnost za rast prirodnim putem. Kod nas se ovaj tretman naziva mezoterapija kose.

O mezoterapiji

Termin “mezoterapija” podrazumeva neku vrstu alternativnog tretmana protiv gubitka kose, koji doprinosi odlaganju procesa gubitka kose istovremeno podstičući rast nove kose. Mezoterapija je nehirurška kozmetička procedura, tokom koje se u vašu kožu glave ubrizgavaju mikroinjekcije vitamina, minerala, proteina i drugih vitalnih nutritijenata značajnih za vašu kosu. Kao rezultat, poboljšava se cirkulacija krvi, kroz kožu glave, folikule se podmlađuju što vremenom uslovljava i rast novih vlasi kose.

Tok terapije

Sam proces terapije se sprovodi sterilnom iglom na posebnom špricu. Pomoću šprica se u mezoderm (srednji sloj kože glave) ubrizgava tečnost bogata nutritijentima. Ta tečnost je potpuno prilagođena nameni i apsolutno pogodna za tkivo na koje se nanosi, pa ne izaziva nikakve nuspojave. Naime, u odnosu na specifičnosti slučaja sastav ove solucuje može da varira i da se prilagođava od slučaja do slučaja. Pošto je metoda neinvanzivna ona izaziva vrlo mali do nikakav bol.

Trajanje i rezultati

Ceo proces mezoterapije je obično podeljen u 8 tretmana i svaki traje oko jedan i po sat. Treman bi trebalao da se obavlja jednom nedeljno, a rezultati bivaju vidljivi za četiri do pet tretmana. Zato morate biti strpljivi. U zavisnosti od problema tretmani mogu trajati i kraće, a da ih u ciklusu ima više. Tada su rezultati vidljivi već posle mesec dana.

Nega posle terapije

Mezoterapija zahteva određen način nege kose posle terapije, zato se dobro raspitajte. Kad jednom prođete kroz čitavu procedurru terapije morate se pridržavati određenog načina ishrane i zdravog života, uopšte. Redovno vežbanje se takođe preporučuje.

Zašto mezoterapija?

Zašto izabrati baš mezoterapiju, a ne neku drugu invazivniju metodu u borbi protiv opadanja kose i za bolji rast kose? Pročitajte prednosti:

  • Pošto je mezoterapija neinvazivna metoda ona je skoro potpuno bezbolna.
  • Nema zastoja i prekida vaših svakodnevnih aktivnosti. Možete se vratiti na svoje redovne obaveze gotovo pravo sa tretmana.
  • Dok kod nekih ozbiljnijih hirurških tretmana rezultate ishoda morate čekati mnogo duže, mezoterapija daje vidljive rezultate već za nekoliko nedelja.
  • Rezultati su više nego impresivni. Uspešno se možete rešiti kao parcijalne, tako i potpune ćelavosti.
  • Mnogo je jeftinija i na više načina pristupačnija od sličnih postupaka koji se sprovode hirurškim intervencijama.
  • Takođe je i mnogo bezbednija od mnogih drugih terapija koje se sprovode u istu svrhe.

Ukoliko stvarno imate problema sa prekomerenim opadanjem kose, reagujte na vreme. Terapije koje sprečavaju da ovaj problem postane preozbiljan su kao stvorene za vas. Mezoterapija će revitalizovati vašu kosu, smanjiti opadanje i podstaći rast nove kose. Cilj ove terapije je postepeno obnavljanje strukture kože glave i vlasi. 

Rezultati su brzo vidljivi a procedura nije zahtevna. Potražite salon na sredime.rs i online zakažite svoj tretman. Ne želite više da čekate. Povratite svoje samopouzdanje!

LookBook Slike direktno iz salona

Belle Femme pre 6 meseci
Belle Femme #novisad Tretman rasta kose Tretman za oštećenu kosu + feniranje / sve dužine kose Tr
Tretman za oštećenu kosu + feniranje / sve dužine kose Tretman za veoma oštećenu kosu!!! Lepa i negovana kosa je naš prioritet!!! | Tretman rasta kose

Pregledajte sve slike