Korekcija noktiju u kozmetičkim salonima u Pančevu (3)

Beautyline Bilja

6.oktobra 17, Pančevo | Frizersko kozmetički salon
Fantastično9.9(15)
Skidanje gela
350
Korekcija noktiju gelom
1.000
Sve usluge...

Tim 007

Vojvode Radomira Putnika 29, Pančevo | Kozmetički salon
Korekcija nadogradnje / izlivanja noktiju - 1 nokat
200
Skidanje gela
500
Korekcija nadogradnje / izlivanja noktiju - L dužina
2.300
Sve usluge...

Cut & Go - Karađorđeva 8

Karađorđeva 8, Pančevo | Frizersko - kozmetički salon
Skidanje gela
600
Korekcija noktiju - S dužina
1.600
Korekcija noktiju - XL dužina
2.000
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonNajbolji saloni za Nokti (Korekcija noktiju) u Pančevu

Treba Vam nokti (korekcija noktiju) u Pančevu i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet nokti (korekcija noktiju). Pronađite salone, uporedite cene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za nokti (korekcija noktiju) u Pančevu na najlakši način. Ako tražite najbolje cene, svakako proverite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 3 dostupnih salona.
Ponuda usluga za nokti (korekcija noktiju) u Pančevu na SrediMe je trenutno u rangu cena od 200 RSD do 2.300 RSD, sa prosečnom cenom od 1.068,75 RSD. Svakako, različiti saloni nude uslugu nokti (korekcija noktiju) sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cenu.

Korekcija noktiju

Korekcija noktiju je idealno rešenje da zadržite uredan i lep izgled svojih noktiju što duži period. Dve do tri nedelje nakon geliranja ili 25 do 30 dana nakon nadogradnje akrilom zakažite korekciju noktiju, čime ćete produžiti lep izgled svojih noktiju. Vaši nokti će ponovo zablistati u punom sjaju, a vaše samopouzdanje će porasti.Torbice, cipele, šnalice, rajfovi, ogrlice, prstenje… Sve su to aksesoari bez kojih savremena trendi dama ne može ni da zamisli svakodnevnicu. Ali danas sve više žena ističe da su njihovi omiljeni aksesoari zapravo nokti! Toliko je mnogo inovacija i super kul trendova kada su nokti u pitanju, da je potpuno razumljivo što su nokti zapravo modni dodaci.E sad! Kada ste ih jednom sredile, nadogradile ili već šta, prošetale po gradu, divile im se iz daleka i iz bliza, danima očaravale okolinu, znajte da se polako  bliži trenutak kada ćete morati  da razmislite o tome šta da radite da bi vaši nokti i ostali tako dražesni. Srećom po vas, ne morate puno da se mučite sa takvim mislima, jer gotovo svaki salon danas nudi korekciju noktiju.Zabluda večnog trajanjaTakozvana zabluda večnog trajanja, je često uverenje u koje mnoge ponosne vlasnice lepo nov... Vidi sve

Najnoviji utisci

10.0 Beautyline Bilja za uslugu Korekcija noktiju gelom
Kasnim sa utiskom! ?
Sve je bilo super. Vidimo se kroz mesec dana! ❤️

Aleksandra, pre 1 godinu

Vidi sve