Farbanje kose u Beogradu

Pronašli smo 85 salona koji odgovaraju izabranim uslovima

Fantastično 10.09 utisaka

Ogledalce ogledalce 1
Frizerski salon

Majke Jevrosime 35, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Farbanje duge kose 75 min
1.700 RSD
U salonu Ogledalce, ogledalce dobićete boju kose kakvu želite, a naše ljubazno osoblje će Vas u slučaju nedoumice posavetovati i koje se nijanse najbolje slažu uz Vaš ten. U salonu koristimo farbe Matrix linije koje postižu željeni efekat bez oštećenja bilo da želite 50% ili 100% pokrivenosti vlasi bojom. Zakažite Vaš termin online preko sredime.rs . Vaša savršena boja kose Vas očekuje!
Uslužno farbanje 60 min
400 RSD
Donesite farbu koju inače koristite u naš salon, a vešte ruke profesionalca postignuće značajno bolje efekte nego pri farbanju u kućnim uslovima! Rezervišite Vaš termin online preko sredime.rs servisa i uverite se zašto je naš salon na dobrom glasu! Cena usluge uključuje farbanje donetom farbom, šamoniranje i ispiranje, nanošenje preparata za lako raščešljavanje i negu, sušenje fenom. Ostale usluge zakazuju se i naplaćuju posebno.
Preliv 60 min
800 RSD
Želite savršeno prelamanje boja Vaše kose na svetlosti? Vreme je da uradite preliv! Zakažite Vaš termin online preko sredime.rs u našem salonu a mi ćemo se pobrinuti za ostalo! Savršeno baratamo svim tehnikama bojenja pa budite uvereni da je Vaša kosa u našem salonu na pravom mestu! U cenu usluge uključeno je nanošenje preliva na kosu, šamponiranje i ispiranje, sušenje fenom. Ostale usluge se naplaćuju dodatno.
Pogledajte još usluga...
Fantastično 9.93 utisaka

Izvor
Frizersko kozmetički salon

Obilićev venac 25, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Uslužno farbanje kratke kose 60 min
600 RSD
U našem salonu pružamo uslugu farbanja Vašom farbom. Donesite farbu koju inače koristite ili kojom biste želeli da Vas ofarbamo i prepustite se veštim rukama profesionalca. Za savršeno ujednačenu boju rezervišite Vaš termin online u salonu Izvor. Cena usluge uključuje farbanje kose donetom farbom, pranje kose i nanošenje preparata za negu Swarzkopf linije, sušenje kose fenom. Ostale usluge naplaćuju se posebno.
Uslužno farbanje kose srednje dužine - slabe ili normalne gustine 60 min
800 RSD
Za ujednačenu boju Vaše kose, tu su vešte ruke naših frizera. Zakažite Vaš termin online a mi ćemo Vas u salonu profesionalno ofarbati farbom kojom Vi želite i koju donesete u salon. Cena usluge uključuje farbanje donetom farbom, pranje kose i nanošenje preparata za negu, sušenje kose fenom.
Uslužno farbanje kose srednje dužine - veće gustine 60 min
1.000 RSD
Zašto biste se mučili sami kod kuće ili uporno zvali drugaricu da Vas farba! Rezultati profesionalnog farbanja u salonu i u kućnim uslovima nikada ne mogu biti isti. Zato, za ujednačeniju boju zakažite Vašu uslugu farbanja online, a Vešte ruke naših frizera će u salonu Izvor uraditi ostalo. Cena usluge uključuje farbanje donetom farbom, pranje kose i nanošenje preparata za negu Schwarzkopf linije, sušenje kose fenom.
Pogledajte još usluga...

10 razloga zašto da svoj termin zakažete na SrediMe?

razlog br. 6: Uštedite vreme i živce zakazujući online, bez čekanja na telefonu.

Fantastično 9.53 utisaka

JK Life Line Beauty Salon
Frizersko-kozmetički salon

Preševska 37, Beograd / Zvezdara

Farbanje duge kose 75 min
2.500 RSD
Za ujednačenu i sjajnu boju duge kose potrebno je profesionalno bojenje koje nije moguće postići u kućnim uslovima. Zakažite Vaš termin za farbanje online u salonu JK Life Line i neka Vaša boja već danas bude sjajna i intenzivna. U salonu korisitimo profesionalne Keune, Wella i Schwarzkopf farbe.Cena usluge uključuje farbanje cele dužine kose, pranje i nanošenje preparata za lako raščešljavanje, sušenje kose fenom. Po dogovoru u salonu kosu farabamo jednom od tri navedene linje farbi.
Uslužno farbanje 45 min
450 RSD
Ukoliko Vam je dosadilo da se farbate kod kuće, zakažite termin za uslužno farbanje online u našem salonu. Za bržu uslugu i ujednačeniju boju, prepustite stvar profesionalcima. Cena usluge obuhvata farbanje kose svih dužuna farbom koju donosite u salon, pranje kose i nanošenje preparata za negu i lako raščešljavanje kose, sušenje kose fenom.
Preliv kratke kose 45 min
800 RSD
Pružite Vašoj kosi intenzivan sjaj i negovan izgled. Zakažite termin za preliv kose online u salonu JK Life Line. Za čokodalne tonove ili sivkaste tonove, željenu nijansu boje postižemo uz prelive Wella i Schwarzkopf linije. Usluga obuhvata nanošenje preliva na kosu, pranje kose i aplikaciju preparata za negu i lako raščešljavanje Macadamia linije, sušenje kose fenom.
Pogledajte još usluga...
Fantastično 9.26 utisaka

Farcom Professional
Frizerski salon

Stanoja Glavaša 29, Beograd / Palilula centralni deo

Preliv - kratka kosa 30 min
650 RSD
Ukoliko je vašoj boji kose potrebno osveženje ili mala korekcija boje, predlažemo vam da zakažete preliv. Ova tehnika kolorizacije je manje invazivna od klasičnog farbanja kose, postupak traje kraće i što je najvažnije ne utiše na kvalitet Vaše kose.
Preliv - izrastak 30 min
700 RSD
Ako Vam je izrastak postao vidljiv, a boja farbane kose se ne razlikuje mnogo od boje izrastka, idealno rešenje za Vašu kosu jeste preliv, kako biste izbegli nepotrebno tretiranje cele dužine kose. Ceo postupak traje petnaestak minuta i ne utiče na kvalitet Vaše kose, a vi ćete biti oduševljeni rezultatima.
Preliv - kosa srednje dužine 30 min
800 RSD
Ako nakon farbanja niste zadovoljni dobijenom nijansom, a ne želite da svoju kosu oštećujete novim farbanjem, predlažemo vam da isprobate takozvani preliv. Ova manje invazivna tehnika kolorizacije neće izmeniti kvalitet vaše kose, a vi ćete se za kratko vreme rešiti neželjenih tonova u svojoj kosi.
Pogledajte još usluga...
Fantastično 10.02 utisaka

Vorrei
Frizersko - kozmetički salon

Narodnih heroja 1, TC Fontana I sprat, Beograd / Novi Beograd Fontana, Tošin bunar

Uslužno farbanje kose 60 min
400 RSD
Farbanje izrastka 60 min
1.200 RSD
Farbanje kratke kose 60 min
1.400 RSD
Pogledajte još usluga...
Fantastično 9.81 utisaka

Womanizer
Frizersko - kozmetički salon

Njegoševa 69, Beograd / Vračar, Čubura, Crveni krst

Farbanje duge kose sa feniranjem 75 min
3.500 RSD
Želite da osvežite boju kose ili biste ipak da probate nešto novo? U salonu Womanizer, sigurni smo da ćete pronaći ono što želite. Zakažite farbanje i feniranje kose sada.
Uslužno farbanje kratke kose 50 min
400 RSD
Uslužno farbanje podrazumeva farbanje kose preraratima koje ste sami odabrali i doneli u salon. Ceo protokol je isti kao kod standardnog farbanja, osim što su preparati Vaši, pa se cena formira samo za pružanje usluge, a preparati se ne naplaćuju.
Uslužno farbanje srednje kose 60 min
700 RSD
Godinama koristite istu farbu za kosu i ne želite da je menjate, a ona nije u ponudi u našem salonu? Nikakav problem. Nabavite svoju omiljenu farbu i dodjite, mi ćemo Vas ofarbati Vašom farbom.
Pogledajte još usluga...

Astradas 2
Frizersko kozmetički salon

Nehruova 51a/2, Beograd / Novi Beograd blokovi, Belville, Savski kej

Usluga farbanja izrastka 40 min
400 RSD
Usluga farbanja cele kose 60 min
500 RSD
Farbanje izrastka - Maxi 60 min
800 RSD
Pogledajte još usluga...

Ko te šiša
Frizerski salon

Vojvode Stepe 113, Beograd / Voždovac

Uslužno farbanje 60 min
500 RSD
Preliv kratke kose 45 min
1.200 RSD
Preliv srednje kose 60 min
1.400 RSD
Pogledajte još usluga...

Perla
Frizersko - kozmetički salon

Bulevar kralja Aleksandra 136, Beograd / Zvezdara

Preliv - kratka kosa 60 min
600 RSD
Farbanje uslužno 60 min
800 RSD
Preliv - duga kosa 60 min
1.100 RSD
Pogledajte još usluga...

Hair play
Frizersko-kozmetički salon

Kapetan Mišina 21, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Farbanje duge kose 65 min
3.300 RSD
Uslužno farbanje 40 min
500 RSD
Preliv pramenova 40 min
900 RSD
Pogledajte još usluga...

Ženske priče
Frizersko-kozmetički studio

Bulevar Zorana Đinđića 95, lokal 6, Beograd / Novi Beograd Arena

Preliv 60 min
1.000 RSD
Farbanje izrastka ili kratke kose 60 min
2.000 RSD
Farbanje srednje kose 60 min
3.000 RSD
Pogledajte još usluga...

Diamond B
Kozmetički salon

Vlajkovićeva 19, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Uslužno farbanje kratke kose 45 min
500 RSD
Preliv - kratka kosa 45 min
800 RSD
Farbanje kratke kose 45 min
1.200 RSD
Pogledajte još usluga...

Perfect style hair
Frizerski salon

Požeška 79, Beograd / Banovo brdo

Farbanje srednje kose 60 min
1.300 RSD
Uslužno farbanje kratke kose 60 min
400 RSD
Preliv kratke/srednje kose 45 min
400 RSD
Pogledajte još usluga...
Fantastično 10.01 utisaka

Aleksa La Vie
Frizerski salon

Kralja Milutina 40, Beograd / Slavija, Autokomanda, Neimar

Elumen farbanje duge kose 75 min
5.200 RSD
Hrabre i odvažne dame zaslužuju da njihova duga kosa bude primećena! Uz Elumen farbe Goldwell linije bićete oduševljene rezultatima, a salon Aleksa la Vie biće mesto kome se iznova vraćate! Pratimo najnovije svetske trendove u svetu frizura, a primena najnovijih tehnika i kreativnost našeg osoblja neki su od brojnih razloga zašto je upravo naš salon nadaleko čuven. Elumen farbe ne sadrže amonijak i ne oštećuju kosu, a bojenjem se postižu intenzivnije i naglašenije nijanse uz produženije trajanje. Naprednom tehnologijom razvijanom u Goldwell laboratoriji postignuto je dugotrajno zadržavanje pigmenta bez oštećenja vlasi. Rezervišite Vaš termin online. Cena tretmana uključuje farbanje specijalnom Elumen farbom Goldwell linije, ispiranje i sušenje kose fenom.
Farbanje uslužno 45 min
1.000 RSD
Intenzitet i ujednačenost boje nikada nisu u istoj meri mogući u kućnim uslovima i u salonu gde Vas farbaju profesionalci. Donesite u salon nijansu farbe koju želite ili inače koristite, a mi ćemo Vam pružiti vrhunsku i kvalitetnu uslugu uz intenzivniji efekat. Zakažite Vaš termin online. Cena uključuje farbanje farbom koju donesete u salon, ispiranje i nanošenje preparata za negu, sušenje kose fenom. Ostale usluge i eventualni dodatak naše farbe naplaćuju se posebno.
Elumen farbanje jednog pramena 60 min
1.500 RSD
Želite upadljive nijanse crvene, mastilo- plave, zelene, roze ili neke druge boje? Istaknite se u svakoj prilici uz farbanje u našem salonu. Dugogodišnje iskustvo, kreativnost i primena najmodernijih tehnika friziranja ono su što izdvaja naš salon iz mase drugih. Sa velikom pažnjom u toku smo sa najnovijim svetskim trendovima i trudimo se da našu uslugu svakodnevno unapređujemo. Požurite i zakažite Vaš termin online i uverite se i sami zašto je Aleksa la Vie na dobrom glasu!
Pogledajte još usluga...
Fantastično 9.92 utisaka

Frizerski centar Hairlovers
Frizerski centar

Gračanička 9, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Expert farbanje izrastka 40 min
3.000 RSD
Redovno farbanje izrastka jedan je od imperativa ujednačene i sjajne boje kose. Drugi bitan faktor svakako su boje koje se koriste i tehnika kojom se farba kosa. Zakažite termin online za profesionalno farbanje izrastka u frizerskom centru Hairlovers. Vašu boju kose učinećimo intenzivnom uz farbe linija Joico, Koleston perfect i Illumina collor boje iz Welle. Priuštite sebi luksuznu i upečatljivu boju kose već danas! *Cena usluge može biti viša od navedene. U zavisnosti od gustine kose i utrošenog materijala može varirati između 3000 i 3800 dinara.
Expert farbanje kratke kose 50 min
3.400 RSD
Za upečatljivu, intenzivnu boju Vaše kratke frizure zakažite farbanje u frizerskom centru Hairlovers online! Strast koju gajimo prema poslu, dugogodišnje iskustvo i profesionalnost uz kvalitetne proizvode koje koristimo u salonu, samo su neki od razloga da posetite naš salon! Upečatljive efekte bojenja uz adekvatnu negu kose postižemo profesionalnim farbama Koleston perfect, Joico i Illumina collor iz Wella linije. Rezervišite Vaš termin već danas! *Cena usluge može varirati u zavisnosti od gustine kose i utrošenog materijala i kretati se između 3400 i 4200 dinara.
Expert farbanje srednje kose 60 min
3.800 RSD
Prepustite bojenje Vaše kose profesionalnim rukama i kvalitetnim preparatima. Za intenzivnu boju kose uz izražen sjaj bez oštećenja, zakažite Vaš termin za farbanje u frizerskom centru Hairlovers online! U salonu koristimo farbe linija Koleston perfect, Joico i Wella Illumina collor u zavisnoti od efekta bojenja koji želimo da postignemo. *Cena usluga može varirati u zavisnosti od dužine, gustine kose i utrošenog materijala i iznositi između 3800 i 4600 dinara.
Pogledajte još usluga...
Fantastično 9.81 utisaka

Ogledalce ogledalce 2
Frizerski salon

Karamatina 1, Beograd / Zemun Centar

Farbanje duge kose 75 min
1.700 RSD
U salonu Ogledalce, ogledalce dobićete boju kose kakvu želite, a naše ljubazno osoblje će Vas u slučaju nedoumice posavetovati i koje se nijanse najbolje slažu uz Vaš ten. U salonu koristimo farbe Matrix linije koje postižu željeni efekat bez oštećenja bilo da želite 50% ili 100% pokrivenosti vlasi bojom. Zakažite Vaš termin online preko sredime.rs . Vaša savršena boja kose Vas očekuje!
Ombre, balayage 120 min
3.000 RSD
Nakon samo dva sata provedenih u salonu, izgledaćete kao da ste bili upravo bili na moru (da, čak i usred zime)! Uz postepeno posvetljivanje od tamnog korena ka svetlim krajevima, preko nežnih pramenova za efekat posvetljenosti suncem, do nijansiranja bez precizno određenog mesta, podarite Vašoj boji kose pravo osveženje u našem salonu! Požurite i zakažite Vaš termin online preko sredime.rs.
Uslužno farbanje 60 min
400 RSD
Donesite farbu koju inače koristite u naš salon, a vešte ruke profesionalca postignuće značajno bolje efekte nego pri farbanju u kućnim uslovima! Rezervišite Vaš termin online preko sredime.rs servisa i uverite se zašto je naš salon na dobrom glasu! Cena usluge uključuje farbanje donetom farbom, šamoniranje i ispiranje, nanošenje preparata za lako raščešljavanje i negu, sušenje fenom. Ostale usluge zakazuju se i naplaćuju posebno.
Pogledajte još usluga...
Fantastično 9.43 utisaka

LiK
Frizerski salon

Omladinskih brigada 18b, Beograd / Novi Beograd Stari Merkator

Usluga farbanja kratke kose 40 min
500 RSD
Usluga farbanja duge kose 50 min
800 RSD
Preliv kratke kose 40 min
1.000 RSD
Pogledajte još usluga...
Fantastično 10.01 utisaka

Aleksandar Team
Frizerski salon

Bulevar Despota Stefana 34, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Blajhanje + preliv kratke kose 80 min
3.700 RSD
Farbanje duge kose 75 min
4.500 RSD
Pramenovi cele duge kose + preliv + olaplex zaštita 90 min
11.000 RSD
Pogledajte još usluga...

Missis R
Frizerski salon

Ustanička 189, lokal 23, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Uslužno farbanje kose sa feniranjem 90 min
400 RSD
Donesite svoju omiljeni farbu i mi ćemo Vas ofarbati uslužno, a špred toga, dobićete i očaravajuću relaksirajuću masažu temena, kao i feniranje kose. Jedinstveno za naš salon je to što se data cena odnosi na sve dužine kose. Posetite naš salon i videćete zašto smo tako fenomenalni.
Fantastično 10.01 utisaka

Ogledalce ogledalce 3
Frizerski salon

Bulevar Milutina Milankovića 1ž, Beograd / Novi Beograd Ušće, Sava Centar

Smart bond dodatak farbi 60 min
500 RSD
Preliv 60 min
1.000 RSD
Nijansiranje 60 min
1.500 RSD
Pogledajte još usluga...

Friziranje, <h2>Najbolji saloni za uslugu Friziranje (Farbanje kose) u Beogradu</h2>

Najbolji saloni za uslugu Friziranje (Farbanje kose) u Beogradu

Treba Vam friziranje (farbanje kose) u Beogradu i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet friziranje (farbanje kose). Pronađite salone, uporedite cene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za friziranje (farbanje kose) u Beogradu na najlakši način. Ako tražite najbolje cene, svakako proverite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe.

Ponuda usluga za friziranje (farbanje kose) u Beogradu na SrediMe je trenutno u rangu cena od 400 RSD do 11.000 RSD, sa prosečnom cenom od 1.545,45 RSD. Svakako, različiti saloni nude uslugu friziranje (farbanje kose) sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cenu.


Vidi sve salone lepote

Menjamo način na koji se otkrivaju, biraju i zakazuju tretmani u salonima lepote prelazeći na moderne onlajn i mobilne tehnologije. Zakazivanje tretmana nikad nije bilo lakše - brzo, pouzdano i precizno. Čak i ako se predomislite, možete lako otkazati tretman.

I naravno, svi tretmani su predstavljeni po cenama u salonu, odnosno po najboljim cenama koje možete naći onlajn!