Šišanje u Beogradu

Pronašli smo 87 salona koji odgovaraju izabranim uslovima

Fantastično 10.09 utisaka

Ogledalce ogledalce 1
Frizerski salon

Majke Jevrosime 35, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Muško šišanje 30 min
250 RSD
Ako ste elegantni gospodin koji drži do sebe i svog izgleda, tu smo za Vas. Zakažite Vaš termin šišanja online u salonu Ogledalce, ogledalce a mi ćemo Vam napraviti frizuru u skladu sa Vašim stilom i željama. Cena usluge uključuje samo skraćivanje kose. Ostale usluge naplaćuju se posebno.
Muško šišanje i pranje 45 min
400 RSD
Bilo da ste muškarac koji voli da eksperimentiše sa frizurama iil klasičan tip koji voli uredno podšišanu kosu, tu smo za Vas. Salon Ogledalce, ogledalce prati najnovije trendove u svetu frizura i frizerskih tehnika. Cena usluge uključuje skraćivanje kose do željene dužine makazama ili mašinicim, pranje kose i sušenje fenom. Zakažite Vaš termin online preko sredime.rs.
Šišanje 45 min
450 RSD
Zaboravite na stres po povratku iz salona! Zakažite Vaš termin šišanja online preko sredime.rs a mi ćemo Vam ispuniti sve želje. Od skraćivanja krajeva, preko modernog boba, do kratkih frizura, osoblje salona Ogledalce, ogledalce pobrinuće se za Vaš savršen izgled! U cenu usluge ulazi pranje kose, i skraćivanje makazama do željenje dužine. Usluga feniranja naplaćuje se posebno.
Pogledajte još usluga...
Fantastično 9.93 utisaka

Izvor
Frizersko kozmetički salon

Obilićev venac 25, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Žensko šišanje - sve dužine 30 min
1.000 RSD
Svakoj dami koja drži do svog izgleda jasno je koliko je bitno redovno održavati frizuru! Skraćivanje kose svih dužina i gustina, oblikovanje najmodernijih frizura uz nežnu masažu vlasišta i negu kose Swarzkopf preparatima, na klik su od Vas. Na Vama je samo da zakažete Vaš termin online.
Muško šišanje mašinicom 20 min
500 RSD
Za uredno podšišanu gospodu tu su spretne ruke naših frizera! U najkraćem mogućem roku, za zauzetog modernog muškarca, šišanje u salonu lepote Izvor je pravi izbor! Zakažite Vaš termin online. U cenu usluge uključeno je, u zavisnoti od potrebe, i pranje kose.
Dečije šišanje 30 min
500 RSD
Za klince i klinceze, a i za već velike devojke i momke! Zakažite termin šišanja za Vaše dete online, a mi ćemo napraviti frizuru po poslednjoj modi. Naše makaze i četke imaju svoje zanimljive dogodovštine, dovedite Vaše dete da čuje o čemu se radi.
Pogledajte još usluga...

10 razloga zašto da svoj termin zakažete na SrediMe?

razlog br. 5: Utisci i ocene salona na SrediMe su 100% provereni, a i vi možete oceniti salone nakon zakazane posete.

Fantastično 9.53 utisaka

JK Life Line Beauty Salon
Frizersko-kozmetički salon

Preševska 37, Beograd / Zvezdara

Šišanje i feniranje duge kose + pakovanje 90 min
1.300 RSD
Za potpunu dubinsku regeneraciju Vaše kose od korena do vrha vlasi, zakažite termin za šišanje i feniranje online u salonu JK Life Line! Naši frizeri u okviru ovog tretmana koriste Schwarzkopf pakovanje za potpuni oporavak isušene i oštećenje kose nakon čega je kosa vidno revitalizovana. Cena usluge uključuje šišanje duge kose do željene dužine, pranje kose i nanošenje Schwarzkopf pakovana, feniranje kose.
Dečije šišanje 30 min
200 RSD
Dovedite Vaše dete na šišanje u salon JK Life Line. Pravimo i šišamo frizurice svih oblika za devojčice i dečake svih uzrasta. Rezervišite termin za dečije šišanje online.
Muško šišanje 30 min
400 RSD
Ako držite do sebe i svog izgleda, zakažite termin za šišanje u našem salonu. Elegante i moderne, ali i frizure za svaki dan. Na Vama je da odlučite, a naši frizeri su tu da ispune Vaše želje. Rezervišite termin online. U cenu usluge ne ulazi pranje kose.
Pogledajte još usluga...
Fantastično 9.26 utisaka

Farcom Professional
Frizerski salon

Stanoja Glavaša 29, Beograd / Palilula centralni deo

Šišanje duge kose 30 min
700 RSD
Da li vas muče rascvetali krajevi ili želite drastičnu promenu dužine kose? Možda želite isprobate šiške, ošišate se na stepenasto ili ravno? Tim naših obučenih profesionalaca podariće vam frizuru kakvu želite.
Šišanje kratke kose 30 min
700 RSD
Da li je vaša kratka frizura izgubila formu i potrebno joj je skraćivanje? U našem salonu će vaša frizura za tren oka povratiti stari sjaj. U cenu je uračunato i pranje kose - rezervišite svoj termin odmah!
Šišanje kose srednje dužine 30 min
700 RSD
Imate kosu srednje dužine i potrebno vam je skraćivanje krajeva ili promena frizure? Ne čekajte ni sekunda duže - rezervišite svoj termin za pranje kose i i šišanje u našem salonu preko sajta SrediMe!
Pogledajte još usluga...
Fantastično 10.02 utisaka

Vorrei
Frizersko - kozmetički salon

Narodnih heroja 1, TC Fontana I sprat, Beograd / Novi Beograd Fontana, Tošin bunar

Muško šišanje 60 min
400 RSD
Žensko šišanje 60 min
600 RSD
Fantastično 9.81 utisaka

Womanizer
Frizersko - kozmetički salon

Njegoševa 69, Beograd / Vračar, Čubura, Crveni krst

Žensko šišanje kratka kosa 60 min
600 RSD
Prepustite svoju kosu pravim profesionalcima. Šišanje u našem salonu uključuje pranje, skraćivanje suvih krajeva ili oblikovanje frizure, u zavisnosti od Vaših želja i sušenje kose. Koristimo razne preparate koje prilagođavamo tipu i stanju Vaše kose.
Žensko šišanje srednja kosa 60 min
800 RSD
Stepenasti oblik ili ravno ošišana kosa, repovi, bob, asimeetrična frizutra? Na Vama je samo da poželite, a naš tim će preciznom rukom majstora, najrazličitijim tehnikama učiniti da dobijete oblik kakav želite.
Žensko šišanje duga kosa 70 min
1.200 RSD
Poznavanjem najsavremenijih tehnika šišanja, uvek ćemo zadovoljiti i one najzahtevnije mušterije . Imaćete frizuru koja je uvek u trendu, laka za održavanje i koja odgovara Vašem obliku lica i kvalitetu kose.
Pogledajte još usluga...

Astradas 2
Frizersko kozmetički salon

Nehruova 51a/2, Beograd / Novi Beograd blokovi, Belville, Savski kej

Muško/dečije šišanje 30 min
300 RSD
Muško šišanje i pranje 40 min
400 RSD
Šišanje kratke kose 45 min
400 RSD
Pogledajte još usluga...

Ko te šiša
Frizerski salon

Vojvode Stepe 113, Beograd / Voždovac

Muško šišanje i pranje kose pre i posle šišanja 60 min
550 RSD
Šišanje i feniranje kratke kose 45 min
1.200 RSD
Šišanje i feniranje srednje kose 60 min
1.400 RSD
Pogledajte još usluga...

Perla
Frizersko - kozmetički salon

Bulevar kralja Aleksandra 136, Beograd / Zvezdara

Šišanje 35 min
700 RSD
Pranje, šišanje i feniranje kose 60 min
1.400 RSD

Hair play
Frizersko-kozmetički salon

Kapetan Mišina 21, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Dečije šišanje 30 min
500 RSD
Žensko šišanje 40 min
700 RSD
Muško šišanje 20 min
800 RSD
Pogledajte još usluga...

Ženske priče
Frizersko-kozmetički studio

Bulevar Zorana Đinđića 95, lokal 6, Beograd / Novi Beograd Arena

Šišanje i feniranje srednje kose 60 min
1.500 RSD
Muško šišanje 35 min
500 RSD
Šišanje i feniranje kratke kose 60 min
1.300 RSD
Pogledajte još usluga...

Diamond B
Kozmetički salon

Vlajkovićeva 19, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Skraćivanje šiški 15 min
250 RSD
Muško šišanje mašinicom 30 min
550 RSD
Žensko šišanje - kratka kosa 60 min
550 RSD
Pogledajte još usluga...

Perfect style hair
Frizerski salon

Požeška 79, Beograd / Banovo brdo

Šišanje duge kose 60 min
500 RSD
Muško šišanje 35 min
350 RSD
Šišanje kratke kose 45 min
400 RSD
Pogledajte još usluga...
Fantastično 10.01 utisaka

Aleksa La Vie
Frizerski salon

Kralja Milutina 40, Beograd / Slavija, Autokomanda, Neimar

Šišanje junior 30 min
1.200 RSD
Počeli su kao Aleksini učenici. Odlučili da u salonu, kao zaposleni, i ostanu! Prepustite se veštim rukama naših junior frizera i dopustite da Vas makazama odvedu na željenu destinaciju- do frizure o kojoj oduvek maštate! U cenu je uključeno pranje kose, oblikovanje i skraćivanje po Vašoj želji , kao i sušenje kose fenom. U cenu ne ulazi usluga feniranja.
Šišanje senior 30 min
1.700 RSD
Ono što je zajedničko Aleksi i nama senior frizerima svakako jeste umeće i spobnost da svaku Vašu želju pretvorimo u relanost! A ono čime se mi, senior frizeri u salonu Aleksa la Vie posebno ponosimo, jeste činjenica da smo učili od najboljeg- baš od Alekse! Prepustite nam Vaše poverenje, a mi ćemo se potruditi da Vam obećanje da smo najbolji, svakako u salonu i ispunimo! U cenu šišanja ulaze pranje kose, nanošenje preparata za dubinsku negu kose, i sušenje kose.
Šišanje Aleksa 30 min
2.100 RSD
Prepustite stilizovanje vaše kose veštim rukama i dugogodišnjem iskustvu! Zavalite se u frizersku stoilicu i uživajte! U našem salonu, skratićemo i oblikovati vašu kosu po najnovijim svetskim trendovima, baš onako kako ste zamislili. U cenu šišanja ulazi pranje kose i aplikacija preparata za negu i ojačavanje kose Goldwell linije, skraćivanje do željene dužine i sušenje kose. U cenu šišanja ne ulazi usluga feniranja. Ne oklevajte i rezervišite Vaš termin na vreme online!
Pogledajte još usluga...
Fantastično 9.92 utisaka

Frizerski centar Hairlovers
Frizerski centar

Gračanička 9, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Šišanje kratke kose - stilista 45 min
1.600 RSD
Kreativni tim salona Hairlovers tu je da na Vašoj kosi napravi magiju! Naši stilisti redovno sarađuju sa modnim editorijalima i magazinima pa možete biti uvereni da dolazite na mesto gde ćete dobiti profesionalnu negu kose i fantastičnu frizuru. Zakažite Vaš termin online u našem frizerskom centru! U cenu usluge ulazi pranje kose i nanošenje preparata za negu kose francuske linije Coiffance, masaža vlasišta, skraćivanje i oblikovanje kose, feniranje.
Šišanje za bebe - od 0 do 3 godine 45 min
400 RSD
Za bebe i male devojčice i dečake Hairlovers je pravo mesto za šišanje. Posebnu pažnju i strpljenje posvećujemo našim najmlađim klijentima! Cena usluge uključuje pranje kose po potrebi i u zavisnosti od starosti deteta, skraćivanje i oblikovanje frizurice. Zakažite termin za šišanje Vaše bebe online.
Šišanje za decu predškolskog uzrasta - od 4 do 6 godina 45 min
600 RSD
Klinci predškolskog uzrasta su puni energije! Ako ste dosad imali problem da mirno sede na stolici i da oštro negoduju, na pravom ste mestu. U salonu Hairlovers posvećeni smo do detalja svakoj novoj frizurici naših malih klijenta. Zato će iz salona izaći mirni, raspoloženi i zadovoljni. Retervišite termin za šišanje Vašeg deteta online. Cena usluge uključuje po Vašoj želji i pranje kose.
Pogledajte još usluga...
Fantastično 9.81 utisaka

Ogledalce ogledalce 2
Frizerski salon

Karamatina 1, Beograd / Zemun Centar

Muško šišanje 30 min
250 RSD
Ako ste elegantni gospodin koji drži do sebe i svog izgleda, tu smo za Vas. Zakažite Vaš termin šišanja online u salonu Ogledalce, ogledalce a mi ćemo Vam napraviti frizuru u skladu sa Vašim stilom i željama. Cena usluge uključuje samo skraćivanje kose. Ostale usluge naplaćuju se posebno.
Šišanje i pranje 45 min
400 RSD
Bilo da ste muškarac koji voli da eksperimentiše sa frizurama iil klasičan tip koji voli uredno podšišanu kosu, tu smo za Vas. Salon Ogledalce, ogledalce prati najnovije trendove u svetu frizura i frizerskih tehnika. Cena usluge uključuje skraćivanje kose do željene dužine makazama ili mašinicim, pranje kose i sušenje fenom. Zakažite Vaš termin online preko sredime.rs.
Šišanje 45 min
450 RSD
Zaboravite na stres po povratku iz salona! Zakažite Vaš termin šišanja online preko sredime.rs a mi ćemo Vam ispuniti sve želje. Od skraćivanja krajeva, preko modernog boba, do kratkih frizura, osoblje salona Ogledalce, ogledalce pobrinuće se za Vaš savršen izgled! U cenu usluge ulazi pranje kose, i skraćivanje makazama do željenje dužine. Usluga feniranja naplaćuje se posebno.
Pogledajte još usluga...
Fantastično 9.43 utisaka

LiK
Frizerski salon

Omladinskih brigada 18b, Beograd / Novi Beograd Stari Merkator

Žensko šišanje kratka kosa 30 min
700 RSD
Žensko šišanje srednja kosa 35 min
800 RSD
Žensko šišanje duga kosa 40 min
900 RSD
Pogledajte još usluga...
Fantastično 10.01 utisaka

Aleksandar Team
Frizerski salon

Bulevar Despota Stefana 34, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Žensko šišanje sa feniranjem 60 min
2.500 RSD
Muško šišanje 45 min
1.800 RSD
Fantastično 10.01 utisaka

Bogdan Team
Frizerski salon

Bulevar kralja Aleksandra 432, Beograd / Zvezdara

Muško šišanje+masaža temena glave 45 min
700 RSD
Majstorsko šišanje komplet+masaža temena glave 75 min
1.000 RSD
Muško šišanje komplet sa brijanjem+masaža temena glave 75 min
1.200 RSD
Pogledajte još usluga...

Missis R
Frizerski salon

Ustanička 189, lokal 23, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Šišanje kose svih dužina sa pranjem i feniranjem 75 min
450 RSD
Promena frizure ili osvežavanje oblika? Šta god da je Vaš izbor, tu smo za Vas. Osim šišanja, naši frizeri će se u toku pranja postarati za negu Vaše kose kvalitetnim preparatima, a nakon šišanja će stilizovati Vašu frizuru fenom. Salon ćete napustiti kao nova osoba!

Friziranje, <h2>Najbolji saloni za uslugu Friziranje (Šišanje) u Beogradu</h2>

Najbolji saloni za uslugu Friziranje (Šišanje) u Beogradu

Treba Vam friziranje (šišanje) u Beogradu i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet friziranje (šišanje). Pronađite salone, uporedite cene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za friziranje (šišanje) u Beogradu na najlakši način. Ako tražite najbolje cene, svakako proverite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe.

Ponuda usluga za friziranje (šišanje) u Beogradu na SrediMe je trenutno u rangu cena od 200 RSD do 10.000 RSD, sa prosečnom cenom od 986,62 RSD. Svakako, različiti saloni nude uslugu friziranje (šišanje) sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cenu.


Vidi sve salone lepote

Menjamo način na koji se otkrivaju, biraju i zakazuju tretmani u salonima lepote prelazeći na moderne onlajn i mobilne tehnologije. Zakazivanje tretmana nikad nije bilo lakše - brzo, pouzdano i precizno. Čak i ako se predomislite, možete lako otkazati tretman.

I naravno, svi tretmani su predstavljeni po cenama u salonu, odnosno po najboljim cenama koje možete naći onlajn!