Analiza kože i savetovanje u kozmetičkim salonima u celoj Srbiji

Pronašli smo 1 salona koji odgovaraju izabranim uslovima za zakazivanje termina

Uprkos izuzetno naprednoj kulturi nege i lepote, veoma je redak analitički pristup koži lica. Većina klijenata rado bira tretmane bez prethodne analize kože, ne znajući da bi svako ulaganje u lepotu bilo mnogo produktivnije ukoliko bi pre njega uradili jednostavnu i ne naročito skupu analizu kože i savetovanje.

Top 20 salona u celoj Srbiji
na osnovu popularnosti i ocena na SrediMe, ažurnosti slobodnih termina i zadovoljstva klijenata

Grossi cosmetic

Kozmetički salon - Stanoja Glavaša 15, Beograd
Fantastično 9.482 utisaka

Salon trenutno ne radi

Analiza kože
600 RSD
Sve usluge...


Analiza kože i savetovanje

Analiza kože se nekada radila uz pomoć posebnih ogledala i uveličavajućih stakala. Danas usled napredka tehnologije postoje brojni moćni aparati, koji samu reč analiza podižu na još jedan, viši nivo.

Ovaj ne tako dug tretman će vam otkriti stepen pigmentacije, veoma preciznu veličinu bora, prisutnost bakterija na licu, fotostarenje, odnosno UV oštećenje kože, promene na kapilarima, dubinu bora, teksturu i tonus kože.

Ocena stanja kože

Kada se vaša koža izanalizaira, dolazi na red upoređivanje sa nekim prosečnim parametrima. Na primer godine, pol, tip kože. Neki aparati koji se koriste za analizu kože koriste najveću dostupnu bazu podataka karakteristika kože na svetu. Na taj način vaša koža biva upoređena sa nekoliko stotina hiljada drugih klijenata vašeg godišta, pola i boje kože.

Zahvaljujući ovako opsežnoj analizi profesionalnim kozmetičarima, lekarima i ostalim zaposlenima u salonima koji brinu o vašem licu i lepoti će biti mnogo lakše da vas savetuju koji tretman je najbolji i najpogodniji za vas.

Stanje kože se menja

Vaša koža nije uvek u istom stanju. Na njen izgled i status utiču ishrana, fizička aktivnost, nega, tretmani koje primenjujete, klimatski uslovi u kojima živite itd. Zbog toga je značejno da svoju kožu redovno izlažete analizi kako bi znali šta je najbolje da učinite.


Analiza kože omogućava vama, kao i onima koji brinu o vašoj koži lica da na već prvim savetovanjima mogu da vam predlože koji su to kozmetički tretmani ili preparati koji bi bili idealni za vaše trenutno stanje kože. 

U daljem toku, a u skladu sa promenama koje dalja nega donosi naredne analize će davati drugačije rezultate. Vaša koža će biti sve lepša i punija života, a vi nećete morati da se zamarate teškim odlukama, kao što je ispravan izbor kreme ili tonika za čišćenje lica.

Rezultati vaše kože lica se čuvaju i lako ih je uporediti sa prethodnim ili nekim narednim.

Individualni rezultati

Standardnim pregledom nije moguće utvrditi precizno stanje kože. Analizom se stiče objektivan uvid u sve promene kako na površini tako i u dubinskim slojevima kože. Takav uvid omogućava dalje praćenje određenih promena, odnosno njihovo zaustavljanje uz pomoć tretmana.

Možda ste mislili da je za vaše produbljene bore najbolje rešenje botoks, a posle analize kože će vam savetovati dermalne filere. Možda vaši podočnjaci ne mogu biti rešene mezoterapijom kao vam je prijateljica savetovala. Na savetovanju posle analize će vam sigurno predložiti koji je najbolji tretman za vas pojedinačno.

Da li ste objektivni?

Svaka žena zna da je svakodnevni izazov stati pred ogledalo i odlučiti da li sve u redu sa onim što vidi. Da li su mi dobre obrve, jesam li stavila previše maskare, karmina, ili previše svega… premalo svega? Hoće li mi i popodne koža biti ovako sveža, da li su mi bore previše naglašene uz ovu boju karmina, jesu li mi obrazi upali… pitanja je hiljadu, a teško je biti objektivan. 

Ponekad ste previše stroge prema sebi, pa ništa ne vidite u pravom svetlu. Isti je slučaj i kada odlučite da budete popustljivije.

Analiza kože daje precizne i što je najvažnije objektivne rezultate. Nećete morati da se zamarate gledajući izbezumljeno u ogledalo i pokušavajući da odlučite šta vam je činiti.

Inovacije i dostignuća

Vaša koža može zablistati odmah uz pravilnu negu i preparate. Analiza kože i savetovanje daju prave rezultate na vašem putu ka lepšem izgledu. Uz prave savete lako je izvući maksimalne rezutate. Na SrediMe zakažite analizu i savetovanje i olakšajte sebi napredak. Možda vam se čini da je to previše jednostavno i gotovo nemoguće. U tome i jeste prednost novih dostignuća kozmetičkih i medicinskih aparata. Sve je lakše i jednostavnije, a vama nikad bliže.

LookBook Slike direktno iz salona

Grossi cosmetic pre 2 godine
Grossi cosmetic #beograd Analiza kože i savetovanje Analiza kože Analiza kože i savetovanje
Analiza kože Analiza kože i savetovanje | Analiza kože i savetovanje

Pregledajte sve slike