Tretman rasta kose u frizerskim salonima u celoj Srbiji

Pronašli smo 7 salona koji odgovaraju izabranim uslovima

Probali ste sve? Raznorazne šampone, maske, čak i kvasac! Vaša kosa i dalje opada, a to vam se nikako na sviđa. Pored toga čini vam se da jako sporo raste. Nakon svakog šišanja potrebno je da prođe večnost kako bi dostigla željenu dužinu. Čini vam se da je sve tanja i tanja?

Top 10 salona u celoj Srbiji
na osnovu popularnosti i ocena na SrediMe, ažurnosti slobodnih termina i zadovoljstva klijenata

Fantastično 9.517 utisaka

Mirror Mirror by Snow White

Frizersko - kozmetički salon - Despota Stefana 86, stan broj 2, Beograd / Palilula centralni deo

Tretman protiv opadanja kose - sve dužine kose 60 min
800 RSD
Odlično 8.921 utisaka

Astradas 1

Frizersko-kozmetički salon - Omladinskih brigada 7b/3, Beograd / Novi Beograd blokovi, Belville, Savski kej

Tretman protiv opadanja kose 40 min
650 RSD
4.17 utisaka

Astradas 2

Frizersko-kozmetički salon - Nehruova 51a/2, Beograd / Novi Beograd blokovi, Belville, Savski kej

Tretman protiv opadanja kose 40 min
650 RSD

Fortuna

Frizersko-kozmetički salon - Ismeta Mujezinovića 18, lokal 25, Beograd / Bežanijska kosa, Bežanija, Ledine

Tretman apmula protiv opadanja kose 20 min
200 RSD
Tretman protiv opadanja kose 45 min
500 RSD

Estetski studio Stanojlović

Kosovska 15/a, Kruševac / Centar

Mezoterapija temena glave za oporavak vlasi kose 40 min
7.200 RSD
Fantastično 10.01 utisaka

Nebulas M

Kozmetički salon - Novogradska 29, Beograd / Zemun Gornji grad, Zemun polje, Altina, Galenika, Batajnica

Mezoterapija - protiv alopecije 60 min
-60% 4.800 RSD
Fantastično 10.01 utisaka

Beauty Secret by Sothys

Kozmetički salon - Bulevar Arsenija Čarnojevića 110/15, Beograd / Novi Beograd Arena

PRP tretman vlasišta 60 min
6.200 RSD

Tretman rasta kose

Gubitak kose je hronični problem, široko rasprostranjen u današnje vreme. Bilo da je posledica nekih bolesti, propratno dejstvo usled uzimanja raznih lekova, preranog starenja, hormonskog disbalansa ili nezdravog načina života, uvek postoji mogućnost da se od malog problema opadanja kose razvije alopecija, progresivno opadanje kose, gubljenje kose u pečatima ili čak potpuna ćelavost. Kako bi sprečili ovakav sled događaja i uspešno stimulisali rast nove kose, tretmani za brži rast kose, odnosno protiv opadanja kose mogu biti savršeno rešenje za vas. Ovi tretmani vraćaju vašoj kosi mogućnost za rast prirodnim putem. Kod nas se ovaj tretman naziva mezoterapija kose.

O mezoterapiji

Termin “mezoterapija” podrazumeva neku vrstu alternativnog tretmana protiv gubitka kose, koji doprinosi odlaganju procesa gubitka kose istovremeno podstičući rast nove kose. Mezoterapija je nehirurška kozmetička procedura, tokom koje se u vašu kožu glave ubrizgavaju mikroinjekcije vitamina, minerala, proteina i drugih vitalnih nutritijenata značajnih za vašu kosu. Kao rezultat, poboljšava se cirkulacija krvi, kroz kožu glave, folikule se podmlađuju što vremenom uslovljava i rast novih vlasi kose.

Tok terapije

Sam proces terapije se sprovodi sterilnom iglom na posebnom špricu. Pomoću šprica se u mezoderm (srednji sloj kože glave) ubrizgava tečnost bogata nutritijentima. Ta tečnost je potpuno prilagođena nameni i apsolutno pogodna za tkivo na koje se nanosi, pa ne izaziva nikakve nuspojave. Naime, u odnosu na specifičnosti slučaja sastav ove solucuje može da varira i da se prilagođava od slučaja do slučaja. Pošto je metoda neinvanzivna ona izaziva vrlo mali do nikakav bol.

Trajanje i rezultati

Ceo proces mezoterapije je obično podeljen u 8 tretmana i svaki traje oko jedan i po sat. Treman bi trebalao da se obavlja jednom nedeljno, a rezultati bivaju vidljivi za četiri do pet tretmana. Zato morate biti strpljivi. U zavisnosti od problema tretmani mogu trajati i kraće, a da ih u ciklusu ima više. Tada su rezultati vidljivi već posle mesec dana.

Nega posle terapije

Mezoterapija zahteva određen način nege kose posle terapije, zato se dobro raspitajte. Kad jednom prođete kroz čitavu procedurru terapije morate se pridržavati određenog načina ishrane i zdravog života, uopšte. Redovno vežbanje se takođe preporučuje.

Zašto mezoterapija?

Zašto izabrati baš mezoterapiju, a ne neku drugu invazivniju metodu u borbi protiv opadanja kose i za bolji rast kose? Pročitajte prednosti:

  • Pošto je mezoterapija neinvazivna metoda ona je skoro potpuno bezbolna.
  • Nema zastoja i prekida vaših svakodnevnih aktivnosti. Možete se vratiti na svoje redovne obaveze gotovo pravo sa tretmana.
  • Dok kod nekih ozbiljnijih hirurških tretmana rezultate ishoda morate čekati mnogo duže, mezoterapija daje vidljive rezultate već za nekoliko nedelja.
  • Rezultati su više nego impresivni. Uspešno se možete rešiti kao parcijalne, tako i potpune ćelavosti.
  • Mnogo je jeftinija i na više načina pristupačnija od sličnih postupaka koji se sprovode hirurškim intervencijama.
  • Takođe je i mnogo bezbednija od mnogih drugih terapija koje se sprovode u istu svrhe.

Ukoliko stvarno imate problema sa prekomerenim opadanjem kose, reagujte na vreme. Terapije koje sprečavaju da ovaj problem postane preozbiljan su kao stvorene za vas. Mezoterapija će revitalizovati vašu kosu, smanjiti opadanje i podstaći rast nove kose. Cilj ove terapije je postepeno obnavljanje strukture kože glave i vlasi. 

Rezultati su brzo vidljivi a procedura nije zahtevna. Potražite salon na sredime.rs i online zakažite svoj tretman. Ne želite više da čekate. Povratite svoje samopouzdanje!


Friziranje, <h2>Najbolji saloni za uslugu Friziranje (Tretman rasta kose) u celoj Srbiji</h2>

Najbolji saloni za uslugu Friziranje (Tretman rasta kose) u celoj Srbiji

Treba Vam friziranje (tretman rasta kose) u celoj Srbiji i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet friziranje (tretman rasta kose). Pronađite salone, uporedite cene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za friziranje (tretman rasta kose) u celoj Srbiji na najlakši način. Ako tražite najbolje cene, svakako proverite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe.
Ponuda usluga za friziranje (tretman rasta kose) u celoj Srbiji na SrediMe je trenutno u rangu cena od 200 RSD do 7.200 RSD, sa prosečnom cenom od 2.625 RSD. Svakako, različiti saloni nude uslugu friziranje (tretman rasta kose) sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cenu.Šta je SrediMe?

Menjamo način na koji se otkrivaju, biraju i zakazuju tretmani u salonima lepote prelazeći na moderne onlajn i mobilne tehnologije. Zakazivanje tretmana nikad nije bilo lakše - brzo, pouzdano i precizno. Čak i ako se predomislite, možete lako otkazati tretman.

I naravno, svi tretmani su predstavljeni po cenama u salonu, odnosno po najboljim cenama koje možete naći onlajn!