Ukrašavanje noktiju u kozmetičkim salonima u Pančevu (3)

Beautyline Bilja

6.oktobra 17, Pančevo | Frizersko kozmetički salon
Crtanje - po noktu
25
Cirkoni - po noktu
25
Ukrasi na noktima - cena po noktu
25
Sve usluge...

Tim 007

Vojvode Radomira Putnika 29, Pančevo | Kozmetički salon
Crtanje - po noktu
100
Dizajn noktiju - po noktu
250
Sve usluge...

Cut & Go - Karađorđeva 8

Karađorđeva 8, Pančevo | Frizersko - kozmetički salon
French na nogama - dodatak uz uslugu
100
French na rukama - dodatak uz uslugu
300
Ukrašavanje noktiju
500
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonNajbolji saloni za Nokti (Ukrašavanje noktiju) u Pančevu

Treba Vam nokti (ukrašavanje noktiju) u Pančevu i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet nokti (ukrašavanje noktiju). Pronađite salone, uporedite cene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za nokti (ukrašavanje noktiju) u Pančevu na najlakši način. Ako tražite najbolje cene, svakako proverite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 3 dostupnih salona.
Ponuda usluga za nokti (ukrašavanje noktiju) u Pančevu na SrediMe je trenutno u rangu cena od 25 RSD do 500 RSD, sa prosečnom cenom od 165,63 RSD. Svakako, različiti saloni nude uslugu nokti (ukrašavanje noktiju) sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cenu.

Ukrašavanje noktiju

Lepe i negovane ruke ukrašene istim takvim noktima pomažu da impresioniramo ljude oko nas i što da ne, njihovim izgledom pošaljemo neku poruku.Cela umetnost ukrašavanja noktiju je postala apsolutni trend i sve i da nećemo, jednostavno nismo u mogućnosti da ne učestvojemo u njemu, makar kao pasivni posmatrači. Naravno, ukusi su različiti i neće baš svi voleti iste načine ukrašavanja, ali upravo u tome i jeste poenta, jer nam umetnost ukrašavanja noktiju nudi toliko mogućnosti da svako može pronaći ono što mu se dopada.Umetnost ukrašavanja noktiju je u poslednjoj deceniji polako ali sigurno postala deo obaveznog modnog zahteva. Mnogi saloni nude ovu uslugu, istovremeno omogućavajući uparavo vama da izrazite svoju kreativnost i modne sklonosti. Kako god ga nazivali, šaranje, crtanje, oslikavanje, dekorisanje, ukrašavanje, ovaj trend je zauzeo definitivno i ustoličeno mesto među mnogim drugim modnim trendovima. Bilo da imate gelirane, akrilne ili prirodne nokte, ukrašavanje je prosto obavezno. Pročitajte na koje načine se sve to ukrašavaju nokti i izaberite svoj stil.Iscrtavanje četkicama je tehnika slična onoj koja se koristi za crtanje po telu. Uz pomoć specijalnih četkica različ... Vidi sve