Žensko šišanje u Beogradu

Pronašli smo 84 salona koji odgovaraju izabranim uslovima

Fantastično 10.09 utisaka

Ogledalce ogledalce 1
Frizerski salon

Majke Jevrosime 35, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Šišanje i feniranje 60 min
900 RSD
Ogledalce, ogledalce, ko je najlepši na svetu? Zakažite šišanje i feniranje u našem salonu, a odgovor će Vam nakon toga biti sasvim jasan. Cena šišanja i feniranja u našem salonu uključuje pranje, skraćivanje kose svih dužina, nanošenje preparata za lakše raščešljavanje i oblikovanje kose fenom. Požurite i rezervište vaš termin na vreme, online preko sredime.rs.
Šišanje 45 min
450 RSD
Zaboravite na stres po povratku iz salona! Zakažite Vaš termin šišanja online preko sredime.rs a mi ćemo Vam ispuniti sve želje. Od skraćivanja krajeva, preko modernog boba, do kratkih frizura, osoblje salona Ogledalce, ogledalce pobrinuće se za Vaš savršen izgled! U cenu usluge ulazi pranje kose, i skraćivanje makazama do željenje dužine. Usluga feniranja naplaćuje se posebno.
Fantastično 9.93 utisaka

Izvor
Frizersko kozmetički salon

Obilićev venac 25, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Žensko šišanje - sve dužine 30 min
1.000 RSD
Svakoj dami koja drži do svog izgleda jasno je koliko je bitno redovno održavati frizuru! Skraćivanje kose svih dužina i gustina, oblikovanje najmodernijih frizura uz nežnu masažu vlasišta i negu kose Swarzkopf preparatima, na klik su od Vas. Na Vama je samo da zakažete Vaš termin online.
Žensko šišanje - skraćivanje krajeva 30 min
700 RSD
Oslobodite se oštećenih i neželjinih krajeva uz vešte ruke naših frizera! Cena usluge uključuje skraćivanje krajeva kose svih dužina i gustine, pranje kose i nanošenje preparata za negu kose, sušenje fenom. Dodatne usluge se naplaćuju posebno! Rezervišite Vaš termin online!
Žensko šišanje - stilista 1 30 min
1.500 RSD
Ako želite frizuru upečatljivog oblika, posebno prilagođenu Vašim crtama lica, dozvolite našem stilisti da izvede magiju! Talentovani i spremni na svaki izazov, naši posebno obučeni frizeri tu su da ispune svaku Vašu želju. Zakažite Vaš termin šišanja kod stiliste online. U cenu usluge uključeno je i pranje kose i nanošenje preparata za negu Swarzkopf linije!

10 razloga zašto da svoj termin zakažete na SrediMe?

razlog br. 2: Zakazivanje je besplatno, a ako se predomislite možete lako otkazati ili promeniti termin.

Fantastično 9.53 utisaka

JK Life Line Beauty Salon
Frizersko-kozmetički salon

Preševska 37, Beograd / Zvezdara

Šišanje i feniranje duge kose + pakovanje 90 min
1.300 RSD
Za potpunu dubinsku regeneraciju Vaše kose od korena do vrha vlasi, zakažite termin za šišanje i feniranje online u salonu JK Life Line! Naši frizeri u okviru ovog tretmana koriste Schwarzkopf pakovanje za potpuni oporavak isušene i oštećenje kose nakon čega je kosa vidno revitalizovana. Cena usluge uključuje šišanje duge kose do željene dužine, pranje kose i nanošenje Schwarzkopf pakovana, feniranje kose.
Šišanje kratke kose 30 min
600 RSD
Neka i Vaša kratka frizura bude moderna i upečatljiva! U salonu JK life line tu smo da Vašu kosu uz peparate Macadamia linije učinimo sjajnom i negovanom. Zakažite Vaš termin šišanja online. Cena usluge uključuje pranje kose i nanošenje Macadamia preparata za negu i lako raščešljavanje, sušenje kose fenom.
Šišanje srednje kose 30 min
800 RSD
Za fantastične moderne frizure po povoljnim cenama, rezevrišite Vaš termin šišanja u salonu JK Life Line! Uverite se u kvalitet naših usluga i stručnost našeg osoblja. U salonu koristimo preparate Macadamia linije za negu kose. U cenu usluge ulazi pranje kose, nanošenje preparata za negu kose Macadamia, skraćivanje do željene dužine, sušenje kose fenom. Ostale usluge naplaćuju se dodatno.
Pogledajte još usluga...
Fantastično 9.26 utisaka

Farcom Professional
Frizerski salon

Stanoja Glavaša 29, Beograd / Palilula centralni deo

Šišanje duge kose 30 min
700 RSD
Da li vas muče rascvetali krajevi ili želite drastičnu promenu dužine kose? Možda želite isprobate šiške, ošišate se na stepenasto ili ravno? Tim naših obučenih profesionalaca podariće vam frizuru kakvu želite.
Šišanje kratke kose 30 min
700 RSD
Da li je vaša kratka frizura izgubila formu i potrebno joj je skraćivanje? U našem salonu će vaša frizura za tren oka povratiti stari sjaj. U cenu je uračunato i pranje kose - rezervišite svoj termin odmah!
Šišanje kose srednje dužine 30 min
700 RSD
Imate kosu srednje dužine i potrebno vam je skraćivanje krajeva ili promena frizure? Ne čekajte ni sekunda duže - rezervišite svoj termin za pranje kose i i šišanje u našem salonu preko sajta SrediMe!
Pogledajte još usluga...
Fantastično 10.02 utisaka

Vorrei
Frizersko - kozmetički salon

Narodnih heroja 1, TC Fontana I sprat, Beograd / Novi Beograd Fontana, Tošin bunar

Žensko šišanje 60 min
600 RSD
Fantastično 9.81 utisaka

Womanizer
Frizersko - kozmetički salon

Njegoševa 69, Beograd / Vračar, Čubura, Crveni krst

Žensko šišanje kratka kosa 60 min
600 RSD
Prepustite svoju kosu pravim profesionalcima. Šišanje u našem salonu uključuje pranje, skraćivanje suvih krajeva ili oblikovanje frizure, u zavisnosti od Vaših želja i sušenje kose. Koristimo razne preparate koje prilagođavamo tipu i stanju Vaše kose.
Žensko šišanje srednja kosa 60 min
800 RSD
Stepenasti oblik ili ravno ošišana kosa, repovi, bob, asimeetrična frizutra? Na Vama je samo da poželite, a naš tim će preciznom rukom majstora, najrazličitijim tehnikama učiniti da dobijete oblik kakav želite.
Žensko šišanje duga kosa 70 min
1.200 RSD
Poznavanjem najsavremenijih tehnika šišanja, uvek ćemo zadovoljiti i one najzahtevnije mušterije . Imaćete frizuru koja je uvek u trendu, laka za održavanje i koja odgovara Vašem obliku lica i kvalitetu kose.

Ko te šiša
Frizerski salon

Vojvode Stepe 113, Beograd / Voždovac

Žensko šišanje sa pranjem i sušenjem kose 30 min
1.000 RSD
Šišanje i feniranje kratke kose 45 min
1.200 RSD
Šišanje i feniranje srednje kose 60 min
1.400 RSD
Pogledajte još usluga...

Perla
Frizersko - kozmetički salon

Bulevar kralja Aleksandra 136, Beograd / Zvezdara

Šišanje 35 min
700 RSD

Hair play
Frizersko-kozmetički salon

Kapetan Mišina 21, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Feniranje kratke kose 25 min
400 RSD
Feniranje srednje kose 30 min
500 RSD
Feniranje duge kose 35 min
600 RSD
Pogledajte još usluga...

Ženske priče
Frizersko-kozmetički studio

Bulevar Zorana Đinđića 95, lokal 6, Beograd / Novi Beograd Arena

Šišanje i feniranje srednje kose 60 min
1.500 RSD
Šišanje i feniranje kratke kose 60 min
1.300 RSD
Šišanje i feniranje duge kose 60 min
1.700 RSD
Pogledajte još usluga...

Diamond B
Kozmetički salon

Vlajkovićeva 19, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Skraćivanje šiški 15 min
250 RSD
Žensko šišanje - kratka kosa 60 min
550 RSD
Žensko šišanje - srednja kosa 60 min
650 RSD
Pogledajte još usluga...

Perfect style hair
Frizerski salon

Požeška 79, Beograd / Banovo brdo

Šišanje duge kose 60 min
500 RSD
Šišanje kratke kose 45 min
400 RSD
Šišanje srednje kose 45 min
450 RSD
Fantastično 10.01 utisaka

Aleksa La Vie
Frizerski salon

Kralja Milutina 40, Beograd / Slavija, Autokomanda, Neimar

Šišanje junior 30 min
1.200 RSD
Počeli su kao Aleksini učenici. Odlučili da u salonu, kao zaposleni, i ostanu! Prepustite se veštim rukama naših junior frizera i dopustite da Vas makazama odvedu na željenu destinaciju- do frizure o kojoj oduvek maštate! U cenu je uključeno pranje kose, oblikovanje i skraćivanje po Vašoj želji , kao i sušenje kose fenom. U cenu ne ulazi usluga feniranja.
Šišanje senior 30 min
1.700 RSD
Ono što je zajedničko Aleksi i nama senior frizerima svakako jeste umeće i spobnost da svaku Vašu želju pretvorimo u relanost! A ono čime se mi, senior frizeri u salonu Aleksa la Vie posebno ponosimo, jeste činjenica da smo učili od najboljeg- baš od Alekse! Prepustite nam Vaše poverenje, a mi ćemo se potruditi da Vam obećanje da smo najbolji, svakako u salonu i ispunimo! U cenu šišanja ulaze pranje kose, nanošenje preparata za dubinsku negu kose, i sušenje kose.
Šišanje Aleksa 30 min
2.100 RSD
Prepustite stilizovanje vaše kose veštim rukama i dugogodišnjem iskustvu! Zavalite se u frizersku stoilicu i uživajte! U našem salonu, skratićemo i oblikovati vašu kosu po najnovijim svetskim trendovima, baš onako kako ste zamislili. U cenu šišanja ulazi pranje kose i aplikacija preparata za negu i ojačavanje kose Goldwell linije, skraćivanje do željene dužine i sušenje kose. U cenu šišanja ne ulazi usluga feniranja. Ne oklevajte i rezervišite Vaš termin na vreme online!
Pogledajte još usluga...
Fantastično 9.92 utisaka

Frizerski centar Hairlovers
Frizerski centar

Gračanička 9, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Šišanje kratke kose - stilista 45 min
1.600 RSD
Kreativni tim salona Hairlovers tu je da na Vašoj kosi napravi magiju! Naši stilisti redovno sarađuju sa modnim editorijalima i magazinima pa možete biti uvereni da dolazite na mesto gde ćete dobiti profesionalnu negu kose i fantastičnu frizuru. Zakažite Vaš termin online u našem frizerskom centru! U cenu usluge ulazi pranje kose i nanošenje preparata za negu kose francuske linije Coiffance, masaža vlasišta, skraćivanje i oblikovanje kose, feniranje.
Žensko šišanje za tinejdžere - od 13 do 18 godina 45 min
1.500 RSD
Zakažite termin za šišanje u našem salonu jer pravimo frizure i malima a i već velikim devojkama. Istaknite se u svakom društvu uz vešto osoblje našeg salona. Ukoliko imate ljubimca, slobono možete doći u njegovoj pratnji. Cena usluge uključuje pranje kose i nanošenje preparata za negu i lako raščešljavanje Coiffance linije, šišanje i feniranje.
Šišanje kratke kose - viši stilista 45 min
1.900 RSD
Uzbudljive frizure i profesionalno osoblje čekaju Vas u frizerskom centru Hairlovers! Pratimo najnovije trendove i svakog dana se trudimo da što bolje radimo svoj posao. Zakažite Vaš termin za šišanje online i prepustite negu kose profesionalcima. Salon je pet friendly pa su u Hairlovers centar dobrodošli i Vaši ljubimci! U cenu usluge uključeni su pranje kose i nanošenje preparata za lakše raščešljavanje Coiffance, masaža vlasišta, skraćivanje i stilizovanje kose, feniranje.
Pogledajte još usluga...
Fantastično 9.81 utisaka

Ogledalce ogledalce 2
Frizerski salon

Karamatina 1, Beograd / Zemun Centar

Šišanje i feniranje 60 min
900 RSD
Ogledalce, ogledalce, ko je najlepši na svetu? Zakažite šišanje i feniranje u našem salonu, a odgovor će Vam nakon toga biti sasvim jasan. Cena šišanja i feniranja u našem salonu uključuje pranje, skraćivanje kose svih dužina, nanošenje preparata za lakše raščešljavanje i oblikovanje kose fenom. Požurite i rezervište vaš termin na vreme, online preko sredime.rs.
Šišanje 45 min
450 RSD
Zaboravite na stres po povratku iz salona! Zakažite Vaš termin šišanja online preko sredime.rs a mi ćemo Vam ispuniti sve želje. Od skraćivanja krajeva, preko modernog boba, do kratkih frizura, osoblje salona Ogledalce, ogledalce pobrinuće se za Vaš savršen izgled! U cenu usluge ulazi pranje kose, i skraćivanje makazama do željenje dužine. Usluga feniranja naplaćuje se posebno.
Fantastično 9.43 utisaka

LiK
Frizerski salon

Omladinskih brigada 18b, Beograd / Novi Beograd Stari Merkator

Žensko šišanje kratka kosa 30 min
700 RSD
Žensko šišanje srednja kosa 35 min
800 RSD
Žensko šišanje duga kosa 40 min
900 RSD
Pogledajte još usluga...
Fantastično 10.01 utisaka

Aleksandar Team
Frizerski salon

Bulevar Despota Stefana 34, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Žensko šišanje sa feniranjem 60 min
2.500 RSD
Fantastično 10.01 utisaka

Bogdan Team
Frizerski salon

Bulevar kralja Aleksandra 432, Beograd / Zvezdara

Šišanje penzionera+masaža temena glave 45 min
200 RSD

Missis R
Frizerski salon

Ustanička 189, lokal 23, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Senčenje kose, preliv, pranje kose i masaža temena, botoks kose i šišanje 150 min
3.200 RSD
Požurite i ugrabite svoj termin za ovaj specijalan program nege i ulepšavanja Vaše kose po specijalnoj ceni. Ovaj paket podrazumeva nijansiranje kose kvalitetnim Subrina farbama, zatim preliv, za što lepši i prirodniji izgled. Posle toga sledi pranje kose i masaža temena, botoks kose, šišanje i na kraju feniranje. Razlika će biti više nego očigledna, bićete očarani rezultatima. Zakažite odmah svoj termin online.
Površinski pramenovi, preliv, pranje i masaža temena, šišanje i botox kose 150 min
4.300 RSD
Kompletan tretman za vašu kosu - površinski pramenovi u boji po izboru, zatim preliv, kako bi se postigao što prirodniji izlged, pranje, botoks za regeneraciju kose i šišanje, učiniće da se preporodite za samo par sati. Ne propustite ovu jedinstvenu ponudu.
Ombre, pranje, masaža temena, botoks kose, šišanje i feniranje 150 min
4.950 RSD
Ovo je ponuda koju ne smete da propustite. Potpuni tretman nege i transformacije Vaše kose, koji uključuje ombre kolorizaciju kose, zatiim pranje i masažu temena, botoks kose i na kraju šišanje i feniranje. Neće Vas prepoznati nakon posete našem salonu. Zakažite svoj termin odmah.

Friziranje, <h2>Najbolji saloni za uslugu Friziranje (Žensko šišanje) u Beogradu</h2>

Najbolji saloni za uslugu Friziranje (Žensko šišanje) u Beogradu

Treba Vam friziranje (žensko šišanje) u Beogradu i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet friziranje (žensko šišanje). Pronađite salone, uporedite cene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za friziranje (žensko šišanje) u Beogradu na najlakši način. Ako tražite najbolje cene, svakako proverite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe.

Ponuda usluga za friziranje (žensko šišanje) u Beogradu na SrediMe je trenutno u rangu cena od 70 RSD do 4.950 RSD, sa prosečnom cenom od 1.098,83 RSD. Svakako, različiti saloni nude uslugu friziranje (žensko šišanje) sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cenu.


Vidi sve salone lepote

Menjamo način na koji se otkrivaju, biraju i zakazuju tretmani u salonima lepote prelazeći na moderne onlajn i mobilne tehnologije. Zakazivanje tretmana nikad nije bilo lakše - brzo, pouzdano i precizno. Čak i ako se predomislite, možete lako otkazati tretman.

I naravno, svi tretmani su predstavljeni po cenama u salonu, odnosno po najboljim cenama koje možete naći onlajn!