Lakiranje noktiju u kozmetičkim salonima u Pančevu (3)

Beautyline Bilja

6.oktobra 17, Pančevo | Frizersko kozmetički salon
Lakiranje noktiju
200
Sve usluge...

Tim 007

Vojvode Radomira Putnika 29, Pančevo | Kozmetički salon
Fantastično10(1)
Estetski pedikir
2.000
Medicinski pedikir
2.500
Sve usluge...

Cut & Go - Karađorđeva 8

Karađorđeva 8, Pančevo | Frizersko - kozmetički salon
Manikir + lakiranje noktiju
1.200
Pedikir + lakiranje noktiju
1.200
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonNajbolji saloni za Nokti (Lakiranje noktiju) u Pančevu

Treba Vam nokti (lakiranje noktiju) u Pančevu i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet nokti (lakiranje noktiju). Pronađite salone, uporedite cene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za nokti (lakiranje noktiju) u Pančevu na najlakši način. Ako tražite najbolje cene, svakako proverite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 3 dostupnih salona.
Ponuda usluga za nokti (lakiranje noktiju) u Pančevu na SrediMe je trenutno u rangu cena od 200 RSD do 2.500 RSD, sa prosečnom cenom od 1.420 RSD. Svakako, različiti saloni nude uslugu nokti (lakiranje noktiju) sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cenu.

Lakiranje noktiju

I dok se male devojčice igraju lakovima za nokte kod kuće i same eksperimentišu sa različitim tehnikama poput lakiranja u vodi ili s novinama, odrasle devojke i žene sve češće brigu o svojim noktima poklanjaju iskusnom osoblju u kozmetičkim salonima. Danas je na tržištu toliko puno trendi tehnika lakiranja noktiju kako na rukama, tako i na nogama, da ne samo da ih je teško upamtiti već ih je teško i izvesti, jer je vam je za to potrebno puno veštine, znanja i iskustva, ali i materijala i opreme. Zato, drage dame, ako želite savršene nokte zakažite ovde odmah, pa u salon! Trud će vam se svakoko isplatiti.Manikir i lakiranjeAko ste otišli u salon na manikir, posle ovog osnovnog tretmana očekuje vas lakiranje noktiju u željenu nijansu. Saloni obično u svom posedu imaju puno lakova, različitih boja i nijansi, pa ćete imati veliki izbor. Pustite mašti na volju i prepustite se izboru. Izaćićete iz salona sa lepim i sređenim noktima. Neka boja koja je na njima ostavlja o vama pravi utisak.Budite kreativneAko ste pak više zainteresovane za umetnički pristup i želite da na svojim noktima ponesete više od jedne boje, izaberite neku od popularnih tehnika. Danas vam je toliko toga na ... Vidi sve