Laserska epilacija u Beogradu

Pronašli smo 5 salona koji odgovaraju izabranim uslovima

Filter salona
Prikaži na mapi

Vrsta usluge


Gradovi


Posebni zahtevi


Želim da platim do


Korišteni proizvodi


Slobodni termini


Poređaj po


Poništi filter

Perla
Frizersko - kozmetički salon

Bulevar kralja Aleksandra 136, Beograd / Zvezdara

Epilacija pazuha 15 min
3.600 RSD
Epilacija nausnica 15 min
2.000 RSD
Epilacija brade 15 min
2.000 RSD
Pogledajte još usluga...

Poliklinika Protekal
Poliklinika

Dr Ive Popovića Đanija 3a, Beograd / Banjica, Dedinje

Epilacija nausnica 15 min
1.230 RSD
Ukoliko vam je dosadilo redovno uklanjanje nausnica voskom i želita da se neželjenih dlačica na ovoj regiji rešite jednom zauvek, imamo rešenje za vas. Trajna epilacija ili fotoepilacija podrazumeva značajno smanjenje broja tretiranih dlaka, a posle svakog tretmana postiže se trajni gubitak od 15-20% dlaka sa tretiranog područja pa je najčešće potrebno više tretmana za kompletno uklanjanje dlačica sa tretirane regije. Vremenski razmak između tetmana zavisi od lokalizacije tretiranog područja.
Epilacija zulufa 15 min
3.075 RSD
Ako želite da se trajno rešite zulufa, preporučujemo Vam da posetite našu kliniku i zakažete svoj termin za tretman fotoepilacije. Ovaj tretman pokazao je izvanredne rezultate u proređivanju i trajnom uklanjanju dlačica sa tretiranih regija, pa se tako nakon svakog tretmana očekuje gubitak od 15% do 20% tretiranih dlačica.
Epilacija plitkih prepona 20 min
3.690 RSD
Ukoliko želite da vaša regija plitkih prepona u svakom trenutku bude uredna i glatka, predlažemo vam da date šansu jednom od najpopularnijih tretmana za trajno uklanjanje malja - u pitanju je fotoepilacija. IPL aparat koji se koristi prilikom ovog tretmana proizvodi kratke intenzivne svetlosne pulseve i upija melanin u dlaci, a svetlosnu energiju pretvara u toplotnu čime se uništava koren dlake. Tretman je potrebno ponavljati više puta budući da deluje na dlake koje se nalaze u fazi rasta. Koža ne sme biti izložena sunčevim zracima niti UV zračenju bar 4 nedelje pre i 4 nedelje posle tretmana, a poželjno je da se između dva tretmana prave pauze u trajanju od 4 do 6 nedelja.
Pogledajte još usluga...

10 razloga zašto da svoj termin zakažete na SrediMe?

razlog br. 4: Na SrediMe možete zakazati i u vreme kada salon ne radi.

Miss 4
Frizersko-kozmetički salon

Paunova 24, Beograd / Banjica, Dedinje

Brazilska epilacija 30 min
1.500 RSD
Epilacija nausnica 15 min
350 RSD
Epilacija pazuha 15 min
500 RSD
Pogledajte još usluga...

Elpida laser centar
Laser centar

Balkanska 16, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Laserska epilacija nogu 120 min
20.000 RSD
Laserska epilaciju nogu je jedan od tretmana koji u poslednje vreme sve više dobija na popularnosti, zbog svoje efikasnosti i trajnosti rezultata. Laser deluje na pigment dlake pa je samim tim moguće tretirati sve boje dlaka, osim sedim i vrlo svetlih. Tretman se obavlja tokom faza raste dlake i neophodno je ponavljati tretman u određenim vremenskim razmacima - tretmani epilacije nogu se ponavljaju na 8 do 10 nedelja. Posle svakog tretmana postiže se trajni gubitak oko 15% dlaka sa tretirane regije, pa se najčešće preporučuje serija od 5-6 laserskih tretmana. kako bi se postigli najbolji rezultati i uklonile sve dlačice. Tokom tretmana laserske epilacije oseća se blago peckanje na regiji koja se tretira, a nakon tretmana je moguća pojava blagog crvenila koje u potpunosti nestaje u roku od 24 sata. Preplanula koža slabije reaguje na ovaj tretman, te se ne preporučuje sunčanje bar 4 nedelje pre tretmana. Takođe, kod osunčane kože je veća verovatnoća za pojavu oštećenja na koži poput mehurova usled rascepa u koži, ožiljaka i hiperpigmentacije. Neposredno nakon tretmana ne preporučuje se nanošenje bilo kakve kozmetike na kožu tretirane regije, a kožu je potrebno prati isključivo blagim sapunom i vodom.
Laserska epilacija nausnica 15 min
1.000 RSD
Uklanjanje dlačica sa nausnica predstavlja jednu od stvari koje ulaze u beauty rutinu svake žene, a kao jedna od najefikasnijih metoda za trajno uklanjanje dlačica posebno se izdvojio tretman laserske epilacije. Posle svakog tretmana postiže se trajni gubitak oko 15-20% dlaka sa tretirane regije, pa se najčešće preporučuje serija od 3 do 6 laserskih tretmana kako bi se postigli najbolji rezultati i uklonile sve dlačice sa tretirane regije. Tokom tretmana laserske epilacije oseća se blago peckanje na regiji koja se tretira, a nakon tretmana je moguća pojava blagog crvenila koje u potpunosti nestaje u roku od 24 sata. Preplanula koža slabije reaguje na ovaj tretman, te se ne preporučuje sunčanje i poseta solarijumu bar 4 nedelje pre tretmana. Neposredno nakon tretmana ne savetuje se korišćenje nikakvih kozmetičkih preparata, a koža se treba prati samo blagim sapunom i vodom.
Laserska epilacija brade 15 min
2.000 RSD
Ukoliko vas muče neželjene dlačice u regiji brade, na pravom ste mestu! Tretman laserske epilacije se obavlja tokom faza raste dlake i neophodno je ponavljati tretman u određenim vremenskim razmacima. Tokom tretmana, neželjene dlačice na regiji koja se tretira same sprovode laserski zrak do svog korena, dlačica puca od topline i na taj način se oštećuje njen koren. Posle svakog tretmana, oštećenje dlake i njenog korena je sve veće i veće, dlaka postaje tanja i svetlija ali i usporava svoj rast. Posle svakog tretmana postiže se trajni gubitak oko 15-20% dlaka sa tretirane regije, pa se najčešće preporučuje serija od 3-6 laserskih tretmana.Tokom tretmana laserske epilacije oseća se blago peckanje na regiji koja se tretira, a nakon tretmana je moguća pojava blagog crvenila koje u potpunosti nestaje u roku od 24 sata.
Pogledajte još usluga...

Happy Lady
Kozmetički salon

Takovska 6/2, Beograd / Palilula centralni deo

Laserska epilacija pazuha 30 min
500 RSD
Dosta vam je bolnih depilacija pazuha voskom i šećernom pastom, ali i besomučnog brijanja ove regije? Ako želite da se jednom za svagda rešite neželjenih dlačica, predlažemo vam da zakažaete tretman laserske epilacije pazuha u našem salonu u uverite se u njegovu efikasnost. Ovaj tretman se u našem salonu obavlja diodnim laserom kojim se mogu tretirati svi tipovi kože i svi tipovi dlačica. Laserski impulsi bezbedno zagrevaju tkivo i efikasno uništavaju folikul dlake, dok se omogućava homogena raspodela i efikasniji protok energije. Tretman diodnim laserom se može sprovoditi u bilo koje doba godine, pošto izlaganje suncu nije štetno za kožu koja je tretirana diodnom laserskom metodom. Rizik od neželjenih efekata je minimalan.Nepomena: Pre tretmana je neohodno ukloniti dlačice brijačem, a dlačice se ne smeju čupati iz korena najmanje tri nedelje.
Laserska epilacija - brazilka 30 min
1.200 RSD
Intimna frizura poznata pod imenom "brazilka" postala je pravi hit među ženama koje preferiraju savršeno urednu intumnu zonu, bez ijedne dlačice. Međutim, "brazilka" zahteva redovno održavanje, bilo da je vaš izbor uklanjanje dlačica voskom, šećernom pastom ili brijačem. Ako želite da vaša intimna zona uvek bude glatka, preporučujemo vam da zakažete svoj termin za lasersku epilaciju u našem salonu. U ovom tretmanu koristimo isključivo diodni laser kojim se mogu tretirati svi tipovi kože i svi tipovi dlačica. Laserski pulsevi efikasno uništavaju folikul dlake i zahvaljujući njegovoj snazi, uklanjaju se čak i sasvim uporne, tanke ili vrlo svetle dlake.Tretman diodnim laserom se može sprovoditi u bilo koje doba godine, pošto izlaganje suncu nije štetno za kožu koja je tretirana diodnom laserskom metodom.Rizik od neželjenih efekata je minimalan. Važna napomena: Dlačice uklonite brijačice veče pred tretman.
Laserska epilacija celih ruku 30 min
2.000 RSD
Uklanjanje dlačica voskom, šećernom pastom i brijačem, može biti skup i zamoran "posao" koji morate redovno ponavljati kako biste osigurali savršenu glatkoću kože. Nije ni čudo što se sve više žena odlučuje za trajno uklanjanje neželjenih malja laserskom epilacijom. U našem salonu ovaj tretman se obavlja diodnim laserom najnovije generacije, koji garantuje trajno uklanjanje malja bezbednom i neinvazivnom metodom, kojoj se mogu podvrgnuti svi - bez obzira na starost i tip kože! Ovaj tretman je moguće raditi u svako doba godine, jer koža tretirana ovom metodom nije osetljiva na izlaganje suncu. Važno je napomenuti da je neohodno da se dlačice sa regije koja se tretira uklone brijačem, veče pre tretmana.
Pogledajte još usluga...

Depilacija, <h2>Najbolji saloni za uslugu Depilacija (Laserska epilacija) u Beogradu</h2>

Najbolji saloni za uslugu Depilacija (Laserska epilacija) u Beogradu

Treba Vam depilacija (laserska epilacija) u Beogradu i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet depilacija (laserska epilacija). Pronađite salone, uporedite cene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za depilacija (laserska epilacija) u Beogradu na najlakši način. Ako tražite najbolje cene, svakako proverite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe.

Ponuda usluga za depilacija (laserska epilacija) u Beogradu na SrediMe je trenutno u rangu cena od 350 RSD do 20.000 RSD, sa prosečnom cenom od 2.966,75 RSD. Svakako, različiti saloni nude uslugu depilacija (laserska epilacija) sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cenu.


Vidi sve salone lepote

Menjamo način na koji se otkrivaju, biraju i zakazuju tretmani u salonima lepote prelazeći na moderne onlajn i mobilne tehnologije. Zakazivanje tretmana nikad nije bilo lakše - brzo, pouzdano i precizno. Čak i ako se predomislite, možete lako otkazati tretman.

I naravno, svi tretmani su predstavljeni po cenama u salonu, odnosno po najboljim cenama koje možete naći onlajn!