Depilacija voskom u Beogradu

Pronašli smo 61 salona koji odgovaraju izabranim uslovima

Filter salona
Prikaži na mapi

Vrsta usluge


Gradovi


Posebni zahtevi


Želim da platim do


Korišteni proizvodi


Slobodni termini


Poređaj po


Poništi filter
Fantastično 10.03 utisaka

Grossi cosmetic
Salon lepote

Stanoja Glavaša 15, Beograd / Palilula centralni deo

Depilacija linije stomaka 15 min
200 RSD
Ne uklanjajte dlačice ispod pupka brijačem - osim što ćete izgubiti dosta vremena, ovaj postupak ćete morati da ponavljate na svaka dva do tri dana kako biste osigurali savršenu glatkoću svoje linije stomaka. Zakažite svoj termin za depilaciju linije stomaka i budite sigurni da se neželjene dlačice neće pojaviti u naredne 3-4 nedelje.
Depilacija nausnica 10 min
300 RSD
Depilacija nausnica vam se može činiti kao jednostavan poduhvat koji možete obaviti kod kuće, ali vam mi ipak savetujemo da se za pomoć obratite pravim profesionalcima, kako biste izbegli pojavu bubuljica i bili sigurni da ste uklonili baš svaku dlačicu sa ove regije.
Depilacija plitkih prepona 20 min
350 RSD
Dlačice na preponama vam zadaju muke? Nemojte ih brijati - zakažite depilaciju toplim voskom u našem salonu i dozvolite da se vešte i iskusne kozmetičarke pobrinu za vaš problem. Ukoliko se tretmani depilacije voskom rade redovno, dolazi do vidnog stanjivanja korena dlake, kao i do proređivanja malja. Odlučite se za produženi efekat glatkoće!
Pogledajte još usluga...
Fantastično 10.05 utisaka

Queen
Kozmetički salon

Maksima Gorkog 52, Beograd / Vračar, Čubura, Crveni krst

Depilacija nausnica 10 min
150 RSD
Dlačice na nausnicima predstaljaju pravu noćnu moru za mnoge žene. Iako vam se depilacija nausnica može činiti kao jednostavan poduhvat koji možete obaviti kod kuće, mi vam ipak savetujemo da se za pomoć obratite pravim profesionalcima, kako biste izbegli pojavu bubuljica i bili sigurni da ste uklonili baš svaku dlačicu sa ove regije.
Depilacija obrva 20 min
250 RSD
Niste sigurni kakav oblik obrva pristaje vašem licu? Prepustite oblikovanje svojih obrva pravim profesionalcima. Depilacija obrva je brza i jednostavna alternativna klasičnom čupanju dlačica, a naši iskusni kozmetičari postaraće se da napokon imate oblik obrva koji savršeno ističe vaše oči!
Depilacija grudi 15 min
300 RSD
Gladak torzo bez dlačica je želja mnogih muškaraca. Zakažite svoj termin za depilaciju hladnim voskom u našem salonu, a nakon ovog tretmana, vaše grudi će biti savršeno glatke najmanje tri nedelje, a redovnom depilacijom postiže se i proređivanje malja, kao i slabljenje njihovoh korena.
Pogledajte još usluga...

10 razloga zašto da svoj termin zakažete na SrediMe?

razlog br. 2: Zakazivanje je besplatno, a ako se predomislite možete lako otkazati ili promeniti termin.

Fantastično 10.01 utisaka

Eleonora
Kozmetički salon

Jurija Gagarina 14D, Beograd / Novi Beograd blokovi, Belville, Savski kej

Depilacija celih nogu 30 min
900 RSD
Želite da efekat glatkih nogu traje duže od par dana? Bacite brijače, dajte šansu depilaciji voskom! Depilacija voskom je jedna od najpopularnijih metoda za uklanjanje neželjenih malja, a u našem salonu možete birati da li želite da se birate između depilacije hladnim i depilacije toplim voskom. Osnovna prednost ovog tretmana jesu rezultati - vaša koža će biti meka i glatka 3-4 nedelje, a vremenom će se dlačice i prorediti i usporiti svoj rast.
Depilacija nausnica 15 min
200 RSD
Možda mislite da je depilacija nausnica jednostavan poduhvat koji možete obaviti kod kuće, ali vam mi ipak savetujemo da se za pomoć obratite pravim profesionalcima, kako biste izbegli pojavu bubuljica i bili sigurni da ste uklonili baš svaku dlačicu sa ove regije.
Depilacija pazuha 15 min
300 RSD
Depilacija pazuha je idealno rešenje za sve žene koje pored svakodnevnih i brojnih obaveza, nemaju vremena da razmišljaju o redovnom brijanju pazuha. U našem salonu, za depilacija pazuha koristi vosak, kojim se neželjene dlačice uklanjaju brzo i efikasno, a efekat savršeno glatke kože nakon ovo tretmana moće trajati od tri do četiri nedelje.
Pogledajte još usluga...
Fantastično 9.92 utisaka

Look at me
Kozmetički salon

Katanićeva 1, Beograd / Vračar, Čubura, Crveni krst

Depilacija linije stomaka 20 min
100 RSD
Depilacija donje polovine leđa 30 min
200 RSD
Depilacija nausnica 20 min
200 RSD
Pogledajte još usluga...
Fantastično 9.81 utisaka

Womanizer
Frizersko - kozmetički salon

Njegoševa 69, Beograd / Vračar, Čubura, Crveni krst

Depilacija obrva 5 min
400 RSD
Ako niste naročito vešti sa pincetom ili niste sigurni kakav oblik obrva najbolje pristaje vašem licu - prepustite oblikovanje svojih obrva pravim profesionalcima. Depilacija obrva je brza i jednostavna alternativna klasičnom čupanju dlačica, a naši iskusni kozmetičari postaraće se da napokon imate oblik obrva koji savršeno ističe vaše oči!
Depilacija ruku voskom 20 min
550 RSD
Depilacija voskom je najpopularnija metoda za uklanjanje dlačica, i to sa dobrim razlogom. U našem salonu, tretman depilacije voskom započinjemo nanošenjem posebnog losiona za depilaciju, a zatim se na kožu nanosi vosak i prekriva trakama tkanine. Kad se vosak stvrdne, trake se naglo povlače u smeru suprotnom rastu dlaka. U letnjim mesecima koristimo poseban balzam koji sadrži beta karoten, koji povećava potencijal tamnjenja vaše kože, neguje i umiruje kožu, deluje antibakterijski i antiseptički. Deluje na bioaktivnom principu umirenja kože jer sadrži beta karoten, aloe veru i hamamelis, a neguje i gladi kožu zahvaljujući sadržaju pantenola, alantoina i silikona. Zakažite svoj termin za depilaciju ruku voskom još danas!
Depilacija pola nogu voskom 20 min
800 RSD
Brijanje nogu može biti pravo mučenje, naročito ako uzmemo u obzir da su dlačice ponovo vidljive već nakon par dana. Zašto ne biste dali šansu depilaciji ? Depilacija voskom je najpopularnija metoda za uklanjanje dlačica, i to sa dobrim razlogom! Nakon ovog tretmana, dlačice će postati vidljive tek za 3-6 nedelja. Tretman depilacije voskom se u našem salonu započinje nanošenjem specijalnog losiona za depilaciju, a zatim se na kožu nanosi vosak i prekriva trakama tkanine, koje se nakon nekoliko minuta povlače u smeru suprotnom od rasta dlake. Leti koristimo balzam koji sadrži beta karoten, koji povećava potencijal tamnjenja vaše kože, neguje je i deluje i ima antibakterijsko i antiseptičk delovanje. Ne gubite vreme na brijanje, zakažite termin za depilaciju pola nogu voskom još danas!
Pogledajte još usluga...
Fantastično 10.01 utisaka

Ogledalce ogledalce 3
Frizerski salon

Bulevar Milutina Milankovića 1ž, Beograd / Novi Beograd Ušće, Sava Centar

Depilacija nausnica 30 min
300 RSD
Depilacija brade 30 min
300 RSD
Depilacija stomaka 30 min
400 RSD
Pogledajte još usluga...

La Femme
Kozmetički salon

Njegoševa 20, Beograd / Vračar, Čubura, Crveni krst

Ampule protiv urastanja dlaka 20 min
300 RSD
Depilacija linije stomaka toplim voskom 20 min
300 RSD
Depilacija linije leđa toplim voskom 20 min
300 RSD
Pogledajte još usluga...
Fantastično 9.93 utisaka

Izvor
Frizersko kozmetički salon

Obilićev venac 25, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Depilacija gornjeg dela tela - stomak,grudi, pazuh i leđa 60 min
1.500 RSD
Svaki gospodin koji želi da se reši neželjenih dlačica i da ima savršeno glatku kožu u trajanju do čak tri nedelje, može da zakaže svoj termin za depilaciju online. Ovaj metod ukljanjanja dlaka izuzetno je pogodan za velike regije poput leđa i ramena, a uz to je i potpuno higijenski budući da u salonu koristimo jednokratni hladni vosak. Zaboravite na urastanje i infekcije i rezervišite svoj termin u našem salonu gde ste na direktnom izvoru lepote.
Depilacija pazuha 20 min
200 RSD
Zaboravite na brijače i probleme sa infekcijama i posekotinama. Usled skvakodnevnog ponavljanja izbrijavanja koža je iritirana i osetljiva, a nanošenje dezodoransa izlaže je još većem riziku. Rešite se neželjenih dlačica u trajanju do 3 nedelje i rezervišite Vaš termin online. Cena depilacije uključuje dezinfekciju regije, odstranjivanje dlačica jednokratnim hladnim voskom, nanošenje ulja radi ublažavanja crvenila kože.
Depilacija nausnica 20 min
300 RSD
Čupkanje dlačica u kućnim uslovima može biti bolno i neprijatno, pa čak dovesti i do neprijatne iritacije. Zato prepustite to našem ljubaznom i profesionalnom osoblju. Rezervišite online Vaš termin, a mi ćemo Vas na najadekvatniji mogući način rešiti neželjenih dlačica na liniji nausnica. Cena usluge uključuje dezinfekciju regije, odstranjivanje dlaka hladnim voskom za jednokratnu upotrebu, po želji nanošenje preparata za negu i sprečavanje iritacije i crvenila kože.
Pogledajte još usluga...

Diamond B
Kozmetički salon

Vlajkovićeva 19, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Depilacija nausnica 15 min
200 RSD
Depilacija pola leđa 15 min
400 RSD
Depilacija stomaka 15 min
400 RSD
Pogledajte još usluga...
Fantastično 10.01 utisaka

Magični dodir
Kozmetički salon

Admirala Geprata 3b, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Depilacija nogu i intimna depilacija 30 min
2.000 RSD
Depilacija nausnica 20 min
200 RSD
Depilacija pazuha 20 min
300 RSD
Pogledajte još usluga...
Fantastično 10.01 utisaka

Beauty Box
Kozmetički salon

Gospodara Vučića 77, Beograd / Vračar, Čubura, Crveni krst

Depilacija nausnica toplim voskom 15 min
100 RSD
Depilacija brade toplim voskom 15 min
150 RSD
Depilacija nasunica hladnim voskom 15 min
150 RSD
Pogledajte još usluga...

Your Majesty
Kozmetički salon

Izvorska 66, Beograd / Vidikovac, Petlovo brdo, Labudovo brdo

Depilacija nausnica toplim voskom 15 min
300 RSD
Depilacija bikini zone toplim voskom 15 min
350 RSD
Depilacija pazuha toplim voskom 15 min
450 RSD
Pogledajte još usluga...

Hair play
Frizersko-kozmetički salon

Kapetan Mišina 21, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Depilacija nausnica 10 min
200 RSD
Depilacija prepona 20 min
250 RSD
Depilacija ruku 20 min
500 RSD
Pogledajte još usluga...

Astradas 2
Frizersko kozmetički salon

Nehruova 51a/2, Beograd / Novi Beograd blokovi, Belville, Savski kej

Depilacja nausnica 15 min
200 RSD
Depilacja pazuha, stomaka ili leđa 20 min
300 RSD
Depilacja plitkih prepona 15 min
350 RSD
Pogledajte još usluga...
Fantastično 10.01 utisaka

Witch nail room
Kozmetički salon

Bulevar Arsenija Čarnojevića 145, Beograd / Novi Beograd Arena

Depilacija celih ruku 20 min
300 RSD

Perla
Frizersko - kozmetički salon

Bulevar kralja Aleksandra 136, Beograd / Zvezdara

Depilacija stomaka 20 min
300 RSD
Depilacija brade i zulufa 15 min
300 RSD
Depilacija nausnica 10 min
300 RSD
Pogledajte još usluga...

A&M
Salon lepote

Bulevar kralja Aleksandra 171, Beograd / Vukov spomenik, Đeram

Depilacija nausnica 5 min
150 RSD
Depilacija brade 10 min
200 RSD
Depilacija obrva 10 min
200 RSD
Pogledajte još usluga...

T - Line
Frizerski studio

Vojislava Ilića 28, Beograd / Vračar, Čubura, Crveni krst

Depilacija ruku 15 min
450 RSD
Depilacija pola nogu 15 min
700 RSD
Depilacija celih nogu 30 min
1.050 RSD

Therapy
Frizersko - kozmetički salon

Vojvode Šupljikca 20, Beograd / Vračar, Čubura, Crveni krst

Depilacija linije stomaka 10 min
200 RSD
Depilacija nausnica 10 min
200 RSD
Depilacija leđa - linija u sredini 15 min
250 RSD
Pogledajte još usluga...

Aromalife
Kozmetički salon

Uroša Martinovića 23/3, Beograd / Novi Beograd blokovi, Belville, Savski kej

Depilacija pola nogu 20 min
650 RSD
Depilacija pola ruku 20 min
650 RSD
Depilacija celih nogu sa preponama 45 min
1.400 RSD

Depilacija, <h2>Najbolji saloni za uslugu Depilacija (Depilacija voskom) u Beogradu</h2>

Najbolji saloni za uslugu Depilacija (Depilacija voskom) u Beogradu

Treba Vam depilacija (depilacija voskom) u Beogradu i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet depilacija (depilacija voskom). Pronađite salone, uporedite cene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za depilacija (depilacija voskom) u Beogradu na najlakši način. Ako tražite najbolje cene, svakako proverite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe.

Ponuda usluga za depilacija (depilacija voskom) u Beogradu na SrediMe je trenutno u rangu cena od 100 RSD do 2.000 RSD, sa prosečnom cenom od 402,67 RSD. Svakako, različiti saloni nude uslugu depilacija (depilacija voskom) sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cenu.


Vidi sve salone lepote

Menjamo način na koji se otkrivaju, biraju i zakazuju tretmani u salonima lepote prelazeći na moderne onlajn i mobilne tehnologije. Zakazivanje tretmana nikad nije bilo lakše - brzo, pouzdano i precizno. Čak i ako se predomislite, možete lako otkazati tretman.

I naravno, svi tretmani su predstavljeni po cenama u salonu, odnosno po najboljim cenama koje možete naći onlajn!