Botoks u kozmetičkim salonima u celoj Srbiji

Pronašli smo 20 salona koji odgovaraju izabranim uslovima

Kada je botoks stupio na kozmetičku scenu, sada već davnih devedesetih, cela ta ideja je izgledala pomalo apsurdno. Trebalo je da dozvolite nekome da vam ubrizga pod kožu potvrđeno smrtonosni otrov, protein koji izaziva botulizam u cilju da vam paralizuje inače potpuno zdrave mišiće, i vaše bore će nestati? Možda previše bizarno, složićete se?

Top 10 salona u celoj Srbiji
na osnovu popularnosti i ocena na SrediMe, ažurnosti slobodnih termina i zadovoljstva klijenata

Fantastično 9.835 utisaka

Taša

Frizersko-kozmetički salon - Kralja Milutina 49 , Beograd / Vračar, Čubura, Crveni krst

Botoks + feniranje ravno / lokne - kratka kosa 60 min
1.300 RSD
Botoks + feniranje ravno / lokne - srednja kosa 60 min
1.500 RSD
Botoks + feniranje ravno / lokne - duga kosa 60 min
1.700 RSD
Fantastično 9.447 utisaka

Grossi cosmetic

Kozmetički salon - Stanoja Glavaša 15, Beograd / Palilula centralni deo

Botoks - 1 osoba 60 min
24.000 RSD
Botoks - 2 osobe 120 min
36.000 RSD
Fantastično 10.04 utisaka

Elpida laser centar

Balkanska 16, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Botoks - čelo i regija oko očiju 30 min
36.900 RSD

Tutti Beauty

Kozmetički salon - Takovska 13, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Botoks tretman 75 min
3.500 RSD

Poliklinika Protekal

Dr Ive Popovića Đanija 3a, Beograd / Banjica, Dedinje

Botox tretman lica 30 min
31.000 RSD

Ordinacija Dr Banjanin

Donska 45/3, Beograd / Zvezdara

Botox - bore smejalice / glabela - po regiji 30 min
18.450 RSD
Botox za primarnu aksilarnu hiperhidrozu 30 min
36.900 RSD
Fantastično 10.02 utisaka

Be You

Kozmetički salon - Partizanske avijacije 14 / 2, Beograd / Bežanijska kosa, Bežanija, Ledine

Botoks - očna regija 30 min
12.000 RSD
Botoks - čeona regija 30 min
18.000 RSD
Fantastično 9.24 utisaka

Enjoy life

Kozmetički salon - Svetozara Markovića 44, Beograd / Slavija, Autokomanda, Neimar

Botox lica - 1 regija 60 min
17.850 RSD
Botox lica - sve regije 90 min
35.700 RSD
Botox za 2 osobe - sve regije 120 min
59.500 RSD
Fantastično 10.01 utisaka

Atlas estetika

Klinika - Osmana Đikića 3 , Beograd / Palilula centralni deo

Botox - regija između obrva 60 min
15.500 RSD
Botox - spoljašnja strana očiju 60 min
15.500 RSD
Botox - brada 60 min
17.900 RSD
Fantastično 10.02 utisaka

Tina B

Kozmetički salon - Jurija Gagarina 14LJ, Zgrada Suncokret, lokal 13, Beograd / Novi Beograd blokovi, Belville, Savski kej

Lash lift + botox trepavica 45 min
1.600 RSD

Botoks

Ali pošto je odoleo testu vremena i odgovorio na najzahtevnije testove botoks postaje jedan od najčešće korišćenih neinvazivnih tretmana u borbi protiv ozloglašenih znakova strenja - bora!

Pre i posle

Tretman botoksom otklanja neželjene bore, a kožu lica čini zategnutom i glatkom. Sam tretman ne traje dugo i nije naročito neprijatan. Oporavak je kratak, a rezultati su vidljivi za tri do četiri dana.

Injekcije botoksa su veoma popularne u svetu poznatih. Kako navodi  Američko udruženje estetskih plastičnih hirurga u 2010. godini je čak 83% estetskih procedura bilo je nehirurško, a tretman botoksom je najpopularniji neinvazivni metod podmlađivanja.

Šta je botoks - otrov?

Supstanca koju nazivamo botoks je botulinum tipa A. To je zaprvo pročišćena formu toksina, produkta bakterija clostridium botulinum. Ove bakterije proizvode otrov koji je izuzetno jak, ali nakon prečišćavanja, smanjenja koncetracije i medicinskih obrada, dobija se botoks koji se u takvom obliku koristi u medicinske i kozmetičke svrhe.

Kako botoks sređuje bore?

On deluje tako što blokira mišiće parališući ih i ne dozvoljavajući im da se pomeraju. Injekcije botoksa su pravi izbor za sve one koji imaju naglašenu mimiku, odnosno koji se izražajno mršte, smeju, čude, žmirkaju, škilje… Najčešće se koristi za tretiranje vertikalnih bora između očiju, odnosno obrva, zatim oko nosa, usana i očiju i horizontalnih bora na čelu i vratu.

Kada dospe pod vašu kožu, botoks smanjuje kontrakciju mišića lica, koji su najveći krivci za nastanak bora. Hemijski signali se od botoksa blokiraju i zbog toga se umanjuje prenaglašena kontrakcija mišića. Rezultat tretmana je nestanak bora i blistaviji i svežiji izgled kože.

Upotreba u medicini 

Ovaj magični lek, kako ponekad nazivaju botoks, ima veoma široku primenu u lečenju razlišitih bolesti, od neuromišićnih poremećaja do glavobolje i migrene.

Veoma uspešno, botoks se koristi za sprečavanje prekomerenog znojenja. Tretman je jednostavan, bezbedan i bezbolan, a što je navašnije veoma je efikasan. Suština tretman je blokiranje nerava koji su odgovorni za lučenje znojnih žlezda.

Bez zamrznutog lica

Nekada je važilo pravilo da primena botoksa u potpunosti blokira mišiće i na taj način uskraćuje mimiku, pa se tretmanom dobija efekat zamrznutog lica.  

Razblaženi botoks, odnosno sve omiljeniji mezobotoks se u vašu kožu ubrizgava mezoterapijskom metodom, odnosno mikroiglama i to u zonu vrata, lica i dekoltea. Najčešće ga preferiraju žene koje žele da umanje bore, ali i da zadrže svoj karakter, odnosno specifičnu mimiku. Često ga koriste mlađe žene iz preventivnih razloga. Postoji još i baby botox,  kao druga alternativa, koji se u kožu unosi u posebno projektovanim dozama i tačno određenim mestima.

Može li bez igle?

Unošenje botoksa bez bockanja za sada još uvek nije moguće, iako je već duže vreme u pripremi. Za sve one koji paniče pri pomisli na iglu, obradovaće informacija da su u najavi gel preparati na bazi botulina tipa A, koji će smanjivati bore oko očiju i čiji će efekat trajati kao i efekat injekcije. Ali gel neće biti kozmetika za kućnu uputrbu, već će se primanjivati u sklopu kozmetičkih tretmana od strane obučenih profesionalaca. 

Cene tretmana zavise od regije koje se tretira, specifičnosti slučaja i potrošenog materijala. Sada vam preostaje još samo da pogledate izbor kozmetičkih salona i možete da zakažete termin. A to je baš lako na SrediMe, uz samo nekoliko klikova. Vaša mladost nikada nije bila bliža ideji da se vrati. Iskoristite priliku!!


LookBook Slike direktno iz salona

Serenity #beograd Botoks Botoks jedne regije Botoks
Serenity - Botoks jedne regije Botoks (Botoks)

Termini

Serenity #beograd Botoks Botoks jedne regije Korekcija bora botoksom
Serenity - Botoks jedne regije Korekcija bora botoksom (Botoks)

Termini

Serenity #beograd Botoks Botoks jedne regije Botoksom korigovane bore
Serenity - Botoks jedne regije Botoksom korigovane bore (Botoks)

Termini

Serenity #beograd Botoks Botoks jedne regije Botoksom korigovane bore
Serenity - Botoks jedne regije Botoksom korigovane bore (Botoks)

Termini

Pregledajte sve slike


Lice i šminkanje, <h2>Najbolji saloni za uslugu Lice i šminkanje (Botoks) u celoj Srbiji</h2>

Najbolji saloni za uslugu Lice i šminkanje (Botoks) u celoj Srbiji

Treba Vam lice i šminkanje (botoks) u celoj Srbiji i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet lice i šminkanje (botoks). Pronađite salone, uporedite cene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za lice i šminkanje (botoks) u celoj Srbiji na najlakši način. Ako tražite najbolje cene, svakako proverite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe.
Ponuda usluga za lice i šminkanje (botoks) u celoj Srbiji na SrediMe je trenutno u rangu cena od 1.300 RSD do 72.000 RSD, sa prosečnom cenom od 21.282 RSD. Svakako, različiti saloni nude uslugu lice i šminkanje (botoks) sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cenu.Šta je SrediMe?

Menjamo način na koji se otkrivaju, biraju i zakazuju tretmani u salonima lepote prelazeći na moderne onlajn i mobilne tehnologije. Zakazivanje tretmana nikad nije bilo lakše - brzo, pouzdano i precizno. Čak i ako se predomislite, možete lako otkazati tretman.

I naravno, svi tretmani su predstavljeni po cenama u salonu, odnosno po najboljim cenama koje možete naći onlajn!